Anarchy Online IV.
Elküldve: 2009. 06. 24. 12:01
Nekem Atomvillanas rekedt meg valahol 120 korul, tobbszor is hosszu honapokra, 1-1 evre... Pedig szerintem elegge fullos a gearje a szintjehez kepest, de egyszeruen jon egy kis lag es fekszik...
Az 5k AC buff pedig minlvl210 (ha jol emlekszem, de lehet, hogy csak min tl7). Akarmilyen kicsire csak az Aegis megy fel, az meg majdnemhogy minek. Latom a patchelessel megoldjak a legnagyobb gondunkat es utana direktben az org bankbol jon majd az upkeep, be is lepek majd visszatolni a kivett lovet org bankba.
Az 5k AC buff pedig minlvl210 (ha jol emlekszem, de lehet, hogy csak min tl7). Akarmilyen kicsire csak az Aegis megy fel, az meg majdnemhogy minek. Latom a patchelessel megoldjak a legnagyobb gondunkat es utana direktben az org bankbol jon majd az upkeep, be is lepek majd visszatolni a kivett lovet org bankba.
Elküldve: 2009. 07. 02. 06:40
Kaptam FC-től levelet, 8db kulccsal, ami 30 napos fullos próbára jogosít fel (AI, SL, LoX)
Ha valakit érdekel, itt vagy ingame megtalál
Ha valakit érdekel, itt vagy ingame megtalál
Szerkesztette: macske 2009. 07. 02. 07:25 -kor
If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa
Elküldve: 2009. 07. 20. 10:31
Idézet: Zoley - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 22:54
Hehe, meghogy csak a "tort" szervereken van ilyen

Jo volt ez a 1.5 honap, de tulajdonkepp eleg is volt. Aki benne van a jatekban talan nem is erzi mennyire keves lett a jatekos. Pen miss mint olyan teljesen megszunt, talan elerem a TL6 -t a soldierrel vasarnapig. Mar ha egy 177 -est elvisz valaki Inf missre, mert Ado heck mar eleg szereny.
Ami igazan hianyzik egy jo guild. PE -rol olvasom, hogy megduzzadt a letszam: 3 jatekos

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:38
Hat inkabb egy magyar alappa a kihalt rubikan, vagy 3 fos esti program,mint loot torles,meg meg gruul raid swp helyett.Udv a Rebornnak... 
Jo jatekot az aosoknak, es sikert ingame
Nem kotottek meg be a netet, es a helyi konyvtarban csak angol billentyuzet van.Ezert az ekezet nelkuli post.Cheers

Nem kotottek meg be a netet, es a helyi konyvtarban csak angol billentyuzet van.Ezert az ekezet nelkuli post.Cheers
Viharlovas220/30 adv
Vihhie Druida lvl 70 Feral tank dps
Alnia Sámán lvl 70 Resto mule
Rozsdás Paladin lvl 70 Holi bohóc
Elküldve: 2009. 07. 23. 17:22
Idézet: zivos - Dátum: 2009. júl. 20., hétfő - 10:31
Egy magyar Alappat nem tudnank talan osszehozni.
Nah, egy felig PE alappa-t osszehoztunk amikor beleptem free30day kezdeten, soljaval vegigtankoltam
igaz meg elejen fogalmam nem volt mit mikor is kellene nyomogatni, nanok, meg ilyesmi

Jelentem a gepem vegre osszerakva veglegesre

cserebere meg plussz fejlesztgetes es allitgatas. Gyonyoruen hasit

Elokeresem a free accomat, hatha megvan meg, aztan belesek. A grafika/lag/kidolgozottsag erdekel.
Persze nem varom hogy DX11-re fejlesszen mar a FC, mert mint zivos irta, meg a minimalis elvart uj
dolgokat is csak szinten alul tudjak teljesiteni. Hangulatban viszont meg mindig vinne reszemrol a palmat,
egyetlen problema ami egyre inkabb eszreveheto az elneptelenedes... sajnos.
Kellemes delutant!
A jövöd csakis rajtad múlik.
Elküldve: 2009. 07. 24. 10:01
Idézet: Acél - Dátum: 2009. júl. 23., csütörtök - 14:38
Hat inkabb egy magyar alappa a kihalt rubikan, vagy 3 fos esti program,mint loot torles,meg meg gruul raid swp helyett.Udv a Rebornnak... 

Gruul mar teljesen kikerult a programbol, mar lassan a T5 is kezd. Akkor van ha nincs eleg ember jobbra, 1 nap SSC + Eye. 1xubb leirni amit nem utunk: Illi, Muru, es jovo hetre talan lekerul a listarol (nagyon biztato kiserlet volt a heten): Kalecgos, Brutallus

Elküldve: 2009. 07. 24. 10:20
Idézet: Goody - Dátum: 2009. júl. 23., csütörtök - 18:22
egyetlen problema ami egyre inkabb eszreveheto az elneptelenedes... sajnos.
Kellemes delutant!
Kellemes delutant!
Lejatszottunk hasonlot a WoW -os klanomban. Mindenkinek mas _A_ jatek. Van aki egyedul szeret jatszani, van aki kis teamekben. Ez az AO. Es van aki raidelni szeret. Most majdnem kihagytam 2 honapot a WoW -ban az elso 2 kategoriabol, de a 3 -bol szinte alig. Epp csak annyit, hogy a T5 instak mar unalmasak, 15 -en megcsinalnank szinte, semmi kihivas. 1-2 T5 meg nem artana, de nem letkerdes, vigye az akinek jobban kell. Viszont BT -ben, de foleg SWP -ben 25 embernek egyutt kell dolgoznia, mert van olyan boss (Eradar Twins ikrek), ahol egyetlen ember bewipeolhatja a raidet. Ha berobban valaki a raid kozepen kihealelhetetlen, ezert el kell(ene) futni amikor megkapja a debuffot. Vagy IC -nel ha sokan nem allnak ki a concentrationbol, es a mage AOE -jabol szinten. Szoval ez a resz teljesen hianyzik az AO -bol. Csinaltak par uj instat, de nem tul nagy otlettel, ahogy olvastam a DB mindegyik alapja. Beast is annyi, hogy figyelj mikor reflektezik, nem igenyel kulonosebb strategiat. Szoval en inkabb a 3. kategoriat szeretem, es ebben nem is vitathatoan a WoW nagysagrendekkel jobb. Viszont az elso 2 kategoriabol nem ilyen egyertelmu az AO folenye, de szerintem abban jobb az AO.
Elküldve: 2009. 07. 24. 11:22
Azt hiszem még mindig én vagyok aki leginkább AO-t játszik (kocka*kocka), de sajnos igaz, AO kezd kihalni. Még nálunk is a korábbi 18-25-ös aktív esti létszám helyett jó ha 10-en vagyunk.
Az instanced pande meg egyéb műinsták lényegében a farmolásról szólnak (vicces TL5 twinkeket burdennel látni..) , sok karakternek már unalmasak.
Az expansion pack (pl. Lox) meg icipici adagokban állandóan patchelve fél év alatt jön ki, nem egyben hogy élvezehető legyen.
Grafika a többi játékhoz képest elmaradt, 2 év graphixmotor fejlesztése után FC kidobta amit csináltak és most újrakezdték az AoC motorjával, tehát idén kb. semmi jó nem várható.
Úgy tűnik szeptembertől mást (mást is?) játszok, jön az AION, legalább grafikában lesz mit nézelődni, viszont sajnos elég primitív a többi része (csak szintfüggő cuccok, semmi twink, csak sidefüggő questek de abból 1500, meg butuska tradeskillek..).
De még mindig igaz.. kinek mi kell, mire van ideje, pénze ..
Az instanced pande meg egyéb műinsták lényegében a farmolásról szólnak (vicces TL5 twinkeket burdennel látni..) , sok karakternek már unalmasak.
Az expansion pack (pl. Lox) meg icipici adagokban állandóan patchelve fél év alatt jön ki, nem egyben hogy élvezehető legyen.
Grafika a többi játékhoz képest elmaradt, 2 év graphixmotor fejlesztése után FC kidobta amit csináltak és most újrakezdték az AoC motorjával, tehát idén kb. semmi jó nem várható.
Úgy tűnik szeptembertől mást (mást is?) játszok, jön az AION, legalább grafikában lesz mit nézelődni, viszont sajnos elég primitív a többi része (csak szintfüggő cuccok, semmi twink, csak sidefüggő questek de abból 1500, meg butuska tradeskillek..).
De még mindig igaz.. kinek mi kell, mire van ideje, pénze ..

If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa
Elküldve: 2009. 07. 25. 14:21
Gratula a Rebornnak Zivos : )
Oreg brutallus a kedvencem, mindig en vittem Guardiansnek.Szedjetek ossze egy jo druidat,meg egy jo palat ra.Taktikat hagyjuk, ahhoz nem kell esz...
Illidian meg a legjobban megcsinalt fight, csak gyakorolni kell a tankoknak a 40 a yardot,meg az aoe-nek a fergeket es agyonveritek : )
Mas, remelem nem hal meg teljesen az ao, mert elhataroztam lesz netem, minimum egy negyedevre benezek jatszani.Wowot mi is kijatszottuk, es habar az ottani gang java nem ismeri az ao-t,azert nincs kedvem minden este achivmenteket,meg egyeb agyhalott statisztikakat farmolni.
Oreg brutallus a kedvencem, mindig en vittem Guardiansnek.Szedjetek ossze egy jo druidat,meg egy jo palat ra.Taktikat hagyjuk, ahhoz nem kell esz...
Illidian meg a legjobban megcsinalt fight, csak gyakorolni kell a tankoknak a 40 a yardot,meg az aoe-nek a fergeket es agyonveritek : )
Mas, remelem nem hal meg teljesen az ao, mert elhataroztam lesz netem, minimum egy negyedevre benezek jatszani.Wowot mi is kijatszottuk, es habar az ottani gang java nem ismeri az ao-t,azert nincs kedvem minden este achivmenteket,meg egyeb agyhalott statisztikakat farmolni.
Viharlovas220/30 adv
Elküldve: 2009. 07. 26. 01:52
Idézet: Acél - Dátum: 2009. júl. 25., szombat - 14:21
Mas, remelem nem hal meg teljesen az ao, mert elhataroztam lesz netem, minimum egy negyedevre benezek jatszani.
Postaladamban talaltam AO 8th Birthday kodokat, melyeket Macs is emlitett. Igy hat egyiket fel is hasznaltam, uj acc, osszes kieg rajta... igaz csak 30 nap. de arra eleg hogy neha benezzek vele, meg a grafikat teszteljem. Pl: at tudok menni SL-be, nasc teruletere legalabbis, meg egy par helyre meg.
Ha csokkenek majd a heti munkaoraim (jelenleg 80-90 korul all a mutato) majd en is befizetek egy kis idore ismet a main accon.
Hiaba, en scifi rajongo vagyok nagyon bejon a Game

Aion-on en is gondolkoztam, de allitolag tul egyszeru lesz. meglatjuk ha kijon vegleges es lesz free-trial probaido, ilyesmi

Elküldve: 2009. 07. 27. 08:50
Idézet: Acél - Dátum: 2009. júl. 25., szombat - 15:21
Gratula a Rebornnak Zivos : )
Koszi, egyelore 2 warrior tankkal probalkuzunk, meg az egymason allassal. Brutallus is szet osztja a damaget az egymason allokon, igy nem kell akkora HP. Tegnap Muru is meghalt, aprobb szepseg hiba, hogy vele egyutt mi is

Achivment az teljesen fun, ez hasonlit legjobban az AO stilusra. Csak itt nem penzt, vagy rare dropot vadaszol, hanem X valamit. Rhoddnak mar 24 exaltedje, meg valami 65 mountja van pl.
Elküldve: 2009. 07. 27. 09:00
Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2009. júl. 27., hétfő - 9:22
Egy trial accot áttolhatna valaki priviben, én nem kaptam.

Mivel nem enyem egyik acc sem, igy en most nem

Elküldve: 2009. 07. 28. 15:34
Idézet: zivos - Dátum: 2009. júl. 27., hétfő - 8:50
Koszi, egyelore 2 warrior tankkal probalkuzunk, meg az egymason allassal. Brutallus is szet osztja a damaget az egymason allokon, igy nem kell akkora HP. :
Tudom,hogy ez anarhis forum, de off topic jelleget folytatva(

Szoval. Warriort mindig utaltam brutalluson, mert elhasznalja a kis csoda shildwalljat es osszecsuszik mint, annyit se er mint vakvezetonek a feher palca... Sanctuary is fejebe vette,hogy nem kell nekik a Vihhie, samanozok naluk, ott van a pala a mellett a warrior , es kb 200 hp-rol,gyakorlatilag csak a vakszerencsenek koszonhetoen szedik ossze. O bajuk

Azert druida, mert nekem megvan a 30k hp 45-50% kozott ingazo dodge, amit az oreg stompolhat iteletnapig, kihealek koszonhetoen a vegre stabilan jol mukodo druid abilityknek.Pala ugyanez, stomp utan ardent defender, es bruti -1/3-dal kevesebbet ver rajta.
Taktika. egymason allas felejtsetek el, nem veletlen szivtunk ki rajta somaval. 3 csoportra kell oszlani brutallus korul. 1 melee dps,az osszes. masik ketto vegyesen healer es ranged dps,meg 1-1 tank.
A tankok brutalus elott es mogott allnak fel a csoportjaikkal.A heal es dps par lepesre a tankok mogott.Mindket bandaba kell legyen vegyesen healer,party heal : ) Ezutan indul az encounter, a tankok 3 debuffig tartjak brutallust,majd csere.Hata moge nem osztja a spellt, igy az egyik tank es annak partija mindig pihenhet.Ezt kell ismetelgetni mig ki nem fekszik.A melee persze mindig fut,hogy a hataba alljon.
(A masik amiert druida es pala, az a kezdes, mindketto brutalis aggroval bir nyitni, igy szinte azonnal lehet dps-elni, ami az enrage timer miatt hasznos.)
Vegul: Haste potit mindenkinek,meg lehetoleg ne kek zold cuccokkal allj ele

Bocsi ,es utso volt,hogy ide irtam taktikat : )
Szerk: Igen, a saman bugjavitasanal otthon voltam meg.Nem bantam,mert izzaszto volt a bossokat ugy fogni,hogy folyton heroismmel porogtek a sracok.Igaz, a guardianok leggyorsabb killje is teljes heroismmel volt meg.Valami 4 perc 2x sec..

Szerkesztette: Acél 2009. 07. 28. 15:39 -kor
Viharlovas220/30 adv
Elküldve: 2009. 08. 01. 05:35
Tetszik az enfo 
Sok segitseget kapok, de nemtom maradjon-e ket account, meg ahogy Boro mondta meg regebben is
felmerult, nem jo ha ugyanaz a szemely a tank es doki is egyben
Foleg ugyanazon az accon.
Szep hetveget, en meloval toltom majd kovi heten leszek online.

Sok segitseget kapok, de nemtom maradjon-e ket account, meg ahogy Boro mondta meg regebben is
felmerult, nem jo ha ugyanaz a szemely a tank es doki is egyben

Szep hetveget, en meloval toltom majd kovi heten leszek online.
Elküldve: 2009. 08. 11. 14:23
SzepNapot mindenkinek!
Ma is volt 2-3 alkalommal tomeges megmozdulas toronydontes-mezofoglalas miatt. A clanos szervezetek
eleg szepen osszefogtak, ki lesz pusztitva osszes omnis notum-mezo ?
Omni bonus 7.10%, Clan 13.91%, Neu 4% korul ebben a pillanatban.
Mint eszrevettetek befizettem "kis" idore ismet, ha valakinek segitseg kell szoljon (doki-solja)
Enfo meg fejlodget, igy 100-on nanoskillekkel vagyok elmaradva, de gondolom a ql50-75 impek miatt
Ma is volt 2-3 alkalommal tomeges megmozdulas toronydontes-mezofoglalas miatt. A clanos szervezetek
eleg szepen osszefogtak, ki lesz pusztitva osszes omnis notum-mezo ?
Omni bonus 7.10%, Clan 13.91%, Neu 4% korul ebben a pillanatban.
Mint eszrevettetek befizettem "kis" idore ismet, ha valakinek segitseg kell szoljon (doki-solja)
Enfo meg fejlodget, igy 100-on nanoskillekkel vagyok elmaradva, de gondolom a ql50-75 impek miatt

Elküldve: 2009. 08. 19. 10:19
Up! 
Karbantartas du 3-ig (nalatok 4, csakazertis
)

Karbantartas du 3-ig (nalatok 4, csakazertis

Elküldve: 2009. 08. 19. 18:58
itt is 3ig

Viharlovas220/30 adv
Elküldve: 2009. 08. 20. 02:23
Idézet: Acél - Dátum: 2009. aug. 19., szerda - 18:58
itt is 3ig 

De ha legalabb belepnel...

Magamhoz ragadtam a hatalmat, he-he reszkessetek :Đ Najo, nem. Beindul kis recruitment, meg van egy szep brigad lassan TL6

Zoley meguszott egy fizetest, GM segitseggel "ideiglenesen" (vagy nem) en lettem President.
Leporoljuk a city-t, renovalunk egy-ket epuletet. Napi (napi 4-5x) szinten kuldunk meghivot zold
sztarvendegeknek

Ha meg el valaki Hunok-nal, szeretettel varjuk kozos megmozdulasainkra.
Illetve tovabbra is varunk minden erdeklodot - free accountokkal is akar

Jo szorakozas, csaladias hangulat ( egyelore kis csalad )

Ao forumon azert nem adok fel hirdetest, maradjon csak a magyar nyelv a chat-en.