HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol most? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?

#2581 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 09. 24. 09:54

belekóstoltam a Torchlight 2-be, és eléggé megfogott, kimondottan tetszik...mondjuk a Borderlands II mellett már kicsit kezd sok lenni a rajzolt grafika, nohde mind1...elég kellemes meglepetést okozott a játék, mert az első része nem nagyon jött be...elég sok jó 5let van a gémben, és elég egyszerű is, talán ezért olyan nagyszerű
- Outlandert indítottam, messzire bow vagy crossbow, közelre sörétes, de majd a pisztolyokat is ki fogom próbálni

- lenne egy kérdésem: az első passzív skill, amivel a ranged weaponoket támogatjuk, noh ott azt írja hogy minden távolsági fegyverhez ad bónuszt de a felsoroltak közt utána nem szerepel a sörétes...most akkor az kap bónuszt vagy nem?
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#2582 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 24. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 09. 24. 09:54

belekóstoltam a Torchlight 2-be, és eléggé megfogott, kimondottan tetszik...mondjuk a Borderlands II mellett már kicsit kezd sok lenni a rajzolt grafika, nohde mind1...elég kellemes meglepetést okozott a játék, mert az első része nem nagyon jött be...elég sok jó 5let van a gémben, és elég egyszerű is, talán ezért olyan nagyszerű
- Outlandert indítottam, messzire bow vagy crossbow, közelre sörétes, de majd a pisztolyokat is ki fogom próbálni

- lenne egy kérdésem: az első passzív skill, amivel a ranged weaponoket támogatjuk, noh ott azt írja hogy minden távolsági fegyverhez ad bónuszt de a felsoroltak közt utána nem szerepel a sörétes...most akkor az kap bónuszt vagy nem?

Szerintem rosszul lett megfogalmazva, és nem jár( Énis észrevettem egyébként). de ne legyen igazam

#2583 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 24. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Turley - Dátum: 2012. 09. 24. 16:08

Szerintem rosszul lett megfogalmazva, és nem jár( Énis észrevettem egyébként). de ne legyen igazam

Köszönöm a választ, majd próbálgatom, kár hogy a sebességen kívül a hatótáv nincs kiírva a fegyvereknél

#2584 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 25. 01:37

(csakazertis)Borderlands II - Diablo grind utan kellemes feludules :)

Ha belegondolok, hogy a Rage-re is kidobtam 70 dolcsit, ez legalabb megerte annyiert :)

Multit probalta valaki? Most mobilnetrol vagyok eppen de majd ADSL-rol mindenkepp ki akarom probalni :)

#2585 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 25. 01:45

Deus Ex: Human Revolution. Én már ezt még bétás korában is próbáltam, akkor meg is tetszett, előrendeltem, de sajnos nem bírtam átvenni végül anyagi okok miatt. Tavasszal viszont volt egy hatalmas leárazás rá Steam-en, megvettem az Augmented Ed.-t a The Missing Link című DLC-vel együtt (az utóbbi talán 2 ojrót, ha kóstált). Most mélyedtem bele, de már látom, hogy hatalmas hiba lett volna kihagyni. Már csak azt bánom, hogy idejében nem vettem meg dobozosan, mert a mostani gyémánt kiadás, vagy milyen olcsósított cuccnak a borítója ótvar :/
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2586 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 25. 13:33

Borderlands 2, most fejeztem be az első végigjátszást coopban, hamarosan indulhat a 2.
Egynél majdnem mindenben jobb lett, talán a karakterek és a skill treek azok amik szerintem az 1ben jobbak voltak :)
JóSebesség

#2587 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 07:07

Üzenet megtekintéseIdézet: -Turbo- - Dátum: 2012. 09. 25. 13:33

Borderlands 2, most fejeztem be az első végigjátszást coopban, hamarosan indulhat a 2.
Egynél majdnem mindenben jobb lett, talán a karakterek és a skill treek azok amik szerintem az 1ben jobbak voltak :)

Én még az első playthrough-t viszem, de már most tervezem a másodikat (akárcsak a BL1-nél)
- az lenne a kérdésem hogy itt is összesen 2 végigjátszás van-e?
- a másik pedig az, hogy tartogat valami újat a 2. végigjátszás, vagy mint a BL1 esetében kb ugyanaz csak megnövelt szinttel és jobb loottal?

#2588 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 08:15

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 09. 25. 02:45

Deus Ex: Human Revolution. Én már ezt még bétás korában is próbáltam, akkor meg is tetszett, előrendeltem, de sajnos nem bírtam átvenni végül anyagi okok miatt. Tavasszal viszont volt egy hatalmas leárazás rá Steam-en, megvettem az Augmented Ed.-t a The Missing Link című DLC-vel együtt (az utóbbi talán 2 ojrót, ha kóstált). Most mélyedtem bele, de már látom, hogy hatalmas hiba lett volna kihagyni. Már csak azt bánom, hogy idejében nem vettem meg dobozosan, mert a mostani gyémánt kiadás, vagy milyen olcsósított cuccnak a borítója ótvar :/

Én nem is láttam a dobozt mióta megvettem, már nincs is értelme lemezről telepíteni sem, mert a net gyorsabb mint a dvd átviteli sebessége :omg: (ez pár éve még elképzelhetetlennek tűnt)

#2589 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 09. 26. 08:15

Én nem is láttam a dobozt mióta megvettem, már nincs is értelme lemezről telepíteni sem, mert a net gyorsabb mint a dvd átviteli sebessége :omg: (ez pár éve még elképzelhetetlennek tűnt)

Az én 5 megás netem nem garantál ilyen élményt :)
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2590 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 10:45

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 09. 26. 11:49

Az én 5 megás netem nem garantál ilyen élményt :)

Mondjuk még az is elég, ált. a box verzió 1 naptól több hét csúszásnyi időintervallumban szokot elérhető lenne a megjelnés után. Steam en pl sokszor van lehetőséged előtölteni 1-pár nappal a megjelenés előtt.
Azzal a nettel még ha 10G bis a játék éjszakára ugyhagyod tölteni és meg is van. Steam nél utána még telepítgetni se kell max lefutnak az általános dx, és egyéb baromságok telepítői és már tolhatod is.

Anno én is ölni tudtam volna egy fémdíszdobozos Q3 ért vagy UT99/2004 ért de mára már csak lomnak számítana, otthon is van vagy 3 db tartó táskába cd/dvd meg vagy 3-4 50 es tortába dvd és azok is kb lomok.
Egy időbe gondolkoztam azon hogy veszek ezeknek 1 winyót és rámásolom őket aztán kidobom de bejött az árviz meg a 3x winyóárak, meg utána rájöttem hogy ami kell az netről az esetek nagyrészében beszerezhető, ha meg nincs net akkor ez van kibírom.

#2591 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 11:02

Lehetséges, hogy így fogom látni én is később, még nem tudom. De a Steam-et szeretem, mert stabilan jön, szinte max sebességgel, nem beszélve, hogy árban nagyon sokszor verhetetlenek. A Deus Ex esetében is a játék plusz a DLC olcsóbb volt, mint a DLC teljes áron. Egyelőre jobban preferálom a dobozos változatokat, főleg, ha az Steamplay-el van ellátva, ami sajnos elég ritka.

#2592 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 09. 26. 08:07

Én még az első playthrough-t viszem, de már most tervezem a másodikat (akárcsak a BL1-nél)
- az lenne a kérdésem hogy itt is összesen 2 végigjátszás van-e?
- a másik pedig az, hogy tartogat valami újat a 2. végigjátszás, vagy mint a BL1 esetében kb ugyanaz csak megnövelt szinttel és jobb loottal?

Jelenleg 2,5 végigjátszás a "max". a 2. playthrough "True Vault Hunter mode"-nak van becézve. Ilyenkor csakúgy mint az 1-ben, veled együtt skálázódnak az ellenfelek. A loot is sokkal jobb. Az egyetlen igazi extra, az az hogy elérheted az 50. szintet (jelenlegi max) ami pont elég ahhoz hogy legyőzd az 52. szintü extranehéz-boss-t, ami a játék befejezése után oldódik fel - az ő legyőzése jobb lootot ad elvileg mint a sztoribeli főgonosz legyőzése!

Ha ezután se volt elég a borderlandsből, akkor lehet egy 3. végigjátszást is inditani, ahol minden ellenfél 50. szintre van beállitva, de más újdonság nincs. Majd a DLC-k eljövetelével biztosan bővülni fog az elérhető szintek összesége, csakúgy mint az első részben.
JóSebesség

#2593 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: -Turbo- - Dátum: 2012. 09. 26. 16:00

Jelenleg 2,5 végigjátszás a "max". a 2. playthrough "True Vault Hunter mode"-nak van becézve. Ilyenkor csakúgy mint az 1-ben, veled együtt skálázódnak az ellenfelek. A loot is sokkal jobb. Az egyetlen igazi extra, az az hogy elérheted az 50. szintet (jelenlegi max) ami pont elég ahhoz hogy legyőzd az 52. szintü extranehéz-boss-t, ami a játék befejezése után oldódik fel - az ő legyőzése jobb lootot ad elvileg mint a sztoribeli főgonosz legyőzése!

Ha ezután se volt elég a borderlandsből, akkor lehet egy 3. végigjátszást is inditani, ahol minden ellenfél 50. szintre van beállitva, de más újdonság nincs. Majd a DLC-k eljövetelével biztosan bővülni fog az elérhető szintek összesége, csakúgy mint az első részben.

Köszönöm szépen a választ :)

#2594 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 09. 26. 12:02

Lehetséges, hogy így fogom látni én is később, még nem tudom. De a Steam-et szeretem, mert stabilan jön, szinte max sebességgel, nem beszélve, hogy árban nagyon sokszor verhetetlenek. A Deus Ex esetében is a játék plusz a DLC olcsóbb volt, mint a DLC teljes áron. Egyelőre jobban preferálom a dobozos változatokat, főleg, ha az Steamplay-el van ellátva, ami sajnos elég ritka.

Nekem az összes dobozos játékom egy emlék is egyben. Bármennyire is praktikus vagy kényelmes (egészen addig amíg nincs szolgáltatáskiesés), az online terjesztés, az csak egy ikon az asztalon, nekem nem jelent többet mint bármelyik lewarezolt játék. Ha van lehetőség választani, akkor 100-ból 100x inkább a rendes kiadást választanám digitally distributed-el szemben. De ugyanez áll filmekre is, lehet, hogy nem veszem elő soha a 15 éves dvd filmjeim, miért is tenném mikor 5 perc alatt lehúzom bármelyik filmet hd-ban, de az, hogy ott van a polcon és látom, ha ránézek, és eszembe jutnak az emlékek, olyanok is amiknek semmi köze az adott játékhoz/filmhez, de abban az időszakban történtek amikor a játékot vettem, na azt az érzést semmi nem pótolhatja.

#2595 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 22:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 09. 26. 18:52

Nekem az összes dobozos játékom egy emlék is egyben. Bármennyire is praktikus vagy kényelmes (egészen addig amíg nincs szolgáltatáskiesés), az online terjesztés, az csak egy ikon az asztalon, nekem nem jelent többet mint bármelyik lewarezolt játék. Ha van lehetőség választani, akkor 100-ból 100x inkább a rendes kiadást választanám digitally distributed-el szemben. De ugyanez áll filmekre is, lehet, hogy nem veszem elő soha a 15 éves dvd filmjeim, miért is tenném mikor 5 perc alatt lehúzom bármelyik filmet hd-ban, de az, hogy ott van a polcon és látom, ha ránézek, és eszembe jutnak az emlékek, olyanok is amiknek semmi köze az adott játékhoz/filmhez, de abban az időszakban történtek amikor a játékot vettem, na azt az érzést semmi nem pótolhatja.

Ez totálisan ismerős. Ha egy régebben megvásárolt játék doboza véletlenül a kezembe akad, akkor reflexből beugranak emlékek abból az időből. Az ilyen tárgyi emlékek egyébként is nagyon fontosak nekem. Ebben az esetben tökéletesen egyet értek veled.

#2596 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 27. 07:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 09. 26. 09:15

Már pár éve is realitás volt, csak nem itthon. Japók már a 2000-es évektől 100 Mbiteken tolták.

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 09. 26. 19:52

Nekem az összes dobozos játékom egy emlék is egyben. ... na azt az érzést semmi nem pótolhatja.

A kis szentimántális :-D Online terjesztésűnél nyomtass hozzá egy emléklapot, vagy egy szórólapot tegyél ki a falra, sokkal olcsóbb és jobb, mint dobozozni, hely- és porfogózni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2597 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 27. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 09. 26. 20:52

(egészen addig amíg nincs szolgáltatáskiesés

Mivel a manapság kiadott játok nagy részéhez szükséges online kapcsolat így ez az ok kb a süllyesztőben kötött ki. (steam, origin, ubisoftlauncher stb...).
Szóval ha szolgáltatás kiasés van akkor a DVD-s változattal sem tudsz mit kezdeni.
Arról már nem is beszélve hogy manapság megjelent játékokban hemzsegnke a hibák/bugok, ami kb ugy is marad ha DVD-s változatról telepítesz hacsak nem keresgélsz hozzá patch-t vagy már telepítés után indulákor nem kezdi el leszedni, ezzel szembe a többi platform mindig frissíti a játékot és ha törlöd de később megint feltelepíted mindig a legfrisebbet kapod.

Eljárt a reatail felett az idő, szinte semmi nem szól már mellette csak a fizikai léta de az meg kb az emberek 80% nem számít. Akik még mindig így veszik a dolgokat azok nem tudnak/akarnak(mert félnek) online vásárolni, vagy csak tudatlanok (párszor már belefutottam olyanba is aki rácsodaálkozott hogy a steamen lehet várásoln is.

#2598 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 27. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 09. 27. 10:48

Mivel a manapság kiadott játok nagy részéhez szükséges online kapcsolat így ez az ok kb a süllyesztőben kötött ki. (steam, origin, ubisoftlauncher stb...).
Szóval ha szolgáltatás kiasés van akkor a DVD-s változattal sem tudsz mit kezdeni.
Arról már nem is beszélve hogy manapság megjelent játékokban hemzsegnke a hibák/bugok, ami kb ugy is marad ha DVD-s változatról telepítesz hacsak nem keresgélsz hozzá patch-t vagy már telepítés után indulákor nem kezdi el leszedni, ezzel szembe a többi platform mindig frissíti a játékot és ha törlöd de később megint feltelepíted mindig a legfrisebbet kapod.

Eljárt a reatail felett az idő, szinte semmi nem szól már mellette csak a fizikai léta de az meg kb az emberek 80% nem számít. Akik még mindig így veszik a dolgokat azok nem tudnak/akarnak(mert félnek) online vásárolni, vagy csak tudatlanok (párszor már belefutottam olyanba is aki rácsodaálkozott hogy a steamen lehet várásoln is.

Én nem félek online vásárolni, sőt szívesebben vásárolok online, mert ott azonnal meg tudom nézni, hogy máshol nem e olcsóbb amit venni akarok. Amúgy meg attól hogy valami dvd változat még kereshet automatikusan patch-et magának. Ez nem zárja ki. Egyébként meg nem is az a lényeg, hogy maga a program dvd-n legyen, hanem hogy legyen valami fizikai bizonyítéka is annak, hogy vásároltál valamit. Mert valljuk be őszintén, ha csak egy email visszaigazolás bizonyítja hogy te birtokolsz valamit akkor az már rég rossz. Könnyen elveszhet (sajnos már jártam így).

#2599 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 27. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 09. 27. 11:57

Én nem félek online vásárolni, sőt szívesebben vásárolok online, mert ott azonnal meg tudom nézni, hogy máshol nem e olcsóbb amit venni akarok. Amúgy meg attól hogy valami dvd változat még kereshet automatikusan patch-et magának. Ez nem zárja ki. Egyébként meg nem is az a lényeg, hogy maga a program dvd-n legyen, hanem hogy legyen valami fizikai bizonyítéka is annak, hogy vásároltál valamit. Mert valljuk be őszintén, ha csak egy email visszaigazolás bizonyítja hogy te birtokolsz valamit akkor az már rég rossz. Könnyen elveszhet (sajnos már jártam így).

Ha elveszik és szükséged van rá a tranczakciót illetve a fizetési bizonylatot bármikor kérheted a banktól (persze csak fél évre visszamenőlegesen ingyenes legtöbb banknál 500-1000Ft 1 hónap tranzakcióinak kikérése) Én spec külön mappába gyűjtöm a steam-es vásárlási bizonylatokat mait emailben kapok így tuti nem keverednek el :)

Persze a DVD-s változat is kereshet patch-t de ritka, ami meg így tesz az nagy valószínüséggel igényle valamiféle online jelenlétet is.

Az az igazság hogy ennek az egésznek az lenne a lényege hog olcsóbb legyen ami pár helyen megvalósult de nálunk nem mindig van így főleg az EUR-os vásárlások miatt és amilyne zónába soroltak mintek az árképzésekbe.

Szerkesztette: Virus9AX 2012. 09. 27. 11:28 -kor

#2600 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 27. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 09. 27. 12:26

Ha elveszik és szükséged van rá a tranczakciót illetve a fizetési bizonylatot bármikor kérheted a banktól (persze csak fél évre visszamenőlegesen ingyenes legtöbb banknál 500-1000Ft 1 hónap tranzakcióinak kikérése) Én spec külön mappába gyűjtöm a steam-es vásárlási bizonylatokat mait emailben kapok így tuti nem keverednek el :)

Persze a DVD-s változat is kereshet patch-t de ritka, ami meg így tesz az nagy valószínüséggel igényle valamiféle online jelenlétet is.

Az az igazság hogy ennek az egésznek az lenne a lényege hog olcsóbb legyen ami pár helyen megvalósult de nálunk nem mindig van így főleg az EUR-os vásárlások miatt és amilyne zónába soroltak mintek az árképzésekbe.

Azért nem fél éven belül szoktak azok eltűnni, konkrétan arra sem emlékszem, hogy mikor vettem azt ami elveszett, nemhogy melyik hónapban, de azt se, hogy melyik évben. Eleinte én kinyomtattam a steam-es bizonylatokat. De steam-el még nincs is akkora gond, mert feltételezzük, hogy nem fog nyom nélkül eltűnni. De ami nekem elveszett azt valami ea online shopban vettem, aminek nyoma sincs azóta.

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.