HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#881 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 13. 17:04

Szerintem csak azért nem akarnak felkészűletlenül titeket betámadni, mert mégjobban kinyílik a csipád :D. 9-10 fővel bárkit támadhatunk, ígyis-úgyis értelmetlen és esélytelen. Akkor meg miért pont titeket? Támadás célja egyszerűen csak hogy harcoljunk (1 a tapasztaltabbak nem unják el az életüket, 2 a tapasztalatlanok, kicsit összerázodnak, remélhetőleg fejlődnek, csapatszellem stb.) nem az hogy nyerjünk.

Ha hosszabban akartok harcolni moon siegen, akkor ne rusholjátok az ellenfelet, hanem várjátok be mit tudnak felmutatni, ha kapnak időt összegyűlni stb. Guru egyébként azért esélyes, szerintem.
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#882 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 17:07

Nem úgy akarok normális harcot hogy hagyjuk magunkat -.-
A csipám meg már jó ideje elérte maximális méretét :p
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#883 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 17:08

Azért a rush se abból áll, hogy elrohanunk egymás mellett, aztán ki veri le az ellen kövét hamarabb. Mi legalábbis Ofo roomban bevárjuk a támadókat, és ott dől el, hogy mi lesz a további taktika. Namost ott 10+ ember üti egymást, természetesen a legnagyobbak előnyben, így az erőviszonyok gyorsan tisztázódnak, általában a javunkra. Ekkor szokott tizenperces siege lenni, mert a további játéknak akkor már nem sok értelme van. Volt már fordított is a helyzet, valamelyik német csapat győzött Ofo roomban, de azokat is legyőztük, mert utána már semmi taktika nem volt náluk.

#884 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 17:10

Fogadjunk, hogy tud az még nagyobbra nőni :).
Tortus:

#885 Felhasználó inaktív   d0ctr3s 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 13. 21:55

simán tudhatnád hogy mi az oka az irántad árado szeretetemnek... ugyanis nem véletlenül vagy blockolva játékban!
arrol meg szintén nem én tehetek hogy olyan a memoriád mint az aranyhalnak... mivel eccer már "elszurtad" én nem fogok veled jopofizni még véletlenül sem!
kár hogy nem lett rögzitve a ventris beszélgetés... azon nagyon jokat lehetne röhögni, megmutattad a hogy te mennyire okso vagy...
szimplán ennyi te kis helyfelhasznaló
Rappelz:
Szerver:  Tortus
Alliance:
Klán:       BountyHUNters
Karakter: ez az ... R5 priest meg egyebek

#886 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 10:21

:D Miután megtudtuk, hogy a Tortuson mindenki szereti egymást  :p , egy hír a német szerverekről!

Igen Szerverek. Megnyílt a játékosok számára a második német szerver is. A neve: Bastet. PvE szerver, tehát a német fórumon indított petíció egy PvP szerverért, egyenlőre nem volt eredményes.

Az új szerver mellett még egy apróság: március 14-től (péntek délután) március 18-ig (kedd reggel) mindkét szerveren 1,5x-es XP-t kapnak minden megölt mob után a játékosok.  :cool:

Az eredeti hír > ITT < olvasható (németül tudók előnyben...).

#887 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 11:38

Idézet: ebron - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 18:07

ork+red pixihez mit szolsz?
luna chippel

Ebron én ezt használom többségében a breederemen. Eléggé veszélyes kombó, mert a piros pixi hirtelen sebzése (skillekkel) jócskán túltesz az orc jóval egyenletesebb sebzésén. Azaz ha nem vigyázol és ész nélkül kasztolsz a pirospixivel akkor leszedi az agrot, onnantól meg győzzed gyógyítani, nagyon könnyen hal. Ha van az orcon threatnövelés akkor viszont nagyon durva :).

A piros pixi egyébként leginkább PvPben erős szerintem, de ott nagyon.Kiváncsi lennék egy dupla piros pixi vs dupla orc párbajra. Illetve egy kékpixie+pirospixie vs dupla orc párbajra. (De ehhez még nőnöm kell :)).

Szerkesztette: grimma 2008. 03. 14. 11:40 -kor

Tortus:

#888 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 14. 23:52

Ma egész jó napom lett... Esett egy ancient R5 kétkezes mace (+4 crit ratio). Egyelőre nem tudom mennyit érhet, 200-tól 600-ig mondtak már árat rá PC-re, de a legjobb ajánlat eddig egy "normál" +9 lvl10 mace volt érte, szerintem ennél többet ér.

#889 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 00:12

Eddig egyetlen egy r5 rare fegyvert láttam (crit ratio), és az az ürge nagyon kifogta, merthogy egy 1kezes bot volt. Sokáig próbálta eladni, de úgy láttam a kutyát se érdekelte. A te eseted azonban teljesen más, révén DD fegyver. Ha eladod akkor nagyon húzd le a vásárlót.
Tortus:

#890 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 09:59

Hát r5 cuc eddig nem igazán esett. 1 2H sword meg 1 dirk. Na a dirk a kutyának sem kell. A páncélomat már beszereztem +5 lvl 1 kerult 35 millába. Még belevágok 2 kockát azán mehet a lvlezés. Hogy a fegyverrel mi lesz még nem tudom. 2H mace vagy 2H staff. Mindkettő 50 mill felett van tisztán. Éa kell majd néhány epro hozzá. Pdeig az r5 már elég közel van. Siegre össze szeretném hozni. Őrült mértékü ptzés indult be ennek érdekében. Volt hogy 5órás (4SS) pt volt. Persze nekem legalább nem kell sokáig keresgélnem a ptket. A szintemen már elég sokan ismernek így ha egyszer hirdetek akkor szinte azonnal jön az invite. Azért ez elég jó érzés. A BH-sok is először rám gondolnak ha pap kell a ptbe. (Köszi). Nekem legalább sikerült elkerülnöm ezt a Guru VS BH őrületet. Persze vasárnap nincs kegyelem :)!!!! Már ha beférek a csapatba. A végeredmény nem is fontos csak hogy jó móka legyen!

Sok sikert mindenkinek!!!!
Szerver: Tortus

Franyek 10X Priest GuruMeditation
PetFriend 93 Breeder TiamoGuru

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

#891 Felhasználó inaktív   lamadragoon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 11:45

Hi.
Esett 1 Kenta kártya  :) , szeretném befogatni.
Kb milyen eséllyel lehet? Ill. van e a befogás %-okról valamerre leírás?
Előre is thx a válasz(oka)t.

#892 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 12:03

Kenták befogásának esélye 5% alatt van 10+6os tame-mel is.

Guru VS BH csak volt, saffoékkal együtt elszállt, úgyhogy most hétvégén szimplán egy jó kis bunyó lesz ;)
Megígérem ha jössz siegere felkereslek, és adok útmutatást a túlvilágra :p :p :p :p :p
Remélem siegen lecc esélyen megy 1v1re naskával XD

Előre is sok sikert (és legyetek ott 9re, mert nem tudni hogy mikor lecc a siege) -_-'
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#893 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 15:16

Nekem Mookus minden petek "taming ismerője" 3%-t tippelt a kenta sikkerre.
Hajrá Franyek! :)
Igazán megtisztelő Saffóék iránt érzett mély érzelmi töltet. Kezd az az érzésem lenni, hogy párom csinálta jól azzal, hogy kihagyta az egész kommunikáció mizériát a játékból :).
Naskát pedig egy ilyen jó muri tuti visszacsábítja a játékba, ha az időzóna kavarás nem szivatja meg megint.

(Ha ma már 10től van a moon1 akkor szinte biztos hogy holnap is 10től lesz. Bár kolléga szerint március 30.-án állítunk csak órát (németországban), szóval vélhetőleg most még 2 hétig 9-től lesz.)
Tortus:

#894 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 22:21

Amúgy régebben volt egy jelentős hullámvölgyem, már ami a dungeon partyban való dropot illeti, ellenben mostanában (úgy egy hónapja) beindult valami:

2db R5 warrior armor
2db R5 belt
1db R5 2h mace
1db R5 2h mace ancient
1db orc kártya
1db hawkman kártya
10+ R5 strike (érdekes módon ennél valamivel kevesebb def)

Ezek egy részének eladásából nagyjából meg lett minden R5 cuccom, kivéve a cipőt, azt egyelőre nem kaptam. Az armorom már +5, az R5 axe már +4 (ez sajnos egy e-repair-be fájt így is...), a köpeny +3, a belt +3. Még úgy 90 körül az ég világon semmiféle R5 cuccom nem volt, még kockám se nagyon, ahoz képest nagyott ugrottam, most már akár el is érhetném a 100-at, cuccok már vannak. ;)

Ami nem változott, az a kártyauppolási szerencsétlenség sorozatom, ha sikerül is néha +2-es kártyákat csinálni, +3-ra mindig török. Deadly Petrifaction kártyából már elhasználtam legalább egy tucattal, de még mindig +2 a legnagyobb ebből.

#895 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 03:05

Első alkalom hogy Takint öltem!!! És mindjárt 2X!!
253K XP SS nélkül.

Az nem baj ha visszaáll a sieg 22re mert ha mindenki 21re készül akkor biztos itt lesznek!

Sztem én már 8kor ott leszek!
Szerver: Tortus

Franyek 10X Priest GuruMeditation
PetFriend 93 Breeder TiamoGuru

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

#896 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 14:38

A ma esti sieget en is nagyon varom remélem nem csak 10 perc lesz mint amilyen szokott lenni. :confused:
Szeretnek vegre egy olyan sieget ahol az ido lejárta miatt fejezzuk be :D 
A torus serverrol mar ismernek de akik nem azoknak bemutatkozok
Worldside B kahuna lvl 109
D4rkDr4gon B Sorc lvl 61
Franyek: remelem elered r5ot estig :D
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#897 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 23:18

Végre 2 órás volt a siege az egyetlen szépséghibája az volt ,hogy folyamatosan bottlezett az ellenfel. És így megnyerni sieget nem dicsőség de gratulalok.  :omg:
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#898 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 23:21

Vicces egy siege volt, ha nem naska jött rám 4-5 embert le tudtam verni, naska rámjött mp-ek alatt leszedett o.O
És a slusszpoén emellé még elhasznált 10++ bottle-t, amúgy lazán nyertünk volna.... az ally ellenére is...
8-8 ember volt, ebből 3 omegás alapból kiütve, dm buffjaink nem voltak mert dm eltalálta hogy elmegy egyedül con3hoz....
Assákat abból lehet tudni hogy jáccanak mert pt ablakba lehet látni ahogy halnak.....
A klánomra viszont büszke vagyok, ha együtt megyünk naon ütősek vagyunk, csak az a baj hogy se dm se bs-ünk nincs (habár nemrég csatlakozott egy r4 bs)

De én csak röhögök az oanokon akik elbasznak 50$-t egy siege alatt, úgy kell nekik, direkt rájuk megyek...
Még dm-k se sokat tudtak csinálni (bár az elején miattuk buktuk, mert mindenki támadta a core-t erre nyomattak egy aoe feart zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)

Amúgy jó kis siege volt, végre volt értelme fent lenni, bár télleg egy only BH-t is ki kéne próbálni 1x, mert nekik ventrin lehet mondani hogy mit csináljanak, de omegásoknak írhatunk, nem figyelnek............
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#899 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 23:27

Ja és majd elfelejtettem, rekordot döntöttünk 22!!!!!!!!!!!!!!en voltunk bent 1xre XD

Fejlődik a klán szépen-lassan
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#900 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 23:46

Naska 3 bottlet használt összesen az információim szerint. Ha Yvan lett volna bent akkor lett volna 10+ :D.
Tortus:

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47