Idézet: Drat - Dátum: 2012. 08. 27. 11:53
M@X: SR3-ban 50-es szinten már kaptam olyan képességeket mint örök élet meg kifogyhatatlan lőszer, de a főszálnak még nem volt vége, ilyen "képességekkel" játszva meg már nagyon untam, bár ha egy erősebb storyt pakoltak volna bele akkor talán befejeztem volna. Irányítás nagyon rendben volt meg voltak benne jó 5letek, nohde mind1
Épp akartam ajánlani Mumiának a két batmant, mint verekedős játékot
BTW épp a GTAIV-et próbálom végigvinni immáron harmadik nekifutásra. Sajnos azt kell mondanom, hogy a játék nem csak kimaxolás felé, de úgy általában is unalmassá tud válni. Terület szempontjából is elég unalmas egy idő után, de az igazi probléma az, hogy sok küldetésnél elmész felvenni a témát, majd usgyi át a térkép másik felére, így gyakorlatilag a lényeghez eljutás a küldetés 70%-a, odaérsz piff-puff és 2 perc alatt vége is, rosszabb esetben itt még van egy vidd el a csomagot a térkép túlsó végére vagy vidd el a nyomihavert a térkép túlsó végére (ülj be egy taxiba b+) küldetés rész, de jobb esetben ez elmarad... A minijátékokkal kombinált szociális élet is dögunalom a 30. tekeparti után.

Súgó
A téma zárva.