Nekem semmi bajom nem volt guruval (Naskával is jóban vagyunk), és esetünkben ez a 3. kérdező fél az a te klánod volt (saffo rulez

), de rájöttem hogy nem kell velük foglalkoznom és kész.
Törődök a klánommal, sokkal kifizetődőbb =)
Most mindenki alt csinálási lázba van az achieve system miatt, így hát én is csináltam egy kiskarit(evokert) és naon durva skilljei vannak már first jobon is, nem csodálom hogy oan erősek pvpbe...
A vicces dolog, a trainee islanden kapott 3 ssel durván 43as szintig lazán el lehet jutni, és onnan már nincs messze a 2nd job change és az evvel járó gchipsek o.O
Héten jó kis siegek lesznek az tuti, Angha-Guru, BH-FON (mondjuk ez nem lesz hosszú, dehát akkor is XD), Fantasy-Scabies v Rabbies afene tudja. Amúgy Redemption-nel mi a fene van? Amikor megalapították nagy beharangozás, aztán csak úgy leült az egész...
Carto: nem regelek, mivel többiek úgyse fognak, de majd az új fórumra rá lesznek kényszerítve, arról tenni fogok =)
De azé vicces TA volt, én solóztam ofot, úgy, hogy egyik full ob orkom átadtam egy másik sbnek abhuvához, és így is miután kinyírtam ofot 1 percet malmoztam mire abhuva meghalt o.O Mondanom se kell, izgultam alatta végig, tegnap már lehetett érezni hogy az lesz a jó taktik, és hát be is jött. Remélem motiválni fogja az emberkéket a klánba egy kicsikét.
Morkie amúgy ha akartok moon ellen jönni és normálisan siegelni akkor 3 hét múlva gyertek, akkor én is meg Dóri is ott tudunk lenni siegen. Ha tőlünk mind a 16 legmagasabb kari tudna jönni, akkor jó kis siege lehetne, csakhát igen necces ezt összehozni, dehát majd kiderül.
Mivel ptzni nem tudok, így leginkább vásárolgatok meg chatet figyelem, tegnap beszóltam egy gyereknek, utána fél óráig osztottuk egymást, és szegény azt hitte hogy felhúz engem

Csak az volt a kár hogy szegényes volt a szókincse, ugyanazt ismételgette amit a többiek is mindig mondanak, aztán beszállt doc is a buliba meg néhány ember, rájuk nem tudott mit írni, nekem is csak szokásos játékkal nem lehet pénzt keresni.... szöveget nyomatta, meg elkezdte szidni magyarokat, meghogy nem értenek semmihez, erre mondtam neki hogy magyarok tették lehetővé hogy itt "sh!t-floam"-t csinálhat, meg hogy gondolom Neumann neve nem ismerős neki....
Erre megint a szokásos szöveggel jött, ott ráhagytam....
Epic5be meg mien lesz már hogy legyengítik a peteket??? Először úgy gondoltam hogy eladom az orkjaim aztán majd veszek kentát, de inkább nem, felhúzom őket 150re epic5be, mert akkor lesz durca AOE attack/debuff skilljük. Mondjuk egy unikornis akkor is kéne, szeretem az ien misztikus állatokat, pegazus jobb lenne, dehát nem vagyok telhetetlen. Kíváncsi leszek, hogy epic5be is tudok-e majd solozni dungeonbe, mert ha nem akkor nehéz idők járnak majd rám, legtöbb nagykari utál

Habár ahogy elnéztem, mióta nem ptzok azóta csomó ismeretlen 115++os lett, habár gondolom oanok is....
Szerkesztette: Piotr 2008. 04. 04. 10:01 -kor