Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG
Elküldve: 2008. 02. 24. 22:15
Ilyet én is kaptam egyszer! Addig, míg helyreállt játszottam a német szerveren!
Rappelz
Szerver: Tortus
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal
Karakter:
Rappelz fan oldal
Elküldve: 2008. 02. 24. 22:59
kb 3 és fél órája nem megy
... jó ,hogy ma lett volna időm tolni...

Elküldve: 2008. 02. 24. 23:30
A német szerveren nagyon jó az event. Már kaptam 2 Feather of summont, 1 Returnt és egy 14 napos sátrat

Elküldve: 2008. 02. 25. 10:04
Aki eddig még nem tudta eldönteni, hogy indítson karaktert a német szerveren, annak figyelmébe ajánlanám a most zajló eventet. Alapvetően a felszerelés és a pénz hiánya lehet visszatartó ok, az új szerveren létrehozni egy karaktert.
A jelenlegi egérkártya-gyüjtögetős/kirakós event szerencsére az utóbbit - a pénz hiányát - megoldhatja. Gyakran esik kártya (arany is), így aki hajlandó egy kis grindre, az hamar összeszed több tucat kiarkásához elegendőt. Mondjuk észrevételem szerint a 4-es kártya ritkább, mint a többi...
A hamarjában összerakott pár darab normál egérből 2 db saláta, 2 db r4 fülbevalő (időkorlátos, viszont 190k rupeet ad darabjáért a boltos NPC) és egy 7 napos sátor lett. A fülbevalókért kapott pénzből megvolt a hiányzó felszerelés, és még pár r2 defre is futotta belőle. A sátor pedig jótékony hatással van a karakter fejlődésére. Közben gyűlnek az arany kártyák is, de a kirakáshoz a már említett 4-es kártya hiányzik.
Az event március 7-ig tart, így a kezdéshez szükséges pénzmagot szerintem könnyen össze lehet hozni.
A jelenlegi egérkártya-gyüjtögetős/kirakós event szerencsére az utóbbit - a pénz hiányát - megoldhatja. Gyakran esik kártya (arany is), így aki hajlandó egy kis grindre, az hamar összeszed több tucat kiarkásához elegendőt. Mondjuk észrevételem szerint a 4-es kártya ritkább, mint a többi...
A hamarjában összerakott pár darab normál egérből 2 db saláta, 2 db r4 fülbevalő (időkorlátos, viszont 190k rupeet ad darabjáért a boltos NPC) és egy 7 napos sátor lett. A fülbevalókért kapott pénzből megvolt a hiányzó felszerelés, és még pár r2 defre is futotta belőle. A sátor pedig jótékony hatással van a karakter fejlődésére. Közben gyűlnek az arany kártyák is, de a kirakáshoz a már említett 4-es kártya hiányzik.
Az event március 7-ig tart, így a kezdéshez szükséges pénzmagot szerintem könnyen össze lehet hozni.
Elküldve: 2008. 02. 25. 10:18
Naon jó kedvem van most.....
Berajtam AHba +4 str boostot (valszeg legnagyobb a szerveren) 16kor, 21 után nem sokkal mennék kivenni hori ahba, már épp elhagytam hori teleportot amikor kiírja hogy eladva....
Na mondom király, 1,5 milliárd volt a buy now price, gondoltam jó gazdag leszek megint...
De nem...
31!!!!!!!!!! milláért elvitte vki, még mielőtt letelt a 6 óra....
Kicsit atomra felhúztam magamat...
Írtam tech supportosoknak, és most várom a válaszukat.....
Ha nem kapom vissza a kártyát akkor oat írok nekik hogy kibannolnak a játékból az tuti.... de előtte elköltöm mind a 300 millám return scrollra, bevágom őket oltárba, és kiírtom egész hori hidat...
Bug miatt veszíteni min 400 millát..... az vicces lenne... főleg hogy str boostot már vagy 2 hete nem is láttam se piacom se ahba.... már drágább mint a healer str buff lol
Utána gondoltam hogy majd siegen kiengedem a gőzt..... én naív.... kivolt a 16 ember ellenünk, de r3/r4 only, és ők se harcoltak, csak elfutottak mellettünk... 60%os wrath-tel mire odaértem a core-jukhoz addigra már majdnem nyertünk is....
De azért van egy örömhírem is, éppen mielőtt elmentem suliba meglett az 500. pkm =)
Sőt már túl is lélptem 3-mal, lett volna több is dehát jönni kellett suliba
Másik jó hír:
guildbe van 1 r6
5 r5
és vagy 6 90++ kari, akik valszeg 1 hónapon belül r5ök lesznek
Huh, ez most elég hosszú hozzászólás lett....
Berajtam AHba +4 str boostot (valszeg legnagyobb a szerveren) 16kor, 21 után nem sokkal mennék kivenni hori ahba, már épp elhagytam hori teleportot amikor kiírja hogy eladva....
Na mondom király, 1,5 milliárd volt a buy now price, gondoltam jó gazdag leszek megint...
De nem...
31!!!!!!!!!! milláért elvitte vki, még mielőtt letelt a 6 óra....
Kicsit atomra felhúztam magamat...
Írtam tech supportosoknak, és most várom a válaszukat.....
Ha nem kapom vissza a kártyát akkor oat írok nekik hogy kibannolnak a játékból az tuti.... de előtte elköltöm mind a 300 millám return scrollra, bevágom őket oltárba, és kiírtom egész hori hidat...
Bug miatt veszíteni min 400 millát..... az vicces lenne... főleg hogy str boostot már vagy 2 hete nem is láttam se piacom se ahba.... már drágább mint a healer str buff lol
Utána gondoltam hogy majd siegen kiengedem a gőzt..... én naív.... kivolt a 16 ember ellenünk, de r3/r4 only, és ők se harcoltak, csak elfutottak mellettünk... 60%os wrath-tel mire odaértem a core-jukhoz addigra már majdnem nyertünk is....
De azért van egy örömhírem is, éppen mielőtt elmentem suliba meglett az 500. pkm =)
Sőt már túl is lélptem 3-mal, lett volna több is dehát jönni kellett suliba

Másik jó hír:
guildbe van 1 r6
5 r5
és vagy 6 90++ kari, akik valszeg 1 hónapon belül r5ök lesznek

Huh, ez most elég hosszú hozzászólás lett....
Tortus szerver
BountyHUNters guild
Pi0tr 154/50 Soul Breeder
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 02. 25. 15:11
Pio, végülis tegnap mikor tetted be a kártyát? Mert 21:00 körül kezdtél tombolni, hogy elvitték, onnan visszaszámítva 6 órát az 15:00 óra, márpedig nekem valami kora délutáni időpont rémlik, amikor írtad, hogy berakod. Persze ne legyen igazam, én se emlékszem pontosan.
Amúgy ha engem is beleértessz az "1 hónapon belül r5ök" kategóriába, hát kicsi az esély, egyre lasabb a fejlődés, és a rohadt eventből 0 azaz nulla stamina saver jött össze. :Đ
Amúgy ha engem is beleértessz az "1 hónapon belül r5ök" kategóriába, hát kicsi az esély, egyre lasabb a fejlődés, és a rohadt eventből 0 azaz nulla stamina saver jött össze. :Đ
Elküldve: 2008. 02. 25. 19:14
Úgy tudom, van francia szerver is, a neve Pyroxia, külön francia kliens kell hozzá, ez még béta fázisban van.
Ha a német szervert nem próbálom ki a nyelvi akadályok miatt, akkor a franciát még annyira se (pedig franciául tanultam is egy rövid ideig).
Ha a német szervert nem próbálom ki a nyelvi akadályok miatt, akkor a franciát még annyira se (pedig franciául tanultam is egy rövid ideig).
Elküldve: 2008. 02. 25. 21:08
Hehe, a mai móka is megvolt a németeknél...
Kinnt grindelek a szerencsétlen 18-as Kahunámmal Horizeni AH mellett, amikor jön egy PK-s Holy, mellettem még elfutott, de ekkor már sejteni lehetett, h. mire készül, a közelben is volt egy csóka a csirkéjével, hát szorgalmasan neki is esett a PK-s. Mondom segítek szegény megtámadott félnek.
Úgy a földbe döngöltük a szerencsétlen R2-es HW-t, hogy utána visszajönni se volt kedve. 
Hát igen, azért 2 R1-es mégiscsak 2 ember, plussz állatok, hiába volt R2-es, de egyedül nem sokra ment...

Hát igen, azért 2 R1-es mégiscsak 2 ember, plussz állatok, hiába volt R2-es, de egyedül nem sokra ment...
Szerkesztette: Darkside21 2008. 02. 25. 21:10 -kor
WoW - Arathor
Morinaga Lvl. 71 Retri Pala <Vörös Sárkány>
Percyval Lvl. 62 Blood DK <Vörös Sárkány>
Guild Wars
Prince Morinaga Ranger/Monk [ImpH]
Morinaga Lvl. 71 Retri Pala <Vörös Sárkány>
Percyval Lvl. 62 Blood DK <Vörös Sárkány>
Guild Wars
Prince Morinaga Ranger/Monk [ImpH]
Elküldve: 2008. 02. 25. 21:29
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 19:14
Úgy tudom, van francia szerver is, a neve Pyroxia, külön francia kliens kell hozzá, ez még béta fázisban van.
Igen van francia szerver, és a hozzátartozó honlapot a fr.rappelz.gpotato.eu címen lehet elérni. Sajnos francia nyelvtudásom=0., ezért nem sokat tudok a francia szerver és a béta állapotáról.
A német kliens tényleg problémát okozhat a németül nem értőknek, mert az utolsó betüig midnet lefordítottak. A chat fő nyelve a német, viszont gyakran olvasni rajta lengyel, cseh, spanyol és néha-néha pár magyar mondatot is.
Kedvcsináló (vagy elrettentés). Néhány kép a német kliensből:

Empty Angel Card mindössze 6,5 mill. rupee

Egérkártya kirakósdi. (in memorian pig card event...)

Iron Scar letudva. Stahlnarbe, Lustige Maske (Funny Mask). Szokni kell még ezeket a neveket.

Elküldve: 2008. 02. 26. 20:59
Én is fenn vok a németen, de 4-es és 5-ös nem akar esni!
Guild mikor lesz?
Engem megtalálsz Superduck néven! Ez egy 17-es kahuna!
Guild mikor lesz?
Engem megtalálsz Superduck néven! Ez egy 17-es kahuna!
Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal
Karakter:
Rappelz fan oldal
Elküldve: 2008. 02. 26. 22:27
Hi
Újabb kérdés
: Vettem orcot, de nem teljesen megfelelő a skillezése.
Tudom valamivel resetelni (potival vagy cube-al)?
Választ előre is kösz.
Újabb kérdés

Tudom valamivel resetelni (potival vagy cube-al)?
Választ előre is kösz.
Elküldve: 2008. 02. 27. 08:58
Creature Re-Specilalization poti kell hozzá hogy újra eloszthasd a skilljeit.
Na ez má durva train, ss vége előtti uccsó train, muksó kipróbálta hogy mit tudunk (csak a cleric halt
)
Na ez má durva train, ss vége előtti uccsó train, muksó kipróbálta hogy mit tudunk (csak a cleric halt

Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 02. 27. 09:10
Rappelz:
Alliance:
Klán: BountyHUNters
Karakter: ez az ... R5 priest meg egyebek
Alliance:
Klán: BountyHUNters
Karakter: ez az ... R5 priest meg egyebek
Elküldve: 2008. 02. 27. 18:16
Kiírták nagy gyorsan, hogy a logout timert átmenetileg kikapcsolták (pedig néhány napja már így van), sajnos csak átmenetileg, szerintem pont jó ez így, így tudtam a 40-es dm-el szépen berohanni Kerorohoz és Tranquillához, a questek miatt, amúgy fél óra araszolás lenne. Tényleg, valahogy az aggro rendszer úgy nem működik, hogy csak. Előre rohan az orkom, szépen elszalad a szörnyek mellett, és azok rámugranak, nem rá. Pedig annak idején azon gondolkoztam, hogy minek sírni a logout timer miatt, egyszerűen felveszi a nyúlcipőt az ork, összeszed mindent, azán a tetthelyre érve recall. Nos nem jött össze, volt éles próba is még régebben, Big Foot Noriot nem érdekelte a fajtárs, annál inkább, hogy meghágja a kahuna nénimet.
A patch olyan amilyen, túl sok értelmét nem látom, egyedül a logoutnál jelentkező bug javításának örülök, hogy a skillek azonnal használhatók, nincs rajtuk cooltime. A follow-ot meg kipróbáltam Rondóban egy futkározó alakot követve, az első saroknál leszakadtam róla, így mondjuk kattingatás mentes dungeon berohanás ezzel se lesz.
A patch olyan amilyen, túl sok értelmét nem látom, egyedül a logoutnál jelentkező bug javításának örülök, hogy a skillek azonnal használhatók, nincs rajtuk cooltime. A follow-ot meg kipróbáltam Rondóban egy futkározó alakot követve, az első saroknál leszakadtam róla, így mondjuk kattingatás mentes dungeon berohanás ezzel se lesz.
Idézet
Patch Notes 02/26/2008
1. Water Textures have been updated
2. "Split window" tab has been deleted on the party window
3. Hot keyed skills should no longer disappear when you log out
4. Creature auto casting has been updated. It should no longer stop auto casting after the initial cast.
5. Party names no longer overlap onto character names. It will cut it off if it is to long.
6. H/V buff shows at target window in the buff area.
7. Using the tab function no longer toggles between your party.
8. Eye of Raptor has improved buff duration
9. On pet cards "Lv" is no longer shown in the auction house
10. "Follow" function has been updated and "Browse" has been disabled
11. Improved Avatar hair and mask graphics
12. Having a large pool of buffs now display correctly.
13. Right click now opens pet card descriptions instead of left clicking.
14. Re-logging after casting does not add to your cool down time.
1. Water Textures have been updated
2. "Split window" tab has been deleted on the party window
3. Hot keyed skills should no longer disappear when you log out
4. Creature auto casting has been updated. It should no longer stop auto casting after the initial cast.
5. Party names no longer overlap onto character names. It will cut it off if it is to long.
6. H/V buff shows at target window in the buff area.
7. Using the tab function no longer toggles between your party.
8. Eye of Raptor has improved buff duration
9. On pet cards "Lv" is no longer shown in the auction house
10. "Follow" function has been updated and "Browse" has been disabled
11. Improved Avatar hair and mask graphics
12. Having a large pool of buffs now display correctly.
13. Right click now opens pet card descriptions instead of left clicking.
14. Re-logging after casting does not add to your cool down time.
Szerkesztette: SuMMeR 2008. 02. 27. 18:16 -kor
Elküldve: 2008. 02. 27. 19:27
follow csak akkor múködik ha bizonyos távolságba van az illető, de pl ha f1 el megtámadsz 1 mobot és meg is ölöd és az embert még látod akkor újra elekzdi követni
Rappelz:
Yeti: Bewy 120/50 Soldier
FirstSorc 100/40 Battle Summoner
Pet: Ulquiorra 100+10 Nighthawk
Grimmjow 100+10 Nighthawk
Elküldve: 2008. 02. 27. 19:51
Nem erről van szó, hanem a terepakadályoknál megakad követéskor a karakter, és csak álldogál. Lydianon ülve követtem egy shopok és npc-k között futkározó stridert Rondoban, de amikor befutott az egyik "udvarra", akkor a kapu sarkánál megállt a karakterem és jött a szokásos "cannot move" system üzenet. Dungeonban ez azt jelentené, hogy az első kanyarban megállnék. Namost a te álltalad mondott helyzet esetleg jól jöhet grindeléskor kint a vadonban (bár ott ritka a két fős party), dungeon partyban viszont nem túl értelmes, talán csak a clericnek van értelme kiadni a tankra, hogy ezáltal mindig biztonságosan közelben legyen.

Elküldve: 2008. 02. 28. 12:55
ez igaz, talán még azt lehet csinálni hogy nem hagyod hogy lemaradj róla és akkor elvileg nem akadsz be
Rappelz:
Elküldve: 2008. 03. 01. 10:26
Hello!
Klánjelentés: Nálunk is meg van az első r6 meg van jópár r5 is.
Ma harcba szállunk szövetségesünk oldalán a trónért a syndicate ellen. bökkenő csak az , hogy van 130+ karijuk is
Még valami: Orkom végre +25 115 evo3
Klánjelentés: Nálunk is meg van az első r6 meg van jópár r5 is.
Ma harcba szállunk szövetségesünk oldalán a trónért a syndicate ellen. bökkenő csak az , hogy van 130+ karijuk is

Még valami: Orkom végre +25 115 evo3
server: Bahamut
Karakterek: Zooe 146 SB, Ebron 129 Champ, Eriel 116 Bs
pet:
Sapphire 122+25 Blue Pixi
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Guild : LostEmpire, DarkShogun
Karakterek: Zooe 146 SB, Ebron 129 Champ, Eriel 116 Bs
pet:
Sapphire 122+25 Blue Pixi
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Guild : LostEmpire, DarkShogun

Elküldve: 2008. 03. 01. 12:51
Siegen két dolog számít: a csapatmunka és a létszám (persze azért lehetőleg ne R3 karakterek menjenek R6 ellen).
Mindenki legyőzhető, mi már több erősnek mondott guildet is visszavertünk siegen, akik között voltak bőven R5 talán R6 karakterek is. A lényeg, hogy legyen full a csapat, segítsék egymást a karakterek (na erre van nálunk is negatív példa, de nem írok nevet), és mindenki a legjobb tudása szerint dolgozzon. Vagyis clericet megvédeni, peteket használni, nem csak dísznek elővenni, ha valaki meghal, azt azonnal feltámasztani (esetemben azonnal buffolni meg gyógyítani is, hogy tudjon harcolni).
Taktika már nem nagyon kellett az utóbbi időben, egyszerű rush-al győzünk már vagy 8-10 siege óta. Sajnos nem is túl "fun", hol vannak már a két órás huzavonák (bár őszintén az se hiányzik olyan nagyon :Đ ).
Mindenki legyőzhető, mi már több erősnek mondott guildet is visszavertünk siegen, akik között voltak bőven R5 talán R6 karakterek is. A lényeg, hogy legyen full a csapat, segítsék egymást a karakterek (na erre van nálunk is negatív példa, de nem írok nevet), és mindenki a legjobb tudása szerint dolgozzon. Vagyis clericet megvédeni, peteket használni, nem csak dísznek elővenni, ha valaki meghal, azt azonnal feltámasztani (esetemben azonnal buffolni meg gyógyítani is, hogy tudjon harcolni).
Taktika már nem nagyon kellett az utóbbi időben, egyszerű rush-al győzünk már vagy 8-10 siege óta. Sajnos nem is túl "fun", hol vannak már a két órás huzavonák (bár őszintén az se hiányzik olyan nagyon :Đ ).