Idézet: Degeczi - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 1:19
ha gyakoriak a szobai képek, akkor szerintem egyiket sem!
a tájképek mellett a beltér az, ahol különösen fontos a nagylátószög, és ezek egyikén sincs... (a legtöbb ezek közül ekv. 38 mm-ről indul)
sokkal jobban járnál, ha föl tudnál hajtani pl Fuji 6500-ast: az 28 mm-ről indul, ami ilyenkor nagyon nagy előny, és a SCCD-je a kevésbé zajosak közül való, így nagyobb érzékenységek is használhatóak
Sziasztok!
Ismét csak megköszönni tudom a tanácsokat!Amit most javasoltál (Fuji S6500) az egy kicsit drágább kategória!Nos,már olyan "lázban" égek,hogy a párommal úgy döntöttünk,hogy inkább egyszer költünk egy normális gépre,és akkor az kiszolgál majd minket egy ideig!Elsősorban szobai képekhez,ill.gyenge megvilágításban levő dolgokhoz keresek egy megfelelő gépet,de persze tájképekhez is!Fontos,hogy ha lehet,akkor ne legyenek zajosak a képek,illetve ne legyenek homályosak,elmosódottak!Lehet hogy túl nagyok az elvárásaim egy ilyen kategóriájú géphez (?) de ezt szeretném max.70-73e Ft-ból finanszírozni!
Valakinek van ötlete,hogy milyen gépet érdemes venni?Mert én nézegettem az árakat,és így azért több típus is számításba jöhet,már az árból kiindulva!Csakhát,sajnos igazából kevésbé értek az ilyenhez,ezért kérném a segítségeteket!
Az árakat nézegetve,lenne köztük Fuji,Sony,Panasonic,Olympus,Canon!Amiről pl egész jókat írnak:Sony DSC-H7 de hát ez csak egy a sok közül...
Előre is köszönöm segítségeteket!
Csaba