Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 16:10
Na kártya árakkal ne jöjjön senki, a healerek hibája ha magasak a kártya árak. Ha nem vennék őket lejjebb menne az áruk, uígy a többi kaszt kártyáinál.
Hát már sorry, de ha mindenki ennyiért árul, kitől vegyem olcsóbban??? Spec. én jó ideje nem tudtam magamnak cleric kártyát venni pont az árak miatt, de érdekes módon nem ment lentebb semelyik sem.

6M+ egy lvl1es vit buff? Hehh. Tom most lehet nagyokat nézni vagy szimplán noob-ozni, de nekem nem jön össze 1 DP során 5-10 millás drop. Anno pár hónapja mikor rupee sellerek még nagyban aktívak voltak, s az item shop-os cuccok ára az egekben volt venni akartam egy köpenyt guild társtól. Mondta, h 80 misi s az enyém. (85-90M volt akkor egy r4 cloak.) Mondom most van 45 millám, h leszereltem a breederemet, mikor lesz nekem annyi? Erre ő nagyot nézett, h az neki 1 nap alatt összejön. Ehh. (Mondjuk én mintha tapasztalnék olyan "bugot", h a "passzív" {értsd: nem ütő} karakternek sokkal ritkábban dob. Legalábbis nem 1 cleric-el társalogva mondták mien szar nekik is a drop rátájuk.)
Szal inkább vettem 1 friss BP-t mert a partyk legtöbbje akkoriban komplett idiótákból állt, akik kb. a legutóbb belinkelt kép alapján húzták a mobokat. (Ezért röhögtem én azon akkorát.) Nincs mana? Akkor hozok 4et, ok?
Mellesleg én E3 alatt, s E4 alatt is utáltam a breeder-t, lehet csak nekem nem volt türelmem kivárni az igazi R3-4es életérzést vele, de nekem az baromi uncsi 1 partyban, h F1 --> TAB, F1 --> TAB, végtelen ciklus.
Én szeretek gyógyítani, taktikázni a manával, h kire épp mien szintű heal-t toljak, kell-e restoration most arra a pet-re vagy nem, h fog kitartani a 35-40 mana lötyi + min. ugyanennyi limcsi, mikor kell elkezdeni a buffolást, stb. (A kis SpS altal is automatikusan elkezdek húzni, chip-elni, skillezni orrvérzésig.)
1 komoly hátránya van, h a sűrű gombnyomogatás miatt nem tud az ember társalogni DP-ben. Legalábbis ritkán futottam bele oly jól összehangolt társaságba, h normálisan tudjak dumálni aktuális kérdésekről. (Guild DP az más, ott kell a fun rész is, így fölöslegesen én nem mentem soha magasabb mobra, mint amit kezelni lehetett volna. (Kivéve ha ez volt a fun rész.

) De mivel mostanra a társaság 90% lehagyott szintben, ezért ismét mehet a zsákbamacska.)