HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#2341 Felhasználó inaktív   Cuddy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 29. 20:29

mekkorahun2 telleg atom szanalmas:D
csak akkor jon nekem ha portal melett afk vagyok...
de amint visszatertem mar log off  :D
100 x 100 pixel :o

#2342 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 29. 20:34

Doc:

Idézet

ameg az okossagaidat olvasom itt... jatekban valaki lepkzott redface.gif nem akarok tippelni hogy ki miert merre... de ezt nyugodtan lehet venni gyanusitasnak^^

He, Mirol beszelsz? Valaki azt hazudta hogy nem olt meg teged? Vagy hogy jon ez a hazudozashoz?

Jo igazad van pio, vedjuk az embereinket. Mondtuk 1 szoval is hogy az baj?
Ha picit figyelmesebben olvasnatok a legnagyobb gondunk nem az, hogy mentetek pkzni, vagy hogy levertetek csabit, majd mekkot. Ez normalis resze a jateknak, mi is mentunk normalisan reagalni/bosszutallni.
A gond az, hogy utanna itt vered a melled, es screenshotokkal alazod azt az embert aki amugy akar jogosan fel lett hergelve, hiszen kinyiffantottak. A gond a MELLVERES es ALAZAS. Ennyi nem tobb.

Idézet

Te biztos jobban ismered 14xes emberkéket mint én, hiszen ahogy én cloud-dal nem, te velük nem partiztál

He? mivan a 14xekkel? Mikor mondtam en barmit roluk. Ez most valami beugratos ize akart lenni, hogy nezd en milyen tap vagyok 14xekkel ptzem te meg nem bibibi?
En csak annyit akartam mondani korabban, hogy nem kell elbol lenoobozni valakit mert a, rebirthol, b, magyar es nincs a klanodban. Ugyanis neha nincs igazad. Es most nem volt, mert Nilrol tudom, hogy jo pap volt. Ennyi.

Petclass meg tud tankolni, petnek tobb a hpja, ideallis nagy sebzes szetosztasara ha beall a szivas es sok a mob, de 1 tank akkor is 1sec alatt szedi le a mobokat ha azok felem futnak, mig a te hawkod/orcod fut a mobbanda utan ami elol en menekulok, aztan szepen meghalok vagy megallok es tolom a healt magamba ahogy csak birom, hogy leszedhesd es fohaszkodom. Hadd dontsem mar en el, hogy melyik is a jobb tank, nem a te eleted banja. (Pettank betrayal ellen jobb mint a normal, ezt el kell ismerni)

Szerkesztette: grimma 2009. 01. 29. 20:35 -kor

Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#2343 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 20:44

Te mondtad hogy nem hiszed hogy gasgano haverságból jött pkzni, arra írtam hogy lehet hogy kicsit jobban ismerem mint te.
És miért azt írtad hogy én petem én hawkom??? 1x partiztunk össz-vissz akkor se én voltam tanknak állítva, te mondtad hogy tények nélkül vagdalózok de te is ugyanazt teszed.
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#2344 Felhasználó inaktív   nilstran 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 20:45

Idézet: Piotr - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 15:30

Közülünk mindenki poénnak fogta fel, és a 14xes bs aki leölt minket, nem kezdtünk neki anyázni meg semmi, röhögtünk egyet és kész. Sőt utána beszéltem is vele, és ő se azért jött hogy "lealázzon", hanem unta a farmolást és jött poénkodni.

Az a baj hogy Pi0tr te nem igazán érted meg mit is mondasz valójában.
Szerintem te nem poénkodni mentél hanem megmutani milyen kemény csávó vagy a képeken amit linkeltem az elsőn lehet látni mennyire szánalmas vagy kiröhögni a 15 szintel kisebbet. :up:
Server:Tortus

Klán:Angha

Visszavonult:
CloudBlade lvl 123 knight
Hallion lvl 93 BS

#2345 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 20:56

Nem, nem értem, és te tudod, hogy mi okoz nekem örömet és hogy min röhögök. Ez már csak így van, megszoktam hogy mindenki jobban ismer önmagamnál.
És az idézet amit beraktál pont nem passzol, mivel ott írtam hogy azon is röhögtem hogy leöltek. Na sebaj, öröm olvasni a sok marhaságot :D
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#2346 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 21:01

Elismertem hogy Gasgano jofej, velunk is pkzott poenbol.
Ugyanakkor annak adtam hangot, hogy furcsa hogy valahanyszor levernek, aki megolt az "jofej, es csak jopofiztunk". Nincs is szinte mas pkd.

Ismerem gasganot, ptztem vele korabban.

Es csak azert irtam a hawkod, mert lusta voltam egyesszam 3.szemelyben irni, altalanosan petclassokrol beszelve aki fizikai sebzeses pettel tankol.
Altalanosagban is elmondhato hogy egy nem tavolra sebzo pettel nehez futo paprol leszedni a mobokat, mert van 1 db stunskill, az se mukodik gyakran, utanna meg csak lohol a pet a mob utan, nagy ritkan bele-bele csapva, mig a provoke tavolra is muxik, ...

E4ben pl piros pixi isteni jol tankolt, mert tavolrol is leszedte az agrot. Most mar azert kicsit tul sok sebzest kap ahhoz hogy hosszutavon erre hasznaljak.

Tenyek nelkul vagdalkoztam? He? Megis mi az istent tud egy SB petje csinalni ha futnak elole a mobok? Evoker tud teruletit nyomni a pettel, de SB nem, hacsaknem valami folott nagyon elsiklottam.
Persze most mar lehet agrot szerezni CSvel vagy energy beattel, de akkor az SB tankol nem a petje, tehat nem relevans.

Szerkesztette: grimma 2009. 01. 29. 21:03 -kor

Tortus:

#2347 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 21:07

Már megint tények nélkül vagdalózol. És megint mondom hogy nem vagyok olyan mint a többi pet class, szal még párszor leírhatod hogy neked mi a tapasztalatod, attól még a tény az tény marad.
Mit tudsz te az én pkzásaimról??? Milyen gyakran jártál hori hídon??? Neki megyek 5 embernek is, és igenis poénnak veszem ha leszednek. És evvel nem én vagyok egyedül. És igen, akárki letud verni engem szintemen, mivel egyedül sb-nek nincs crowd control skillje, ez még nem jelenti azt hogy mérges vagyok arra aki leszed.
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#2348 Felhasználó inaktív   nilstran 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 21:09

Idézet: Piotr - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 20:56

Látod az a bajod Pi0tr hogy még mindíg nem érted amit mondsz  :)

Nem, nem értem, és te tudod, hogy mi okoz nekem örömet és hogy min röhögök. Ez már csak így van, megszoktam hogy mindenki jobban ismer önmagamnál.
Egy szóval nem mondtam hogy mi okoz neked örömöt vagy mi nem mint írtam "szerintem"
És nem is érdekel hogy mi okoz örömöt neked eléggé fura szokásaid vannak :)
Olavass kérlek ne csak nézd a betüket :)

És az idézet amit beraktál pont nem passzol, mivel ott írtam hogy azon is röhögtem hogy leöltek. Na sebaj, öröm olvasni a sok marhaságot :D
Pontosan passzol és ezt te is tudod :) Mert mint mondtad te poenból mentél, nem megalázni másokat ennyi..
Az hagyján hogy in game milyen vagy de hogy ennyire na majd te jól lescreenshotolod amikor felhuztál valakit na az a szánalmas ;)
Server:Tortus

Klán:Angha

Visszavonult:
CloudBlade lvl 123 knight
Hallion lvl 93 BS

#2349 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 21:10

Nem vagdalkozom tenyek nelkul. Nalam annyi teny van amennyit irtam, miszerint valahanyszor megkerdezem mikor leolt valaki, hogy ki/miert, szinte mindig pozitiv a valasz, jofejsegbol olt meg, stb.

Meg nem volt/vagy nem emlekszem, hogy duhosen valaszoltal volna az illetore. Vagy hogy az illeto lett volna duhos rad mikor megolt.

Ezt furcsallottam, mert en biztos nem tudnam megallni hogy duhos legyek bizonyos szitukban (mas kerdes hogy ritkan tamadnak meg). Nem tudom mi a fenet olvasol ki belole, es nem ertem, hogy mi a fene bajod van azzal amit mondtam.

Szerkesztette: grimma 2009. 01. 29. 21:15 -kor

Tortus:

#2350 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 21:14

Cloud szted ha poénból megyek akkor nem röhögök?!?!?! Ha én nem értem amit mondok akkor te duplán a sajátodat :D
Dobálózz csak kilopott képekkel, pl amelyiken írtam hogy "és még le is lassít :D" annak az első fele az volt hogy ígyse tok mozogni wrath miatt, nemtom ebbe mi alázás vagy lenézés, de te biztos ezt is meg tudod magyarázni
Na mind1, én nem írok többet, csak időpazarlás.
De ha mekko így, akkor mi is... lehet venni fenyegetésnek

Szerkesztette: Piotr 2009. 01. 29. 21:16 -kor

Tortus szerver
BountyHUNters guild

#2351 Felhasználó inaktív   Cuddy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 22:27

ien nincs :D
csak osztjatok a semit... cloud ha mondandod van ki vele... de meg semmit nem nyogtel ki :D
es azt meg total nem ertem, hogy mekko mi a rakos lo**** pmel meg fenyegeti a 100+ karikat...
nekem nem mondott semmit .) csak 2x megtamadott mikor afk voltam...
ezzel semmi gaz csak a kicsiknek akik meg nem is voltak online abban az idoben mikor torten minden... miert veluk kemenykedik? :D
szoval akkor mekko oan mint pio? 15++ szintel kisebbeket eroszakol?
csak hat pio hori hidra jar pkzni es nem is fenyegetozik pmbe...
100 x 100 pixel :o

#2352 Felhasználó inaktív   mekko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 22:37

LOL
Ennyi.......

#2353 Felhasználó inaktív   Axinite 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 23:24

Sziasztok megint,

Hát én jöttem volna ide játszani, direkt választottam a szervereteket mivel hallottamsok magyar van, de mivel minenki a gyerekes Pio-val és önmagával van elfoglalva, nem ér rá nekem válaszolni. Szóval keresek másik szervert, ha egyáltalán játszom ezzel.

Egyébként, ha lenne tapasztalatotok a dologhoz, sosem szabad részeiben kielemezni vkinek a hülyeségét mert:

1. nincs a te szinteden, ezért úgysem érti meg
2. ha megérti (tehát nem teljesen hülye), akkor meg ott a baj, hogy ugye direkt csinálta, ami alaphangon is minimum ellenséges (ha nem alapból rosszindulatú) ugye ebben az esetben , minek vele küszködni

1/b vagy 2/b. ha akar úgyis beleköt egyik másik kifejezésedbe meg se próbálja megérteni a te szemszögedből mit is szerettél volna.

Szóval teljesen felesleges rá idő és energiát pazarolni.

Over.  :down:

#2354 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 23:49

Szia Axinite, igazad van, bocs hogy nem valaszoltunk.

Idézet

új vagyok  még itt most töltöttem le a programot, és működött is minden szépen elsőre.

Pár kérdésem azért lenne:

a mozgás tényleg annyiban merül ki, hogy odakattintok az egérrel akkor odamegy? Semmi kurzor vagy egyéb konfigurálhatóság? Ugrás létezik egyáltalán? 

Nincs mozgato billentyu, csak klikk sajnos.
Nincs ugralas. Van 1 archer vagy sh skill ami ugralast imital, de csak kulsoben, nem ugy hogy ertelme is lenne (marmint atugorna barmit is vele).

Idézet

Ugyanez a kérdésem az alap bárral kapcsolatban, ahol a képességeim , támadás ilyesmi van, ott azokat tudom más billentyűkre konfigurálni? Bal kezes vagyok, és az F1-F2...stb. nem esik igazán kézre....  frown.gif

Igen a skilleket siman at lehet helyezni, F1tol F12ig. Alt+F1-F12 / Ctr-f1-f12 es shift f1-f12.
Sajnos ennel jobban nem konfiguralhato (pl wowban sokkal jobb ez a resz).

Idézet

alapvetően ötletes a játék, ezért is akarom jobban kipróbálni mint egy lvl 5-ös kari, de ezek a dolgok nagyon bosszantanak.

Jah és mégegy dolog, ha nem akarok pénzt költeni felsőbb szinteken ajátékra (max 1-2x.) attól még lehet nagyon szép és kiváló karakterem? Mi kell ilyenkor hozzá?

Marha sok ido es kitartas, hogy behozd a nagyokat, amit a jatekra feccolsz.

Sokat segit ha sikerul venned egy nagy szintu petet ami huzza a karid, bar nem javasolt mert elveszi a jatek oromet (ertsd tul konnyu lesz). De szintet szerezni lehet vele. Persze ehhez valszeg penz kell vagy oltari mazli az elejen dropratebol.
A szinteden meg lehetsz siman kivallo, csak meg kell tanulnod ugyesen hasznalni a skilleket, meg lehetoleg nem elrontani hogy mikor melyik skillet veszed.

Idézet

Meg lehet-e nézni, hogy a későbbiekben mire érdemes majd pakolni a képességeket, hogy előre megtervezhessem a pontjaimat, mert ha jól olvastam, azok nem módosíthatók a későbbiekben.

Nem modosithatoak csak sok penzert. Meglehet nezni: skillekhez info
Guidokat itt talalsz ha angolul beszelsz: guides

Ugyanakkor ha baromi nagyra nottel 110+ mar ugyis mindent megvasaroltal amit megvehettel, es a skillpontok csak gyulnek talonba hasznalatlanul. Azaz elobb utobb megha elrontottad is, mindent megvehetsz.

Idézet

Előre is köszönttel, azoknak, akiknek lesz türelme hozzám.

Bocsanat, hogy nem valaszoltunk es flameltunk :).

En azt javaslom, hogy olyan szervert valasz ami europai. Ugyan lehet hogy nemetul sokan dumalnak majd, ... de legalabb normalisabb idoben vannak a GMek bent, illetve ha eleg nagyra nosz akkor a siegek is erdekesse valhatnak, az viszont tortuson (es amerikai szervereken) borzaszto idokben vannak (este 10 tol , hajnali 3ig)
A magyar adok-kapok meg itt(tortuson) osi multra vezetheto vissza, valszeg mashol nincs ilyen. (legalabbis tobbi szerverrol meg nem lattam hasonlo osszetuzest).

Melyik kaszt erdekel?

Szerkesztette: grimma 2009. 01. 29. 23:54 -kor

Tortus:

#2355 Felhasználó inaktív   Axinite 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 01:12

Köszi szépen,

akkor itt a játékban mi jelenti a skill-t? Ha minden ennyire fix, és még normálisan mozogni sem lehet :)

Nem akarom leszólni, de fura volt már nkm elsőre is, de így nagyon le van korlátoztva a játék, és pl a pvp része, csak egy eszeveszett kattingatás volna az egérrel?

Assasin szeretnék lenni (vagyok is per - pill), amennyiben ezt ajánljátok, igaz ha nincs benne komolyabb mozgás,  akkor hol marad ennek a class-nak a szépége? Akkor lehetnék akár pap is, ugye, mert az tényleg csak áll és healel :))

Üdv. Axinite

#2356 Felhasználó inaktív   NoName1981 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 03:13

Idézet: Axinite - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 1:12

Köszi szépen,

akkor itt a játékban mi jelenti a skill-t? Ha minden ennyire fix, és még normálisan mozogni sem lehet :)

Nem akarom leszólni, de fura volt már nkm elsőre is, de így nagyon le van korlátoztva a játék, és pl a pvp része, csak egy eszeveszett kattingatás volna az egérrel?

Assasin szeretnék lenni (vagyok is per - pill), amennyiben ezt ajánljátok, igaz ha nincs benne komolyabb mozgás,  akkor hol marad ennek a class-nak a szépége? Akkor lehetnék akár pap is, ugye, mert az tényleg csak áll és healel :))

Üdv. Axinite

Szia isten hozott a jatekba. Elsore ajanlom neked a Harcos class-t. Mert az nemes egyszeruseggel. Sok elettel rendelkezzik. Es pvp-be is isteni. Es a Strider vagyis 2nd classon Assasin vagy Shadow Hunter is jopofa. Strider el tud tunni masok szeme eloll. Es gyors tamadas jelemzi. Ami leginkabb varazslok ellen kivalo. Amigy pap a gyogyitasa miatt jo meg buffok miatt. Amugy nem igazan egyszeru papnak lenni. Azert is mert Ha Dungeon Partyra mesz es azt hiszed hogy csak a gyogyitas es buffolas lesz az tevedes. Kurva sokat halnak a Papok. Es dragak hozza a skill kartya. Nehez fejlodni velle. Mert amint healelsz egyett valakin azzonal magadra vonzod a mobokat. De tuti hogy legjobban keresett class. Egyet biztosan javaslok neked. Ha sokat akarsz jatszani akkor csak egyetlen karit csinalj. Es elleg egyetlen petett nevelni. De azt teljes mertekben a csucsra. Csucson itt az ertem hogy +25lv115 petett csinalj. Kiveve ha petclass leszel abbol 5 is johet de azt tudnod kell hogy a legdragabb class a petclass. Mert 2nd classon mar tobb petet is tudsz nevelni egyszere. Es mindegyiknek petnek fegyot es ruhat adni az nem semmi. Egy kerdesem volna hozzad tavoli vagy kozeli harcott kedvelled?? Gyors de gyenged vagy lassu es eros tamadasokat szeretsz. Ezt azert kerdem mert evel segitek lokalizalni melyik class vallo neked. Egyebkent pvp leginkabb tenyleg a sok gyors kattintasrol szol. Meg arrol hogy menyire ismered ki karaktered es peted. Amugy azt mondanam ez MMORPG nem egy FPS jatek itt nincs ugras vagy valami gyonyoru combo. Hogy raterjek a skillekre. Azt mondom neked ez nem egy BUZI DIABLO felle jatek ahol karid negyedet nem tudod kihasznalni. Itt is osze vissza lehet katingatni de nem kell egy mob tamadasanal 40x rakintani csak elleg ketszer ugye. Mert ott nem tudod karid normalisan kifejleszteni. Itt mindent ki tudsz fullozni csak sok ido. Ide kirakok ket webcimet ahol sok fontos infot fogsz talalni. http://rappelz.alizarinhq.com/ http://rappelzcharacters.com/ Ezzen a ked oldalon sokat tanulhatsz. Javaslom neked nez fel a YouTube-ra es ott nezeges videokat jatekrol. Rengeteg van. Tameles,PVP,Siege,Dungeon Partyk. Ott mindent lathatsz. Sok Sikert kivanok. Amugy ezzekel a balfaszokal most nem kell torodni. Tombol bennuk a kockak verre. Mert hat itt minnd azok vagyunk egy kicsit. Ugyis lesz valahogy. Amugy sok sikert kivanok neked. Es jo jatekot.

UI.: Ha kerdesed van meg akkor nyugottan tedd fell, idovel valaszolunk.
Soha tobbet Ikrek jegyuvel.

#2357 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 07:12

Eh... Vihar a biliben. Látszik, hogy nagyon unatkoztok már a játékban. :D

Egyrészt pk benne van a pakliban, engem is leszedtek régen nem egyszer, bár az biztos, hogy okot nem szoktam rá adni, mindig is megpróbáltam normálisan viselkedni mindenkivel. Másrészt meg egyszerűen tipikus ez a mentalitás a magyarok között. Biztos más nemzetek fiai is előszeretettel marják egymást, de azért szerintem ebben a témában is elég jók vagyunk. :Đ

Ez az egész MMO fajta játékstílus szerintem nem való mindenkinek. Még én magam is úgy vagyok vele, hogy jó-jó néha csapatban lenni meg dumálni, de mostanában inkább tök egyedül fejlődgetek egy guilden kívüli karakterrel, mert ráuntam a gyerekes szövegekre meg civódásokra a guild chat-en (nem Rappelz-ről van szó most).

#2358 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 08:17

Idézet: Axinite - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 11:42

...
Ugyanez a kérdésem az alap bárral kapcsolatban, ahol a képességeim , támadás ilyesmi van, ott azokat tudom más billentyűkre konfigurálni? Bal kezes vagyok, és az F1-F2...stb. nem esik igazán kézre....  :(
...

Ezt meg lehet változtatni úgy, hogy nem F1-F12 -re rakni, hanem a számbillentyűkre:
Optionban van egy olyan funkció, ami kb azt jelenti, hogy enter gombra lép be a chatbe (mint WoW-ban). Ha ezt bekapcsolod, akkor nem kell ALT-tot nyomnod pl inventorinál és egyébb hasonló gomboknál. A számbillyentyűkre is műkődnek a skillek. (Ha WoW -on nevelkedtél, vagy hasonlon, akkor érdemes ezt a funkciót beklikkelned). Ez a funkció a beállítások második lapján van fent jobb oldalt. Ja és ha bekapcsolod, akkor a space billentyű nyomogatásra felveszi a környező tárgyakat automatikusan (elég hasznos, mert nem kell rákattintanod, vagy ey helyet elfoglalnod a skill bar-ban a hasonló funkcióju skill-re)

Mint a WoW-ban itt sem tudod a tulajdonságaidat nővelni pontokkal, csak passiv skillekkel, vagy ruhákba tett kiegészítőkkel (socketekkel) és rövid hosszabb ideig buffokkal.

Itt a Strider olyan mint a wow-ban a Rugó, ha közelharcra fejleszted, ha meg távolharcra, akkor egy kicsit, de gyorsan lővő huntira emlékeztet, aki nem a petre koncentrál.
A fighter itt olyan mint a wow-ban a warrior,aki a támadó harcra van fejlesztve, ha közelharcra fejleszted, viszont ha a távolharcra, akkor mint a strider távolharcon, csak lassan de nagyot lő.
Holly warrior megfelel a wow paladinjának, vagy a védelemre fejlesztett warriorra.
Dark Mage olyan mint a wow-ban a mágus.
Kahuna olyan mint a wow-ban a shámán vagy a druida, igazi vegyeskari, aki harcol/varázsol/supportol.
Cleric meg a papnak felel meg.
És  van még 3 kaszt, ami a petjére van kiélezve:
Sorcerer: Mágus és (petes) hunti keveréke
Spell Singer: szerintem ez felel meg legjobban a pet-es huntinak
Breeder: petes hunti, aki mások petjének olyan mint egy pap.

Remélem eléggé körbe tudtam írni a kasztokat, de ha valahol tévedtem, akkor kérem javítsatok ki
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#2359 Felhasználó inaktív   Királyfi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 08:34

Srácok nem értem miért támadjátok Pio-t, hetente teszi saját hülyeségét egyértelműen bizonyító screenshotjait, és teljesen szánalmas gondolkozásmódját alátámasztó hozzászólásait. Azzal, hogy belementek egy parttalan vitába vele, maximum azt éritek el, amit Axinite is azonnal észrevett, hogy leereszkedtek az ő szintjére.

Pi0tr kérlek ne értsd félre ezt a hozzászólást, szerintem tényleg te vagy a legjobb SB a magyar közösségben... Csak itt a fórumon és, ahogyan a képekből olykor látom, a játékban is emberileg vannak komoly problémáid, de ettől még te vagy a legjobb...
Yeti: Kiralyfi Champion 120/ Job2 50

#2360 Felhasználó inaktív   ebron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 09:06

:omg: Hát srácok.... kezdek örülni , hogy nem a tortuson vagyok .... Végigolvastam pár hozzászólást ... no comment.

"Pi0tr kérlek ne értsd félre ezt a hozzászólást, szerintem tényleg te vagy a legjobb SB a magyar közösségben"- na ezt meg kikérem magamnak max a tortuson :p (mielőtt jönne a flame ez csak poén volt )

Szval szánalmas ez az acsarkodás.
Megjegyzem nálunk is vannak/voltak olyan emberek akik különböző okok miatt nem jönnek/jöttek ki egymással(nem részletezném).
Három dolgot figyelembe kell venni:
1. "Nem szerethet mindenki"- sőt ha már mindenki kedvel az már gyanús :)
2. A játékba be van építve a block funkció , ha valakivel nem akarsz társalogni.
3. Ez csak egy játék ( még mindig)
server: Bahamut
Karakterek: Zooe 146 SB, Ebron 129 Champ, Eriel 116 Bs
pet:
Sapphire 122+25 Blue Pixi
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Guild :  LostEmpire, DarkShogun
Kép

Téma megosztása:

• (167 Oldal)