HWSW Informatikai Kerekasztal: Anarchy Online IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Anarchy Online IV.

#441 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 21. 15:50

Idézet: Goody - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 1:23

De ha legalabb belepnel... :p
Magamhoz ragadtam a hatalmat, he-he reszkessetek  :Đ  Najo, nem. Beindul kis recruitment, meg van egy szep brigad lassan TL6 :)

Zoley meguszott egy fizetest, GM segitseggel "ideiglenesen" (vagy nem) en lettem President.
Leporoljuk a city-t, renovalunk egy-ket epuletet. Napi (napi 4-5x) szinten kuldunk meghivot zold
sztarvendegeknek :D  Tegnap kozos inf misizes, majd hamarosan DB, Alappa.
Ha meg el valaki Hunok-nal, szeretettel varjuk kozos megmozdulasainkra.

Illetve tovabbra is varunk minden erdeklodot - free accountokkal is akar :) kesobbi upgrade megoldhato.
Jo szorakozas, csaladias hangulat ( egyelore kis csalad ) :D 
Ao forumon azert nem adok fel hirdetest, maradjon csak a magyar nyelv a chat-en.

Nem mondod hogy te lettél a pres PEben..?
grats!
örülök is meg nem is, eszembe jutottak anno azok az időszakok amikor egyedül küzdöttem elemekkel advisorként Csavarnak meg nagyon nem akaródzott se belépni se presidencyt átadni..
na mindegy, sok sikert
Amúgy mostanában soldin kockulok ha kellek megtaláltok
If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa

#442 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 20:11

Idézet: macske - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 15:50

Nem mondod hogy te lettél a pres PEben..?
grats!

De-de :)  Koszike.
Kerestelek is, nezegettem vagy-e online... Nem ismerem az osszes altod nevet, sajnos.

Zoleynak en is igy irtam a levelben, jobban orultem volna ha viszont latom, de nem beszelem ra
olyan dologra amire nincs ideje es plussz felesleges penze.
GM megoldotta a president jog atruhazasat pillanatok alatt, igy nem kellett befizetni/belogolni Csavarnak.
Igy 3 melohely mellett felnezegetek pihenni :)  Neha doki-solja. de tobbnyire az enfomat huzom,
Goomoran 124-es jelenleg, mar megy Behe, self 105-os hungry howlet (ely hecken is 2k critek) meg 10.8k hp.
Majd ingame kuldj egy Hello-t legyszi :)
A jövöd csakis rajtad múlik.

#443 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 20:25

1 hetes salsa tábor után újra vagyok, és mit látok???

You feel the core of your being shift, as the source makes room for a divine presence. 'Aalmos' has reached enlightenment.

Nagy gratula! Megvan az új inf mission puller!

Mellesleg éljen az új president! Várunk vissza Csavar!

Szerkesztette: Blindant 2009. 08. 23. 20:26 -kor

Bl.

#444 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 24. 15:43

Idézet: macske - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 14:50

Csavarnak meg nagyon nem akaródzott se belépni se presidencyt átadni..

Azert idovel modosulnak az emlekek latom... Akkoriban is meg most is azt mondtam, hogy amint van valaki aki vallalja, mar adom is at ha be vagyok fizetve, ha meg nem, akkor petition es ha ugy nem, akkor befizetek. Anno neked is ezt mondtam (ha jol emlekszem, nem akartad vallalni, de lehet azt ertettem igy, hogy nem tortent utana semmi), most Goodynak is ezt mondtam es le is lettem valtva.

Grat a 220hoz Aalmosnak! Remelem azert feltamad a PE, de sajnos nem latok eselyt arra, hogy visszaterjek amig nem valtozik a koncepcio (max ingyen honapokban), ha kell a hely a rangokban akkor Csavar, Feny es Lanc kivetelevel kirugdalhatjatok az osszes karimat (azokat meg majd lefokozgatjuk karacsony korul, akkor ugyis lesz ingyen honap sztem). A fr00b karival majd beugrok megnezni, hogy mit alakitottatok (kivancsi vagyok :p), ha bottal problem van, tovabbra is elerheto vagyok a megszokott csatornakon, kerni is ott lehet, 1-2 nap valaszido persze lehet.

#445 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 24. 22:59

Idézet: Zoley - Dátum: 2009. aug. 24., hétfő - 15:43

A fr00b karival majd beugrok megnezni, hogy mit alakitottatok

Ugy legyen :)

Koszonjuk a gyors valaszt a megkeresesre, en speciel tisztaban voltam a helyzeteddel.

Csavar egy kerdes : Te probaltad Large HQ-t city-be ? befer 4x4 ?
Gondoltam mielott nagyon nekiallunk bontani, Te sokat epiteszkedtel anno :)
Foleg mikor alienek utvonalaval volt gond, es probaltad attervezni a varost.

#446 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 00:30

Idézet: Goody - Dátum: 2009. aug. 24., hétfő - 21:59

Ugy legyen :)

Koszonjuk a gyors valaszt a megkeresesre, en speciel tisztaban voltam a helyzeteddel.

Csavar egy kerdes : Te probaltad Large HQ-t city-be ? befer 4x4 ?
Gondoltam mielott nagyon nekiallunk bontani, Te sokat epiteszkedtel anno :)
Foleg mikor alienek utvonalaval volt gond, es probaltad attervezni a varost.

Nem fer be, mert akkor az lenne. Istenigazabol csak a jelenleg ures helyre tudtok/erdemes pakolni. Ha a hq repul, akkor mindent visz am magaval es 24 oran belul ha nincs ott masik hq, akkor elveszik a plot is...
Sky bar ha elbontasra kerul, akkor nem rakhato vissza, mert az elhelyezes ota valtozott az alapterulete, mar nem fer el a hq mellett. Amugy az osszes helyunk olyan kialakitasu, hogy a teglalapok egyik oldala csak 3.5 mezo, szal a masik hiaba 4.5, a budos eletbe nem teszel ra se medium se large hq-t, mert mindketto 4x4.... kivetel persze, ha valtozott a city-nk terulete illetve fc magahoz tert es elkezdte szivatas helyett jutalmazni a jatekosokat es minden epulet helyfoglalasa csokkent... Amugy ha epitkeztek, akkor ql300as epuletet csak! (Igaz, hogy a hq asszem kisebb, de csak full dozerrel lehet cserelni ugye, mint feljebb irtam)

#447 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 09:41

Idézet: Zoley - Dátum: 2009. aug. 25., kedd - 0:30

Nem fer be, mert akkor az lenne.

Koszi, emlekeztem halvanyan, hogy Te sokat probalkoztal.
City atepites elnapolva marad a ql195 small HQ.

#448 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 31. 11:19

Z, nem ajánlottad... de már mindegy, kellett a változás úgyhogy lehet jobb hogy így alakult, de akkor elég frusztráló volt.
Goody, ha kell segítek, bár otthon nincs most netem még pár napig (költöztem, Matávutód meg lassú, mint a tolatós csiga) 2-3 épület aminél érdekes hogy alapból 300as legyen mert azok advanced building structure-ből vannak eleve drágább a többi ha nem az majd idővel cserélheted, de ha robbantasz HQ-t mindenképp jót rakj le. Anno nagyon  vacak volt a droprate, lehet az alacson épületek miatt, nem tudom változott-e. Mikor csináltam magamnak egy full 300-as cityt ott rögtön nekiálltak potyogni a botok.
Nem volt notumos PE-ben az pedig nanodelta miatt kelleni fog, ha a dokidnak nem is az enfodnak nagyon.

#449 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 10. 05:41

Idézet: macske - Dátum: 2009. aug. 31., hétfő - 11:19

Nem volt notumos PE-ben az pedig nanodelta miatt kelleni fog, ha a dokidnak nem is az enfodnak nagyon.

Egyelore raktam ket perk pontot Geniusra, Regain nano arra eleg hogy challenger folyamatosan rajtam legyen. Majd ha tankolnom is kell kesobb Mongo is surubben fog kelleni akkor mas lesz helyzet, majd valszeg tobbszor lesznek nano problemai.
180-on még mindig hungry howlet (2hb) es egyre erosebben gondolkozom 1hb agra atteresre, esetleg 1he.
Vegyes build se lehet rossz pvp szempontbol, tobb perk, +1 special (sneak) de egyelore sok lenne IP, vagy nem :)

Szerk: Csavar a botnak nincs 'ban' modulja-parancsa, kozben kezel jatekosokat. feloldhato ?

ps :Org-os Alappa letudva hetvegen, albtraum varhato a heten-kovi heten, Xan kuldik folytatasa,
Talan 2 het mulva benezunk pande instanced-be is (vendegekkel ofc :)  )

Szerkesztette: Goody 2009. 09. 10. 06:06 -kor

#450 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 13:21

Up ! :up:

Jelenleg a 18.2 patch javitasa zajlik, servers down. fix, valszeg ujabb patch formajaban.

Idöközben BOT problema megoldodott, koszonjuk Zoley kozremukodeset.
PE TL7 csapata szinte full teamet kitesz mar :)  (full PE inf mish pl.)

Persze mi nem vagyunk annyira HC jatekosok, de igyekszunk. Almos es en is Arid Q line vegen vagyunk,
szerintem Nono is ottan korul jarhat. Tibi meg le van maradva, kevesebbet is volt online.

DB kuldisorozat elso reszet csinaltuk meg, ott feloszlott a tarsasag (keso is volt, meg Tybs jott segiteni Mort-turreteknel)
Kovetkezo resz EPF, PW es SFH ... felderites aztan kis hacker activity majd action (utobbit muszaj lesz team)

Mindenkinek kellemes delutant !

#451 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 05. 23:21

Idézet: Goody - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 12:21

Jelenleg a 18.2 patch javitasa zajlik, servers down. fix, valszeg ujabb patch formajaban.

Latom FC tovabbra is hadilabon all a teszteles fogalmaval....
Kozben en is patcheltem (de minek?), helyem van ra :D

#452 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 06. 08:14

Idézet: Zoley - Dátum: 2009. okt. 5., hétfő - 23:21

Latom FC tovabbra is hadilabon all a teszteles fogalmaval....

Lehet nincsenek jatekosok a test szerveren es nincs aki jelentse az aprobb hibakat.
Meg a core is atesett egy nagyobb modositason, egyesek szerint az uj - bevezetesre kerulo engine
alapja lett most behozva (VS2005 a DreamWorld engine-hez [AoC]) de lehet csak szobeszed :)

Tegnapelott befejeztuk DB Questet, iRaid-en volt szervezes, 4 csapat, hajnal 4-re be is fejeztuk.
Tegnap del korul DB2 instat (Ground Chief Aune - Inside the Machine) lenyomtuk harman.
Solja, 218 advi meg en... szuper volt :)  utana meg is csinaltam a Perfected Dust Brigade Bracer-t.

Nekem meglett arid Q is hetvegen, kozdeni kellene begyujteni uj symbeket :)

Tobbiek is egyre kozelebb a 220-hoz, indul a pande visit ha sikerul idopontot egyeztetnunk majd.

Mai helyzetjelentesunket olvashattak Rubi-Ka 1 tersegebol, mindenkinek kellemes napot !

#453 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 06. 11:29

Uh, hajnali 4-ig nyomtátok?

RL miatt ritkábban tudok belépni, de ma este leszek, nekivágok a szólózható részének. Jól jönne nekem is a Dustbrigade insta, és emlékeim szerint az Albtraum questünk sincs még kész. Oda ranged DD kéne, van valakinek?

MA lassan gyalogol, átraktam 100% SK-ra, már csak másfél lvl 10 research van hátra. Csak idő kéne hogy inf misizzek.

Bl.

#454 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 09:46

Helyzetjelentés tőlem is.
Ridersben teljes hatalomátvétel volt, úgy hogy leaderekkel semmi nem volt egyeztetve előtte (részemről katonai puccsnak tekintem), emiatt otthagytam, jelenleg omni orgom nincs. Ez és az aion start miatt lényegében nem játszok. 2. acc le is járt időközben, karaktereket teljesen leszereltem. Lehet ha visszatérek a neut karaktereket fogom inkább tolni és megyek megint PE-be? reszkessetek! :p
Ha kell help msn-en többnyire elérhető vagyok.
Sok sikert a TL7 csapatnak.

#455 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 16:57

Reszketünk Macs, reszketünk... Gyere ha kedved van.

Tegnap este DB quest három emberrel nagyon nem ment, majd amikor kibővültünk teljes csapatra rendet vágtunk a dreadloch bossok sorában. Fő zsákmány egy Tigress volt.

Bl.

#456 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 17:47

Idézet: Blindant - Dátum: 2009. okt. 7., szerda - 16:57

Reszketünk Macs, reszketünk... Gyere ha kedved van.

Nem reszketunk, varunk vissza :)  Bar ez tenyleg toled fugg, hol erzed jobban magad.

Boro, de amikor harman voltunk is csak az volt a fo gond, hogy init debuff miatt Te elvesztetted aggrot,
aztan mikor en is megkaptam, kicsit belassultam... nem volt heal. Majd ha lesz Tankunk, de ha tenyleg
felhuzom enfomat (197 most) ki fog healelni ?  :D

#457 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 19:04

Tapasztalatom szerint édesmindegy, mennyi nano resistem van, az ilyen boss speckókat mindenképpen bekapja az ember, és gyakran szöveg sem tájékoztat, csak megjelenik a debuff az NCU-ban.

Lehúztad a mobot, leültem leszedni az init debuffot, nyomtam rád egy MA healt, majd a jealousy enhanced aggro toolból kapott a boss egy nyeletet. Itt lett vége a dalnak. Kellett volna még egy valaki, aki kitankolja.

Nem vagyok még rászokva arra, hogy megállás nélkül nyomjam az aggro tool-t meg az MA taunt nanot.  Ha több aggrot termelek, csak annyi változik hogy később húzod le a mobot, visszavenni ugyannyi idő. Az MA heal és a taunt nano meg ugye recharge miatt vagy-vagy, és egyik sem ér sokat.

PE ott van meglőve, hogy jelenleg minden classból max. egy van kellően kinevelve - és se tank, se healer nélkül nem jutunk messzire. Crat is kéne, nagyon.

Bl.

#458 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 14. 13:24

Servers down...
18.2.2 Update Notes

Dark Ruins - Solo / Team Experience instanced playfields:

- A New XP-rich story driven playfield aimed at Title Level 5 players with the Shadowlands expansion.
- Entrance located in Adonis City.
- First entrance into this area will be locked as a single-player quest.
- Once the single-player mission series has been completed, a repeatable team experience will be available within the same area.
- The initial solo experience is available for all levels, the repeatable team experience is available for levels 150-200.
- Includes new armour set designed for Title Level 5 players.

Halloween Celebration:

- Uncle Pumpkinhead will soon be out and about once again, up to his old tricks but with tons of new treats to collect.
- His nastier cousin, the Griefing Uncle Pumpkinhead will also be appearing in full-force, both across Rubi-Ka and even in the orbital battlestations. His treats are different from the regular Uncle Pumpkinhead, so make sure to find both!
- Take missions from the Frankenleets and Draculeets in major city areas to try your hand at gathering some oldskool phatz so rare they only drop once per year.
- A new, limited-edition Phasefront vehicle has been added to the Paid Point vendor. Purchase the "Phasefront Wraith X2-45 - Nosferatu" quickly before it disappears forever!

Other Changes
:

- A new line of Phasefront hoverboards, the Chimera, has been added to the Paid Point vendor. Two varieties are currently for sale: The "Standard" and the "Violet" editions. These varieties are not limited-edition and will be sold in the Paid Point vendor beyond the Halloween season. These are currently unavailable in any bundled form.
- Kill-Bonus VP Rewards will now spawn in the Battle Stations. On killing another player, there is a random chance that a "VP Reward" item will spawn beside the player's corpse. Using this item will give the player an amount of VP based off of their level. Three such items exist, each giving a differing quantity of Victory Points.
-"Sealed Inner Sanctum Pass" should no longer vanish when used incorrectly on the Inner Sanctum Portal.
- Tarasque has been given additional health.
- Aliens should no longer repeatedly break charms.
- Fixed various exploits.

#459 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 14. 14:30

Kozel masfel ora downtime volt a 4 ora helyett. Bar a patch is eleg hirtelen, csak ma reggel lett bejelentve.
Hiaba viszont a gyors indulas, valami nem stimmel az update nem megy :p

Szerk : a hiba miatt lelottek a patch-servereket, remelhetoleg hamar lesz megoldas.

Letoltesi link : Patches

Szerkesztette: Goody 2009. 10. 14. 14:46 -kor

#460 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 15. 20:24

Remelem vasarnap estig megjavitjak...
Addig itt Ulmban hallgatom az ujszulottkori gyogyszereles titkait es internet-kavezoban elek tul.
Azert lelekben mar keszulok a nagy tokvadaszatra.

Bl.

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.