HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#2301 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 16. 21:08

Volna egy kérdésem:
Nő-e a karim stamimája, ha városban logolok ki?
Azért kérdem, mert MioHUN sorcimhoz rég nem néztem be, és mikor legutóbb benéztem hozzá, maxon volt a staminája.
Ebbe lehet, hogy nem Mio-val, hanem Night-al voltan bent.
Arra vagyok kíváncsi, hogy akkor is nő-e a sta, ha nem vagyok bent. Ha ez így van akkor egy időre szüneteltetem a játékot.

Szerkesztette: Kacsa_ 2009. 01. 16. 21:22 -kor

Rappelz
Szerver: Tortus
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal

#2302 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 22:20

Nem nő városban, hanem volt event, amikor mindenkinek adtak hv-passt egy időre, ami azzal jár, hogy felnyomja 5000-re minden karaktered stamináját.

#2303 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 07:29

Tényleg, mostmár emlékszem! Mikor a HV passos event volt, Moonlight-tal voltam elfoglalva.
THX

Szerkesztette: Kacsa_ 2009. 01. 17. 07:31 -kor

Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#2304 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 00:42

cv-t 11perc alatt foglaltuk el...pedig nem volt annyira gyenge a védekező csapat
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#2305 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 11:59

Most nagyon rá vagyok kattanva kentára (18 billáért már adnának 130asat), úgyhogy arra gyűjtök :D
Meg most szintén rá vagyok kattanva hogy átmegyek full dd-be, 2 r6os str ring megvan, orkot húzom övbe, +20 mace is megvan, +5 div cluster, +4 div cross-smash meg smite +3 acid spray(ezekből hajtok +5re, de +3ra törnek ancival -.-) Mindennemű buff nélkül, csak ork unityval a kártyák (smash, cross) adnak 537et a skill sebzéshez, és ahogy nő a pattackom, úgy adnak egyre többet. Így siegeken, kenta potival ki tudok sajtolni magamból 2,8k pattackot, amivel már csúnyákat oda tudok sózni.
Anyagilag is kezdek megint jól állni, megint sikerült befognom hawkot, vitték is 1,6ért :D
Ha lesz valamilyen hawkos cs event, akkor remélem meg tudom szedni magam rendesen, 10ből kettőt minimum be kéne fognom, és az igencsak jó pénz.

Más: másik szerókon is ilyen tirpákok az új emberek, hogy folyton kunyiznak meg élősködni akarnak azokon akik régebb óta játszanak? Volt olyan, akinek nem húztam petjét, meg nem adtam neki pénzt, ezért lépett klánból, hát az ilyeneken röhögök egy sort. Sebaj, hulljon a férgese :D
Nemsokára 50es felvételi szinthatárt feljebb kell emelnem mert már 50 felett is kezdenek néhányan elmozdulni ebbe az irányba. Akik most kemény magot alkotnak BHba, velük se úgy kezdtük hogy hé adjá má x millát meg petet alám. És mégis most van igen kemény erős mag. Akik bármikor ha kell vmi kölcsönadják vagy mennek segíteni ha ráérnek, de a kicsik ezt se bírják felfogni, hogy nem arra várunk minden nap minden percében hogy most neki milyen bosst kell leölni. Moon TA-nál is kb 2-3 ember volt az aki saját petjével volt, mert mindenki olyan petet kapott ami neki jobban kellett TAra. (köv alkalommal még nagyobb cserélgetés lesz, és így még jobb időt tudunk majd (remélhetőleg) menni)
A másik, általam rühellt fajta, akik full újak, nem kérnek semmit, de 3 órán keresztül magyarázunk nekik amikor bevesszük, utána se látjuk többet.... Aztán meg csodálkoznak, ha nem segítünk az újaknak...

Szerkesztette: Piotr 2009. 01. 18. 12:01 -kor

Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#2306 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 14:25

Vannak ilyenek mindenhol, most ugye wow-ozok elsősorban, egyszerűen irritál már amikor bemegyek egy nagyobb városba, és sorban állnak a "koldusok", akik goldot kunyerálnak.

Más. Pio, mit szólnál egy olyan dologhoz, hogy odaadom a 75-ös hawkomat, és üzletelsz belőle egy full ob orkot, a fennmaradó összeg meg a jutalékod? Nincs se kedvem, se időm trédelgetésre belépni, meg neked ez amúgy is jobban megy. Viszont jó lenne egy erősebb pet mint a TA idejére, mint siegen. Most ugye a legerősebb petem egy 108-as ork, de az R6-os karaktereket nem nagyon karcolja.

#2307 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 14:48

oksa, benne vagyok ;)
akkor majd holnap TA előtt adjad, aztán majd szerválok

Szerkesztette: Piotr 2009. 01. 18. 15:32 -kor

Tortus szerver
BountyHUNters guild

#2308 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 18:13

amúgy pio te tényleg tele vagy pénzzel de igazad van
nálam nincsenek ilyenek mert én nem magyar klánba vagyok :)
hmm hawk orcra? nálunk a fresh hawk 600-700m a +25 orc 400körül és a +25 hawk kb 1.3-1.5bil
a tamed angel meg kenta talán 4-5bil
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#2309 Felhasználó inaktív   nilstran 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 20. 08:05

Helló.

Hogy miért nem emelik a dropp ratet(r6).
Lassan2 hete vagyok r6 többnyire farmolok mert toa még egy kicsit húzós...

Saját tapasztalatom:
-átlagos toa party 8%(ha megcsípjük Betrayelt 10%)-nagy a veszélye a halálnak főleg papként--
-ss farm dukában evo 3 rp-vel 6%--unalmas,de nincs benne kockázat,dropp hasonló azaz 0--
Ha halok Toában(bottle nélkül akkor már csak 4%).
-tehát Toába csak megfelelő mennyiségű God bottle bevitelével ajánlott(ami azért nem olcsó)

Ha megemelnék a droppratet jelentősen és minden r6 beszerezné a szükséges cuccokat akkor mi motiválá őket hogy játszanak,hiszen max a szintlépés lenne már elöttük.Ez csak egy eszmefuttatás.
Server:Tortus

Klán:Angha

Visszavonult:
CloudBlade lvl 123 knight
Hallion lvl 93 BS

#2310 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 08:44

Idézet: nilstran - Dátum: 2009. jan. 20., kedd - 7:05

Helló.

Hogy miért nem emelik a dropp ratet(r6).
Lassan2 hete vagyok r6 többnyire farmolok mert toa még egy kicsit húzós...

Ha megemelnék a droppratet jelentősen és minden r6 beszerezné a szükséges cuccokat akkor mi motiválá őket hogy játszanak,hiszen max a szintlépés lenne már elöttük.Ez csak egy eszmefuttatás.

Hasonló dolgokat csinálok én is. Nem két hete r6 a karakter (majdnem 135).
Eddig összegyűjtött felszerelések: shield, gloves, belt, gyűrűk. Az általad említett motíváció itt már kezd eltűnni, a szintemen lévők már r7re hajtanak.  :think:
Se fegyver, se armor nem esett, pedig peteknek se ártana valami. Emellett pedig arra is van példa, amikor 1-1 karakter már r6 előtt begyűjt mindent. (van aki már az összes armor típust megszerezte, van akinek 2 nap két 2h mace esett, van akinek 2-3 SZETT !!!!!! jött össze és szinte mind maximum r6 körüli)
130+ pedig = 0 drop. Vajon erre miert nincs reakcio a fejlesztok reszerol ?  :reklamacio:
Bezzeg két r7 magician armorom is van betrayaltol (igaz manapság már az ritkán dob valamit). No comment.  :omg:

Szerkesztette: LTom 2009. 01. 20. 08:46 -kor

#2311 Felhasználó inaktív   NoName1981 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 06:13

Gyerekek mindenki tolcson GP-t. Mierttt?? Ez nem kerdes. Mert allitolag hetvegen jon vissza a UnTimed Deco pet. Es nekem kell egy Hajo szoval toltok ra. hhmmmmmmm fincsi lesz.  :D  ;)  :D
Soha tobbet Ikrek jegyuvel.

#2312 Felhasználó inaktív   ebron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 13:05

Idézet: Piotr - Dátum: 2009. jan. 18., vasárnap - 10:59

Most nagyon rá vagyok kattanva kentára (18 billáért már adnának 130asat), úgyhogy arra gyűjtök :D
Meg most szintén rá vagyok kattanva hogy átmegyek full dd-be, 2 r6os str ring megvan, orkot húzom övbe, +20 mace is megvan, +5 div cluster, +4 div cross-smash meg smite +3 acid spray(ezekből hajtok +5re, de +3ra törnek ancival -.-) Mindennemű buff nélkül, csak ork unityval a kártyák (smash, cross) adnak 537et a skill sebzéshez, és ahogy nő a pattackom, úgy adnak egyre többet. Így siegeken, kenta potival ki tudok sajtolni magamból 2,8k pattackot, amivel már csúnyákat oda tudok sózni.
Anyagilag is kezdek megint jól állni, megint sikerült befognom hawkot, vitték is 1,6ért :D
Ha lesz valamilyen hawkos cs event, akkor remélem meg tudom szedni magam rendesen, 10ből kettőt minimum be kéne fognom, és az igencsak jó pénz.

Más: másik szerókon is ilyen tirpákok az új emberek, hogy folyton kunyiznak meg élősködni akarnak azokon akik régebb óta játszanak? Volt olyan, akinek nem húztam petjét, meg nem adtam neki pénzt, ezért lépett klánból, hát az ilyeneken röhögök egy sort. Sebaj, hulljon a férgese :D
Nemsokára 50es felvételi szinthatárt feljebb kell emelnem mert már 50 felett is kezdenek néhányan elmozdulni ebbe az irányba. Akik most kemény magot alkotnak BHba, velük se úgy kezdtük hogy hé adjá má x millát meg petet alám. És mégis most van igen kemény erős mag. Akik bármikor ha kell vmi kölcsönadják vagy mennek segíteni ha ráérnek, de a kicsik ezt se bírják felfogni, hogy nem arra várunk minden nap minden percében hogy most neki milyen bosst kell leölni. Moon TA-nál is kb 2-3 ember volt az aki saját petjével volt, mert mindenki olyan petet kapott ami neki jobban kellett TAra. (köv alkalommal még nagyobb cserélgetés lesz, és így még jobb időt tudunk majd (remélhetőleg) menni)
A másik, általam rühellt fajta, akik full újak, nem kérnek semmit, de 3 órán keresztül magyarázunk nekik amikor bevesszük, utána se látjuk többet.... Aztán meg csodálkoznak, ha nem segítünk az újaknak...

DD-zni akarsz?

90-es pixi övre+ Rp unity + sala potion + 2 h staff + energy beat.... sztem.
server: Bahamut
Karakterek: Zooe 146 SB, Ebron 129 Champ, Eriel 116 Bs
pet:
Sapphire 122+25 Blue Pixi
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Guild :  LostEmpire, DarkShogun
Kép

#2313 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 14:35

preferálom a +5 div clustert +4 spamm kártyáim kenta potival megtoldott 2,8k-s pattacos spammolást acid spray-vel ízesítve :D
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#2314 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 21:27

Idézet: NoName1981 - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 6:13

Gyerekek mindenki tolcson GP-t. Mierttt?? Ez nem kerdes. Mert allitolag hetvegen jon vissza a UnTimed Deco pet. Es nekem kell egy Hajo szoval toltok ra. hhmmmmmmm fincsi lesz.  :D  ;)  :D

A fene! Miert pont ezen a hétvégén nem érek rá?!!! Nem igazsáááág! :( ;)

...u.i.: gl az untimed dec petekhez mindenkinek! Remélem lesz még ilyen!
Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#2315 Felhasználó inaktív   lamadragoon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 21:46

Idézet: NoName1981 - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 6:13

Sziasztok
Két gyors lama kérdés: Mi az a GP? És hogy lehet tölteni? :confused:

#2316 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 09:40

G-potato, amit dollárért lehet venni! Vagy az, amit Ursában lehet szerezni, ha megöltél egy bizonyos mennyiségű medvét, és akkor kapsz pontokat! De most nem ugrik be, hogy hogyan nevezik! ;)
Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#2317 Felhasználó inaktív   ebron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 12:34

Idézet: Piotr - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 13:35

preferálom a +5 div clustert +4 spamm kártyáim kenta potival megtoldott 2,8k-s pattacos spammolást acid spray-vel ízesítve :D

Én egyébként R6 shield + R6 1h mace-al vagyok felszerelve, DD-zen a yeti meg a hawk, azért vannak. :p
server: Bahamut
Karakterek: Zooe 146 SB, Ebron 129 Champ, Eriel 116 Bs
pet:
Sapphire 122+25 Blue Pixi
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Guild :  LostEmpire, DarkShogun
Kép

#2318 Felhasználó inaktív   Probalgassam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 10:11

Sziasztok !

Van egy olyan gondom hogy vettem egy red pixit 55-os szintu es egy ido utan eszrevettem hogy nem megy az xp-ja. Harcolok vele meg minden de ugyanabban a szazalekban all mindig. Van valakinek otlete miert ?

#2319 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 10:30

Ha magasabb szintű, mint te akkor nem fog fejlődni :s
Gikhart lvl51 Chaos Magician
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#2320 Felhasználó inaktív   NoName1981 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 14:47

Az lenne meg funny ha lv 9x kari dpzni egy 120 as pettel es fejlodne a pet. hehe
Soha tobbet Ikrek jegyuvel.

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.