HWSW Informatikai Kerekasztal: GRID - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GRID Codemasters/minden platform

#241 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 08. 18:25

Most vettem eszre, hogy Mumia irt hozzaszolast a GRiD-hez meg a GT5-hoz is, gondoltam valami ilyesmi lesz hogy

GRiD topic :

Idézet: Mumia

ez egy fos!

GT5 topic :

Idézet: Mumia

..meg ez is!

Csalodott vagyok :(

:D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#242 Felhasználó inaktív   Tanuló 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 18:40

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 17:17

..
erről vélemény vki?

Van egy ilyenem, kipróbáltam, annyit nyújtott kb, mint a ps 2-esé. Szerintem jó :)
Tévedni emberi dolog, de isteni érzés..

#243 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 18:44

És ez mire jó? Nem adtak a ps3-hoz?  :Đ Egyébként majd kinövitek, nekem is volt olyan korszakom, amikor gamepadot vettem pc-hez  :D

#244 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 19:03

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 19:11

Kevered itt össze vissz a dolgokat, már az előbb írtam, hogy AZT A TDU HANUGLATÁRA ÍRTAM, amit kiemeltél és abból kiindulva kezdtél fikázni. Most megint leírod, hogy te egyetértesz abban, hogy tdu-nak jó a hangulata (Én ugyanezt írtam de mind1) majd utána megint előhozod azt, amit a hangulattal kapcsolatban írtam és az alapján a fizikáról kezdesz dumálni, most akkor ki csapong összevissza?

Ja bocs. Ha visszanézed egy darab idézet nincs a szövegedben arra vonatkozóan, hogy mire írtad.... viszont az én postom van előtte...

De én legalább benézés miatt keveredtem, nem magamtól kezdtem Pro Street hangulatról írni. :D

Mindegy a lényeg az, hogy ha vmi tetszik még meg kéne látni a hiányosságait... és fordítva.

#245 Felhasználó inaktív   glugi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 19:17

nem rossz ez a demo, tetszik, bár nem vagyok nagy autós. de azt mondja már meg valaki, hogy hogy lehet az, hogy live-on az első-második helyért csatázunk, megyek a 2. helyen és a célegyenes előtt elkezd pittyegni, hogy még 28 mp van hátra és harmadikként érek be....most ez bug vagy valami codemasteres szórakozik? :think:

Szerkesztette: glugi 2008. 05. 08. 19:18 -kor

#246 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 19:25

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 20:03

Mindegy a lényeg az, hogy ha vmi tetszik még meg kéne látni a hiányosságait... és fordítva.

Sose írtam, hogy nem szögletes az út tdu-ban, ami meg nem fordult elő nálam arról nem tudok nyilatkozni, konkrétan a lemegyek az útról akkor fizikaellenesen kezd viselkedni az autó bug.Virágágyásokban valóban elég hülyén viselkedett, meg a jelzőlámpa/kresz tábla bugot is ismerem, meg még fel tudnék sorolni jópárat. But what's the point?

#247 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:01

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 20:25

Sose írtam, hogy nem szögletes az út tdu-ban, ami meg nem fordult elő nálam arról nem tudok nyilatkozni, konkrétan a lemegyek az útról akkor fizikaellenesen kezd viselkedni az autó bug.Virágágyásokban valóban elég hülyén viselkedett, meg a jelzőlámpa/kresz tábla bugot is ismerem, meg még fel tudnék sorolni jópárat. But what's the point?

Eddig oké. Csak nem így kezdődött egyik beszélgetésünk sem (sem a mostani, sem a régi).
Hanem úgy, hogy a TDU fizika hibátlannak volt beállítva... főleg a többivel szemben.
Egyetlen problémának a szögletes utat írtad mindig, de ott is kifejtetted, hogy a fizikával ott sincs gáz, hisz úgy kell viselkednie szögletes úton. (ez igaz is)

De most meg csak előjön pár dolog. A virágágyás... nem mintha fontos lenne, de akkor is létezik. Vagy padka, útszél, amivel lehet, hogy nem találkoztál, de ettől még létezik. Anno videót is küldtem...
Szóval közel sem tökéletes az.

Nyilván a PS és Dirt sem, de azokból meg hiányozak az ilyen kiugró hibák szvsz.
Innentől meg az a kérdés kit mi idegesít jobban... de ez már egyéni ízlés és nem a program jellemzője.

#248 Felhasználó inaktív   Strezi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:05

PS3 demo is fent van!
Otthon: Apple iMac 20" C2D, LG50PC1DA plazma, Marantz DV6600 DVD, Technics SADX930, Preludium hangfalak
Munka: Intel Core i7 965 Extreme + Q6600, Intel X25 SSD, Dell 3007FPW

#249 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:05

és a pc?  :reklamacio:  :mad:

:D

#250 Felhasználó inaktív   Strezi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:24

Relax :D holnap reggel, vagy esetleg ma éjszaka. Az exec produrecünk itt részletesen elmagyarázza miért késik. Jó lesz :D

Most 16x anisoval jatszom 1920x1200 ba, és gyönyörű :D AA nem is kell ekkora felbontásban  :cool2:

Szerkesztette: Strezi 2008. 05. 08. 20:24 -kor

Otthon: Apple iMac 20" C2D, LG50PC1DA plazma, Marantz DV6600 DVD, Technics SADX930, Preludium hangfalak

#251 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:24

Azt nem értem, hogy ha a linkelt fórumban a csávónak hogy volt preview cd-je PC-re, akkor az is bugos volt még?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#252 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:26

Idézet: Strezi - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 21:24

Relax :D holnap reggel, vagy esetleg ma éjszaka. Az exec produrecünk itt részletesen elmagyarázza miért késik. Jó lesz :D

Tehát akkor most végülis mennyit késik a dolog? :)
Holnapig? :)

Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 05. 08. 20:43 -kor

#253 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:40

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 21:01

Nyilván a PS és Dirt sem, de azokból meg hiányozak az ilyen kiugró hibák szvsz.
Innentől meg az a kérdés kit mi idegesít jobban... de ez már egyéni ízlés és nem a program jellemzője.

Ja, valóban jobb egy kiegyensúlyozottan gyenge játék, mint egy jó, amiben vannak hibák :D

Idézet

hogy a TDU fizika hibátlannak volt beállítva... főleg a többivel szemben.

Hát a többivel szemben az is, ezen az állásponton nem változtatok.

Szerkesztette: Mumia 2008. 05. 08. 20:41 -kor

#254 Felhasználó inaktív   Strezi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:50

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 20:24

Azt nem értem, hogy ha a linkelt fórumban a csávónak hogy volt preview cd-je PC-re, akkor az is bugos volt még?

Az egy Preview build volt, amiket kb egy hónappal ezelőtt már elkezdtünk kiszórni. A bug csak a minimum spec közelében jelentős (single core only). A demó sokkal fontosabb minőségi szempontból, és az exec producer úgy döntött, hogy fontos hogy javítva legyen.

Hogy pontosan mikor jön ki a PC demó, nem tudom, én már nem vagyok bent. Viszont a hiba tényleg csak az szóval holnap kint lesz.

#255 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 20:57

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 21:40

Ja, valóban jobb egy kiegyensúlyozottan gyenge játék, mint egy jó, amiben vannak hibák :D

Hát a többivel szemben az is, ezen az állásponton nem változtatok.

Neked jó a TDU, engem meg 30 perc problémamentes vezetés után is elkap a rögöhőgörcs, ha idiótán száll el a kocsi. :D
De erre írtam, hogy kinek mi a jó.... ez már egyéni preferencia.

Mellesleg ha a bugoktól eltekintünk és "tökéletesnek" vesszük a fizikát (ahogy te) engem akkor is nagyon zavar valami: a szögletesség. Lehet azzal példálózni, hogy a fizika attól még tökéletes, mert szögletes úton tényleg így viselkedne a kocsi, de nincs sok értelme...

Ez kb. olyan, mintha egy repülőszimulátorral játszanék, ami ugyanúgy viselkedik, mintha lekvárban menne a repülő. Hiteles lekvár szimulátor, de nekem nem kéne... :D :D :D

Részemről off vége.

Szerkesztette: vipisrac 2008. 05. 08. 20:57 -kor

#256 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 21:16

Na nyomtam vele jópár meccset de nekem egyáltalán nem tetszik ez a játék. Az igazsághoz hozzátartozik hogy én inkább arcade párti vagyok mivel az sokkal barátibb (nem kell betanulni a kanyarokat annyira stb.)
A Project Gotham Racing 4 viszont tetszett, csak 10-zel kellett bevenni minden kanyart és kiolt a játékból minden sebességérzetet számomra.

Visszakanyarodva a GRiD-re:

Grafika nem rossz, nem egy fantasztikum (emlékezetem szerint a PGR4 mintha szebb lenne) de nem is rossz, foleg az autók vannak jól kidolgozva. Effektek eléggé elnagyoltak (porfelho meg fustfelho egy egyszínu gomolyag). Ahogy Turbo is írta a kocsik szépen tornek, kulonosen tetszett hogy az alkatrészek libegnek az autón majd le is szakadhatnak de a pályán maradnak végig.

Kocsik mozgása valami szornyen béna, a távolban lévo autók mintha jobbra-balra oldalaznának (nem kanyarodnak) és nincs az autóknak súlya. Nem mozog a kasztni fel-le a hepehupásabb részeken, mintha egy merev tomb lenne az egész. Kanyarban sem dol be az autó csak egyszeruen elfordul. Ha két kocsi koccan akkor szószerint eltolják egymást ami kész rohej (foleg ahogy kinéz). Talán fel kellene kicsit emelkednie a kasztni egyik oldalának ilyenkor meg kilengenie az autonak de semmi. Végul mindehhez hozzáteszem, hogy kulso nézetbol játszottam tehát belsobol ezek nagy része nem zavaró és nem is látszik - gondolom.

Kanyarokat szépen be lehet venni, kicsit fékezget az ember elotte/kozben aztán meg is van. Mivel nem leng ki a kocsi ezért a sebességérzet nem olyan mámorító (olyasmi mint mikor az FPS-ben kikapcsolja az ember a headbob-ot). Nem vészes vezetni még az én arcade képességeimmel sem ami meglepett egy kicsit. Egy dolog nagyon nem tetszett, mégpedig az hogy ha kiloknek/kisodródsz a homokágyba akkor nagyon nehéz belole kijonni mivel nem szabad kanyarodni. Ha álló helyzetbol kanyarodva indulsz (akár úttesten is) akkor a hátsó kerekek ezerrel beporognek, az elsok lemaradnak és elkezd egy helyben forogni a kocsi. Lehet, hogy ezt ki lehet valahol kapcsolni a menuben, nem tudom (alapból mindenféle rásegítés be van kapcsolva).

A torések hangja kicsit gyenge, a kocsiké egész jó de nem nagyon hallatszik a kavics/fold a kerekek alatt mint például a SEGA Rally-ban (a hangulathoz ez is adott).

Kb. ennyi, a legutolsó problémámra szívesen vennék valami megoldást :)

Szerkesztette: N.M.I. 2008. 05. 08. 21:18 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#257 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 21:25

Hát ez elég kiábrándítóan hangzik.

#258 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 21:31

Látom Mumia megint beköszönt szítani  :Đ
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#259 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 21:36

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 22:31

Látom Mumia megint beköszönt szítani  :Đ

Sajnos a leírtak tényleg kiábrándítóak. :(

#260 Felhasználó inaktív   glugi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 21:44

nekem így elsőre, demo alapján ez a game ilyen "fél-arcade és fél-szimulator" keveréknek tűnik. pl live-on eléri nálam a célját, szórakoztat. "könnyebb", mint a forza2, pgr4-nél 1 fokkal jobb.számomra.
igen, azért pl az autók a messze lévő kanyarban érdekesen mozognak.
egy erősebb autó hátsókerékkel bizony pörög ide-oda, a kavics/homokágy pedig marasztaló dolog.  :)

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.