Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG
Elküldve: 2008. 04. 29. 06:56
Az én res skillem lvl5 +3-as kártyával, de a priestnek meg lvl10 lehet a skillje. Fene tudja, mindenesetre szoktam használni.

Elküldve: 2008. 04. 29. 07:49
Hm, bocsi akkor rosszul tudtam, hogy mennyi a max lvletek. A lényeg, hogy anno kinyiffantottam egy kisteknost, és amikor Wiz felélesztette max skill+3mmal akkor 27%t adott vissza. Papnál ez lvl10+3nak felelne meg, lehet hogy nálatok magasabbról indul az alap% vagy 2%t ad 1 lvl.
Elküldve: 2008. 04. 30. 07:43
A pap resurrect kártyája elmeletileg nem ad szintet, azaz több xp-t, csak cool down - és cast time -.
Yeti: Kiralyfi Champion 120/ Job2 50
Elküldve: 2008. 04. 30. 11:43
Idézet: Királyfi - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 7:43
A pap resurrect kártyája elmeletileg nem ad szintet, azaz több xp-t, csak cool down - és cast time -.
én úgy tudom, hogy ad hozzá nem is keveset. Kicsit mashogy élesztett +3as resurect card-dal a kispapom anno mint card nélkül

Este léptem egy szintet tökre örültem neki

[color=blue]Tortus server
BountyHunters Guild
WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86
Yeti server
Kristaly sps 42
BountyHunters Guild
WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86
Yeti server
Kristaly sps 42
Elküldve: 2008. 04. 30. 12:22

Az EPIC 5 - Dragonic Age nemsokára érkezik. Vele kapcsolatban kiraktak a német fórumra pár infót a GM-ek (csak a lényeget fordítottam):
Az első rész június végén, a második pedig majd szeptenberben érkezik.
Az első részben jönnek:
- Új pet: White Dragon

- Új pet: Cerberus

- Új terület: Lost Island (Elveszett Sziget) és új dungeon: (Dragon's Hatchery ??? az angol névben nem vok biztos

- Ezenkívül: új fegyverek, páncélok, tárgyak, továbbá új pet skillek, és megjelennek a dekoratív petek is.
A második részben kapjuk:
- 2 új dungeon
-új tárgyak, köztük páncél szettek
- új hátas, stb...

Akit érdkel, az az eredeti hírt > EZEN A LINKEN < találja meg.
Ezek a német szerverre vonatkoznak, de szerintem a nevek és az időpont terén lehet csak némi különbség, a többi ua. lesz az amcsi szerveren is.
Elküldve: 2008. 04. 30. 13:51
Ebben nem sok új van, amit már ne tudtunk volna.
Ami viszont érdekes lehet, a petek változásai, buffok (toggle módon, csak a petre és a gazdájára), debuffok, milyen felszerelés kell neki, stb.:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Emiatt is akarok megválni a salamandertől, és beszerezni helyette hawkot, mert a salának summoner armor kell meg csak mace lesz jó neki, viszont hawkhoz a meglévő R5 pet cuccaim is tökéletesek lennének (ugye egy R5 armor és fegyver uppolva nem kevés).

Ami viszont érdekes lehet, a petek változásai, buffok (toggle módon, csak a petre és a gazdájára), debuffok, milyen felszerelés kell neki, stb.:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Emiatt is akarok megválni a salamandertől, és beszerezni helyette hawkot, mert a salának summoner armor kell meg csak mace lesz jó neki, viszont hawkhoz a meglévő R5 pet cuccaim is tökéletesek lennének (ugye egy R5 armor és fegyver uppolva nem kevés).
Elküldve: 2008. 04. 30. 15:59
Na akkor én is írok vmi vicceset (bár ez még csak E4 dehát akkor is)
Minap láttam lvl2es recharge scrollt, amit addig még sose láttam, azt írta hogy 40%kal csökkenti a summon idejét, de én marha elfelejtettem kivenni képbe
Minap láttam lvl2es recharge scrollt, amit addig még sose láttam, azt írta hogy 40%kal csökkenti a summon idejét, de én marha elfelejtettem kivenni képbe

Tortus szerver
BountyHUNters guild
Pi0tr 154/50 Soul Breeder
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 05. 01. 06:05
Én nem fogok megválni tőle, ugyanis mint megtudtam iszonyat jo skilljei lesznek, ami nekem pont passzolni fog. Neki is lesz spirit rain-je igy egy ct alatt 2szer tudom elkasztolni azt a skillt. Nem tom neki mennyit fog gyogyitani de az enyem mindenkinek 890et gyogyit nem sok de mar tobbszor mentett eletet. Tegnap zaklattak, hogy adjam el nem is adtak volna erte olyan rossz dolgokat, de nemek most a sala kell nem pedig sok stuff

[color=blue]Tortus server
BountyHunters Guild
WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86
Yeti server
Kristaly sps 42
BountyHunters Guild
WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86
Yeti server
Kristaly sps 42
Elküldve: 2008. 05. 06. 20:33
Mi ez a punnyadás emberek? o.O
Allyval, 15 emberrel 5:05ös TA-t csináltunk lmbe ami elég vicces.
Franyek készüljetek, kemény hétvége lesz
Az elején elég szedett-vetett bandának tűntek, de naon jól csinálták a dolgukat, ha siegen is hozzák ezt a formát akkor nem sokmi esélyetek lesz
Ha minden összejön, akkor ppbe fogjuk utána beenni magunkat, onnan már dőlne a pénz ezerrel.

Az elején elég szedett-vetett bandának tűntek, de naon jól csinálták a dolgukat, ha siegen is hozzák ezt a formát akkor nem sokmi esélyetek lesz
Ha minden összejön, akkor ppbe fogjuk utána beenni magunkat, onnan már dőlne a pénz ezerrel.
Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 05. 06. 23:45
Idézet: Piotr - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 20:33
Mi ez a punnyadás emberek? o.O

amúgy pp be elég sok pénz van mert kb1 hét alatt 500k lak jön
Rappelz:
Yeti: Bewy 120/50 Soldier
FirstSorc 100/40 Battle Summoner
Pet: Ulquiorra 100+10 Nighthawk
Grimmjow 100+10 Nighthawk
Yeti: Bewy 120/50 Soldier
FirstSorc 100/40 Battle Summoner
Pet: Ulquiorra 100+10 Nighthawk
Grimmjow 100+10 Nighthawk
Elküldve: 2008. 05. 07. 07:59
Annak idején is rupee problémám volt és azt hittem, hogy csak idő kérdése és úgyis gazdag lesz a karakter.
Hogy a drágább dropokat eladom és a különböző petkártyákkal és tamelt petekkel majd dől a lé (mint ahogy ezt jónéhány magas karakternél láttam annak idején). "Ó milyen buta is voltam"...
Ha belegondolok, én még most is ugyanott tartok, csak az értékek jóval drágábbak. Sőt most még annyi rupeem sincs, mint annak idején.
Egyre kevésbé éri meg farmolni, mert a különböző szinten lévő altokkal se találok semmit. Lehetne még kis karakterrel dungizni és lakokkal játszadozni, de rengeteg időt venne igénybe és a main karakterem sem fejlődik azidő alatt. Strike cube-okat is tartogatom arra az esetre, ha netán jönnének a dropok, akkor eproval fejlesztenék kicsit a cuccaimon, de 110k-ból még a chipek is gondot okoznak, nemhogy epro.
Nem beszélve a ss-ről, már ha normális ütemben akarok fejlődni. Partynként viszont nem jön össze az az 1,8-2m, amiből tudnék venni. Kell valami okosság, de vajon mi ?! Amióta a droprate ilyen alacsony, nem tudom miből lehetne pénzt kicsikarni. Lenne egy egyszerű megoldás a pénzre: eladni a peteket, de ezt biztosan nem fogom meglépni. Ha van ötletetek, ne tartsátok vissza. Hasonló sorsú, vagy nincstelenségből kiemelkedett kollégák is kifejthetik nézeteiket

Ha belegondolok, én még most is ugyanott tartok, csak az értékek jóval drágábbak. Sőt most még annyi rupeem sincs, mint annak idején.

Nem beszélve a ss-ről, már ha normális ütemben akarok fejlődni. Partynként viszont nem jön össze az az 1,8-2m, amiből tudnék venni. Kell valami okosság, de vajon mi ?! Amióta a droprate ilyen alacsony, nem tudom miből lehetne pénzt kicsikarni. Lenne egy egyszerű megoldás a pénzre: eladni a peteket, de ezt biztosan nem fogom meglépni. Ha van ötletetek, ne tartsátok vissza. Hasonló sorsú, vagy nincstelenségből kiemelkedett kollégák is kifejthetik nézeteiket

Szerkesztette: LTom 2008. 05. 07. 08:19 -kor
Elküldve: 2008. 05. 07. 08:49
Nekem most van úgy 350 millióm, meg 140 ss-em (az ss-eket meg a pénz jó részét a salamanderemért kaptam), szerintem nagy általánosságban nem sok karakter van a szerveren, aki ennyi pénzzel rendelkezik, mégse lehet venni ennyiért egy rohadt hawkot. Múltkor egy +10 94-re alkudoztam, de a tag 1,2 milliárdot akart kapni legalább és ONLY rupees. De ki a ráknak van ennyi pénze most? Még az infláció alatt lehetett, a rupee sellerek idején, de most már nincs. A másik az empty hawkok, 70 milliót kérnek érte. Könyörgöm, 90%, hogy törik, drága mulatság lenne annyiért. Gondolkoztam rajta, hogy veszek egy rakás e-hawkot, és befogatom magamnak, de most tudnék venni 5 kártyát és kész, az meg nem elég, még 10 kártyával se lehetne azt mondani, hogy annyiból egy biztosan sikerül.
Elküldve: 2008. 05. 07. 08:51
Idézet: LTom - Dátum: 2008. máj. 7., szerda - 7:59
.... Ha van ötletetek, ne tartsátok vissza. Hasonló sorsú, vagy nincstelenségből kiemelkedett kollégák is kifejthetik nézeteiket
...

Naszóval : lv 89 assa karim van. lvl 72 óta (ekkor vettem lvl 82 es orkot játszópajtásnak) farmolok vele
rare pet kártyákat. (kenta-angel only) 11 kenta + 3 angel esett kb 1,5 hónap alatt . 40 milla min darabja. Weapon esett 5 db R4( 3 értelmes (2H mace-2H axe-2H sword )). Vicces, hogy 8 rare kártya 3 nap alatt esett zsinórba... Emellett tsomó LAK + skill card + egyéb xarok... kb 15 milla jött ki/nap + a karim húztam rendesen. Ha nem próbáltam volna a kenta kártyákat tameltetni, most fullos lennék zsével, de sajna mind betört... angel kártyákból így is fullos a cuccom +10/10, +3/10 swordok +5/10 páncélok +3as kártyák stb...
(kiba kentát sikerülne tamelni, mindenem meglenne

Ami a hátrány ennek, hogy elég unalmas + sokan farmolnak 1 helyen.
Szvsz ha peteket húznál +10/60 ig , azokat eladva is lehetne kis manit gyűjteni. Sajátokat sztem se add el. Instákból nem tudom, hogy jön zsé, de nekem a farm nagyon bejött, mert nem a lvlup, hanem kártya+rupee miatt tolom (SS-t nem használok).
ui.: lvl 72 ön ork után 200.000 rupee val + 2000 chips el bírtam
most 89 en fullos cuccok +1kenta empty +40 milla költőpénzem van, ami kb 700milla lehetne, ha eladom a kenta kártyákat, nem elfüstöltetem

Sztem ha nem feltétlen a sb -t akrod R6 ig minél előbb feltolni, akkor altot felhúzva kb 75 ig, gyorsan kicsapkodhatsz pár száz millát.
... persze sajna szart se ér az egész, ha nincs szerencse és nincs drop ...
Elküldve: 2008. 05. 07. 08:59
Rare pet drop szerencse függő erősen, én rengeteget csapkodtam íjásszal meg hunával angyalokat kentákat, nulla eredménnyel. De előtte hawkokat és salákat is, na saláknál volt 2 kártya még az íjásszal olyan 70 környékén, és kész. Én azt mondom, farmolásra építani a meggazdagodási tervet nem lehet. Nekem inkább bejött, hogy sokat partyztam nagykarival, és az R5 dropokat adogattam elfele. Volt 2 R5 warrior armor, meg ugye az ancient 2h mace, ezek már sok-sok miliót hoztak anno, a felszerelésemre nem is volt gond.
Elküldve: 2008. 05. 07. 08:59
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. máj. 7., szerda - 7:49
Nekem most van úgy 350 millióm, meg 140 ss-em (az ss-eket meg a pénz jó részét a salamanderemért kaptam), szerintem nagy általánosságban nem sok karakter van a szerveren, aki ennyi pénzzel rendelkezik, mégse lehet venni ennyiért egy rohadt hawkot. Múltkor egy +10 94-re alkudoztam, de a tag 1,2 milliárdot akart kapni legalább és ONLY rupees. De ki a ráknak van ennyi pénze most? Még az infláció alatt lehetett, a rupee sellerek idején, de most már nincs. A másik az empty hawkok, 70 milliót kérnek érte. Könyörgöm, 90%, hogy törik, drága mulatság lenne annyiért. Gondolkoztam rajta, hogy veszek egy rakás e-hawkot, és befogatom magamnak, de most tudnék venni 5 kártyát és kész, az meg nem elég, még 10 kártyával se lehetne azt mondani, hogy annyiból egy biztosan sikerül.
A gazdag mindenedet

Elküldve: 2008. 05. 07. 09:08
Idézet: lamadragoon - Dátum: 2008. máj. 7., szerda - 7:51
11 kenta + 3 angel esett kb 1,5 hónap alatt .
No igen

Elküldve: 2008. 05. 07. 09:23
Egyébként épp az ilyen különbségeket nem nagyon tudom hová tenni a játékban. Annak idején a 20 pet kártyával én éreztem szerencsésnek magam a többiekhez képest. Most kb 25-nél tartok, míg egyesek 400-at emlegetnek. Ugyanez kártyákkal. Sorba töröm azóta is, de van aki nagyon ritkán töri +2re. Ha van már 3 +2 kártyád, akkor simán mondhatod, hogy bepróbálsz egyet. Ha betörik, akkor betörik. De mi van akkor, ha a +2ig se tudsz eljutni ?! Néha hihetetlennek tűnik, hogy hogyan sikerül valakinek +3 +4 kártya (van akinek taming ráadásul) ?! Ráadásul még próbálgatom is a különböző variációkat: hová tegyem a kockát, milyen legyen a server status kombinálás alatt, városban legyek, vagy azon kívül, luck ringet vagy más ringet használjak, esetleg egy másik class karakterrel próbáljam be a kombinálást. Eddig semmi nem működik. Lehet ezt csupán a szerencsére fogni, de szerintem a server leosztja melyik karakternek vagy accountnak milyen a szerencserátája. Ha nem is konkrétan így, de valami csak korlátozza a karaktert.
Különben mivel lehetne magyarázni, hogy guildunkben is van, aki a petek terén szerencsétlen, de kártyákból vígan röhögve +3akat vagy nagyobbakat csinál ?! 80%ban sikerül neki, én pedig az esetek többségében töröm őket +2re is. Nem tudom.
Különben mivel lehetne magyarázni, hogy guildunkben is van, aki a petek terén szerencsétlen, de kártyákból vígan röhögve +3akat vagy nagyobbakat csinál ?! 80%ban sikerül neki, én pedig az esetek többségében töröm őket +2re is. Nem tudom.
Elküldve: 2008. 05. 07. 09:32
Kártyauppolást én se értem, volt olyan időszakom, amikor 100% törtem minden kártyát sorban, +2-re is, mostanában viszont úgy beállt 40/60%-ra a sikertelen/sikeres +2 kártya uppolásom (lekopogom, remélem legalább így is marad). +3-ra is sikerült néhány kártyát felvinni, de ott már fordított az arány, 60%, hogy törik. Annó a restoring purified water kártya uppolásom volt horror, 2x törtem +3-ra ancient elementtel, nem volt olcsó.
Elküldve: 2008. 05. 07. 09:57
Szvsz farmolásból nem lehet meggazdagodni (márha az én szerencsémet számítjuk). Most én is majdhogynem minuszba vok, de szereztem hawkot, van ancient r5 fegyóm (r6on csakis másik ancientre cserélem, mert crit ratio többet ér mint a plussz sebzést mint amit az r6 adna), robust ring....
Úgyhogy mostmár csak kártyákat plusszolgatok. +3as kártyát naon könnyen össze lehet hozni, +4se lehetetlen, +5 már alakul, +6..... 1x próbáltam, hát persze hogy füst -_-'
Sztem sokkal eccerűbb és gyorsabb pénzt csinálni ha eladod a main peteket, vagy cseréled kissebbre+rupeera, ez nem szerencsefüggő és 1,5 hónap alatt jópár petet fel lehet húzni
Kártyáknál én nem próbálkozok semmilyen trükkel, hülyeségnek tartom mind, uígy a taming tippeket, chippel meg kseléssel is uúgybe lehet fogni egy petet, mert tapasztaltam már nem1x.
Eddig 2 +5 | 5 +4 | 13 +3 kártyám van, mondjuk ha az elszállt 7 millás str boost árakat nézzük akkor télleg lehetetlen még +3 is, én speciel pl a +3 minor healt 1 millás kártyákből rántottam össze (uígy divine clustert) amikor nem 1 ember képes 5m++t kiadni egy +1esért.....
Na meg nem kis idegölő állapotot tud okozni a füstölés főleg magas szinten, füst +5 pass damagere, 2*füst +4 int boostra, füst +4 str supportra... nameg anno amiért abbahagytam 1x a játékot, füst +6 taming-re....
És naná hogy 1 napra rá, hogy füstöltem kalendrial megcsinálta magának a +6ot.... nem ér
Ami viszont vicces volt, macemat 1 füsttel felvittem +8ra, utána 16. próbára ment fel +9re, és ezt 2 mace-nál is eljátszotta velem, orkom axe-ja pedig 2 füsttel felment +8ről +10re -_-'
Aztán vannak olyan elvetemültek akiknek +16os kardja meg páncélja van r5ön, de hogy a francba?
Ja és egy hír a szerverről, feltehetőleg a legmagasabb kari 145ös
(a kocka mindenit
)
Úgyhogy mostmár csak kártyákat plusszolgatok. +3as kártyát naon könnyen össze lehet hozni, +4se lehetetlen, +5 már alakul, +6..... 1x próbáltam, hát persze hogy füst -_-'
Sztem sokkal eccerűbb és gyorsabb pénzt csinálni ha eladod a main peteket, vagy cseréled kissebbre+rupeera, ez nem szerencsefüggő és 1,5 hónap alatt jópár petet fel lehet húzni
Kártyáknál én nem próbálkozok semmilyen trükkel, hülyeségnek tartom mind, uígy a taming tippeket, chippel meg kseléssel is uúgybe lehet fogni egy petet, mert tapasztaltam már nem1x.
Eddig 2 +5 | 5 +4 | 13 +3 kártyám van, mondjuk ha az elszállt 7 millás str boost árakat nézzük akkor télleg lehetetlen még +3 is, én speciel pl a +3 minor healt 1 millás kártyákből rántottam össze (uígy divine clustert) amikor nem 1 ember képes 5m++t kiadni egy +1esért.....
Na meg nem kis idegölő állapotot tud okozni a füstölés főleg magas szinten, füst +5 pass damagere, 2*füst +4 int boostra, füst +4 str supportra... nameg anno amiért abbahagytam 1x a játékot, füst +6 taming-re....
És naná hogy 1 napra rá, hogy füstöltem kalendrial megcsinálta magának a +6ot.... nem ér

Ami viszont vicces volt, macemat 1 füsttel felvittem +8ra, utána 16. próbára ment fel +9re, és ezt 2 mace-nál is eljátszotta velem, orkom axe-ja pedig 2 füsttel felment +8ről +10re -_-'
Aztán vannak olyan elvetemültek akiknek +16os kardja meg páncélja van r5ön, de hogy a francba?

Ja és egy hír a szerverről, feltehetőleg a legmagasabb kari 145ös

Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 05. 07. 11:18
Annó egyszer beleöltem kártyákba 80m-t egyszerre ! Persze egyeseknek ez nem nagy show, de ha azt nézzük, hogy a legtöbb rupee ami valaha is nálam volt az 120m volt, akkor azért elég szép költekezés volt. Vettem mindenfélét, onnan vannak a +2 kártyáim.
De kb minden másodszorra jött össze és azóta se sikerült vennem/találnom többet. Celestial sanctuary azóta is +1 !
Azóta ezzel már nem is erőlködök, mert elég sokba van az SS is. Örülök, ha annyit összeszedek.
De kb minden másodszorra jött össze és azóta se sikerült vennem/találnom többet. Celestial sanctuary azóta is +1 !

Azóta ezzel már nem is erőlködök, mert elég sokba van az SS is. Örülök, ha annyit összeszedek.