HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#261 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 29. 11:28

Tortuson is elszálltak rendesen, nemsokára ss 4 milla felett lesz ami már tényleg röhej
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#262 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 11:34

Idézet: csandris - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 2:29

Egyébként minden szerveren így elszálltak az árak, vagy csak lydianon? empty pet 50+mill, befogott 100mill, ha 40 felett van 150M alatt kevesen adják... pfffhhh

A yeti ennyire nincs elszallva, par hete meg fele volt a te araidnak, most inkabb picivel tobb (29-30 az empty, legalabbis tegnap ennyiert lattam mindenhol, de whole-rol biztos lehet olcsobban is venni)...

#263 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 14:13

Apropó Yeti, ott mennyiért lehetne eladni egy Chi-U maszkot? Az ott lévő clericemen van egy, de inkább eladnám, aztán legalább lenne egy kis pénzmagja (most 100k sincs nála...).

Szerk.: közben a hivatalos fórumon megtaláltam a kiegészítők tulajdonságait, és hogy hova lehet rakni őket (nem, ne gondoljon senki se rosszra :Đ ).

Idézet

There are now a number of Halloween Accessories available in our Item Shop. Here is a list of what they are and whether they go into your "equipment" slot or your "decoration" slot.

Black Rabbit Mask (Permanent, 30-day, 15-day versions) - Mask Equipment Slot. (stats: +27 Pdef, +22 Mdef)
Sad Clown Mask (Permanent, 30-day, 15-day versions) - Mask Equipment Slot. (stats: +27 Pdef, +22 Mdef)
Black Hole (Permanent, 30-day, 15-day versions) - Mask Equipment Slot. (stats: +27 Pdef, +22 Mdef)
Halloween Surprise Mantle (Permanent, 30-day, 15-day versions) - Cloak Equipment Slot. (stats: +1% Pdef, +1% Mdef)
Witch's Hat (Permanent, 30-day, 15-day versions) - Head Decoration Slot (stats: +1% Patk, +1% Matk)
Little Witch's Hat (Permanent, 30-day, 15-day versions) - Head Decoration Slot (stats: +1% Patk, +1% Matk) Note: The size is not different despite the naming, only the color.

The Surprise Mask and Machete Hat were removed from the Item Shop due to incorrect item names/pictures that caused confusion. They might return later:

Actual Surprise Mask (labeled as Machete Hat) (Permanent, 30-day, 15-day versions) - Mask Equipment Slot. (stats: +27 Pdef, +22 Mdef)
Actual Machete Hat (labeled as Surprise Mask) (Permanent, 30-day, 15-day versions) - Head Decoration Slot. (stats: +1% Patk, +1% Matk)

If you purchased either the Surprise Mask or Machete Hat and received the wrong item, please email Billing to have the item swapped with the proper one.
Vastaggal jelölve a dekorációs itemeket, ezek a többi equipment mellett használhatók. A többi halloween item viszont lecseréli a maszkot, köpenyt.

Szerkesztette: SuMMeR 2007. 10. 29. 14:25 -kor

#264 Felhasználó inaktív   d0ctr3s 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 29. 14:29

köszönjük hogy ennyire utana jártál :D
Rappelz:
Szerver:  Tortus
Alliance:
Klán:       BountyHUNters
Karakter: ez az ... R5 priest meg egyebek

#265 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 14:34

Naja, szorgalmas vagyok, mert éppen patchel az Archlord (az is fenn van a gépemen, de minek...).

Viszont így a listából nekem semmi se kell, mert azok a boszorkánysapkák elég bután néznének ki az íjászomon. Egy female DM viszont biztos jól mutatna benne. A machete meg egyszerűen nem tetszik, azt utálnám. Így nincs problémám, hogy mennyiért vegyek ingame ilyen vackokat. :D

#266 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 15:16

Idézet: csandris - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 1:42

Ez érdekes, nem tudom hogy lehet... Direkt ezért, hogy megnézzem, befogtam egy tekit, de annak lvl1en már volt 1 jpje. Esetleg vmi bug lehet, passz. :think:

Nemtom,jó kérdés..:( Átadtam másik karinak/embernek és nekik is...nemtom,hogy mi a manó lehet vele :(

#267 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 16:33

Eddig még nem sikerült Epic4 óta csak egy vacak 2nd jobos kártyát uppolnom, a mai nappal (ha jól számolom) már 6 pár betört kártyánál tartok. Volt 3 pár trap of decay (most végre van megint +1, nem is kísérletezek vele tovább), meg néhány bowos skillhez való. Én nem értem, most ezzel a sikeresség legyengítésével megintcsak az a cél, hogy vegyed az ancient kockákat item shopban? Kezdem nagyon unni az egészet, free módon lassan lehetetlen egy nem túl sokat játszónak megmaradni... :mad:

Nameg amilyen árak vannak a Tortuson most már... 65 millióért raktak ki emty red pixit. Öregem, néhány hete adtam el 45 millióért az e-salát, és azt mondom, hogy az akkor nem is volt olyan nagyon rossz ár érte. Mikor fog ez a drágulás megállni? Ha nem csinálnak valamit a rupee sellerekkel, akkor a játékban lévő normál módon kapható rupee (szörnyekből eső, tárgyakért kapható) nem fog érni semmit se. A hiperinfláció ezeknek nem mond semmit?

#268 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 18:03

HOGYAZA A JÓ ***********
1: csináltam partit, átadtam a leaderséget, mondtam csak hunát vegyenek be
2: mire visszaértem a játékba bevettek egy archert
3: az egyik hülyegyerek már vagy kb 50x partizott ott de nem tudta hogy kell odajutni, meghalt 5 percnyire tőlünk
4:egyik tirpák se tankolta a bosst, mert..... (vicces rész)  NINCS HUNA
5:senkise chippel, senkise buffol pettel, aztán csodálkoznak hogy sz**ok bele a ptba
6:már megint baszt**ják a tortust, úgyhogy valszínű ahogy loggolok be úgy halok is

Most kicsit fel vok b***va idegileg, hogy a sorozatos kártyafüstölésekről már ne is beszéjek, könyörgöm ki az a szerencsétlen balfék rajtam kívül aki 16!!!! kártyát füstöl zsinórba?????
Ezekből az egyik AES-sel... no comment
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#269 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 18:23

Sztem magasról szarnak bele az inflációba...sztem is nevetséges áron megy minden...szinte minden...tamed evo2 lvl60 +10 pet 100m++?  :rolleyes:  :eek:

Szerkesztette: Elrohir 2007. 10. 29. 18:24 -kor

#270 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 19:23

A tulajdonos cég hülyesége, hogy nem lépnek fel semmilyen módon a rupee sellerek ellen. Amíg az emberek vesznek 174 Ft-ért 20 milliót (0,05$/millió áron), addig nem lehet megállítani az egészet.

Szerk.: jesszus... Megnéztem az egyik ilyen weboldalt (már fejből nyomtam a linket, annyiszor láttam), és lehet 1milliárdot venni egyszerre nagyjából 10EFt-ért... :eek: Ez már komoly konkurencia az item shopnak, vagy igazából mégse, mert ha rupee-ert vásárol is valaki, az eladónak meg kellett vennie az árút. Még végül arra a következtetésre kell jussak, hogy a tulajnak egyenesen érdeke a rupee sellerek jelenléte... :(

Szerkesztette: SuMMeR 2007. 10. 29. 19:28 -kor

#271 Felhasználó inaktív   wordsworth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 21:06

Sziasztok!
Segítségeteket kérem.. Hátha valaki tud megoldást.-. Feltettem a játékot, patchelném de mindig connection time out-ot ír... Valaki találkozott evvel? off forumon is evvel szenvednek

#272 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 22:12

Az Epic4 telepítés után manual patch-eket használj, ez nekem elég gyors és működő módszer.

#273 Felhasználó inaktív   DivBu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 23:46

nah enis elertem a 100as szintet  ;) igazabol maga az h megleptem ezt a szintet annyira nem is izgat, met ossz-vissz egy kesztyum es egy ovem van eddig r5 bol, de lassacskan a ket pet is eleri ezt, es mar csak egy kopesre vannak az evo3tol. lehet rosszul teszem h 101en evoztatom oket, de igyis van 20-30 szabad jpjuk. akkor meg mi a fenenek tegyek ra 14et plusba. noh lenyeg a lenyeg remelhetoleg meg ezen a heten 2 evo3as vadallat fog mogotem allni  :D
Yeti Szever:
      TheDarkAngel 117/50  Battle Summoner
       EnitHUN 105/45 SB
             +25Lv117 hawk
             +17Lv107 sala
             +25Lv115 skell
             +15Lv105 bp

#274 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 08:47

Idézet: DivBu - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 23:46

nah enis elertem a 100as szintet  ;) igazabol maga az h megleptem ezt a szintet annyira nem is izgat, met ossz-vissz egy kesztyum es egy ovem van eddig r5 bol, de lassacskan a ket pet is eleri ezt, es mar csak egy kopesre vannak az evo3tol. lehet rosszul teszem h 101en evoztatom oket, de igyis van 20-30 szabad jpjuk. akkor meg mi a fenenek tegyek ra 14et plusba. noh lenyeg a lenyeg remelhetoleg meg ezen a heten 2 evo3as vadallat fog mogotem allni  :D

grat az r5 höz
majd a petekről csinálhatnál 1 képet milyenek evo2 őn és evo3 om
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#275 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 09:12

GZ az r5höz ^^

Amúgy avval nem 14et teszel rá ha fullra ob-zod hanem 28at, és a petek ugyebár magas szinteken kapják meg a legjobb skilleket ahol már igencsak kín-keserves jphez juttatni a petet
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#276 Felhasználó inaktív   DivBu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 11:12

Idézet: Piotr - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 9:12

GZ az r5höz ^^

Amúgy avval nem 14et teszel rá ha fullra ob-zod hanem 28at, és a petek ugyebár magas szinteken kapják meg a legjobb skilleket ahol már igencsak kín-keserves jphez juttatni a petet

hehe koszi  ;)

az OB nem csak 1 plusz JP-t ad? OB-szintenkent ad 2-t amibol csak 1 plusz. vagy ezt en tom rosszul? :think:
Yeti Szever:
      TheDarkAngel 117/50  Battle Summoner
       EnitHUN 105/45 SB
             +25Lv117 hawk
             +17Lv107 sala
             +25Lv115 skell
             +15Lv105 bp

#277 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 12:44

Én máshogy értettem az OB jpket, igen csak 1 a plussz
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#278 Felhasználó inaktív   wordsworth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 13:09

Amugy tudtok valami normális oldalt, ami összefoglalja a fajokat meg kasztokat? vagy a Game-n belül van valami rövid kis leírás? (most szenvedek a manual patchekkel..)

#279 Felhasználó inaktív   wordsworth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 13:40

Hmm Offical oldalrol töltöm a manual patchet, de ismeretlen fájlméretet ír ki.. csak tölti mint a hülye..

#280 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 14:37

Idézet: wordsworth - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 13:40

Hmm Offical oldalrol töltöm a manual patchet, de ismeretlen fájlméretet ír ki.. csak tölti mint a hülye..

Elég nagyok a manual patch-ek, sorban haladva 88, 16 és 154MB.

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.