HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 IV.

#321 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 14. 18:42

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 19:29

Ha van ps2 játékom amit nyomnék, akkor van ps2-m is valószínűleg. Ha meg nincs ps2 játékom nem most fogok nekiállni ps2 játékokat venni a ps3-hoz.

:up:
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#322 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 18:44

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 19:33

Te ne vedd meg, de akinek kell a kompatibilitás, annak a drágábbik gép is jó üzlet. Érted? :)

az eladási adatok mást mutanak... merthát ugye a 120 millió PS2 júzernek hacsak a tizede vált(ott) volna, azmár 12 milliós eladásokat jelentett volna. A PS2 júzerek olybá tűnik, nemigazán kérnek a PS3-ból. az új PS3 tulajok (akiknek még nemigazán volt konzoluk) nem fognak nekilátni PS2 gámákat vásárolni, merthát extra árat fizettek a nexgen, HD gaming élményért, ergo ilyen gámákat akarnak...

Szerkesztette: SFIJ 2007. 10. 14. 18:47 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#323 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 18:51

Baszki, csak azoknak írtam be akik ide sírtak hogy miérnincskompatibilitás :) Francér veszi mindenki magára? ;)
LY

#324 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:07

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 18:09

Én igen... mert akkor az MS-nél valaki valamit nagyon elszúrt :) Jade Empire is csak PC-re jött ki...

De azota ugye a BioWare az EA-e es a Mass Effect-el kapcsolatos mindenfele jogok naluk vannak.
A BioShock meg eleve 2K Games, szal szerintem az is siman johet...

#325 Felhasználó inaktív   Moby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:09

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 19:51

Baszki, csak azoknak írtam be akik ide sírtak hogy miérnincskompatibilitás :) Francér veszi mindenki magára? ;)

Valszeg azér, mer most ez a legutolsó tétel, a "hogyamérnemveszekpéeshármat" listán, és mivel ezen a legfrisebb a tenta, ígyhát erre lehet riposztolni, persze nyilván senkinek nem ez a fő gondja.
El kéne küldeni pár vezetőt a sunyitól az émeshez okításra, hogyan lehet kijönni a szopóspirálból, amikoris egyszerre kéne meggyőzni a kiadókat ÉS a vásárlókat, hogy érdemes nekik halom gubát belepumpálni, mer jó lesz ez nekik, ők már tudják, végigjárták...

#326 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:10

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 17:57

Ami azt illeti, ha Mass Effect és Bioshock PS3-on lenne, én is erősen elgondolkoznék.

Az Electronic Arts a héten 800 millió dolláráért(!) megvette a BioWare-t és a Pandemic Studios-t.

szerk.: max-pain megelőzött

Szerkesztette: Papesz 2007. 10. 14. 19:11 -kor

Papesz

#327 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:10

Tudtommal a Mass Effect jogok megosztottak: az egyik félnél van a fejlesztés, a másiknál a kiadás... :D

Egyébként meg minden ilyen eset a szerződés kérdése, azt meg nem ismerhetjük. Ha az MS ügyesen alkudozott, permanens az exkluzivitás, ha nem ajánlottak érte eleget, akkor meg csak átmeneti.
LY

#328 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:18

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 19:51

Igazad van, nem kell mindenkinek magára vennie. Viszont egyetlen kérdés: ha lenne egy 120 milliós bejáratott piacod, építenél rá, vagy hagynád a p.csába?
Papesz

#329 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:20

En mintha azt olvastam volna, hogy minden jog igy az EA-nal van, de a november 20. megjelenest ez nem erinti.
De lehet, hogy csak almodtam, mert nem talalom az erre vonatkozo hirhez a linket :)

#330 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:30

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 20:10

Az Electronic Arts a héten 800 millió dolláráért(!) megvette a BioWare-t és a Pandemic Studios-t.

Napok óta tudom, bővebben meg lásd a max-painnel folytatott diskurzusunkat...
LY

#331 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:30

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 20:18

Viszont egyetlen kérdés: ha lenne egy 120 milliós bejáratott piacod, építenél rá, vagy hagynád a p.csába?

Ki tudod fejteni bővebben, hogy mire gondolsz?
LY

#332 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:34

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 20:30

Ki tudod fejteni bővebben, hogy mire gondolsz?

A visszamenőleges kompatibilitásra céloztam. Bár nem tanultam marketinget, de szerintem 500-600 dolláros konzolt nem feltétlenül olyan közönségnek csinálnak, akiknek még sosem volt konzoljuk. A Sonynak van/volt egy rettenetesen erős bázisa, amit most gyakorlatilag figyelmen kívül hagy.
Papesz

#333 Felhasználó inaktív   bil 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:40

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 19:10

Tudtommal a Mass Effect jogok megosztottak: az egyik félnél van a fejlesztés, a másiknál a kiadás... :D

Egyébként meg minden ilyen eset a szerződés kérdése, azt meg nem ismerhetjük. Ha az MS ügyesen alkudozott, permanens az exkluzivitás, ha nem ajánlottak érte eleget, akkor meg csak átmeneti.

Biztos vagyok benne hogy az M$ ügyesen alkudozik. Nem szívesen válnának meg egy koronaékszertől. Mármint a Mass Effect-re gondolok.  :smoker:
Közpénzrendszer:
http://rrr100.wikispaces.com/

#334 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 19:49

Én azt gondolom, hogy az alacsonyabb árral elérhető új piaci réteg fontosabb, mert jelen pillanatban a játékfejlesztőket kell megtartani, nekik meg felhasználói bázis kell. Akik sírnak a kompatibilitás miatt, előbb-utóbb azért ugyanúgy meg fogják venni a konzolt; legfeljebb egy fokkal kevésbé kedvelik majd a Sony-t.
Ez a lépés sokkal komolyabb előnyt hoz, mint amennyi hátrányt... kezdettől fogva nem értettem hogy miért erőlködtek a kompatibilitással ennyit.
LY

#335 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 14. 20:12

szerinte ma ps2 kompatibilitást nem költségcsökkentési céllal szedték ki, szerintem ez egy piacszegmentálási húzás: nem akarják, hogy ps2-es játékokhoz ps3-at vegyenek az emberek, és azzal töltsék el az idejüket, és akár 1 ps3-as játékkal kevesebbet vegyenek emiatt. egy jó ideje azt gondolom, a sony fél szívvel tolja a ps3 szekerét egyelőre. azt írta valaki, hogy ha a ps2 10 százaléka áttért volna már...nos, a sony pénzügyi osztálya meg is őrült volna. ha 2-3x ekkora veszteséget kellett volna elkönyvelni, a a részvényesek pedig kutaragit stringerrel összekötözve kilőtték volna a napba. a kompatibilitás megszüntetésével bezárják a nem kívánatos ps3 hardvereladásokat, és valószínűleg kitolják a ps2 életgörbéjét.

#336 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 20:33

Megbocsáss, special, de a Monty Python sírva könyörögne a megfilmesítési jogokért...

Szerinted komolyan akad olyan ember, nagy számban, aki a PS2 játékokhoz a négyszer drágább gépet választja?

Tényleg olyan hülye lenne a Sony, hogy az eddigi legnagyobb vállalkozását megfojtsa azzal, hogy elidegeníti a maradék kiadókat és tovább hagyja érvényesülni a már így is túl erős konkurenciát?

A részvényesek meg olyan szűklátókörűek, hogy nem fogják fel ennek az átmeneti veszteséges időszaknak a szükségességét?

A kompatibilitás mindig is irreleváns feature volt, fanboy-muníció, a megcélzott piaci réteg többsége szerintem fel sem fogja hogy mit is jelent(ett). Ezen a ponton az árcsökkentés volt az egyetlen megmaradt eszköz, amivel befolyásolhatták az eladásokat (a futó játékfejlesztések ütemezése már nem alakítható), és a kompatibilitás kihajítása pont az általad is emlegetett veszteséget csökkentette. Ha csak 20 dollárt visszanyernek rajta gépenként, már megérte.

Szerkesztette: Laa-Yosh 2007. 10. 14. 20:35 -kor

LY

#337 Felhasználó inaktív   nobela 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 21:05

Hm, nem tudom...

Régóta gondolkodom egy konzolon a PC mellé, ha a PS3 visszafelé 100%-osan kompatibilis lenne, nem is goldolkodnék másban. Irtózatosan sok PS2-es játék van.

Így viszont... PS2-t már nem veszek, PS3-ra alig van játék, ha mégis veszek valamit, az így X360 lesz.

#338 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 14. 22:01

Idézet: nobela - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 20:05

Hm, nem tudom...

Régóta gondolkodom egy konzolon a PC mellé, ha a PS3 visszafelé 100%-osan kompatibilis lenne, nem is goldolkodnék másban. Irtózatosan sok PS2-es játék van.

Így viszont... PS2-t már nem veszek, PS3-ra alig van játék, ha mégis veszek valamit, az így X360 lesz.

LOLLLLLLLLLLLLLLL, attol nem félsz hogy az meg RODOS lesz  ? :DDDDDDDDDD
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#339 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 14. 22:05

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 21:33

Megbocsáss, special, de a Monty Python sírva könyörögne a megfilmesítési jogokért...

Az a baj tudod, hogy engem nézel hülyének, mikor te nem érted. Persze abban is én vagyok a hibás, hogy miért nem tudom úgy leírni.

Idézet

Szerinted komolyan akad olyan ember, nagy számban, aki a PS2 játékokhoz a négyszer drágább gépet választja?

Triviális módon nem új vevőre gondolok, hanem a meglévő PS2-es bázis konvertálására. Van "odakint" több mint 100 millió PS2 használatban, és több mint 1 milliárd játék. Amerikai felmérés alapján ugye a PS2 toronymagasan a legtöbb játékidőt játszott platform emiatt, és nincs okunk feltételezni, hogy EU-ban is így lenne, Japánban lehet már DS-uralom van, de a PS2 ott is hatalmas. FY07 193 millió PS2 szoftvert adtak el.

Arról van szó, tudod, hogy létezik ez a fejőstehén, amelyiket még jó sokáig lehet tejeltetni. Meg van a másik, amelyik nem hoz, csak visz, ráadásul itt-ott a fejős elől is eleszi a füvet. Mondok valamit: a kompatibilis PS3 a piac egy részére bénítólag hatna, kvázi kivonná a forgalom egy részét. Egyszerű pszichológia: a PS3-ra kompatibilitás miatt áttért PS2-játékos kevésbé valószínű, hogy PS2-es játékba vagy kiegészítőkbe ruház be, miközben meglévő játékai miatt kevésbé valószínű az is, hogy PS3-as dolgokat vásárol.

Ez a drasztikus árcsökkentés pedig felerősíti ezt a problémát, ugyanis sokkal több ember számára válik elfogadható árba, és jelentősen megnöveli azok számát, akik PS2 helyett PS3-ra költenek -- ami nem baj, ha ez kiegészítőket, szoftvert, online tartalmat jelent, nem pedig szimplán a gépet. A Sony a PS2 kompatibilitás eltüntetésével tudott választ adni az árcsökkentéssel felmerülő problémára, vagyis mi lesz a PS2-biznisszel, melynek még 2-3 évet ki kellen húznia minél jobban. Mindent összetömörítve: a Sonynak egyáltalán nem érdeke, hogy PS2-es vagy korábbi játékokkal játsszál PS3-on, ráadásul annak biztosítás jelentős pénzbe is kerül neki (gyártás, szoftverfejlesztés, folyamatos tesztelés).

Idézet

A részvényesek meg olyan szűklátókörűek, hogy nem fogják fel ennek az átmeneti veszteséges időszaknak a szükségességét?

A tőzsde alapvetően szkeptikus a nagy, "established" cégekkel szemben, konzervatív és kockázatkerülő, és középtávra orientált. Ötéves távlatokkal nem tud és nem is akar mit kezdeni. Ha megfigyeled, gyakorlatilag minden felvásárlás és összeolvadás hatására bizonytalankodik az árfolyam. Alapvetően pedig felfogták, de az SCE már szerintem így is bőven átlépett bizonyos határokat: hahó, 2 milliárd dollárt veszteséget generáltak FY07, ennek a kétszerese (mondjuk 10 millió PS3 leszállítása) olyan összeg, amit semmivel nem tudsz indokolni, mert sosem térül meg.

Idézet

A kompatibilitás mindig is irreleváns feature volt, fanboy-muníció, a megcélzott piaci réteg többsége szerintem fel sem fogja hogy mit is jelent(ett).

Bocs, de nem tudom elfogadni, hacsak erre nincs kutatási eredmény. Milyen megcélzott piaci réteg nem fogja fel?  Az early adopterek, akik jellemzően az átlagnál magasabb jövedelmű családi háttérrel, ergo az átlagnál magasabb iskolai végzettségű, ergo intenzívebb netfelhasználó és tájékozottabb réteg? Na ne már. Ráadásul köztük van sok hard core gamer arc, akinek kurva nagy PS2-es libraryje van.

A később becsatlakozók pedig lehet, hogy nem tudják, mi az a kompatibilitás, de éppen a csekély műszaki affinitással rendelkező réteg az, amely természetesnek veszi, azt várja el, hogy "összedugom megy", és a korlátozásokon hasal el -- mint az inkompatibilitás. És az egy elég könnyen kommunikálható dolog, hogy "tudod játszani az eddigi playstation kettes játékaidat is". Csak ez az, amit a Sony nem szeretne.

Somma sommárom, a kompatibilitás vevői értéket képviselt, csak nem a Sony érdekeit szolgálta már, mint az előző váltásnál, mert a gyors PS2-PS3 konverzió gazdaságilag nem kívánatos a PS3-as platform gazdaságtalansága miatt. Kritizálják ugye sokan eleget a Sonyt, hogy a PS3-mal kapcsolatban nem beszél eleget a játékokról, hanem a multimédiát helyezi előtérbe: azokból szeretnének most minél többet, akiket a home média platformmal és a HD-videoval meg lehet fogni: Blu-ray és PS Store. A Sony meg is mondta, hogy a Blu-rayjel akarja megnyomni a PS3 ünnepi forgalmát, és az árcsökkentésbe ez is belejátszhat.

Szerintem 1 éven belül a PS3 kommunikációs stratégiája is új fázisba lép, és előtérbe kerülnek a játékok.

Szerkesztette: special 2007. 10. 14. 22:28 -kor

#340 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 14. 22:46

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 23:05

Triviális módon nem új vevőre gondolok, hanem a meglévő PS2-es bázis konvertálására. Van "odakint" több mint 100 millió PS2 használatban, és több mint 1 milliárd játék.

Special, mégsem válaszoltál a lényegre: miért venne valaki PS3-at, ha csak PS2 játékokkal akar játszani; főleg ha ráadásul még van PS2-je is?? Az a parányi minőségbeli ugrás, amit a szoftveres kompatibilitás rárakott, nem ér, nem érhet meg ekkora beruházást. Azt meg tudjuk hogy BR-t maximum minden negyedik PS3 user vesz, átlagosan legfeljebb egy darabot. Akkor meg minek a gép, porfogónak?

A meglévő bázis akkor fog konvertálni, ha valami pluszt kap érte, ami értelemszerűen az új játékokat jelenti. Pont azért b***tak a régi helyett/mellé új gépet venni, mert nem volt rá érdemi új szoftver.
De a trend már fordulni látszik a Madden08/Fifa08 eladásokat elnézve, összetettben is és néha egyedül is lenyomják a nextgen verziók a PS2-t, tehát a sportjáték fanok elkezdték az upgrade-elést. Jövőre - ha lesz még egyáltalán Madden/Fifa PS2-re - szinte teljes átállás valószínűsíthető. Erre jön még hogy szinte minden más idei/jövő év eleji játék release elkezdte hanyagolni a régi platformot: UT, COD, MOH, GT, GTA, MGS, FF, DMC, Tekken, VF satöbbi nem lesz többet PS2-re! NFS és egy-két EA franchise még kitart, de ott is látványos a különbség a két verzió között. Ez pedig mind arra fogja motiválni Joe usert, hogy megvegye az új gépet, mert a kedvenc játék aktuális verziója már nem megy a régin.

Akkor lenne valami minimális realitása annak, amit feltételezel, ha még jövőre is kijönne minden stuff PS2-re, és jobban is futna vagy nézne ki. Az nem műxik, főleg kint, hogy az emberek csak a régi játékokat veszik elő újra és újra, ők fogyasztók, nem begyöpösődő nosztalgia-agyú veterán gamerek. Te visszasírod a GT4-et meg az MGS2-t, én az Ultima7-et meg a Deus Exet, de nem mi vagyunk az elsődleges piac, mi már egyébként is a fogunkhoz verjük a garast mert kell lakásra, kocsira, vagy akár a puszta megélhetésre, esetleg családalapításra. A megcélzott fogyasztó viszont költ, mert megteheti, eleve azért veszi meg a drága gépet.

Idézet

Arról van szó, tudod, hogy létezik ez a fejőstehén, amelyiket még jó sokáig lehet tejeltetni. Meg van a másik, amelyik nem hoz, csak visz, ráadásul itt-ott a fejős elől is eleszi a füvet.

De a meglévő jövőre mindenképpen megdöglik, és ha addig inkább neki adod a füvet, akkor jövőre lesz egy fiatal gebéd akit azonnal lezavar a szomszéd dagadt tehene a mezőről. Ezért vállalták be magát az árcsökkentést is. Meg eleve semmi értelme felélénkíteni a keresletet ha nem akarnak eladni.

Idézet

Mindent összetömörítve: a Sonynak egyáltalán nem érdeke, hogy PS2-es vagy korábbi játékokkal játsszál PS3-on, ráadásul annak biztosítás jelentős pénzbe is kerül neki (gyártás, szoftverfejlesztés, folyamatos tesztelés).

Ne érts félre: igazat adok neked abban, hogy a kompatibilitás elhagyása az általad említett hatásokkal is jár, de ezek másodlagosak a Sony szempontjából.
Most a boltban a PS3 játékok lesznek az első polcon, PS3 kioszkok lesznek és azokon fut HD-ben az új stuff, és az árcédulán egy egészen vonzó érték szerepel majd a gépen. A kereslet mindenképpen meg fog ugrani az árcsökkentés miatt, ezért a veszteségük is növekedni fog, és a kompatibilitáson megspórolt dollárok igencsak jól fognak jönni emiatt. Ez az elsődleges szempont, ha most eladnak 2 millió konzolt kispórolt GS-el, kártyaolvasóval meg USB portokkal, akkor mindez valahol 50 és 100 millió dollár között javíthatja a mérlegüket. Per pillanat ez is számít nekik.

Idézet

A tőzsde alapvetően szkeptikus a nagy, "established" cégekkel szemben, konzervatív és kockázatkerülő, és középtávra orientált. Ötéves távlatokkal nem tud és nem is akar mit kezdeni.

Aki érdemben beleszólhat a Sony dolgaiba, az hosszú távban érdekelt, osztalékot és komoly árfolyamnyereséget akar látni. Aki shortolja, az meg direkt örül az instabil árfolyamnak.

Idézet

Bocs, de nem tudom elfogadni, hacsak erre nincs kutatási eredmény. Milyen megcélzott piaci réteg nem fogja fel?  Az early adopterek, akik jellemzően az átlagnál magasabb jövedelmű családi háttérrel, ergo az átlagnál magasabb iskolai végzettségű, ergo intenzívebb netfelhasználó és tájékozottabb réteg?

Bocs, de 5 millió eladott konzol után már régen túl vagyunk az early adoptereken, nem? Viszont még nem értük el a garasoskodó kategóriát sem, aki meg pont ezért készül fel a részletekből.

Idézet

Somma sommárom, a kompatibilitás vevői értéket képviselt, csak nem a Sony érdekeit szolgálta már, mint az előző váltásnál, mert a gyors PS2-PS3 konverzió gazdaságilag nem kívánatos a PS3-as platform gazdaságtalansága miatt.

A fenét nem az, amikor a Konami meg a Capcom versenyt ugrál a Sony tökein, hogy ha nincs felhasználói bázis akkor a franc fog exkluzív játékot kiadni PS3-ra, mennek inkább a Microsofthoz a tuti franchise-okkal. Baszki nyilvánosan beszóltak a vezetőik Hirai-éknak, mi kell még? Baromi nagy gondban van a csodaplatformjuk, ha most karácsonykor sem fut fel akkor kábé a GC szintjén fog megrekedni, ami a belelapátolt gigantikus pénzek megtérülését kvázi teljesen ellehetetlenítené. Ez az a pont amikor a rövid távú veszteséget be kell vállalni, mert különben végleg bukják a meccset, és ezt ők is tudják. Szerintem a 3 milliárdos részvényeladás és az árcsökkentés pontosan azt mutatja, hogy a Sony-nak többé nem drága a PS3 felfuttatása, és ha még ez is kevés akkor decemberben elkezdenek vadiúj AA-s stuffokat csomagolni a 40 gigás modell mellé változatlan áron, csak vigyék már!

Ezzel szemben a te érvelésedet kábé az támasztja alá, hogy PS2-vel játszanak a legtöbbet, meg itt a fóumokon sok ember sír hogy miérnemleszkompatibilitás. Namost a statisztika tök logikusan azért mutatja ezt mert hússzor annyi PS2 van a világon, mint PS3, meglepő lenne ha nem játszanának sokkal többen az előzővel. Ami meg a fórumokat illeti, hát az olyan szinten irreleváns hogy na.

A Blurayt meg konkrétan le se sz**ják a vásárlók, amíg ennyibe kerül egy film, egyedül a hifiadudiofilházimozifan réteg vásárolja, ha nem elég neki a HD műhold/kábel.

Szerkesztette: Laa-Yosh 2007. 10. 14. 22:49 -kor

LY

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »