HWSW Informatikai Kerekasztal: Anarchy Online IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Anarchy Online IV.

#381 Felhasználó inaktív   Acél 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 28. 12:43

Magas ql-es novit spirit roomokban lehet infernoban vagy penumbrán.
Viharlovas220/30 adv
Vihhie Druida lvl 70 Feral tank dps
Alnia Sámán lvl 70 Resto mule
Rozsdás Paladin lvl 70 Holi bohóc

#382 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 13:18

B.U.É.K.

Ui.: Most három napig dolgozom... sajna...
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#383 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 14:09

Boldog új évet mindenkinek!
:)
If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa

#384 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 14:23

Csavarnak meg boldog új születésnapot :)

(bump?)

#385 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 01:08

Idézet: macske - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 13:23

Csavarnak meg boldog új születésnapot :)

Heh, koszi, majdnem ugy jartam mint par eve egy amerikai srac....

#386 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 18:08

Bump.

Hogy valami ertelmeset is irjak: holnap lesz 4 eves az accom, viszont ma delutantol vagyok befagyva, ilyen EUR/HUF mellett valahogy nem szimpatikus befizetni (pedig mostanaban mar tudtam jonni estenkent legalabb)...
Evvan.

#387 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 13:08

Sziasztok! Ez talan az elso post-om itt, de mivel rengeteg A-RPG-vel nyomultam mar single-ben es multi-ban egyarant, igy ez is erdekel, de kifejezetten MMORPG-vel es MMOARPG-vel meg nem jatszottam. A kerdeseim:

1., A jatek akkor ingyenes letoltheto?
2., Mekkora a merete?
3., Hany, es milyen meretu patch-eket kell hozza feltenni? Eleg-e a legutolso / legujabb patch?
4., Van-e kiegeszites, amit szinten fel kell tenni?
5., Mennyire atgondolt, egyszeru es kezdok szamara is kezelheto a multi resz es a chat?
6., Multiban kulon van-e closed es open net / szerver, vagy itt egybe van ez az egesz gyurva (ez lehet, hogy hulye kerdes, de nem jatszottam meg ilyennel)
7., Milyen szervereken szoktatok jatszani, es gyakran vagy ritkasan vagytok?
8., Nagy a community ennel a jateknal, vagy mindig uresek a szerverek?
9., Ha inditok egy karit kiprobalas szinten, tudok veletek jatszani az elejetol fogva, vagy pedig lvl x-ig nem? Vannak-e mas kitetelek esetleg?

Na ilyenek erdekelnenek, mielott belekezdenek a dologba.  :respect:

#388 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 16:25

Idézet

1., A jatek akkor ingyenes letoltheto?

Igen, az alapjatek es a notum wars kiegeszito, a tobbi (shadowlands, alien invasion es lost eden) viszont egyszeri terites plusz havidijas rendszerben erheto el.

Idézet

2., Mekkora a merete?

1,5 - 3g

Idézet

3., Hany, es milyen meretu patch-eket kell hozza feltenni? Eleg-e a legutolso / legujabb patch?

Ha jol latom, akkor az innen letoltheto full es az innen letoltheto small kliens is 17.9.1, szoval minimalis meretu (<100m) patchelest igenyel, pontos szamot nem tudok neked mondani. Termeszetesen a full klienssel is lehet ingyenesen jatszani, de ugyanugy nem erheto el a fizetos tartalom mint small eseten, de upgrade eseten nem kell ujra letolteni es patchelni az egesz jatekot.

Idézet

4., Van-e kiegeszites, amit szinten fel kell tenni?

Erosen ajanlott egy jobb terkep beszerzese, pl CSPmap innen.

Idézet

5., Mennyire atgondolt, egyszeru es kezdok szamara is kezelheto a multi resz es a chat?

A chat az altalam latott eddigi legjobb. A multi resz sem bonyolult, van lft interface is, onnan par kattintassal lehet csapatot epiteni.

Idézet

6., Multiban kulon van-e closed es open net / szerver, vagy itt egybe van ez az egesz gyurva (ez lehet, hogy hulye kerdes, de nem jatszottam meg ilyennel)

3 szerver van, de mindegyiken minden van, egy accountnak mindenhol lehet karaktere, a szerverek kozotti mozgatas nem megoldott (es lehet nem is lesz az soha). A harom szerver pedig az Atlantean, a Rimor es a Die Neue Welt, ez utobbi nemet.

Idézet

7., Milyen szervereken szoktatok jatszani, es gyakran vagy ritkasan vagytok?

Az itt jelenlevok altalaban az Atlantean-on jatszanak. A szerveren jatszo Magyarok tobbsege Clan-os es a Hunok-Reborn tagja, a tobbiek altalaban Neutral-ok es a Pillanatnyi Elmezavar tagjai, tobbek kozott en is es ezen a forumon jelen levok tobbsege is (chatbot mindket orgban van, tehat tagsag nelkul is be lehet menni beszelgeti, ismerkedni).

Idézet

8., Nagy a community ennel a jateknal, vagy mindig uresek a szerverek?

Nagyon ritkan van az, hogy csak keves ember van, mivel a vilag minden tajarol jatszanak, de az utobbi idokben volt par nem tul jo huzasuk ami jatekosszam csokkenest eredmenyezett.

Idézet

9., Ha inditok egy karit kiprobalas szinten, tudok veletek jatszani az elejetol fogva, vagy pedig lvl x-ig nem? Vannak-e mas kitetelek esetleg?

A csapatnak mindenkepp adott szint intervallumon belul kell lennie, egyebkent valaki nem kap xp-t. En szemelyesen nem tudok segitseget igerni (a fenti posztomban lathato ok miatt), de altalaban szokott lenni kis kari is mindket orgban nehany.

Szerkesztette: Zoley 2009. 02. 05. 16:28 -kor

#389 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 16:35

A jatek egyebkent most meg csunyacska es inkabb procira mint videokarira tamaszkodik, de az idei ev folyaman varhato hozza egy rancfelvarras (uj graf engine), addig meg megvan az az elonye, hogy "gyengebb" gepen is jol megy. En pl egy Acer Aspire 1360-rol jatszok, amikor epp van ra idom (int. gef5200go). Cserebe viszont bonyolult a karakter pontelosztasi rendszer, szinte lehetetlen ket egyforma karaktert csinalni osszebeszeles nelkul (felszerelesre meg csak-csak, de skillekre nem nagyon)...

#390 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 10. 11:24

A játék erőteljes jellemzője, hogy időről időre új content jelenik meg (a fizetősöknek ofc, de sokszor inkább csak mézesmadzag szintű, mint élvezhető ... jajjdecuki mikor hetekig egy szem mobot campel az összes 220as, ugye?) de a bugok javítására és supportra Funcom nem hajlik.
Ismerkedni, nézelődni és megtanulni mit hogy kell a froob acc kiváló, nem javasolnám a kieget.

+ Sajnálom hogy nem leszel, bár eléggé elszakadtam a magyaroktól 1-2 ember azért még mindig megtalál. Néha jól esne egy második acc (szintén nincs kedvem ilyen árfolyamok mellett fizetni) Goody igazán rámhagyhatta volna, imádnám a 220as soldiját és  dokiját ;)

++ ...erm lehet hogy az agyamra ment valami, de letöltöttem egy 10napos WoW tesztet..... rééééééémes! :o

Szerkesztette: macske 2009. 02. 10. 11:28 -kor

#391 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 10:38

Idézet: macske - Dátum: 2009. febr. 10., kedd - 10:24

++ ...erm lehet hogy az agyamra ment valami, de letöltöttem egy 10napos WoW tesztet..... rééééééémes! :o

En tauri-n wowolok amikor raerek (persze idom epp megin nincs semmire, erre se), viszont tovabbra is nulla eselyet latom annak, hogy en azert fizessek is. Egyszeruen szerintem annyira nem jo (dehat errol is beszeltunk mar korabban :) ). Mellesleg mondtam mar, hogy irigylem a szabadidod? :D

#392 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 14. 09:18

Multkor visszanéztem pár percre, de az Org-Chat bejelentkezése helyett valami világoskék hablaty fogadott. Tudtam a chatre írni, de a !-es dolgok nem működtek. Csak én vagyok béna ( és ennyit felejtettem ) vagy tényleg nincs a helyzet magaslatán a kliens?  :think:
Arra nem is merek gondolni, hogy azért nem válaszolt senki, mert senki nem volt onlány...  :D
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#393 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 14. 13:21

Idézet: browen - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 8:18

Tudtam a chatre írni, de a !-es dolgok nem működtek.

Jo, hogy irtad, raneztem pebot-ra, kicsit ki volt fagyva a php.... Gondolom valamelyik down betett neki....

#394 Felhasználó inaktív   Acél 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 21:11

Eredeti wowéert én se fizetnék, pedig lichkinggel már tényleg nem hc game :)
Vacak törtön most sms-eztem egyet,de szerencsére az önkéntes alapú és ha lejár,nem kötelező újra fizetni.Mondjuk már azért is táblát érdemlek a hátamra, hogy egyáltalán fizettem azért :Đ
Viharlovas220/30 adv
Vihhie Druida lvl 70 Feral tank dps
Alnia Sámán lvl 70 Resto mule
Rozsdás Paladin lvl 70 Holi bohóc

#395 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 10:45

Lenne egy kerdesem.
Volt egy accountom meg regebbrol, ami ingyenes jatekot engedelyezett a szerveren.
Valamelyik nap felmentem hogy megnezzem a karakterem, de nem tudtam belogolni.
Az accountomba belepve az fogadott, hogy en allitolag deactivaltam az accountom ami nem lehet igaz, de lenyegtelen, viszont ha a reactivate gombra klikkelek, akkor csak fizeteses opciot talalok, nem enged ujra ingyenesen jatszani.
En pedig nem szeretnek fizetni erte, hanem a regi lehetosegekkel jatszani.
Valami modon nem lehet ujraaktivalni az accountot ? Vagy mindenkeppen uj accountot kellene letrehozni ?
Nem igazan szeretnem elvesziteni a karaktereimet.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#396 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 13:47

Idézet: Jakuza - Dátum: 2009. márc. 13., péntek - 9:45

Valami modon nem lehet ujraaktivalni az accountot ? Vagy mindenkeppen uj accountot kellene letrehozni ?
Nem igazan szeretnem elvesziteni a karaktereimet.

Abban az esetben lehetsz fizetos, ha koddal, vagy meghivassal jottel be, vagy beleugrottal valami account upgrade-be. Mas esetben viszont nem szabadna hogy frozen legyen az account. Viszont az a rossz hirem van, hogy upgrade utan nincs visszaut a freebie letbe.

#397 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 15:09

Igen. Sajna abban az esetben, ha valamelyik kiegészítő ( Kivéve a Notum Wars ) elérhető volt a számdora, pl tudtál menni shadowlands-be, vagy alien-invasion cuccokat fel tudtál venni akkor valószínűleg kieges trial-od volt.

Én is kihagytam elég sokat a játékban és az összes free account megmaradt a karaktereimmel.

Még valami segíthet, ha annak idején a "nagy" klienst töltötted le akkor valószínűleg kieges próbajátékod volt. Ez nem száz % mert nagy klienssel is lehetsz froob.

Hja igen még valami, ha a karaktereid között volt shade, keeper akkor fizetős próbád volt.

#398 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 16:55

Idézet: browen - Dátum: 2009. márc. 13., péntek - 15:09

Igen. Sajna abban az esetben, ha valamelyik kiegészítő ( Kivéve a Notum Wars ) elérhető volt a számdora, pl tudtál menni shadowlands-be, vagy alien-invasion cuccokat fel tudtál venni akkor valószínűleg kieges trial-od volt.

Én is kihagytam elég sokat a játékban és az összes free account megmaradt a karaktereimmel.

Még valami segíthet, ha annak idején a "nagy" klienst töltötted le akkor valószínűleg kieges próbajátékod volt. Ez nem száz % mert nagy klienssel is lehetsz froob.

Hja igen még valami, ha a karaktereid között volt shade, keeper akkor fizetős próbád volt.

Sohasem upgradeltem, Sohasem fizettem erte, free klienssel jatszottam, nem meghivasossal, vagy triallal, tehat az altalatok emlitett kiegeszitokkel sem jatszottam. Eppen ezert nem ertem miert akar penzt erte.

Itt lathato is.

Subscription Details
Username     jakuza
Created     2004-12-17
Veteran Months     0
Registered add-ons     Notum Wars

Szerkesztette: Jakuza 2009. 03. 13. 16:57 -kor

My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#399 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 22:19

Akkor részemről passzolom a kérdést.

Elagy: Szoktam csinálni TS-t hogy megtalálj.... Márha onlány vagyok.

#400 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 12:57

Idézet: Jakuza - Dátum: 2009. márc. 13., péntek - 15:55

Sohasem upgradeltem, Sohasem fizettem erte, free klienssel jatszottam, nem meghivasossal, vagy triallal, tehat az altalatok emlitett kiegeszitokkel sem jatszottam. Eppen ezert nem ertem miert akar penzt erte.

Akkor viszont mail a Funcom supportnak. Ok fogjak csak tudni a frankot, mi nem.

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.