Idézet: Mumia - Dátum: 2012. 10. 29. 22:28
A burnout mindig nagy reményteljes ismeretlenként lebegett előttem. Csak néhány videót láttam belőle, meg screenshotokat. Számtalanszor szemeztem vele boltok polcain, de egyszerűen nem tudtam rávenni magamat, hogy látatlanban megvegyek egy játékot, még akkor sem amikor már 5000 ft körül volt az ára. Aztán végül kijött pc-re is egy rész Burnout Paradise képében. És akkor realizáltam, hogy micsoda béna árkád hulladékra vágyakoztam annyi éven át. Szóval ha az új nfs olyan mint a burnout, akkor jobb ha nem is látom. Pedig a The Run kimondottan jó játék volt, persze tudom, hogy EA-nál a rókabőrgyárban már párhuzamosan két csapat dolgozik a franchiseon, így nem csoda, hogy a két csapat játékai között minőségben óriási csapadék tátong.
Horgászattal kapcsolatban pedig csak annyit jegyeznék meg, hogy nem is értem hogy merülhet ez fel, még ha csak poénnak szántad is, mivel nyilvánvaló, az összes kritikábmból, de különösképpen abból amit most kotorról írtam, hogy mérhetetlenül türelmetlen vagyok. Olyannyira, hogy ha csak 5 percet kell várni valamire vagy valakire már megőrülök. A horgászat pedig semmi másról nem szól mint a türelemről.
Szerintem sem volt annyira rossz a Run, de irdatlan rövid volt. NFSekkel úgy vagyok hogy:
- 1-gyel játszottam, nem sokat
- 2-vel nem
- 3-mal 1 órát kb
- 4-gyel fél óra kb
- 5 (porche): egész sokat de nem játszottam végig
- 6: Hot Pursuit 2: imádtam
- 7: Underground 1: nagyon szerettem, többször is végigjátszottam
- 8: Underground 2: kedvenc részem: csomószor végigkocsikáztam rajta, az összes NFS közül szerintem ennek van a legkellemesebb irányítása, csak egy ctrl+c - ctrl+v kellett volna az elkövetkező részekhez, mint a CoDokban, ami bejött elég lemásolni (csak az irányításra gondolok, engem nem zavar hogy hiper-arkád, egyszerűen annyira könnyed és kellemes/kényelmes volt az UG2)
- 9: Most Wanted (1): ezt is többször végigvittem, szerettem
- 10: Carbon: csalódás volt, de így is kétszer végigjátszottam
- 11: ProStreet: kb 20 perc után feladtam
- 12: Undercover: elég felemás volt, de ezt is kétszer kijátszottam
- 13: Shift 1: nekem a rengeteg negatív kritika ellenére kimondottan tetszett, 2 db végigjátszás
- 14: Hot Pursuit (2010) - a Burnoutos Criteriontól: utáltam
- 15: Shift 2: a sok pozitív kritika ellenére nem szerettem, nem is vittem végig
- 16: The Run: iszonyat rövid volt, pofátlanság volt a köbön, mégse vagyok mérges érte a Black Boxra annyira, mert az a 2 max 3 óra egész kellemes volt, szép tájak, szép autók, felesleges körítéssel
- 17: Most Wanted - " a Criterion Game" - amióta leírtam róla a véleményem, megint visszamásztam hozzá, de kb az idegösszeomlás kerülget/kergetett ki, nem ajánlom...mégis van benne valami csalogató, most olyan 3 órám van benne, viszonylag sok versennyel, de ezt nem lehet bírni, úgyh naponta 3-4 futamot fogok talán letolni
Idén számomra az autós mezőnyben nekem a WRC 3 a kedvencem, ami azért nem egy nagy vasziszdasz, de számomra ezerszer jobb mint az idei DiRT vagy NFS, ez azért elég rusnya képet mutat a műfajról (boxom nincs úgyhogy a Forzához nem tudok hozzászólni)
Türelemről: a ME3 DLC tesztednél azt írtad, hogy jók voltak a kalandjáték elemek, sőt lehettek volna nehezebbek (gondolom logikailag) - azóta én is neki láttam és egész jó DLC volt szerintem, szeretem a logikai játékokat (ami a Leviathannál kb 0 volt), sőt régen a kalandjátékokat is nagyon szerettem, mára viszont nem játszok velük, nehéz kiszúrni hogy melyik minőségi és a logikára épül, és melyik az amiben fél órát kutatod az egérrel a képet hogy megtalálj egy tárgyat ^^
Szerkesztette: Drat 2012. 10. 29. 23:42 -kor