Szia Axinite, igazad van, bocs hogy nem valaszoltunk.
Idézet
új vagyok még itt most töltöttem le a programot, és működött is minden szépen elsőre.
Pár kérdésem azért lenne:
a mozgás tényleg annyiban merül ki, hogy odakattintok az egérrel akkor odamegy? Semmi kurzor vagy egyéb konfigurálhatóság? Ugrás létezik egyáltalán?
Nincs mozgato billentyu, csak klikk sajnos.
Nincs ugralas. Van 1 archer vagy sh skill ami ugralast imital, de csak kulsoben, nem ugy hogy ertelme is lenne (marmint atugorna barmit is vele).
Idézet
Ugyanez a kérdésem az alap bárral kapcsolatban, ahol a képességeim , támadás ilyesmi van, ott azokat tudom más billentyűkre konfigurálni? Bal kezes vagyok, és az F1-F2...stb. nem esik igazán kézre.... frown.gif
Igen a skilleket siman at lehet helyezni, F1tol F12ig. Alt+F1-F12 / Ctr-f1-f12 es shift f1-f12.
Sajnos ennel jobban nem konfiguralhato (pl wowban sokkal jobb ez a resz).
Idézet
alapvetően ötletes a játék, ezért is akarom jobban kipróbálni mint egy lvl 5-ös kari, de ezek a dolgok nagyon bosszantanak.
Jah és mégegy dolog, ha nem akarok pénzt költeni felsőbb szinteken ajátékra (max 1-2x.) attól még lehet nagyon szép és kiváló karakterem? Mi kell ilyenkor hozzá?
Marha sok ido es kitartas, hogy behozd a nagyokat, amit a jatekra feccolsz.
Sokat segit ha sikerul venned egy nagy szintu petet ami huzza a karid, bar nem javasolt mert elveszi a jatek oromet (ertsd tul konnyu lesz). De szintet szerezni lehet vele. Persze ehhez valszeg penz kell vagy oltari mazli az elejen dropratebol.
A szinteden meg lehetsz siman kivallo, csak meg kell tanulnod ugyesen hasznalni a skilleket, meg lehetoleg nem elrontani hogy mikor melyik skillet veszed.
Idézet
Meg lehet-e nézni, hogy a későbbiekben mire érdemes majd pakolni a képességeket, hogy előre megtervezhessem a pontjaimat, mert ha jól olvastam, azok nem módosíthatók a későbbiekben.
Nem modosithatoak csak sok penzert. Meglehet nezni:
skillekhez info
Guidokat itt talalsz ha angolul beszelsz:
guides
Ugyanakkor ha baromi nagyra nottel 110+ mar ugyis mindent megvasaroltal amit megvehettel, es a skillpontok csak gyulnek talonba hasznalatlanul. Azaz elobb utobb megha elrontottad is, mindent megvehetsz.
Idézet
Előre is köszönttel, azoknak, akiknek lesz türelme hozzám.
Bocsanat, hogy nem valaszoltunk es flameltunk

.
En azt javaslom, hogy olyan szervert valasz ami europai. Ugyan lehet hogy nemetul sokan dumalnak majd, ... de legalabb normalisabb idoben vannak a GMek bent, illetve ha eleg nagyra nosz akkor a siegek is erdekesse valhatnak, az viszont tortuson (es amerikai szervereken) borzaszto idokben vannak (este 10 tol , hajnali 3ig)
A magyar adok-kapok meg itt(tortuson) osi multra vezetheto vissza, valszeg mashol nincs ilyen. (legalabbis tobbi szerverrol meg nem lattam hasonlo osszetuzest).
Melyik kaszt erdekel?
Szerkesztette: grimma 2009. 01. 29. 23:54 -kor