HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#301 Felhasználó inaktív   csandris 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 03. 23:57

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. nov. 3., szombat - 23:54

Mondjuk majdnem mindegy, de van egy nagyon gyors módja a Halloween Wonderland farmnak, csak egy elég erős pet kell hozzá. Trainee Islandon is fel lehet venni a questeket, addig kell fejleszteni egy frissen indított karaktert, hogy képes legyen lényt idézni, és hajrá. Lvl1-től vannak ott lények, ezeket az én +10lvl60-as tortusom elég gyorsan ledarálta, lassulni olyan 15-18 körül kezdett, de ott se annyira, mint amikor az archerrel vacakoltam.

Én is így csinaltam pár napja. csinaltam egy új karit, megcsinaltam vele az alap questeket, stridert csináltam belőle, majd delvl lvl7-ig, aztan oltem a lvl1-lvl10es halloween mobokat. Elég lett volna jlvl8 is steppernél, mert a jlv10-nél kapott creature mastery nem igazán dobott peten. 1 chip 1 mob. :) Esett kb 500 chippel 2 mask, 1 palást, meg kb 10-15 egyéb ruha, meg 30 cukorka. Majd abbahagytam, mert lvl10es lett, es orcom (lvl73) már a 10 felettieket nem vitte egy chippel. Biztos csinálta más is így, de magamtól jöttem rá  :smoker: Mivel csak 1 maszkot sikerült eladni, a többit elosztottam haverok között. De legalább majdnem teljes maci szettben vagyok (fele panda, de azt is mondhatom foltos macinak)  ;)
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
Guild:  6thSense
My Webpage Mirror

#302 Felhasználó inaktív   boda92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 04. 18:22

hát azthiszem végleg lemodok a rappelzről...lv 61/20 assassin
Szerver: Tanda
Lv66/20 Bishop - ClericForFarm +10Lv61 Blades Pixie
                                               Lv1 Orc Junior

#303 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 04. 20:11

Én is ott tartok megint...hogy unom...meg nem tudom,hogy melyik/milyen karit szeretnék tolni...meg stb... :o

#304 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 04. 20:25

Naja, az unalomfaktor nálam is előjött az archer esetében, mondjuk mellette most van még három karakterem, de ebből a druid kiesik (alig van felszerelve, harmatgyenge), a spellsingert nem sikerült megkedvelnem a 33 szintig, a strider meg a fene tudja, nagyon még nem kellett bizonyítania, egy brutál teknős árnyékában fejlődik...

Mindenesetre ha el is érem az R4-et az archerrel, akkor ott azt valószínűleg jegelem, max az új felszerelésében próbálgatom majd egy kicsit magam.

#305 Felhasználó inaktív   DivBu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 20:46

nah szepen vagyunk...
loggolok be, az elso hirdetes amit meglattam h DPbe DDt kersnek. nah mondom zsyr ez pont nekem szol ;) behivnak, kerdem merre keszulunk menni, mondjak PP2 anubis. ah legjobb hely, mar indulok is. nem tul nagy kihivas aran bejutok PP2be ahol mar tolunk ottvoltak vagy 3an, es egy masik csapat is keszulodott... hirtelen be teleportalodik meg egy srac a csapatombol... eeees hopp abban a pillanatban (a regrol jol ismert, csak mostanra mar leforditott) koreai error vigyorog a kepembe. :D
no sebaj. nem adom fel ilyen konnyen. loggolok be ismet. kezdi betolteni a korulottem allokat, de az 5. masodpercben ismet kivan egy koreaival. :(  ez mar annyira nem teccett, de nem adom fel olyna konnyen. loggolok be, mihelyst latok vmit a jatekbol probalom magam arrebb verekedni. hat vmellyes arebb tuszakoltam magam, de hat miert is ne a koreai error se adja fel olyan konnyen. ez mar a 3. volt sorba... :reklamacio:
tamadt egy otletem. beloggoltam alt karival levettem full nullara a grafot, gondoltam hatha az a baja h sokmindent kell megjeleniteni (mellesleg shopok nezegetese kozben is beszokott igy ragadni a karim, de ott ez megoldhato egy kattintassal az opciokbol). loggolok be ismet, mar kisse unottan... varom h legyen vmi... sehol senki. nah faya. tobbiek mar elindultak  :D (grafot visszavettem a megszokottra. elvegre nem lehet befutni 0lato tavolsaggal)  nem azert, mert megterhelo az ut v vmi, huna speedem volt szal az ut se volt hosszabb anubisig 10percnel. megerkezek a spothoz, ott van egyedul a healer, 2 assa bolong vmerre anubis roomban hideban (lol). jon vissza a 2 assa eeees abban a pillanatban ismet koreait kaptam. :reklamacio:
innentol pedig akarmit probaltam vegig ugyan az a monoton belogg--> koreai sorozat ment... probaltam resizni 2szer is, alt karinal grafot levenni, teljesen bezoomolni es a foldre nezni, de eselytelen volt. partynak szoltam h sry, de ez a helyzet.
no mind1. holnap atpakolok masik vinyora, tolok egy formatot uj rendszer kerul ra (uj... pff XP mar regen nem uj :D  [vistahoz meg keves a gepem]) es persze a rappelz is fel fog ra kerulni.
bocsi a hosszu kommentert, de ezt le kellett irnom :smoker:
Yeti Szever:
      TheDarkAngel 117/50  Battle Summoner
       EnitHUN 105/45 SB
             +25Lv117 hawk
             +17Lv107 sala
             +25Lv115 skell
             +15Lv105 bp

#306 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 21:32

Elég durva error sorozat, mákod, hogy nem halállal végződött...

Nekem marha lagos mostanában a játék, még farmolás közben is vannak izzasztó pillanatok, ugye Storm Wing 82-es boss (bár hogy minek vacakolok vele, R4 def a legjobb, ami esett belőle), ha annál lagolok be, akkor valószínű annyi nekem. Viszont a tegnapi maratoni siege-t megúsztam dc vagy koreai nélkül, ez már-már rekord.

Szerk.: egy kérdés, hátha van valakinek nagyobb druidája. A joblevel 20-on kapható Treat of Gaia (vagy valami ilyesmi) skill, amelyik lehetővé teszi az self-ressurectiont, az milyen cooltime-al rendelkezik, illetve a buff mennyi ideig marad a delikvensen? Most azt tervezem, hogy a druidámat felviszem erre a szintre, megtanítom vele ezt a skillt, és siege előtt felbuffolom(nám) a társulatot.

Szerkesztette: SuMMeR 2007. 11. 05. 21:36 -kor

#307 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 22:19

Közben megtaláltam, nem érdemes ezzel a skillel bajlódni, mire terveztem, biztos nem jó.

Idézet

Allows self-resurrection in case target becomes incapable of combat.

* Duration: 30 minutes
    * Cast Time: 5 seconds
    * Cool Time: 1 hour
A probléma pirossal jelölve.

#308 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 23:04

Ugy tudom,hogy ez a druida self-res..csak saját magadon alkalmazható sajnos. ;(

#309 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 13:52

Így a legegyszerűbb, akkor nem vesződök a druidámmal (bár mondjuk én már olyat is olvastam, hogy ez nem self-buff, de egy normális leírás nincs a neten se a skillekről, se a petekről).

#310 Felhasználó inaktív   Zanidren 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 16:28

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. nov. 6., kedd - 13:52

Így a legegyszerűbb, akkor nem vesződök a druidámmal (bár mondjuk én már olyat is olvastam, hogy ez nem self-buff, de egy normális leírás nincs a neten se a skillekről, se a petekről).

self buff
a havernak lvl70es druida-ja van és már próbáltuk.

sok haszna nincs,mert szinte 0 hp-val éledsz újra majd megcsapnak 1x és megint meghaltál

#311 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 18:12

Szia Zani!  :D

Igaz, kérdeznem kellett volna MZperX-et ha látom, úgy sejtem róla van szó egyébként (bár, van ő 70?). Mindegy, a druidám most parkolópályán van úgyis, bár ha elérem a 80-at az archerrel, akkor valószínűleg a maradék három kari közül valamelyiket előveszem, és inkább azzal játszok, mostanában rettentő unalmas már az íjásszal farmolni, partyzni.

#312 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 12:19

Ha sok petem van, akkor summonert lenne érdemest csinálnom altnak, hogy fejlesszem őket. Szerintetek melyik a leghatékonyabb, legjobb ?! Olyan kellene amit partyban is szívesen látnak és szólózni is lehet vele.
Eddig sps és breeder altom van. Breeder petfejlesztés terén jobb választás lehet, a 10es creature breeding skill miatt, de az sps legalább tud 2 egykezes baltát használni. Vélemények ?!

Szerkesztette: LTom 2007. 11. 08. 12:19 -kor

#313 Felhasználó inaktív   DivBu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 13:17

Idézet: LTom - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 12:19

Ha sok petem van, akkor summonert lenne érdemest csinálnom altnak, hogy fejlesszem őket. Szerintetek melyik a leghatékonyabb, legjobb ?! Olyan kellene amit partyban is szívesen látnak és szólózni is lehet vele.
Eddig sps és breeder altom van. Breeder petfejlesztés terén jobb választás lehet, a 10es creature breeding skill miatt, de az sps legalább tud 2 egykezes baltát használni. Vélemények ?!

ha a solozas alatt a dungi solot erted akkor egyertelmuen a breeder. meg egyebkent is a breeder  ;)
jobb a healje es van slef healje is ami pl az spsnek nincs. es mellesleg sokkal eccerubb dualsummonolni vele.
Yeti Szever:
       EnitHUN 105/45 SB
             +25Lv117 hawk
             +17Lv107 sala
             +25Lv115 skell
             +15Lv105 bp

#314 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 16:27

Idézet: DivBu - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 12:17

ha a solozas alatt a dungi solot erted akkor egyertelmuen a breeder. meg egyebkent is a breeder  ;)
jobb a healje es van slef healje is ami pl az spsnek nincs. es mellesleg sokkal eccerubb dualsummonolni vele.

Most nézem csak, TDA ? Thx a red pixit ;) Persze mondjuk nálad azon a szinten már könnyen mehet az állatok fejlesztése. Én vért izzadok, hogy végre a bp 80 legyen. Már csak 45 % hiányzik hozzá, de az nálam szerintem kb 2-3 party legalább lesz.

#315 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 17:09

Nálam kicsit lemaradt a pixie, most lett 78 még csak, bár néhányszor sajnos belefutott egy pofonba, és azt nem nagyon bírja. Nameg a múltkorában vettem egy +8lvl58 teknőst, és felvittem 60-ra, azzal farmolnak a kiskarik majd.

Ha a pixienek összejön (utánam) az R4, akkor már valószínűleg a teknős lesz csak használva, a kis kék csak maximum kritikus esetek után lesz előszedve gyógyítani.

#316 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 17:46

Nézegettem screenshotokat a Rappelz fórumán, és a GM-ek érdekes petekkel tudnak rohangálni:

White Dragon
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ent
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#317 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 18:58

Impulse nevű játékos egy hülye p@cs...egyszer csak megjelent...megőlte a tekimet és engemet is...(dmr2ben szolozgattam a sorcommal)...hát szép...többen is panaszkodnak rá...kedves ember... :o

Szerk.: ja igen...keroro szobában esett egy ancient r2 gaia huna ruha...ilyen se volt még  :)

Szerkesztette: Elrohir 2007. 11. 08. 19:03 -kor

#318 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 21:43

Vannak/voltak meg valószínűleg lesznek is ilyenek. Én még eddig csak egyszer váltottam PK ON-ra amióta Rappelzel játszok, de csak próbaként, a PK nem az én stílusom. A pvp is csak elmegy kategória, ha nem teljesen értelmetlen küzdelemtől van szó, és külön örülök, hogy emiatt behozták az arénákat annó.

#319 Felhasználó inaktív   DivBu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 22:26

nemtom. en imadok PVPzni. sztem legzsirabb dolog. persze csak ha vannak szabalyok. marpedig azert aki nem eloszor PVPzik az tudja h mit szabad es mit nem.

PKt viszont elitelem. ense szoktam PKzni. illetve eccer Laksy fielden osszeakadtam egy r4 huna sraccal (akkor meg enis 90korul lehettem) aki PKba volt. enis beleptem PKONba es el marhultunk  ;)
aztan jottek a tobbiek. akik elkezdtek utni azoknak adtam egy-egy taslit, de egyiket se oltem meg. erre vigyaztam. aztan jott vmi nagy kanos r5os soldier atombufokkal es chippel bedaralt. a semmibol tunt elo  :D
Yeti Szever:
       EnitHUN 105/45 SB
             +25Lv117 hawk
             +17Lv107 sala
             +25Lv115 skell
             +15Lv105 bp

#320 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 22:26

Hogy lehet az, hogy ma láttam egy embert a petjével, és atöbbi állat (a nyúl, a szarvas azok az állatok amelek csak úgy vannak hogy legyenek) mentek utána?
Rappelz
Szerver: Tortus
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15