HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 IV.

#501 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 20. 17:53

A GTR körül média hekkelés van: elvileg jövő héten leplezik le, és a játékban is van dátum szerint időzítve lefóliázott orrú és végső is. Gondolom ezért nem látni a műszerfalat se, lehet hogy 1 hét múlva már benne lesz :)

Persze az újságírók magasról tettek a Nissan embargóra és már a héten lehoztak képeket, cikkeket róla...
LY

#502 Felhasználó inaktív   I.T.E.M 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 18:11

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 20., szombat - 17:53

A GTR körül média hekkelés van: elvileg jövő héten leplezik le, és a játékban is van dátum szerint időzítve lefóliázott orrú és végső is. Gondolom ezért nem látni a műszerfalat se, lehet hogy 1 hét múlva már benne lesz :)

Persze az újságírók magasról tettek a Nissan embargóra és már a héten lehoztak képeket, cikkeket róla...

Azthiszem igazad van ezért nem lehet belsőre váltani  ;)
ASUS RT-AC87U Gigabit Wireless AC2400 Router / Gigabit Ethernet - FP500/22 NET
UHD - :)
POWERED BY KINGSTON HyperX Savage SSD

#503 Felhasználó inaktív   szapeboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 20. 19:00

Idézet: I.T.E.M - Dátum: 2007. okt. 20., szombat - 16:21

Jah, nyomjad csak, szegény pont most vetted aztán ezt csinálja.  :rolleyes:

Momo-val király nyomulni  :up:

Megerősítem, momo-val tényleg zsivány tolni. :D Kár, hogy FPS-t nem lehet billentyűzettel meg egérrel irányítani. Az lenne a császárság.  :cool:

#504 Felhasználó inaktív   szapeboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 19:03

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 20., szombat - 16:52

Nem írsz hülyeséget, de játéka válogatja. A GT5 konkrétan 1440*1080-ban renderel, AA nélkül; vagy 1280*720-ban AA-val, bár nem tudni hirtelen hogy mennyivel (2x-re tippelnék).
A Lair valami teljesen mást csinál, a Ninja Gaiden meg 1024*1024-ben fut, szóval azért elég nagy a szórás.

Most, hogy szóba került a Ninja Gaiden, én elég rendesen ráfüggtem. Nameg ez a Folklore sem semmi basszus. Kár, hogy nincs ennyi időm, dolgozni is kell, meg ilyenek.  :Đ Meg fórumozni természetesen.  :omg:

#505 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 06:47

Idézet: I.T.E.M - Dátum: 2007. okt. 20., szombat - 16:40

Gondoljátok hogy 1080P ben előjöhet ez a recegés ?? hisz mind a két felbontás 1920x1080 nem ?? a progressiv mód miatt lenne a dolog, az jobban leterheli a gépet ??  :think:

Én csak 720x576-ban tudom próbálni (bár nem tudom, hogy miben renderel). Én is tapasztaltam hibákat:
- néha a kép megakad egy pillanatra, főleg a visszajátszás közben, játék közben (belső nézet) soha
- a futam végén, amikor az eredmények ki vannak írva, néha több sorban is ugrik a szöveg, mintha átváltana valami másra
- nem tudom mikor vettem észre, de a nézők ruhája egyen sárga-egyen piros-egyen valami színek között váltakozott, az összes nézőé egyidejűleg

Ha a demot elindítjátok, nekem a Daytona speedwayről hozott be egy visszajátszást. Lehet, hogy ez a pálya lesz az amcsi demo változatban? A Forma 1 demonál is más pálya volt az EU és az USA változatokban.

Tg

#506 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 12:17

A japán GT5 Prologue demóban lehet autót váltani?

#507 Felhasználó inaktív   I.T.E.M 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 13:59

Idézet: Lewes - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 12:17

A japán GT5 Prologue demóban lehet autót váltani?

Lehet, mehetsz egy mitsubishi evo x-el egy bmw 135i coupe val és egy nissan skyline GT-R el ..

Az utolsót szándékosan nem soroltam ide mert az egy hikomatos trabant / daihatsu ofc-1 /  :D

Szerkesztette: I.T.E.M 2007. 10. 21. 14:00 -kor

#508 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 21. 14:13

ITEM, írhatnál még a kocsik mozgásáról, meg a motorhangokról, érdekelnének. Köszi!

Szerkesztette: special 2007. 10. 21. 14:13 -kor

#509 Felhasználó inaktív   I.T.E.M 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 14:59

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 14:13

ITEM, írhatnál még a kocsik mozgásáról, meg a motorhangokról, érdekelnének. Köszi!

A kocsik mozgása szerintem rendben van, mikor elveszted az uralmat akkor csúszik mindenfele megy csak arra nem amerre te akarod, jó ellenkormányzással megfogható a gép,rakja a seggét csikorognak a gumik   :Đ ,  törésmodell ugye nincs benne de ettől függetlenül nagyon élvezetes a játék. vezethetőségre mindegyik autó jó, bár a Nissan GT-R kicsit mintha instabilabb lenne, pl a mitsubishi evo x hez képest. A mitsuval még beveszek egy olyan kanyart nagy sebességgel amit a nissan nemigazán hajlandó. Bár kétségkívül a nissan gyorsabb,de szerintem a vezetési stabilitásban a mitsu elveri.  A kocsi hangok jók lettek, nem egyenhangok vagyis minden autónak más a hangja.

Karral szerintem játszhatatlan a gáma, legalább is nekem az. A kormánnyal más tészta vezetni.
Ami kicsit fura hogy pl a kavicságyban nem hagy nyomot,meg ha jóltudom a betonon sem maradnak meg a gumicsíkok.  :rolleyes:  Ezeket leszámítva elég jó!

A grafikáról még annyit hogy látszik hogy a kocsikra és a pályára mentek rá   :up: vagyis a pálya melletti dolgok kicsit gagyik (fű, fa, nézők).  :omg:  A visszajátszás nagyon profi. A belső nézet is jó, fények árnyékok vetülése mikor haladunk a pályán, vagyis fordulnak,mozognak az árnyékok ahogy a fény bejut az ablakokon.

Szerkesztette: I.T.E.M 2007. 10. 21. 15:05 -kor

#510 Felhasználó inaktív   I.T.E.M 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 19:39

GT5 PROLOGUE...

Van benne egy GT-TV menü na ezt most frissítették, felraktak 3 videót!

Nem lennék meglepve ha itt online streammel vagy felvett anyaggal nyomnák a tokiói autószalont  :D

#511 Felhasználó inaktív   Tg_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 20:20

Idézet: I.T.E.M - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 14:59

A grafikáról még annyit hogy látszik hogy a kocsikra és a pályára mentek rá   :up: vagyis a pálya melletti dolgok kicsit gagyik (fű, fa, nézők).  :omg:  A visszajátszás nagyon profi.

:offtopic: A fű esetében lehet, hogy csak a szemem csal, de mintha libbennének a "fűszálak", ahogy elhalad mellettük az autó (visszajátszás). A sóderágy kinézetre is béna, nekem sárgás-barnás aszfalt benyomását kelti, semmi kavics kinézet nincs, egy sima felületnek tűnik. A meleg levegő által keltett elmosódás nekem nagyon tetszik, érezni a forróságot a pályán.
A pálya (Suzuka, mi más) elején, asszem a legelső (jobbos) kanyarban az ív eléggé darabos, nagyon jól látszanak az ívet összerakó egyenes darabkák (festésen).
És még néhány dolog:
- a GT4-ben nagyon idegesítő volt, hogy az AI, mint egy sínet követte az ideális ívet. Szerencsére ebben már nincs így, ha te ott vagy, akkor nem mennek neked.
- szerintem kontrollerrel is játszható, mintha csillapítva lenne a kontroller mozgatása, tehát nem reagál olyan hirtelen, mint a GT4 (PS3-on, emulátorral). Mondjuk abban biztos vagyok, hogy kormánnyal lehet az igazi  :cool: Szerencsére támogatja az analóg ravaszokat, így lehet finoman gázt adni és fékezni. Persze a BMW-vel így is szenvedés menni  ;) 

Tg

#512 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 22:13

elég lehangoló dolgokat írtok.. pl törésmodell hiánya.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#513 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 22:27

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 23:13

elég lehangoló dolgokat írtok.. pl törésmodell hiánya.

Ha látványosan sz@rrá akarod törni az autót, arra ott a DiRT...  :Đ 

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#514 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 22:39

Idézet: Renwick - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 23:27

Ha látványosan sz@rrá akarod törni az autót, arra ott a DiRT...  :Đ 

üdv

R.

dehát kérem az UBER racing szoftból ilyen alap dolog hibádzik... meg gyengén kidolgozott ambient.. meg... hinnye no!  :think:

#515 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 22:49

mindig is hiányzott. ez azt eredményezi, hogy aki idiótán akar vezetni, az tud, aki profizmusra törekszik, az gyakorlatilag észre sem veszi, mert ésszel vezet.

a gyengén kidolgozott ambient az...ez egy előzetes előzetese.

#516 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 23:05

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 23:49

mindig is hiányzott. ez azt eredményezi, hogy aki idiótán akar vezetni, az tud, aki profizmusra törekszik, az gyakorlatilag észre sem veszi, mert ésszel vezet.

Hát nemtom, szerintem a versenyzés velejárója a baleset, profizmus ide- profizmus oda. Nem lehet, hogy az autógyártók kikötése volt, hogy nem törhetnek a verdák, és ezért nem raktak bele törésmodellt? Mintha valamelyik korábbi NFS kapcsán rémlene valami hasonló sztori...  :think:

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#517 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 23:27

A GT5 körül van némi kavarás ezen a fronton, mert hol erre hivatkoznak, hogy meg állítólag letölthető feature-ként mégiscsak bekerül majd. És asszem a Forzában gond nélkül törik minden, nem?
LY

#518 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 23:36

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. okt. 22., hétfő - 0:27

A GT5 körül van némi kavarás ezen a fronton, mert hol erre hivatkoznak, hogy meg állítólag letölthető feature-ként mégiscsak bekerül majd. És asszem a Forzában gond nélkül törik minden, nem?

én úgy tudom, hogy a hatás kedvéért van némi törésmodell a forzában, de köze sincs a realizmushoz, mert nem tudod szarrátörni a kocsit, akármit csinálsz is. csak kicsit horpad, esetleg üveg törik, ilyesmi.

#519 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 23:41

Idézet: Renwick - Dátum: 2007. okt. 22., hétfő - 0:05

Hát nemtom, szerintem a versenyzés velejárója a baleset, profizmus ide- profizmus oda.

Nem azt mondom, hogy ne lenne tök jó, de számomra egyáltalán nem olyan fontos a GT-ben, mint az, hogy hogyan viselkedik az autó a pályán, vagy milyen a motorhang, mennyire szépek a modellek.

Idézet

Nem lehet, hogy az autógyártók kikötése volt, hogy nem törhetnek a verdák, és ezért nem raktak bele törésmodellt? Mintha valamelyik korábbi NFS kapcsán rémlene valami hasonló sztori...  :think:

Simán elképzelhető, főleg a GT esetében, ahol több tucatnyi gyártóval kellene megállapodni. Aztán ott van az, hogy egy normális  törésmodell nem kis meló, és a PS3-ra váltással teljesen újakat kellett készíteni, lehet a törés már túlságosan hosszú időt vett volna igénybe.

#520 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 10:54

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 22., hétfő - 0:41

Nem azt mondom, hogy ne lenne tök jó, de számomra egyáltalán nem olyan fontos a GT-ben, mint az, hogy hogyan viselkedik az autó a pályán, vagy milyen a motorhang, mennyire szépek a modellek.
a dirt-ben szépen változik a kocsi viselkedése ha megzúzod. szignifikánsan. emmellett az environ is jól kidolgozott. a fű fű, a sóder sóder a lelátón ülő néző pedig néző...

Idézet: special - Dátum: 2007. okt. 22., hétfő - 0:41

Simán elképzelhető, főleg a GT esetében, ahol több tucatnyi gyártóval kellene megállapodni. Aztán ott van az, hogy egy normális  törésmodell nem kis meló, és a PS3-ra váltással teljesen újakat kellett készíteni, lehet a törés már túlságosan hosszú időt vett volna igénybe.
nemkis meló.. persze és egy ötödik kiadást megélő közel egy évtizede futó franchise keretében nemvolt eddig pénz vagy idő. tudom hogy meg tudod/tudják magyarázni, de akkoris szánalmas. a nexgenség pontosan ebben merülne ki, a nagyfokú valósághűségben. amúgy ha ezeket a modelleket kifinomultnak érzed, javallom tegyél tiszteletet az allianz vezetéstechnikai pályáján. sajnos elmondható, hogy a nagyon messze van még a valóságtól a játékipar.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 10. 22. 10:55 -kor

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28