nah szepen vagyunk...
loggolok be, az elso hirdetes amit meglattam h DPbe DDt kersnek. nah mondom zsyr ez pont nekem szol

behivnak, kerdem merre keszulunk menni, mondjak PP2 anubis. ah legjobb hely, mar indulok is. nem tul nagy kihivas aran bejutok PP2be ahol mar tolunk ottvoltak vagy 3an, es egy masik csapat is keszulodott... hirtelen be teleportalodik meg egy srac a csapatombol... eeees hopp abban a pillanatban (a regrol jol ismert, csak mostanra mar leforditott) koreai error vigyorog a kepembe.
no sebaj. nem adom fel ilyen konnyen. loggolok be ismet. kezdi betolteni a korulottem allokat, de az 5. masodpercben ismet kivan egy koreaival.

ez mar annyira nem teccett, de nem adom fel olyna konnyen. loggolok be, mihelyst latok vmit a jatekbol probalom magam arrebb verekedni. hat vmellyes arebb tuszakoltam magam, de hat miert is ne a koreai error se adja fel olyan konnyen. ez mar a 3. volt sorba...
tamadt egy otletem. beloggoltam alt karival levettem full nullara a grafot, gondoltam hatha az a baja h sokmindent kell megjeleniteni (mellesleg shopok nezegetese kozben is beszokott igy ragadni a karim, de ott ez megoldhato egy kattintassal az opciokbol). loggolok be ismet, mar kisse unottan... varom h legyen vmi... sehol senki. nah faya. tobbiek mar elindultak

(grafot visszavettem a megszokottra. elvegre nem lehet befutni 0lato tavolsaggal) nem azert, mert megterhelo az ut v vmi, huna speedem volt szal az ut se volt hosszabb anubisig 10percnel. megerkezek a spothoz, ott van egyedul a healer, 2 assa bolong vmerre anubis roomban hideban (lol). jon vissza a 2 assa eeees abban a pillanatban ismet koreait kaptam.
innentol pedig akarmit probaltam vegig ugyan az a monoton belogg--> koreai sorozat ment... probaltam resizni 2szer is, alt karinal grafot levenni, teljesen bezoomolni es a foldre nezni, de eselytelen volt. partynak szoltam h sry, de ez a helyzet.
no mind1. holnap atpakolok masik vinyora, tolok egy formatot uj rendszer kerul ra (uj... pff XP mar regen nem uj

[vistahoz meg keves a gepem]) es persze a rappelz is fel fog ra kerulni.
bocsi a hosszu kommentert, de ezt le kellett irnom