Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?
Elküldve: 2012. 08. 16. 09:26
Vanquish...Vanquish... (Xbox 360) Jó kis gamma , japános style , pörgős játékmenet . Viszont iszonyat nehéz
Xbox 360 Slim 250 GB /// Playstation 3 320 GB /// Nintendo 3DS /// Toshiba Qosmio 19' Full HD , i7 , 8GB Ram , Nvidia Geforce GTS 460M, 1536MB DDR3 Gamer Laptop ||| Retro Section : Nintendo gamecube /// Playstation 2 /// Sega Dreamcast // Nintendo 64
Játék a hobbim , főleg a konzol részleg iránt rajongok már ősidők óta .
Játék a hobbim , főleg a konzol részleg iránt rajongok már ősidők óta .
Elküldve: 2012. 08. 16. 21:48
Darksiders 2
- tegnap kezdtem de már benne van 15 órám, teljesen lebilincsel(t), a portálokból ítélve még van hátra bőven (szerencsére)
Az első rész rendben volt de nem jelentett számomra semmi extrát és néha már fárasztó is volt, itt viszont totál meghagyták azt ami az első részben jó volt, a hibákat kijavították, az idegesítő platformrészek és időre menő ajtók, csapdák helyére inkább gondolkodtató, logikai akadályokat raktak elénk, az ugra-bugri meg nagyon kellemes és laza lett...a graffnál maradt a rajzolt (scaleform) stílus, mely helyenként nagyon hangulatos és igazán jól fest, máshol nem annyira, de ez legyen a legkevesebb gond...remélem végig marad ez a színvonal, és a rajongásom sem csappan...nem vártam sokat ettől a játéktól, talán azért esik olyan jól ez a kellemes csalódás
- tegnap kezdtem de már benne van 15 órám, teljesen lebilincsel(t), a portálokból ítélve még van hátra bőven (szerencsére)
Az első rész rendben volt de nem jelentett számomra semmi extrát és néha már fárasztó is volt, itt viszont totál meghagyták azt ami az első részben jó volt, a hibákat kijavították, az idegesítő platformrészek és időre menő ajtók, csapdák helyére inkább gondolkodtató, logikai akadályokat raktak elénk, az ugra-bugri meg nagyon kellemes és laza lett...a graffnál maradt a rajzolt (scaleform) stílus, mely helyenként nagyon hangulatos és igazán jól fest, máshol nem annyira, de ez legyen a legkevesebb gond...remélem végig marad ez a színvonal, és a rajongásom sem csappan...nem vártam sokat ettől a játéktól, talán azért esik olyan jól ez a kellemes csalódás
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2012. 08. 17. 11:49
Borderlands (PS3)
Egy kicsit unalmas, de nem rossz.
Egy kicsit unalmas, de nem rossz.
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2012. 08. 17. 18:33
Noh, befejeztem a Darksiders 2-t, pár sorral feljebb már leírtam nagyjából a véleményemet és ez szerencsére egészen a végéig kitartott, szuper volt és tartalmas, 25 óra alatt tudtam le a játékot, de..
ON: ..már kezdtem is elölről Apocalyptic fokozaton a meglévő (22-es) szintemmel és a felszerelésemmel
ON: ..már kezdtem is elölről Apocalyptic fokozaton a meglévő (22-es) szintemmel és a felszerelésemmel
Elküldve: 2012. 08. 20. 13:08
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2012. 08. 19. 22:42
Az jó cucc. 
...
...
Jó, csak valamiért fagyogatott a program, s abbahagytam. Nálad tökéletesen ment?
Qwerty4
Elküldve: 2012. 08. 25. 17:54
Sleeping Dogs (PC) + Counter Strike: Global Offensive (PC)
twitter: http://twitter.com/galbalazs87
Elküldve: 2012. 08. 25. 23:18
Guild Wars 2 (orrba-szájba : P
Elküldve: 2012. 08. 26. 07:36
Sleeping Dogs (stílust tekintve, szerintem simán jobb mint a GTAIV)
Elküldve: 2012. 08. 26. 21:25
Stílust tekintve a GTA IV-nél szerintem csak a GTA III a jobb
Elküldve: 2012. 08. 26. 21:35
Elküldve: 2012. 08. 27. 04:20
Én elsősorban a sandbox-openwrold küldetésmegoldós rendszerre gondoltam. A játék (hálisten) játékmenetileg nyilván más irányvonalat képvisel.
szerk:
Drat: Ízlés dolga. Számomra a Gtaiv kissé szürke, vontatott, és unalmas volt. olyannyira hogy a második kieget már végig sem bírtam vinni, annak ellenére hogy azt mondják, jobb mint az alapjáték.
szerk:
Drat: Ízlés dolga. Számomra a Gtaiv kissé szürke, vontatott, és unalmas volt. olyannyira hogy a második kieget már végig sem bírtam vinni, annak ellenére hogy azt mondják, jobb mint az alapjáték.
Szerkesztette: M@Xtreme 2012. 08. 27. 04:21 -kor
Elküldve: 2012. 08. 27. 05:29
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2012. 08. 27. 04:20
Én elsősorban a sandbox-openwrold küldetésmegoldós rendszerre gondoltam. A játék (hálisten) játékmenetileg nyilván más irányvonalat képvisel.
szerk:
szerk:
Értem én, azért írtam hogy szerintem. Én a GTA-kban a sok, igen jó egyéniségekkel megáldott fószert bírom, meg a hatalmas szövegeket, nem tekézni lépek be a játékba
Számomra a Sleeping Dogs egy picit unalmas, bár sok mindenben nagyon jó, pl nagyon könnyed az irányítása...Saints Row 3 is tetszett, de miután elértem a lvl 50-et már unalmas lett, mert alig volt story, vagyis ami volt az hááát "ízlés dolga"
Elküldve: 2012. 08. 27. 08:06
hát miután a gtaiv-t is "kimaxolja" valaki, (még ha tetszett is az adott játékosnak) az is unalmassá válik, szal..
Elküldve: 2012. 08. 27. 08:14
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2012. 08. 27. 09:06
hát miután a gtaiv-t is "kimaxolja" valaki, (még ha tetszett is az adott játékosnak) az is unalmassá válik, szal.. 
Nekem saints row a 3. küldetés után dögunalmas lett. Sleeping dogs-ban a közelharc jó, kiváncsi vagyok meddig tud pusztán azzal lekötni. Ja egyébként ez az első játék, ami csak medium beállítással játszható nálam.
Elküldve: 2012. 08. 27. 10:53
Idézet: Mumia - Dátum: 2012. 08. 27. 08:14
Nekem saints row a 3. küldetés után dögunalmas lett. Sleeping dogs-ban a közelharc jó, kiváncsi vagyok meddig tud pusztán azzal lekötni. Ja egyébként ez az első játék, ami csak medium beállítással játszható nálam.
a harc picit hajaz a Batman: Arkham Asylum & Arkham City-re szerintem, de ott valahogy élvezetesebb volt számomra, azért itt se rossz
M@X: SR3-ban 50-es szinten már kaptam olyan képességeket mint örök élet meg kifogyhatatlan lőszer, de a főszálnak még nem volt vége, ilyen "képességekkel" játszva meg már nagyon untam, bár ha egy erősebb storyt pakoltak volna bele akkor talán befejeztem volna. Irányítás nagyon rendben volt meg voltak benne jó 5letek, nohde mind1
Szerkesztette: Drat 2012. 08. 27. 10:59 -kor

Súgó
A téma zárva.