HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol most? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?

#2641 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 18. 10:04

dishonored még mindig
Mark the Ninja (nagyon hangulatos splinter cell szerű oldalnézetes cucc :))

#2642 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 18. 21:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 10. 17. 11:30

XCOM: Enemy Unknown

- nagyon tetszik, pedig nem vagyok egy nagy stratéga, de jó hogy ez körökre osztott, mert nem igazán szeretem már az olyan stratégiákat, ahol az a lényeg hogy minél gyorsabban húzd fel a bázist, építs ezt-azt stb, itt nagy ráérősen lehet taktikázni (bár régen azért volt pár RTS cím amivel rengeteg időt töltöttem, pl: a C&C Generals vagy mégrégebben az AoE 2, de legutóbb már a Starcraft 2-t se próbáltam ki)

Hát vége lett...tetszett, kimondottan tetszett, egy igazán remek remake
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#2643 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 21. 16:42

újra felteszem a sokáig jó szolgálatot teljesített Skyrimet, és kreálok egy új karaktert
- már el is terveztem egy lopakodós Dunmer íjászt : )

#2644 Felhasználó inaktív   Nomad010 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 21. 18:26

Euro Truck Simulator 2

Fallout 3, és ehhez lenne is egy kérdésem: hogy van az, hogy a Skyrim (igaz csak 800x600-ban, de ez engem egyáltalán nem zavar) stabil 60 FPS-t hoz, ez meg 2 perc játék után leesik 9-10 FPS-re. Hogy is van ez?:O

#2645 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 11:45

MoH:Warfighter

Elég korrektnek tűnik, nem olyan íztelen unalom mint az előző rész a sorozatból.
Grafika szerintem nagyon jó lett és még szépen is fut ULTRA-n élsimítás nélkül a gépen ami szerintem nagy szám mivel egy középkateógirás PC vel rendelkezek szerintem de lehet már inkább alsó közép.
Történet érdekesnek tűnik(bár még nagyon az elején vagyok), lövöldözések is élvezetesek.
Hiábt nem nagyon találtam benne eddig kivétel hogy bizonyos pályarészeken iszonyatosan akadozott, úgy tűnik mintha swappolna fordulásoknál de érdekes módon később olyan helyen ahol több objektum meg katona is volt meg effekt ott nem csinálta, valószínüleg javítják majd. Vagy lehet ez a virágbolti verzió nyűgje, illetve néha mintha töltéseknél cska ugy váltogatná a teljes képernyő és ablakos mód között.

A menüt viszont nagyon elszúrták hibáa minimalista de inkább idegesítő, beállításoknka nincs save gomb elvben menet közbe állítja amit a grafikán észre is vettem de a hangnál baszott reagálni ha letekertem a master volume-t.

Környezet robolhatósága is kicsit csalódás, mert a motor már a Bad Company óta reklámozza ezt a feature-t de a MoH-ba nem vettem észre belőle semmit.
Ami még negatívum az hogy a történet során itt-ott használni fogunk járműveket meneküléshez üldözéshez, és ezek kicsit hosszúra sikeredtek és emiatt ellaposodnak a végére, ezek lehettek volan rövidebbek. Illetve lehetne benne solo rész meg kicsit több besurranós lopakodós csendben gyilkolászós rész is ami mivel még nagyon az elején járok akár benne is lehet.

Egyenlőre ennyi :)

#2646 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 25. 11:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Nomad010 - Dátum: 2012. 10. 21. 20:26

Euro Truck Simulator 2

Fallout 3, és ehhez lenne is egy kérdésem: hogy van az, hogy a Skyrim (igaz csak 800x600-ban, de ez engem egyáltalán nem zavar) stabil 60 FPS-t hoz, ez meg 2 perc játék után leesik 9-10 FPS-re. Hogy is van ez?:O

Sajnos ez már nem a sorozat eredeti készítőitől van és nem is ugyanaz a motor. ELég tér lett és optimalizálatlan.
Habár már kijött hozzá jópár javítás ami orvosolhatja ezeket a gondokat meg talán már néz is ki valahogy, de én kb a megjelenés óta hozzá sem nyúltam és nem is tervezem.

#2647 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 26. 13:39

Deadlight
Krva jó :)

#2648 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 11:34

Reident evil 5 gold. (újra) psn plusz havi játéka.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#2649 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 21:34

SingStar Vol. 3
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#2650 Felhasználó inaktív   Nomad010 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 22:21

AC:B és R felváltva. Nagyon várom már a harmadik részt, de sajnos csak a jutyúk videókat fogom tudni megcsodálni, mert kizárt, hogy elmenjen a gépemen:/

#2651 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:13

Plants vs zombies :)
Ghost master
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2652 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2012. 10. 28. 12:13

Plants vs zombies :)
Ghost master

Ghost Master-t de imádtam anno :)

ON: továbbra is tömény Skyrim

#2653 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 29. 09:25

Star Wars: Knights Of The Old Republic

Eszembe jutott, hogy anno sose játszottam vele, így most elővettem. Meg kell mondjam, még a korához képest is rendkívül elavult grafikája van Mintha a 90-es évek 2. felében készült volna.

#2654 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 29. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 10. 29. 09:25

Star Wars: Knights Of The Old Republic

Eszembe jutott, hogy anno sose játszottam vele, így most elővettem. Meg kell mondjam, még a korához képest is rendkívül elavult grafikája van Mintha a 90-es évek 2. felében készült volna.

Én meg amikor a megjelenéskor játszottam vele, teljesen oda voltam a játékért és a graffja is lenyűgözött. (azóta kb még hússzor mentem végig az első és második részén :)

#2655 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 29. 10:34

Nekem eddig nagyon monottonak tűnik. Mászkálok percekig, de nem azért mert sokminden van a világban, hanem van egy hatalmas térkép aminek a 4 sarkában van egy-egy dolog, és ezek között 10 perc mire átérek. Aztán a harc is nagyon monoton, áll egymással szemben a két ellenfél 10m-re és 10 percig lövik egymást, mert egyik se találja el a másikat.

Szerkesztette: Mumia 2012. 10. 29. 10:35 -kor

#2656 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 29. 10:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 10. 29. 10:34

Nekem eddig nagyon monottonak tűnik. Mászkálok percekig, de nem azért mert sokminden van a világban, hanem van egy hatalmas térkép aminek a 4 sarkában van egy-egy dolog, és ezek között 10 perc mire átérek. Aztán a harc is nagyon monoton, áll egymással szemben a két ellenfél 10m-re és 10 percig lövik egymást, mert egyik se találja el a másikat.

Nem gondoltál még arra hogy a játékok helyett valami más hobbiba kezdj? :laugh:

#2657 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 29. 21:39

Horgászat?
- Kellemes a látvány, a játékmenet picit ugyan lapos, kivéve ha valami jó mapot választasz, ezt még meglehet dobni kooperatív élménnyel, ja Te nem szereted a multit, sebaj mert bizonyos skill után elkölthetsz néhány perkpointot (pl nagyobb szák, ténylegesen vízálló gumicsizma stb), és a csónak teljes mértékben tuningolható, sőt akár saját festést is pakolhatsz rá.

ON:

Kipróbáltam az új NFS-t. Teljes mértékben Burnout, csak van egy 10-es lista, de ez engem nem zavar mert szeretem a Burnoutot, látvány rendben, irányítás viszonylag megfelelő, sőt helyenként igen kellemes, DE! egy autóval 5 versenyt kapsz, utána le kell váltanod...minden járgányhoz a hozzájuk tartozó versenyekkel érhetők el a nem túl sokféle belső tuning, nahmost ez úgy néz ki, hogy mondjuk beleülsz a neked legjobban tetsző autóba vagy a leggyorsabba, csinálsz vele egy versenyt, kapsz érte nitrót, megcsinálsz mégegyet, kapsz új gumit meg mittomén még mit...ok kész vagy az öt versenyeddel, kész az autód, fasza VÁLTSD LE!..és mehet ugyanez elölről egy másik autóval, pontosan ugyanezeket az upgradeket unlockolva csak most ahhoz a járműhöz amivel éppen vagy, kiábrándító...ugyanakkor néha egész szórakoztató tud lenni a játék, míg máskor inkább gyomlálja a neuronjaimat.

Szerkesztette: Drat 2012. 10. 29. 21:42 -kor

#2658 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 29. 22:28

A burnout mindig nagy reményteljes ismeretlenként lebegett előttem. Csak néhány videót láttam belőle, meg screenshotokat. Számtalanszor szemeztem vele boltok polcain, de egyszerűen nem tudtam rávenni magamat, hogy látatlanban megvegyek egy játékot, még akkor sem amikor már 5000 ft körül volt az ára. Aztán végül kijött pc-re is egy rész Burnout Paradise képében. És akkor realizáltam, hogy micsoda béna árkád hulladékra vágyakoztam annyi éven át. Szóval ha az új nfs olyan mint a burnout, akkor jobb ha nem is látom. Pedig a The Run kimondottan jó játék volt, persze tudom, hogy EA-nál a rókabőrgyárban már párhuzamosan két csapat dolgozik a franchiseon, így nem csoda, hogy a két csapat játékai között minőségben óriási csapadék tátong.

Horgászattal kapcsolatban pedig csak annyit jegyeznék meg, hogy nem is értem hogy merülhet ez fel, még ha csak poénnak szántad is, mivel nyilvánvaló, az összes kritikábmból, de különösképpen abból amit most kotorról írtam, hogy mérhetetlenül türelmetlen vagyok. Olyannyira, hogy ha csak 5 percet kell várni valamire vagy valakire már megőrülök. A horgászat pedig semmi másról nem szól mint a türelemről.

#2659 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 29. 23:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 10. 29. 22:28

A burnout mindig nagy reményteljes ismeretlenként lebegett előttem. Csak néhány videót láttam belőle, meg screenshotokat. Számtalanszor szemeztem vele boltok polcain, de egyszerűen nem tudtam rávenni magamat, hogy látatlanban megvegyek egy játékot, még akkor sem amikor már 5000 ft körül volt az ára. Aztán végül kijött pc-re is egy rész Burnout Paradise képében. És akkor realizáltam, hogy micsoda béna árkád hulladékra vágyakoztam annyi éven át. Szóval ha az új nfs olyan mint a burnout, akkor jobb ha nem is látom. Pedig a The Run kimondottan jó játék volt, persze tudom, hogy EA-nál a rókabőrgyárban már párhuzamosan két csapat dolgozik a franchiseon, így nem csoda, hogy a két csapat játékai között minőségben óriási csapadék tátong.

Horgászattal kapcsolatban pedig csak annyit jegyeznék meg, hogy nem is értem hogy merülhet ez fel, még ha csak poénnak szántad is, mivel nyilvánvaló, az összes kritikábmból, de különösképpen abból amit most kotorról írtam, hogy mérhetetlenül türelmetlen vagyok. Olyannyira, hogy ha csak 5 percet kell várni valamire vagy valakire már megőrülök. A horgászat pedig semmi másról nem szól mint a türelemről.

Szerintem sem volt annyira rossz a Run, de irdatlan rövid volt. NFSekkel úgy vagyok hogy:
- 1-gyel játszottam, nem sokat
- 2-vel nem
- 3-mal 1 órát kb
- 4-gyel fél óra kb
- 5 (porche): egész sokat de nem játszottam végig
- 6: Hot Pursuit 2: imádtam
- 7: Underground 1: nagyon szerettem, többször is végigjátszottam
- 8: Underground 2: kedvenc részem: csomószor végigkocsikáztam rajta, az összes NFS közül szerintem ennek van a legkellemesebb irányítása, csak egy ctrl+c - ctrl+v kellett volna az elkövetkező részekhez, mint a CoDokban, ami bejött elég lemásolni (csak az irányításra gondolok, engem nem zavar hogy hiper-arkád, egyszerűen annyira könnyed és kellemes/kényelmes volt az UG2)
- 9: Most Wanted (1): ezt is többször végigvittem, szerettem
- 10: Carbon: csalódás volt, de így is kétszer végigjátszottam
- 11: ProStreet: kb 20 perc után feladtam
- 12: Undercover: elég felemás volt, de ezt is kétszer kijátszottam
- 13: Shift 1: nekem a rengeteg negatív kritika ellenére kimondottan tetszett, 2 db végigjátszás
- 14: Hot Pursuit (2010) - a Burnoutos Criteriontól: utáltam
- 15: Shift 2: a sok pozitív kritika ellenére nem szerettem, nem is vittem végig
- 16: The Run: iszonyat rövid volt, pofátlanság volt a köbön, mégse vagyok mérges érte a Black Boxra annyira, mert az a 2 max 3 óra egész kellemes volt, szép tájak, szép autók, felesleges körítéssel
- 17: Most Wanted - " a Criterion Game" - amióta leírtam róla a véleményem, megint visszamásztam hozzá, de kb az idegösszeomlás kerülget/kergetett ki, nem ajánlom...mégis van benne valami csalogató, most olyan 3 órám van benne, viszonylag sok versennyel, de ezt nem lehet bírni, úgyh naponta 3-4 futamot fogok talán letolni :)

Idén számomra az autós mezőnyben nekem a WRC 3 a kedvencem, ami azért nem egy nagy vasziszdasz, de számomra ezerszer jobb mint az idei DiRT vagy NFS, ez azért elég rusnya képet mutat a műfajról (boxom nincs úgyhogy a Forzához nem tudok hozzászólni)

Türelemről: a ME3 DLC tesztednél azt írtad, hogy jók voltak a kalandjáték elemek, sőt lehettek volna nehezebbek (gondolom logikailag) - azóta én is neki láttam és egész jó DLC volt szerintem, szeretem a logikai játékokat (ami a Leviathannál kb 0 volt), sőt régen a kalandjátékokat is nagyon szerettem, mára viszont nem játszok velük, nehéz kiszúrni hogy melyik minőségi és a logikára épül, és melyik az amiben fél órát kutatod az egérrel a képet hogy megtalálj egy tárgyat ^^

Szerkesztette: Drat 2012. 10. 29. 23:42 -kor

#2660 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 05:43

Valamit nagyon elkúrt a criterion... random beszaggat az új need for speed, egyik pillanatban még úgy megy mint az álom majd hirtelen érzésre kb 10-re esik az fps pár másodpercre. mondanom se kell, hogy ez igy ebben a formában nagyon szar... és ahogy elnézem mindenki szenved ettől. i7 2600k + gtx 680 azért elég kéne hogy legyen. És még nincs is maxon a graf.

Maga a játék amúgy tetszene. Burnoutos az biztos, jópár dolgot egész egyszerüen átvettek a paradise-ból, a város designját belevéve. Az irányitás a 2010-es HP-ra hajaz, bár kicsit több súlya van a kocsiknak, nehezebb kacsázni. Azt viszont senki se mondja nekem hogy újkeletü dolog a valóságtól elrugaszkodó fizika, ilyen szempontból az eredeti MW is olyan volt amilyen, csak driftelgetés helyett úgy tapadt a kocsi mintha ragasztóval lett volna az úthoz illesztve. A játék legnagyobb gyengepontja számomra a sztori hiánya (de most komolyan, a most wantedben pont ez volt a slusszpoén!) és az hogy a versenyek a kocsikhoz vannak rendelve.. ergo ha rendesen végig akarod játszani a játékot akkor kénytelen leszel olyan autókkal is versenyezni amiket nem kedvelsz.

A Run rövid volt? Talán a sztori mód. De a challenge series megvolt ugye? Az gyakorlatilag 2x hosszabb mint a Run mód, és annyi a különbség hogy nincs sztori. Egyébként szerintem a Run egy fantasztikus játék volt, és nagyon sajnálom hogy mekkora lehúzást kapott. A Black Boxnak annyi is lett miatta, szóval az elsődleges fejlesztő a criterion lett.

Szerkesztette: -Turbo- 2012. 10. 30. 05:44 -kor

JóSebesség

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »