HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1301 Felhasználó inaktív   Darkside21 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:07

Jah, sorry ez csak úgy eszembe jutott. Amúgy még én sem olvastam a könyvet...
WoW - Arathor
Morinaga Lvl. 71 Retri Pala <Vörös Sárkány>
Percyval Lvl. 62 Blood DK <Vörös Sárkány>

Guild Wars
Prince Morinaga Ranger/Monk [ImpH]

#1302 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 17:09

Idézet: Darkside21 - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 17:07

Amúgy még én sem olvastam a könyvet...

Én asszem csak 5ször.:D
Igaz 1ik nagyon nagy kedvenc; tán Mester és Margarita után jön rögtön.

Idézet

Alapvetően lefektetnék pár alapelvet. (Ezt jólmegaztmondtam...)

Mivel a magasabb szintű karakterek tesznek szivességet a kicsiknek, ezért minumimként a következő dolgokat tartom elvárhatónak.

- Hozol csipet a 40-es mobra, hogy ne R4-R5 csipel kelljen tolni nekem.
- Időben ott vagy, nem várunk rád. Nekem 0 XP lesz az az 1 óra amit rászánok, neked több 10k vagy 100k.
- Nem akkor kezdesz neki a küldetés előfeltételének.
- 1 ember miatt lehetőleg ne futkosson másik 7. Legyen legalább 2-3-4 ember akinek kell ugyanaz a küldetés. Ezt szépen gyűjtsétek össze magatok között.
- Ész nélkül futkosó keménykedő játékost nem viszünk

Csak érdekesség képpen nálunk ezek a szabályok dungi bosshoz küldire. És asszem teljesen érthetőek is mindenki számára. (Meg jogosak is.)
Arról nem is beszélve, h TA során is be lehet ám gyűjteni az ien jellegű küldit.
Sy de nekem a felfokozott hangulatot kihasználandó, kicsit erőltetettnek tűnik a sztori. Ennyit szvsz semmiképp nem kellene (szabadna) magadra venni! (Persze én anyit látok a dologból amennyit leírtál. ;) )

#1303 Felhasználó inaktív   lamadragoon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 18:32

Hi.
Farm hely érdekelne ismét: lvl 98-105 salák merre vannak?
thx előre is

#1304 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 19:27

Idézet: lamadragoon - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 19:32

Hi.
Farm hely érdekelne ismét: lvl 98-105 salák merre vannak?
thx előre is

110-es salamanderek vannak csak, Mardukában, Mare Village környékén (110+ mobok mászkálnak az ott lévő néhány npc körül is).

#1305 Felhasználó inaktív   lamadragoon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 20:05

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 19:27

110-es salamanderek vannak csak, Mardukában, Mare Village környékén (110+ mobok mászkálnak az ott lévő néhány npc körül is).

89 re (lassan 90) az még sok picit. +10-15 szintkülömbség még beleférne

#1306 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 21:40

Akkor maradnak az angyalok/kenták (lvl95-100-ig), de én azt nagyon utáltam, a drop rate vacak (nem a pet kártya, hanem úgy általában bármi), Rocky, a 100-as boss még aranyat is alig dobott.

#1307 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 22:02

Nekem roky dobta az r5 strikeim nagyjat, meg egy r4 mana regenes nyaklancot.
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1308 Felhasználó inaktív   lamadragoon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 22:23

95-100 as angel/kenta csapatot ölöm pár napja, kb 25.000-et vágtam le, de semmi drop... Jó lenne ha R5 cuccokat ki tudnám ütni és nem megvenni kellene .
85-90 es kenta/angel team legaláb pet kártyákat dobott... (8 kenta kártyát füstöltettem el 6 nap alatt  :)  )
roky se semmit (rupeet is csak minden 2ik alkalommal)  :(

#1309 Felhasználó inaktív   GepardtheHUNter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 00:45

Idézet: hordaFTW - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:14

sajnalom Gepard de vannak dolgok amiket neked mar magadnak is meg kene tudjal oldani.
az az 1 foboss talan crusty volt vagy liky de mind1.
te 90+on siman tudtal volna egy oan partyt keresni akik xp bunti meg egyebek nelkul 8an megolik.
az hogy 2szer kertel segitseget es nem kaptal nem azt jelenti hogy nem lehet tovabb probalkozni.
mindenki azzal van hogy a sajat karakteret fejlessze es ha eppen ugy van hogy ptzik akkor nem fog 7 embert ott hagyni csak azert mert de rendes csavo es segit egy klantarsnak.
ha annyira akartal volna akkor tovabb probalkozol es nem csak ulsz es kussolsz.
ennyi

Meg lett oldva nelkuled+ a BH-nelkul csak egyszerubb es gyorsabb lett volna!ENNYI

#1310 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 07:52

Ha R5 cuccokat szeretnel allj össze par haveroddal 2-3-an menjetek con melletti 3 mobos szobakba es ott lazan tudtok grindelni. Nagyobb a valoszinusege hogy esik r5 dropp es meg fejlodsz is.

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1311 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 09:26

Mondjuk Rockyval nem sokat vergődtem, jó ha 50-60 alkalommal vertem le összesen, de azalatt biztos, hogy normális dropja nekem nem volt. Azon a környéken esett R4 def néhány, talán egy-két vacak kártya is, de ezen kívül semmi. Persze volt, akinek esett ott két kenta is, de én rare petekre már nem hajtok. Amúgy is, hunával farmolni nem nagyon tudok, az említett 110-es salákat szoktam néha, de olyan sokat kell lovagolni oda is, hogy nincs nagy kedvem hozzá... :)

#1312 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 09:35

Mielőtt odaérsz a kentákhoz van ott pár 96-os bpixi. Nekem kb 4-5 alkalommal dobott r5 strikeot.
Szerver: Tortus

Franyek 10X Priest GuruMeditation
PetFriend 93 Breeder TiamoGuru

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

#1313 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 09:42

Gik, az első pont nem rád vonatkozott, Andule, ez pl neked szólt igen, várom a durvulást =)

Gepa: veled nem volt semmi bajom, mivel nem is kommunikáltunk majdhogynem semmit. Nemegyszer volt olyan hogy beloggoltál hirdettél egyet és léptél is mindennemű köszönés nélkül. Bossokra áttérve pedig kb 1 hónapja voltak boss pt-k, volt oan hét hogy majdnem minden nap, és mindegyik ptba 4-5 embernek kellett boss. Akkor is frusztráló volt, de 4 emberért elmentem, de 1 emberért 1 óra az nekem sok. Andula, naon jónak találom a dungi boss szabályt. (Rovarnak nem kell említeni boss pt-kat, majdnem mindegyikbe halt :s)

Kaptam teszt szerverhez accountot, az ipsének volt white dragon-je, angele meg cerberusa, angelnek volt vmi 1k manás skillje, több órás ctvel o.O
Csak az a kár hogy semmit se értek, még 1 orkot se tudtam befogni :s
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1314 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 12:02

Majd képeket nyomhatnál az újdonságokról ha ráérsz. :D

#1315 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 13:41

[quote name='Piotr' date='2008. ápr. 27., vasárnap - 10:42']Andule, ez pl neked szólt igen, várom a durvulást =)
[/quote]
Elmagyarázok vmit mert továbbra is úgy érzem erős képzavarban vagy. Ez egy fórum, s mint olyan a véleménycsere átgondolt verziójára épül, személyeskedések nélkül általában. A véleménycsere ha komoly meggyőződés van mögötte akkor vitává alakulhat. Ez még nem gond, mert az esetek többségében 2 értelmes felnőtt ember vitázik s pusztán arról van szó, h megmagyarázzák a másiknak, h miért gondolnak bizonyos dolgokat úgy ahogy.
Ettől függetlenül tévedés, h a [quote]fórum azért van hogy lehessen vitázni.[/quote] Arra van, h beszélgess, h információt adj át másoknak (én spec pont emiatt kezdtem el ide járni) segítsd őket, illetve, h meghallgasd, h megy más szervereken más magyarok sorsa. Amire te gondolsz gyanítom, az a chat.
Soha nem mondtam, h nem érdekel a Tortus; anno kifejezetten örültem, h magyarok kiharcoltak maguknak 1 dungit mindenféle más ally nélkül. Ami nem érdekel(t) az a flame volt. S teszem hozzá a többséget sem!

Hogy belém mér kötöttél az vicces dolog. Nem tom, h az zavar(t) h netikett-et, kultúráltságot emlegettem, vagy az, h ovis szintűnek minősítettem a dolgot. Engem ez az  "- Én guild-em az erősebb/jobb! -Nem, nem;az enyém!" típusú "vita" kísértetiesen emlékeztett arra, h " - Az én apukám az erősebb! Nem, nemis igaz! Az enyém trillió-billiószor erősebb" :D
Istenem ien ez a popszakma (meg ezek szerint az mmo-s is), h egyes emberek ugyanúgy elvárják, h a nick-ükön szólítsák őket, mint ahogy a való életben is elvárják, h a nevükön. Vannak olyanok akiknek egy vétlen kihagyott SHIFT vagy CAPS LOCK gomb is szúrja a szemüket.
Nemhinném, h bárki is "nemecsek ernőzésre" gondolt ebből, de szólt (s tegyük hozzá véletlen sem bunkón!), h nagy betű.
Erre jött ien:
[quote]Nekem is sokszor írtak el veletlen a nevem megse sírtam miatta sry ez van.[/quote]
[quote]amíg gikhart (oops, elnézést, Gikhart) [/quote]
[quote] Azert mert nem kezdtem nagy betuvel aneved ne csinalj cirkuszt itt megkerdem toled hany eves vagy mert ez egy 9 éves ertelmi szintjet se veri amit te muvelsz.[/quote] Istenem és én még reménykedtem, h ez a "hányévesisvagykishaver,hbeszélnimerszhozzám" már kihalt
[quote]és igerem ezentul se fogom nezni ha ez neked nem tetszik akkor ne nezd ezt a forumot eddig senkinek nem zavarta az erzekeny lelkivilagat ez[/quote]
[quote]Ha meg nyelvtan leckéket akarsz adni akkor menj tanárnak, ha annyira teccik[/quote]

Erre mondtam, h a netikett legalapabb dolgára hivatkozott s mivel látom nem értitek a lényeget hát segítek és leírom. (Btw keresem már 1 ideje azt a bocsánatkérést, de nem találom. Hacsak nem erre gondoltál, mint sy:) [quote] Jó csak furcsa szamomra az hogy ennyire zavar a dolog. Mondom en igy irok es kesz.[/quote]
Amúgy a netikett, alapvető kultúráltság/udvariasság hiányára elég érdekes így védekezni/reagálni: [quote] Netikett, kultúra mi jön még? o.O
Elismerem egyikhez sincs sok közöm[/quote]
[quote]H 1 erősen sarkított példával éljek: Mintha odaszarok egy zsúfolt terem közepére, majd mikor az ottlévők közlik velem, h talán erre megvan a megfelelő külön helyiség úgy reagálok, h "Mi nem teccik?! Engem farkasok neveltek fel baz+! Mégis mit vártok???"[/quote]
Erre mondtam, h senki ne csodálkozzék hát ha kialakul róla 1 vélemény, s az nem épp a legpozitívabb. Félreértés ne essék, sejtem mennyire érdekel, h bennem  mien benyomást keltessz, de nem sokkal előtte volt 1 ien komment:[quote] Gondolom sokan csak olvassák a hozzászólásokat, nem írnak be, passzív szemlélői ennek a szócsatának... de szívesen játszanak a Rappelz-zel.
Akik nemrég kezdték a játékot, azoknak üzenem, hogy nem kell megijedni, nem ilyen harapósak a játékosok általában.[/quote]
És sajna hidd el ez meghatározza 1 kezdőnek, h mely server-re menjen!

Tod a legfőbb problémám az ezzel a flame-el, h már rögtön eléggé személyes éleket ütött meg, aztán átment elég konkrét "anyázásba". És ez azon túlmenően, h sokakat irritál, szocializációs szintre utal, többek között szigorúan vett dolog ezen a fórumon is. Például te is kötelező érvényűnek tartottad magadra nézvést ezt: [quote]FÓRUMSZABÁLYZAT:

1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett.
Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni.
A fenti szabály megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet (lásd moderálási alapelvek). [/quote]
[quote]9. Tilos az obszcén, vulgáris szavak, kifejezések használata. Az ilyen szövegrészeket tartalmazó üzenetek a moderátor belátása szerint végleges törlésre kerülnek. [/quote]
Szvsz ennek a fórumnak a szabályzata még túlontúl megengedő is. Pl. a legtöbb más helyen ezt is be szokták "szúrni" :
[quote]A fórumot használó összes felhasználónak egyenlő jogai vannak életkorától, tapasztalatától, hozzászólásai számától, informatikai hozzáértésétől, játékokban való jártasságától függetlenül.[/quote]
Mivel ez a fórum a HWSW (s a fő "profil" a Hardware-Software) gyanítom ezért nincs benne a számtech tudásos rész, no meg a játék. De akit ugye ez a téma érdekel az általában nem Rin-Tin-Tin iq-val rendelkezik, így nem kell neki ezt már külön elmagyarázni.

[quote]akiknek van 6xes karijuk, úgyhogy valszeg több időt töltenek fórumon mint játékba[/quote]
Én nem várom, h felfigyelj olyan apróságokra, h mióta regeltem ugyanaz az aláírásom, ergo nem frissítettem.
Sebaj ezt a dolgot most megtettem a kedvedért; pontosan a helyzethez illőt választottam. :D

[quote]1: az is vagyok játékba, úgyhogy nekem van mire lennie nagy arcnak, én legalább nem tagadom hogy van[/quote]
Ez meg az előzővel felveti azt a gyanúmat, h nemsokára azzal jössz, h a hozzászólás szám meg az informatikai jártasságodat, netán magát az szellemi szintedet tükrözi, s ezért nő ugye egyre.

[quote]Andula[/quote]
Ez meg olyan gyanút keltett bennem, h kiv. lettél én harapok-e az ienre, s lesz-e ebből is vmi flame. Csakmer' az A és az E nincs olyan közel 1máshoz. De biztos csak paranoia. A hangok is ezt súgták a fülembe. :D
[quote]várom a durvulást[/quote]
El kell keserítselek ezzel is, mert még ien másnaposan is, mint amilyen most vagyok, több civilizáltság szorult belém.  :cool: Remélem sikerült mindent megválaszolnom neked, s a továbbiakban elkerülhetjük ezt. ;)

szerk: a csúnyát találok mondani az 1 nem pontos idézet lett volna mindössze a Gyalog Galopp-ból.

Szerkesztette: Andule 2008. 04. 27. 13:47 -kor

#1316 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 14:05

Andula az véletlen volt nem szándékos.
Vitatkozni nem akarok, de én élesen elválasztom a való életet akár a játéktól akár a fórumtól. Való életbe alap azok a dolgok amiket írtál, én itt nem tartom szükségszerűnek. Amúgy ha vmien szabályt megsértenék, valszeg már nem tudnák írni (mien személyeskedésre gondolsz?)
Én alapból reál beállítottságú vagyok, úgyhogy olvasás pl hidegen hagy...
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1317 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 14:22

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 15:05

Andula az véletlen volt nem szándékos.

No akkor örülök. :) Egyszersmind mostmár elkezdek komolyan figyelni mit is mondanak azok a hangok. Per pill épp azt várom, h a lottó 5öst megsúgják. :D

Idézet

Amúgy ha vmien szabályt megsértenék, valszeg már nem tudnák írni (mien személyeskedésre gondolsz?)

Túl nagy ez a fórum ahhoz, h figyeljenek 1 ien kis topicra, mint ez. Ha vki szólna az erre a célra való szekcióban akkor más lenne a helyzet. Személyeskedés meg ott van a flame részben, szinte csak azzal van tele. Ha arra gondolsz, h velem szemben akkor olyan nem volt. (Én legalábbis nem vettem magamra semmit. :) )

Idézet

Én alapból reál beállítottságú vagyok, úgyhogy olvasás pl hidegen hagy...

Alapból én is reál. Mindenesetre ha véletlen a kezedbe akad a könyv én csak ajánlani tudom.

#1318 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 18:12

Andule nem akarlak megsérteni de azzal hogy kivágtál részeket egy beszélgetésből nem adtál sokat belőle vissza. Csak pio és az én hozzászólásaimat vagdostad a másik fél kimaradt. Én tudom miért válaszoltam olyan hangnemben amilyen be de egy kuülsö szemlélő nem ezt veszi le. Ne érsd félre nem akarok vitát a másikbol is mar elegem volt, csak ez igy nem reális amit irtal. :( 

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1319 Felhasználó inaktív   MoonSong 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 20:02

:D Kösz hogy belekevertetek....
.....es hivj csak Moon...nak

A vezérséget a hordában pedig az aktiv tagok kaptak meg.... :o
....talán egy kis barati alapon..... :omg:

Én GepardTHEhunter- tol kaptam.......... ha nem tetszik valami szolj mehetunk arénába..... :reklamacio:

És ha csak azért utalsz mert BH-s vagyok az pedig csak téged jellemez.....talán inkább ...... :confused:

Tortus:
MoonLitSeeker, lvl10x BS, Guild BH
Pet: Van egy pár

#1320 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 20:55

Szívembül szoltál barátom :D

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118