Most nagyon rá vagyok kattanva kentára (18 billáért már adnának 130asat), úgyhogy arra gyűjtök

Meg most szintén rá vagyok kattanva hogy átmegyek full dd-be, 2 r6os str ring megvan, orkot húzom övbe, +20 mace is megvan, +5 div cluster, +4 div cross-smash meg smite +3 acid spray(ezekből hajtok +5re, de +3ra törnek ancival -.-) Mindennemű buff nélkül, csak ork unityval a kártyák (smash, cross) adnak 537et a skill sebzéshez, és ahogy nő a pattackom, úgy adnak egyre többet. Így siegeken, kenta potival ki tudok sajtolni magamból 2,8k pattackot, amivel már csúnyákat oda tudok sózni.
Anyagilag is kezdek megint jól állni, megint sikerült befognom hawkot, vitték is 1,6ért

Ha lesz valamilyen hawkos cs event, akkor remélem meg tudom szedni magam rendesen, 10ből kettőt minimum be kéne fognom, és az igencsak jó pénz.
Más: másik szerókon is ilyen tirpákok az új emberek, hogy folyton kunyiznak meg élősködni akarnak azokon akik régebb óta játszanak? Volt olyan, akinek nem húztam petjét, meg nem adtam neki pénzt, ezért lépett klánból, hát az ilyeneken röhögök egy sort. Sebaj, hulljon a férgese

Nemsokára 50es felvételi szinthatárt feljebb kell emelnem mert már 50 felett is kezdenek néhányan elmozdulni ebbe az irányba. Akik most kemény magot alkotnak BHba, velük se úgy kezdtük hogy hé adjá má x millát meg petet alám. És mégis most van igen kemény erős mag. Akik bármikor ha kell vmi kölcsönadják vagy mennek segíteni ha ráérnek, de a kicsik ezt se bírják felfogni, hogy nem arra várunk minden nap minden percében hogy most neki milyen bosst kell leölni. Moon TA-nál is kb 2-3 ember volt az aki saját petjével volt, mert mindenki olyan petet kapott ami neki jobban kellett TAra. (köv alkalommal még nagyobb cserélgetés lesz, és így még jobb időt tudunk majd (remélhetőleg) menni)
A másik, általam rühellt fajta, akik full újak, nem kérnek semmit, de 3 órán keresztül magyarázunk nekik amikor bevesszük, utána se látjuk többet.... Aztán meg csodálkoznak, ha nem segítünk az újaknak...
Szerkesztette: Piotr 2009. 01. 18. 12:01 -kor