HWSW Informatikai Kerekasztal: GRID - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GRID Codemasters/minden platform

#161 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 06. 21:11

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 21:04

a richard burns szimulátor, szóval szűkebb rétegnek szól. tdu meg egy kalap szar szerintem, semmi hangulata nincs.

gondolom csak single-t toltad tduban pedig onlineban van az igazi hangulat. én akkor megvettem mikor kijött és azóta se untam meg.... a dirt-el meg kb 10 percet nyomtam...
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#162 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 21:15

Én még nem láttam a TDU-t fizikaellenesen viselkedni, főleg nem random :D Olyan akkor lehetne ha scriptelve lenne márpedig nincs. A TDU-ban pont úgy viselkednek az autók ahogy az ember elvárja egy árkád autós játéktól, annál jobb nem kell. Sajnos annyira tökéletes benne a fizika, hogy a szögletes utat is tökéletesen lekezeli és tényleg úgy mennek az autók mintha olyan lenne az út. Pedig azt qrva egyszerűen lekezelhették volna nem értem miért nem tették. Az meg, hogy nincs hangulata, pff no comment. Utoljára ilyen hangulata kb az NFSV-nek volt, sőt talán még annál is jobb hangulatot ad neki, az elején a repülős jelenet.

Idézet

Én speciel elirányítgattam simán kormányról.

Pont most írtam, hogy nem irányíthatatlan kormányról, csak úgy kell irányítani ami totál ellentmond a fizikának meg a józan észnek.

Idézet

magára valamit is adó autós gém rajongó nem ítéli meg autók viselkedését egy chase azaz külső kamerás videóból, szerintem

Külső kamerás nézetből ugyanúgy látszik, ha természetellenesen viselkedik az autó, az hogy nem játszana úgy soha az már más kérdés, de látni látja a dolgot.

Idézet

. ugyancsak érdemes megfigyelni, hogy a drift-nél a kamera pont elennkezőleg mozdul, azaz kisebbnek mutatja az autó kilendülését a gördülési iránytól. Ez azért van, hogy jobban lásd merre csúszik az autó, de természetesen torzítja az autó látszólagos viselkedését. Szerintem egyébként nagy részben ez a gond a CM játékok fizikájának megítélésvel. Pl a Forza vagy GT külső kamerája sokkal fixebb ebböl mindenki egyből levonja a következtetést, hogy az autó egy pont körül forog, csúszik, fake stb. stb.

0 jelentősége van a kameramozgásnak, aki nem tudja megkülönböztetni a kamera mozgását az autóétól az jobb ha nem is szól. Különben meg aki fizikát akar az amúgy sem játszik kívülről így eleve megbukott az elméleted. Az egész driftelés meg megcsúszás totál rendellenesen történik, kissé talán a screamer széria korai tagjaihoz hasonlít. Ami 1995-ben még fun volt, meg elvoltunk vele, de így 13 év távlatából kissé megmosolyogtató.

Idézet

Első videós csóka nagyon gyíkül vezet és lövése sincs a drift-ről, nem mérvadó

Ha gyíkul vezetsz akkor is vonatkozik rád a fizika :D

Idézet

Ugyancsak szerintem, a dokkos pálya a legvacakabb az összes közül.

A pályának meg már végképp semmi köze nem kéne legyen a fizikához.

Idézet

Tessék leülni a demó elé, kiválasztani egy bumper/bonnet/head-cam nézetet (amik az autóval mozognak) aztán lehet tolni a drifteket. Szerintem egy kormánnyal ritka jó móka!

Valszeg ki fogom próbálni, de ezen videók után túl sok jóra nem számítok. Számíthatsz egy jó kis szarosbili borogatásra  :Đ

"lenyúlt valaki és útratette az autót mert a fizikával kiszúrtunk" :D

#163 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 21:24

Ja BTW egyébként a legkorrektebb aszfaltos rally fizika a foshulladék CRC-ben van. Mármint nem a crc hibában, hanem az invictus féle cross racing championshipben. Ha valaki megvenné tőlük a fizikát meg a törésmodellt és egy normális játékhoz csapná, kész lenne az ultimate racing game.

#164 Felhasználó inaktív   Strezi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 21:51

Ne vedd magadra amit mondtam, egyértelműen nem rád vonatkozik ;)

Felőlem borulhat! A milliós eladású AAA játékok jól fizetnek, és büszke vagyok a munkámra  :D

Szerkesztette: Strezi 2008. 05. 06. 22:07 -kor

Otthon: Apple iMac 20" C2D, LG50PC1DA plazma, Marantz DV6600 DVD, Technics SADX930, Preludium hangfalak
Munka: Intel Core i7 965 Extreme + Q6600, Intel X25 SSD, Dell 3007FPW

#165 Felhasználó inaktív   Strezi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 22:06

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 21:24

Ja BTW egyébként a legkorrektebb aszfaltos rally fizika a foshulladék CRC-ben van. Mármint nem a crc hibában, hanem az invictus féle cross racing championshipben. Ha valaki megvenné tőlük a fizikát meg a törésmodellt és egy normális játékhoz csapná, kész lenne az ultimate racing game.

Még egy, pusztán szakmai szösszenet.
Nem ismerem konkréten, és elnézést is kérek előre a CRC fejlesztőitől, de ideje lenne a magyar játékfejlesztést objektívan szemlélni. A szakmának szerintem az tenne jót, ha az eladások ítélnék meg (végre) a produkciókat és nem más . . .

Az hogy kinek milyen autofizikaja van, a lőtéri kutyát nem érdekli, ha nem jó játékot csinálnak vele. Amúgy szerintem a Pacejka formula publikalasa (1996?) és kb 10 éve (kellően nagy számítási teljesítmény) az nem ír szimulációs autó fizikát aki nem akar.. .
Otthon: Apple iMac 20" C2D, LG50PC1DA plazma, Marantz DV6600 DVD, Technics SADX930, Preludium hangfalak
Munka: Intel Core i7 965 Extreme + Q6600, Intel X25 SSD, Dell 3007FPW

#166 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 22:11

Akkor nagyon sokan nem akarnak  :Đ Bár ezt eddig is tudtam, hogy nem akarnak.

#167 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 22:15

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 23:11

Akkor nagyon sokan nem akarnak  :Đ Bár ezt eddig is tudtam, hogy nem akarnak.

ISI, Blimey!, Simbin, hogy párat említsünk. Csak persze a tőlük származó alkotások nem éppen az arcade közönséget célozzák.

Szerkesztette: sutyi^ 2008. 05. 06. 22:16 -kor

"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#168 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 22:18

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 22:15

Én még nem láttam a TDU-t fizikaellenesen viselkedni, főleg nem random :D Olyan akkor lehetne ha scriptelve lenne márpedig nincs. A TDU-ban pont úgy viselkednek az autók ahogy az ember elvárja egy árkád autós játéktól, annál jobb nem kell. Sajnos annyira tökéletes benne a fizika, hogy a szögletes utat is tökéletesen lekezeli és tényleg úgy mennek az autók mintha olyan lenne az út. Pedig azt qrva egyszerűen lekezelhették volna nem értem miért nem tették. Az meg, hogy nincs hangulata, pff no comment. Utoljára ilyen hangulata kb az NFSV-nek volt, sőt talán még annál is jobb hangulatot ad neki, az elején a repülős jelenet.

Fizikaellenes viselkedést pedig videóztam meg linkeltem neked anno. Az útról lefutva a TT úgy szállt el, mint mikor a GTR-ket megdobja a szél és belekap a full sima padlólemezbe. :D Pedig semmi bucka nem volt ott, sem az úton sem amellett. Ennélfogva pedig szegény kocsi épp lefelé futott az útról az alacsonyabb fűre mikor mégis felfelé szállt el az orra.
De ez nem egyedi eset. Padkán is tud totál rosszul viselkedni.

Bár mondom, nem túl sűrű, de néha előfordul.
A Dirt meg lehet, hogy nem 100%-os, de átlagosan jó. Ilyen totálisan rossz, fizikától elrugaszkodott mozgást - vagy nevezzük inkább bugnak - pedig egyet sem láttam benne, ami a TDU-ban meg néha előjön.

De ha nem lenne ritka bug, a TDU a szögletes úttal akkor is eláshatja magát. Nálam ezzel az évtized "mi lett volna ha..." játéka lett. :)

Hogy ne lenne hangulata az viszont szerintem is hülyeség. Azért erőltetem már kb 5. telepítésre... de aztán mindig jön a mi lett volna ha érzés. :D

Szerkesztette: vipisrac 2008. 05. 06. 22:20 -kor

#169 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 22:22

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 23:15

ISI, Blimey!, Simbin, hogy párat említsünk. Csak persze a tőlük származó alkotások nem éppen az arcade közönséget célozzák.

Off... race07-re vagy GTR2-re gondolsz, mint jo szimulator.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#170 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 22:29

Az M3 challange tényleg nem volt rossz. Meg az rfactor is elmegy. Kár hogy mind2 értelmetlen. Manapság ez a divat, vagy a játék céltalan csak multira jó, vagy szar az irányítás/fizika/mindkettő.

#171 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 22:31

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 23:15

sajna.. Ezért nem is szagolok a játékaik felé sem  :(  :Đ

Kinek mi ugyebár  :)

#172 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 22:31

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 23:18

Fizikaellenes viselkedést pedig videóztam meg linkeltem neked anno. Az útról lefutva

Ja hát én az úton szoktam közlekedni, terepezni ott a screamer 4x4 :D Így már tudom mire gondolsz, de az nem igazán érdekel, hogy a virágágyásban hogy viselkedik az autó :D

#173 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 23:00

Idézet: Boba - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 23:22

Off... race07-re vagy GTR2-re gondolsz, mint jo szimulator.

Race07-tól nem vágódtam hanyat 1-2 apróság rontja az öszképet csúnyán.

Úgyhogy azóta is GTL-t és GTR2-t gyűrök, bár mostanság inkább csak utóbbit. Bár lehet hogy a Simbin féle Nordschleife miatt elcsábulok.  :wub:  :Đ
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#174 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 23:05

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 22:15

Az meg, hogy nincs hangulata, pff no comment.

micsoda ellenérv :Đ számomra akkor se lesz hangulata ha megszakadsz ;) nem tudom miért jó amúgy egy játékot láttatlanban leszólni :omg:

#175 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 23:08

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2008. máj. 7., szerda - 0:05

micsoda ellenérv :Đ számomra akkor se lesz hangulata ha megszakadsz ;) nem tudom miért jó amúgy egy játékot láttatlanban leszólni :omg:

Demot megnézem, de a videók alapján maximum pozitívan csalódhatok, ha esetleg mégis használható.  :D
Twittegylet

#176 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 23:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 23:31

Ja hát én az úton szoktam közlekedni, terepezni ott a screamer 4x4 :D Így már tudom mire gondolsz, de az nem igazán érdekel, hogy a virágágyásban hogy viselkedik az autó :D

Nem virágágyásban közlekedésről, vagy bármi extrém dologról volt szó, hanem egy szimpla egykerekes lefutásról vagy padkára felfutásról és annak kezeléséről. Ki kell, hogy árbándítsalak, de ezt a szintet még egy NFS UG is tudta hozni. :D

De már értem és gratulálok a megalapozott érveidhez.

Tehát ha épphogy lefutok egy kerékkel az útról és a kocsi elszáll olyan módon, hogy a fizikával köszönőviszonyban sincs, akkor én vagyok a hülye a program meg reális és szimulátor jellegű. :D  :Đ  :Đ

#177 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 23:10

Ha most azt mondom a víz kerek, hozz ellene érveket tessék. Ekkora bődületes marhaságra nem lehet érveket mondani. Az, hogy neked nem tetszik egyet jelent: Neked nem jó autós játék kell, ennyi. Ettől még van hangulata. Ha idióta driftelgetős meg valóságtól elrugaszkodós játék kell arról én nem tehetek. Hangulata van az nfsprostreetnek is mégis gyengének tartom.

#178 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 23:15

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. máj. 7., szerda - 0:09

Nem virágágyásban közlekedésről, vagy bármi extrém dologról volt szó, hanem egy szimpla egykerekes lefutásról vagy padkára felfutásról és annak kezeléséről. Ki kell, hogy árbándítsalak, de ezt a szintet még egy NFS UG is tudta hozni. :D

De már értem és gratulálok a megalapozott érveidhez.

Tehát ha épphogy lefutok egy kerékkel az útról és a kocsi elszáll olyan módon, hogy a fizikával köszönőviszonyban sincs, akkor én vagyok a hülye a program meg reális és szimulátor jellegű. :D  :Đ  :Đ

Akkor meg a warezhuszár programmal van a gond, nekem sosem produkált ilyen hülyeségeket. Hidd el, ha produkált volna én lennék az első aki a sárga földig lehordja. Padkára felfutással még igencsak különösen elnéző a program. De nem érdekel, játszatok csak az ultragáz dirt-el ha nektek az a jó, azon nem lehet segíteni.

#179 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 23:18

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 7., szerda - 0:10

Az, hogy neked nem tetszik egyet jelent: Neked nem jó autós játék kell, ennyi.

hát igen én a szar autós játékokat kedvelem.  :idea:

#180 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 23:45

A rosszat úgy kell felfogni, hogy nem a vezetési élményre törekedő, hanem mézesmázas neonfényben csillogó villogó stílusú, ahol driftelni annyiból áll, hogy elhúzod a kart a kontrolleren a gyorsulási verseny meg c64-es időket idéző összetettséggel bír.

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.