Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?
Elküldve: 2011. 12. 25. 11:46
Elküldve: 2011. 12. 25. 17:45
Skyrim és Dead Space 2 PC-n. Az utóbbit multiban játszottam ma többet, szerintem nagyon jó úgy
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft
"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"
"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."
"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."
"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."
"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"
"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."
"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."
"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."
Elküldve: 2011. 12. 25. 19:54
Sziasztok, lenne egy kis problémám a pc-s cod:mw3 -al
Dedikált szerveren játszottam és prestige 10 lvl 80-as lettem, és nem engedi a statomat resetelni a prestige shop-ban
Szeretném resetelni, nem lehet valahogy? esetleg steam-on valamit ügyködni?
Ha valaki tudja nagyon megköszönném ha leírná :/
Dedikált szerveren játszottam és prestige 10 lvl 80-as lettem, és nem engedi a statomat resetelni a prestige shop-ban
Elküldve: 2011. 12. 25. 19:59
Idézet: BGEE - Dátum: 2011. 12. 25. 19:54
Mi az értelme annak hogy teljesen előröl kezded ??
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 12. 25. 20:02
Idézet: BGEE - Dátum: 2011. 12. 25. 19:54
Az hogy, simán level 67nél jártam:) és rendesen szeretném vinni:) XD
Elküldve: 2011. 12. 25. 22:10
Pont ilyen bug/hack volt az MW2-ben is. Sok mindent nem lehetett vele csinálni.
Elküldve: 2011. 12. 25. 23:17
Batman: Arkham city.
Apropó, valaki aki játszik vele és eljutott odáig, hogyan tudta Ra's al ghul legyőzése után megoldani a bugot, ami a Pc-s verziónál előfordult? Bocsi a kis offtopicért
Apropó, valaki aki játszik vele és eljutott odáig, hogyan tudta Ra's al ghul legyőzése után megoldani a bugot, ami a Pc-s verziónál előfordult? Bocsi a kis offtopicért
Elküldve: 2011. 12. 27. 19:28
A BloodRayne-t próbáltam ki.
Hát jó szar a mentési rendszer. Az elején leölöm azt a biomasszát vagy mit, jön egy videó, mentek, de hiába újraindításnál újból a pálya elejére tesz.
Hát akkor miért a fa**omért van mentés a menüben ?
Hát jó szar a mentési rendszer. Az elején leölöm azt a biomasszát vagy mit, jön egy videó, mentek, de hiába újraindításnál újból a pálya elejére tesz.
Hát akkor miért a fa**omért van mentés a menüben ?
Qwerty4
Elküldve: 2011. 12. 29. 18:58
Orcs must die!
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2012. 01. 02. 17:19
Wolfschanze 2 - Ahhoz képest hogy szitiinteráktivos elég jó játék. Alap nehézségi fokozaton is van kihívás, keményen dobja az ellen a gránátot.
Qwerty4
Elküldve: 2012. 01. 02. 18:47
APB: Reloaded
Free to play lett steamen, pedig mekkora reményeket fűztek anno hozzá. De megértem, hogy megbukott, gyakorlatilag totálisan céltalan játék, és még minidig nem tudták megoldani azt, hogy a newbie-k ne a hentelőbe kerüljenek be. Én is belépek abszolut új karakterrel, 0 credittel alap fegyverrel, és simán berak olyan játékosok ellen akik több tízezer credites jobbnál jobb fegyverekkel 1mp alatt kiírtanak. Így 5mp-enként a killscreent bámulhatom.
Free to play lett steamen, pedig mekkora reményeket fűztek anno hozzá. De megértem, hogy megbukott, gyakorlatilag totálisan céltalan játék, és még minidig nem tudták megoldani azt, hogy a newbie-k ne a hentelőbe kerüljenek be. Én is belépek abszolut új karakterrel, 0 credittel alap fegyverrel, és simán berak olyan játékosok ellen akik több tízezer credites jobbnál jobb fegyverekkel 1mp alatt kiírtanak. Így 5mp-enként a killscreent bámulhatom.
Elküldve: 2012. 01. 02. 19:28
Idézet: Mumia - Dátum: 2012. 01. 02. 18:47
APB: Reloaded
Ez olyan mint amikor egy teljesen kezdő játékos belép a Call of Dutyban lévő search and destroy módba .
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind

Súgó
A téma zárva.