HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#621 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 11. 15:08

Mondjuk amennyire tudom az előzményét, több nagy kari pékázgatta egymást, pio meg próbálgatta valamelyik petje AOE skilljét, csak hát Hori hídon ez ártatlan áldozatokkal járt.

Én nem igazán vagyok híve a PK módnak, mostanában egyszer lett bekapcsolva, amikor Mardukánál a fél BH felsorakozva kihívta az ott lévő két legnagyobb guildet (valami event volt előtte, csak arról már lemaradtam). Immoralityt nem sikerült ott se összeszednem, mert egy kisebb papot még lelőttem íjásszal, de aztán lecsaptak.

#622 Felhasználó inaktív   Darkside21 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 11. 16:44

Én nemtom mi a "jó" a PK-ban, amióta játszom a Rappelzt, összesen 2-szer volt bekapcolva, először megnéztem mi ez, aztán másodszor meg még haverral a Funny Mask-okná volt egy nagyon idióta játékos, akire ráijesztettünk picit, de ott sem volt semmi különösebb  :D  Amúgy én a békésebbb megoldások híve vagyok, de ha nem jön be, akkor jöhet egy Cheering of Wind, aztán futás  :Đ
WoW - Arathor
Morinaga Lvl. 71 Retri Pala <Vörös Sárkány>
Percyval Lvl. 62 Blood DK <Vörös Sárkány>

Guild Wars
Prince Morinaga Ranger/Monk [ImpH]

#623 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 17:08

Unatkoztam úgyhogy csatlakoztam a többiekhez akik pkztak, el is voltunk (le is nyomtam őket) de aztán odajött 2-3 r5 ember akik nyomatták magukat és megmutattam nekik hogy mégse oan királyok de ork aoe skilljétől behalt 2 r2 ember meg petjeik...

Utána megnéztem hogy mennyi a max wrath, aztán hogy mi van full evilen, aztán meg már nem volt messze a 100pk ;)

Amúgy a pk a játék része, itt lehet tesztelni magunkat, én szeretem.

Ami még poénos, volt alapból wrath miatt -90% pdef, rámynomtak -156 pdef debuffot ami 5 percig vagy meddig tart aztán jöttek támadni, 109 bs meg 115++ champion...
mind2 haltak ;)

Aztán jött egy cm akinek a dark spiráljába majdnem belehaltam (orkom bele is halt), de a köv skilljét már nem volt ideje elnyomni mivel addigra már halott volt ;)
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#624 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 17:09

*115++ cm
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#625 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 22:01

Ja, a topikod alakul, már két GM is beleírt... :Đ

Meglett lvl80 az orkom, elég durván fel tudom most már p.attack/defense ügyben buffolni a népet (+255). Farmolni már-már túl könnyű, most egy priesttel duóztunk, de csak felbuffoltuk egymást, és mentünk egyedül írtani, na így leöltem talán 30-40 82-es hawkman bosst. Na persze drop az nem volt, de hasonló szinten az íjásszal elég nagy nekikészülődés volt a boss farmolás. Potionokat bekapni, energy vitality belőve, összes spiracle előszedve, aztán lerakni a csapdát, amibe belerohan a boss, szépen belelőni, túlfutni a csapdán, ott megállni és harcolni. Pixit mindezek előtt felbuffolni (cast speed), aztán félrerakni, hogy tudjon gyógyítani, ami ugye bugos, ha csak úgy követi az embert. Naszóval, nem egyszerű színjáték volt, most meg a kahunával odaszaladok, egy vagy két chip és fekszik. Tetszik.

#626 Felhasználó inaktív   Inv1sus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 22:15

amennyiben elindulnának az európai szervrek pls írjátok meg. Lehet visszatérek :)
CyberGen.hu : Legfrissebb hírek a legnagyobb játékokról

#627 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 22:34

Comic pictures topikban láttam egy jó képet.
Kép
Így érezhette magát ma néhány mob, amikor vadásztam az orkommal. :Đ

#628 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 15:35

Pio, ezen héten 62 órát játszottál???? OMFG! Ebből mennyi volt a valós játékidő? Mert gondolom nem ültél a gép előtt napi 10 órát?! :eek:

#629 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 16:04

Passz, gépem megy non-stop
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#630 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 19:12

Vasárnap esti siege tetszett, még ha meg is haltam egyszer. Akartam csinálni screenshotot a halálom előtti pillanatról, amikor több debuff volt rajtam, mint buff (R5 soldier stunolt folyamatosan, egy íjász is engem szúrkált meg valami dm is kiszemelt magának), de annyira lagolt, hogy csak a halálom utáni pillanatot kaptam el. Viszont én sokkal többet öltem, úgy néz ki, hogy nem olyan rossz pvp karakternek se a druida, bár engem ez a része nem annyira érdekel.

Megtanultam egy rakás új skillt, amik közül van néhány érdekes is, a vacuum shockwave például némít, ami vicces a mágusfajzatok ellen (spellt megszakítja), kár, hogy sűrűn missel és hosszú a cooltime-ja. Amit még ki akartam próbálni, a desperate petrificaton, csak nem volt időm kiszemelni egy olyan helyet, ahol sok ellen van a közelemben, meg mindig ütöttek, időm se volt rá. Ezzel úgy 15 másodpercre le tudtam volna állítani az összes közelemben lévő ellenfelet, bár a haszna csak annyi, hogy addig lehet gyógyulni, rebuffolni, mert nem lehet őket ütni a hatása alatt.

#631 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 22:24

Azt hiszem az archerem a legközelebbi kaszt resetnél evokerré változik, mégha az nem is túl jó a summonerek között, de még mindig jobb, mint egy szerencsétlen, lassú íjász.

Amúgy meg kezdek kicsit besokkalni, talán az ünnepek alatti napi 8-10 óra játék két héten keresztül sok volt, mostanában kezd unalmas lenni megint. Dungeon party miatt ugyan lehetne érdekes, hiszen most már mehetek PP-be is néha, de a partyk se túl mozgalmasak, hacsak nincs néhány Leeroy Jenkins közöttünk. Farmolni meg nincs kedvem, azt rengeteget műveltem még az íjászal anno...

#632 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 17:02

Bekerültem én is abyssba -.-
Na de sebaj nem unatkoztam, csináltam az eddigi 100 pk mellé még 100at úgyhogy most van rajtam 99 napos abyss wrath meg 8 órás 'normál' wrath.

Ha fel lennék buffolva durván 1100-7000 defem lenne ;)
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#633 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 21:33

Épphogy elkezdtünk egy partyt, valaki tán kérdezte, hogy ss mehet-e, erre a Tortus huss. Remélem visszalogolva egy rakás kissárkány fogja éppen erőszakolni a kahuna nénimet...

#634 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 00:46

Az új patch olyan mind a windowsé kijavít 3 hibát de csinál 6 másikat. ez a 3. pt közbeni leállásom.
Szerver: Tortus

Franyek 10X Priest GuruMeditation
PetFriend 93 Breeder TiamoGuru

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

#635 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 11:49

Abyss (avagy a mélység titka...) :D

Tanda az Abyss-al kapcsolatos dolgokról írt pár sort, a lényeg:

Tudnak a problémáról, ami miatt játékosok ismételten az Abyssba kerülnek. Néhányuknál a játék teljes újratelepítésével megszüntek a gondok.
Aki nem szeretné újratelepíteni a játékot, az megvárhatja, amíg a fejlesztők és a Hackshield készítői megoldják a problémát.

#636 Felhasználó inaktív   Inv1sus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 19. 22:38

Az európai szervereken ugyanaz a játék fog menni, mint ami most megy a többin?

#637 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 19. 23:06

Valószínűleg addigra nálunk is bejönnek az aukciós házak élesben, így nagyjából meg fog egyezni a koreai változattal, tehát remélhetőleg az európai szerverek is minden tartalmazni fognak. Ara lennék mondjuk kíváncsi, hogy ezek külön klienst is kapnak-e (francia meg német nyelvűt).

Más. Mostanában a régi spellsingerem elővettem (tulajdonképpen kicsit próbálom szokni, egy jövőbeli karakter job resetnél az archerből evoker lesz ugyebár), és észrevettem, hogy az ork gyengébb a spellsingernél mint a kahunánál, pedig a spellsingernek van néhány passzív skillje, ami a pet életét, sebzését növeli. Csináltam képet a két állapotról, és azt vettem észre, hogy az alap statjai jóval kisebbek az ss-nél, mint a kahunánál.
Kép
A számokat nézegetve arra jutottam, hogy a petnek adott fegyverben csak akkora kövek érvényesülnek, mint a karakter, tehát az nem a pet szintjétől függ (most lvl80 +9 str és vita kövek vannak benne, ez +27-et  jelent a két statra). Az volt a furcsa, hogy a p.attack és az élet csak kismértékben tért el, így nem volt feltűnő, csak sokadjára esett le a különbség.

#638 Felhasználó inaktív   Inv1sus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 00:39

tehát akkor 20 karakterrel már lehet egy 18-as állatnak r2-es kövekkel rakot fegyót adni?

#639 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 00:47

Nem függ a kari szintjétől a kövek. Magától a karakter szintjétől függnek a statjai a peteknek, minél magasabb vagy annál jobbak a statjai.
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#640 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 02:06

Egy pt mentes farmolós nap. Találtam egy jó helyet. 1 óra alatt esett egy explorer bag 2 skil kártya r4 def r4 gyűrű. Este kiskarival meg egy hawk. Így a papombak tudtam venni r4 köpenyt.
Szerver: Tortus

Franyek 10X Priest GuruMeditation
PetFriend 93 Breeder TiamoGuru

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

Téma megosztása:

• (167 Oldal)