HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1081 Felhasználó inaktív   Darkside21 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 12. 10:33

Hát, nemtom, ti hogy vagytok vele, de én most visszatértem a másik játékomhoz. (GW) EZ a Rappelz már nem az igazi. Meg ahogy írjátok, a játék jövőjéről is elég "negatív" kilátásaim vannak.  :(  Nemtom, majd meglátjuk, a patcheket azért mindíg szedem, hogyha kell be tudjak ugrani 1-et, de aktívan nem játszom kb. 2 hete.  :(
WoW - Arathor
Morinaga Lvl. 71 Retri Pala <Vörös Sárkány>
Percyval Lvl. 62 Blood DK <Vörös Sárkány>

Guild Wars
Prince Morinaga Ranger/Monk [ImpH]

#1082 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 12. 11:38

Idézet: Bewer - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 9:55

az a 4.5k gpot kb 10k ft
ha valakinek ennyit megér

Nem okoskodás,de nagyon messze van a 10k huf-tól!! 50 usd-ért kapsz 5500 gpot-ot,és még az is jócskán 10k alatt van!!
Persze ez sem kevés,de ha valaki(mint pl.Summer) felhúzott egy karit r4-re és csak emiatt nem játszik,akkor sztem nem sok!! Hiszen az idő=pénz  :)
Sztem egy idő után minden játék sablonossá válik,mert nem tudnak olyan eget rengető újításokat csinálni folyamatosan,amelyek mindenkinek tetszenének! :smoker:

#1083 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 12:20

Nekem ez a ,, csak dungeonban esik" pet kártya csak annyit jelent ,hogy a maradék 9 szintemet r6ig fel kell huznom 1 hónap alatt. Mert ha belegebedek is lesz 1 withe dragonom :D
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1084 Felhasználó inaktív   lamadragoon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 18:05

95-99 kentákat és angeleket merre találok?

#1085 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 18:35

Hétvégén más elfoglaltságom volt úgyhogy most reagálok az írásokra

Morkie: Redemption nyerte a TA-t, és annak szólok be akinek akarok. BH-t is sokan osztják, én is oszthatom őket. Bár hozzá kell tenni hogy pozitívan csalódtam bennük, nem azért mert erősek voltak hanem mert nem használtak archer bugot.

Kiralyfi: én hiszek Tanda-nak, ő az eddigi legjobb GM

Más: guildbe nagy kasztváltások mentek végbe, eddig 4 95++ kari váltott kasztot és meg egy 105ös akar =)
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1086 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 21:26

ellenfél szombati siegen nagyon használta a bugos skilleket mert csak azt néztem hogy vagy 10ember dc zett 1 időben
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#1087 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 09:16

Kifaggattam egy koreai tesztszerveres ipsét, leírom mit tudtam meg (ezek tesztszerverre vonatkoznak, nem minden fog megmaradni)

-Excommon petek 90%os tárgyhasználattal lesznek
-Csak fegyók lesznek r6ból az első patch-be
-Még mindig csak 1 slot az övbe peteknek
-Még mindig csak r4 accesories (elvileg nem is terveznek jobbat)
-Skillek brutál mértékben felerősítve (csinálhatok +4 div clustert, manám meg fogyni fog mintha muszáj lenne -.-)
-Kártyákon semmi változás (maradnak a semmit érő kártyák -.-)

Hát ezt kár volt külön epicnek elnevezni ez az én magánvéleményem, 2 petet leszámítva már epic4be benne kellett volna lennie a skilljeiknek. R6 cuccokból meg csak fegyók, amikor oan rémhírek vannak hogy 127es warrior 4 ütés dungeonbe az azonos szintű mobnak -.- Új dungeon miatt elnevezik E5nek....
No comment. Szintkorlátos dungeonöket is hülyeségnek tartom még így látatlanba is...
Viszont jól jártam hogy megtartottam az orkjaim, a unity-ja elvileg jó lesz, 108 pattack meg pdef petnek meg magamnak
Ez alapigazság (perpill) hogy ha vmeik pet unity-ja 2 féle statot ad, akkor az sokkal jobb, mert nem 50-50%ot kap hanem 70-70%át a hasonló, de csak 1 féle statot adó pethez képest.

Morkie ha szabad érdeklődnöm moonba jöttök vagy lmbe? o.O
Guru is valszeg megy vissza moonba, nem teccett nekik lm siege, kicsikét kevesen voltak
Asszem durva siegünk lesz hétvégén. Amúgy nemtom hogy omegások vertek át vagy az achievement system miatt sokan csinálnak kiskarit, de lakkal együtt 48m++ jött be moonból, omegától pedig max 16m-t kaptunk, de legtöbbször 10m körüli összeget

Carto, veled mivan? o.O Péntek óta nem láttalak.
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1088 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 12:01

Idézet

Redemption nyerte a TA-t, és annak szólok be akinek akarok. BH-t is sokan osztják, én is oszthatom őket. Bár hozzá kell tenni hogy pozitívan csalódtam bennük, nem azért mert erősek voltak hanem mert nem használtak archer bugot.

Csütötök este én még GermanKnightot láttam, de ezek szerint javítottak. Sorry.
Amúgy minek osztani valakit aki nem is olvassa amit írsz és reagálni sem tud? Azért kezdtem pampogni, mert általában nem szeretem ha valakit aki nem is tud védekezni szidnak. BHt osztják? De gondolom megadatik az esély hogy vissza vissza szólj, hiszen ezek szerint tudsz róla.

Amúgy igen, moonra fogunk menni valszeg.

Azoktól akik kasztot váltottak, miért tettétek? Unalom, erősebb kari, kiváncsiság...?
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1089 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 13:56

Idézet: grimma - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 11:01

Azoktól akik kasztot váltottak, miért tettétek? Unalom, erősebb kari, kiváncsiság...?

Durva mennyi kasztváltás történik az utóbbi időben, még guilden belül is többen váltottak.
Summoner kasztra elsősorban. Persze clericből breederre, kahunából evokerre váltanak. hmm

Szerintem ezeknek több oka lehet. Egyrészt ha valaki megúnja a gyógyítást, akkor ahhoz képest egy sokkal izgalmasabb, érdekesebb fajt ismerhet meg a játékos, egy teljesen más szerepkörrel. Másrészt szerintem Epic 3 óta minden karakternek minimum 2 excommon pet van, durva mód elszaporodtak. Egy magasabb petclass karakter eséllyel húz fel egy petet, míg nem petclassal megőrülsz mire egyáltalán "elfogadható" szintre jut az állat.
Szerintem ez is egy ok arra nézve hogy váltanak. Alapvetően én is emiatt kezdtem új karakterként breedert, az archeremmel képtelen voltam fejleszteni az állataim (de én inkább altként újat indítottam és nem töröltem a régit sem). Most pedig már a breeder a main.

A hátulütője a dolognak, hogy magasabb szinten egyre ritkább a healer (nemhogy a "jó" healer). Hunát meg szó szerint vadászni kell. Pedig ennek a két kasztnak szinte minden esetben helye van a partikban, nem sokáig kell keresgélniük.

Részben ezért is gusztustalan, hogy ilyen drágák pl a blessing kártyák. Nemhogy épp olcsónak kellene lenniük ?! Talán az még ösztönözné is a játékosok egy részét, hogy a minden partyban nélkülözhetetlen (de sokak által unalmsabbnak tartott) healer karaktert válasszák.

Szerkesztette: LTom 2008. 04. 14. 14:03 -kor

#1090 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 15:10

Na kártya árakkal ne jöjjön senki, a healerek hibája ha magasak a kártya árak. Ha nem vennék őket lejjebb menne az áruk, uígy a többi kaszt kártyáinál.
ARcher helyett evoker alapból érthető, champion-nál is sztem
Knight helyett sb vagy soldier is egyértelmű, nálunk másfajta kasztváltás nem is volt (még 1 sh akart bsre de meggondolta magát)
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1091 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 18:54

De miért olyan szar az archer???????? :confused:
Mindenki azt szidja,pedig sztem a champion sokkal silányabb(töröltem is lvl64-en,milyen jó lenne most :mad: ).

#1092 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 19:23

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 16:10

Na kártya árakkal ne jöjjön senki, a healerek hibája ha magasak a kártya árak. Ha nem vennék őket lejjebb menne az áruk, uígy a többi kaszt kártyáinál.

Hát már sorry, de ha mindenki ennyiért árul, kitől vegyem olcsóbban??? Spec. én jó ideje nem tudtam magamnak cleric kártyát venni pont az árak miatt, de érdekes módon nem ment lentebb semelyik sem. ;) 6M+ egy lvl1es vit buff? Hehh. Tom most lehet nagyokat nézni vagy szimplán noob-ozni, de nekem nem jön össze 1 DP során 5-10 millás drop. Anno pár hónapja mikor rupee sellerek még nagyban aktívak voltak, s az item shop-os cuccok ára az egekben volt venni akartam egy köpenyt guild társtól. Mondta, h 80 misi s az enyém. (85-90M volt akkor egy r4 cloak.) Mondom most van 45 millám, h leszereltem a breederemet, mikor lesz nekem annyi? Erre ő nagyot nézett, h az neki 1 nap alatt összejön. Ehh. (Mondjuk én mintha tapasztalnék olyan "bugot", h a "passzív" {értsd: nem ütő} karakternek sokkal ritkábban dob. Legalábbis nem 1 cleric-el társalogva mondták mien szar nekik is a drop rátájuk.)
Szal inkább vettem 1 friss BP-t mert a partyk legtöbbje akkoriban komplett idiótákból állt, akik kb. a legutóbb belinkelt kép alapján húzták a mobokat. (Ezért röhögtem én azon akkorát.) Nincs mana? Akkor hozok 4et, ok?

Mellesleg én E3 alatt, s E4 alatt is utáltam a breeder-t, lehet csak nekem nem volt türelmem kivárni az igazi R3-4es életérzést vele, de nekem az baromi uncsi 1 partyban, h F1 --> TAB, F1 --> TAB, végtelen ciklus.
Én szeretek gyógyítani, taktikázni a manával, h kire épp mien szintű heal-t toljak, kell-e restoration most arra a pet-re vagy nem, h fog kitartani a 35-40 mana lötyi + min. ugyanennyi limcsi, mikor kell elkezdeni a buffolást, stb. (A kis SpS altal is automatikusan elkezdek húzni, chip-elni, skillezni orrvérzésig.)
1 komoly  hátránya van, h a sűrű gombnyomogatás miatt nem tud az ember társalogni DP-ben. Legalábbis ritkán futottam bele oly jól összehangolt társaságba, h normálisan tudjak dumálni aktuális kérdésekről. (Guild DP az más, ott kell a fun rész is, így fölöslegesen én nem mentem soha magasabb mobra, mint amit kezelni lehetett volna. (Kivéve ha ez volt a fun rész. :lol:) De mivel mostanra a társaság 90% lehagyott szintben, ezért ismét mehet a zsákbamacska.)

#1093 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 20:56

Erről beszélek, hiába nem vesz x ember drága kártyát ha a többi megveszi őket akkor nem fog lemenni az áruk. SB meg mást is tud tab+f1en kívül, én pl ha jó a pt akkor orc buffolok teki buffolok sb buffolok tankolok húzok meg miegymás....
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1094 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 15. 09:02

Aha, én is azért imádom az SBt pap mellett, mert ki lehet játszani teljesen support módban is. Főleg a jelenleg még lehetséges ork és teknős buffolás miatt. Mi lesz itt e5ben, amikor már nem kell az ork tulajokkal ordibálni, hogy "basszus, buffolj már".

Papkártya árak: aha, dögöljenek meg. Főleg a buffok nevetségesek a hasznukhoz képest.
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1095 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 15. 09:50

A kártya árakat meg azért hoztam fel és tartom a véleményem azóta is, mert sztrájkolhatsz Te egyedül azzal, hogy nem veszel kártyát. Más, aki tele van rupeeval rohadásig, az úgyis megveszi. A többi meg levan sz...va. A sellerek meg már csakazértse adják olcsóbban. Ez kollektíve működne márpedig sokszor 1-1 party se tud együtt dolgozni (pedig az csak 8 főből áll)....
Archer meg remélem jobb lesz e5-re mert nem nyugdíjaztam ! :)

#1096 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 15. 11:23

Az a röhej, h engem nagyon nem szeret a játék, így ha veszek is buff kártyát akkor már +2es kell, mert olcsóbb lesz, mint az h a 20ik alkalommal ne törjön be. E2ben 6 def buff törés zsinórban, E3ban 2 attack törés, E4ben cleric kártyát még nem törtem lévén se nem lett dropom, se nem vettem, viszont legutóbb tört 8 SpS kártya, ebből 2 db. +2es. Anno egy vacak r3as cipőből nem sikerült összehozni a +6ost. 40+ r3 def cube-ból. :D
S annó a yetim is ha jól emléxem a 4ik pet volt mi összejött, ergo mai napig nagyon becsülöm hiába nem ér már szinte semmit. A farm karik előbb lettek r3ak ill. ahho közeliek, minthogy kipréseltek volna 1 pet dropot. (Breeder anno szó szerint az Ivory tower mellett ill. a cemetery-ben grindelt csak, s lófütty.)

Régebben amúgy volt arra törekvés a Yeti-n, h menjen lentebb a cleric kártya ára; csak a dolog mikéntje nem tetszett. (Miszerintis csak DP során kapjon bárki is buffot, amúgy hiába sír ne kapjon. Persze a már akkor 80+os clericek nagyívben leszarták a dolgot így változás nem lett. igaz én spec. bojkotáltam a dolgot, mert azért hadd én döntsem már el, h miként játszom.)

#1097 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 15. 14:57

Erről a törekvésről nemis hallottam. Kártyák terén amúgy én is szerencsétlen vagyok, még ha nemis olyan drágák a kártyáim mint a blessingek.
Volt, hogy 10 kártyát törtem sorban. Organic resistance egyszer, majd másodszorra ancienttel szintén tört. Legjobb példának mindig a celestial sanctuary kártyát hozom fel, amiből már 12-t törtem és még azóta is +1esem van :) Mármár mondhatnám, hogy szinte egyik skill kártyám se jött össze elsőre, mert sokkal több törésem volt, mint sikeres (és csak +2re, nem magasabbra) Csak azért nem panaszkodok, mert legalább javarészt megvan minden lényeges +2re...
(Csak akkor savanyú a szőlő, amikor látom, hogy van akinél nem a +2 a kihívás, hanem a +4 +5)...

#1098 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 15. 21:35

ma farmoltam egy kicsit de hát semmi drop se jött a bp ből pedig 1.2k t ma leöltem tegnap 500at
és kell még 1 kis pénz a cloackhoz

Szerkesztette: Bewer 2008. 04. 15. 21:35 -kor

Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#1099 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 11:38

Idézet: LTom - Dátum: 2008. ápr. 15., kedd - 15:57

Erről a törekvésről nemis hallottam.

Úgy 2007 márciusi, de inkább picit előtte lévő kommentek között keresgélj hivatalos fórumon. Nem ma volt már. :D

#1100 Felhasználó inaktív   lamadragoon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 13:29

Hi.
Nem tudjátok, meg van emelve a drop rate?
Nagyon potyognak a rare kártyák pitch-black woods ba...  :)

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.