HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#761 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 15. 06:36

OK!
Ha mégis kellene, akkor szólj, én úgyse használom!
Rappelz
Szerver: Tortus
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal

#762 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 09:07

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. febr. 14., csütörtök - 17:11

Undorító a játékban a kártyauppolás... Már éppen csak fekete kakast nem áldozok, hogy sikerüljön, de megint betörtem +3-ra egy kártyát. Sajnos a kártyák drágák (nekem szinte sose esik olyan, amit használni is tudok), skill kocka sincs annyi, azt is mindig vennem kell, szerintem úgy az eddig játék alatt 200 millió körül tapsikoltam el kártyákra, ami ahoz képest, hogy most is menyi pénzem van, rengeteg...(na jó, ez Pio +5-ös taming failedjéhez képest talán szinte semmi).

No ezt viszont én sem értem. Hihetetlen mennyi kártyát eltörtem már, egy részét ancient skill cube-al.
Azóta megfogadtam, hogy soha a büdös életbe nem fogok többé saját magam kártyát uppolni, mert vannak olyan karakterek, akik etéren sokkal szerencsésebbek. Többen mondták már nekem, hogy +2re szinte sosem törnek. Hát én +2re annyit törtem már, hogy inkább nemis számolom. Fontos, drága kártyákat egyaránt. A kiemelt példa a Celestial Sanctuary skill, amit 5x próbáltam +2re hozni, mind betört. Ez összesen már 10 kártya, de ezen kívül is újra van két +1, amihez valami szerencsésebb karaktert keresek. Tradeléssel is próbálkozok, de hiába próbálok 3 skill kártyát becserélni egy +2re, senki nem megy bele. Egy másik alkalommal 10 próbálkozás tört egymás után (breeder és archer kártyák.. mind +2re).
És rengeteg dolgot próbáltam már, különböző kombinációk, üres szerver, kártyák és kocka sorrendje a kombinálós ablakban, városon kívül-belül, luck ringgel- anélkül. Nem nagyon értem mi alapján szelektál a rendszer ki lesz szerencsés ki nem. Ami még furcsa, hogy egyes karakterek +4, +5 kártyákkal rohangálnak, nekem meg már a +3 is csak álom, mert én +2re is török mindent.  :reklamacio:
Persze Pioval én sem hasonlítok össze inkább semmit, +5 taming törés nyilván drága mulatság, de annyira azért nem hiszem padlóra tette a dolog. Az orc eladása óta nem úgy tűnik, hogy valaha is anyagi gondjai lennének a játékban. Kb 25 pet kártyát találtam mióta elkezdtem. Egy része betört, másik része elment üresbe, valamit tamoltattam. Most van 2,5m rupeem és a legjobb equipmentem r4es +5ös (nem +8 ...+10... esetleg +15 stb)... nemis értem sokaknál hogy jön össze már lvl 100 előtt a +10 körüli r5 fegyver stb. Nekem ennyiből még a clean cuccot se tudom hogy szerzem majd meg.
Amúgy micsoda hasonlóság. Ahogy nézem Te is archerrel kezdted és egy másik classnál kötöttél ki 90es szinten :)  (88as archer volt a kezdő karakterem, most 90es breeder a main)... lol

#763 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 14:45

Namost az archer karakter az epic4-el meghalt. Nincs rá szükség dp-ben, nincs rá szükség siegen (pvp-ben rettenetesen gyenge lett), egyedül farmolni jó vele, de azt meguntam. Ha egyszer megint lesz karakter reset, akkor evoker lesz belőle (sajnos ezt is hátráltatja, hogy eddig az összes spellsinger kártyát betörtem +2-re, amit próbáltam, köztük a drága unity of vitality/str-ből is jónéhányat).

A kahuna viszont mindig kell partyba, bár azért így se mondhatnám, hogy másodpercek alatt találok partyt, ha keresek.

Tegnap viszont hosszú idő után sikerélmény, hogy a druidámnak sikerült +3 Spirit of Healinget összekártyázni (+2-re alapban, +3-ra AE-vel), de amennyit csak erre a skillre költöttem, az maga van 30-40 millió, belegondolva az a +50 HP meg minusz mittudomén mennyi mana nem ért ennyit...

#764 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 22:02

Ha ezt előbb írod, tudtam volna adni SpellSinger kártyát! Már eladtm őket. De, ha esik, azt Neked adom!
Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#765 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 22:29

Ez úgy működik nálam, hogy bemegyek AH-ba, végignézem a skill kártya kínálatot, és ami 100k alatt van spellsinger, evoker, kahuna, druida, fighter és archer kártya, arra licitálok. Ha nem fontos kártya, akkor 100k fölé nem megyek, ha fontosabb, akkor eldöntöm, hogy mennyire az (500k fölé nem szeretek menni). A legtöbb esetben elbukom a licitet, de van, hogy a kártya gazdája elfelejti kivenni a kártyát a kis licit végére, így nyertem már jónéhány kártyát egész olcsón.

Aztán amikor van egy rakás kártyám, akkor el kell dönteni, hogy miből mekkora lenne a cél. Buffból (a sajátjaimból, nem ami most kölcsön van nálam), gyógyításból kell a +3, a többi esetén elég szokott lenni a +2, de ha amúgy is ritkán használt skillról van szó, akkor meg bőven jó +1-en is. Ezután az jön, hogy backup kártyával kezdek uppolásba, tehát mindig 3 egyforma kártyát próbálok összehozni (3x +2, ha +3 kell), így ha törik, akkor megmarad az addigi is. Persze emiatt több kártyát kell összeraknom, több a törés esélye.

#766 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 17. 14:47

2. hét siege nélkül :(
Senki nem akarja lm2-t? :(
A mult vasarnap unalmamban összeraktam a kártyákat ammik a WH-ban voltak.
Nos az eredmény nem rosz 8 +2-es SH katyat raktam össze zsinorban aztán 1 tört.
Majd 1 DM siker 1 tört!
Gepardnak elsőre húztam fel +6-ra a kiskaris cuccait.
A kártyáknál nálam eddig a legjobb kombináció ha úgy rakod össze a kártyákat, hogy: 1 kártya aztán skill cube és 1 kártya.
Persze mindíg leülök és van rajtam 2 r4 luck ring.
Csináltam egy Breedert 1 hete. Most lvl51 és naon király.
Celestial sanctuary +2 kártyám van. igaz csere alapon, adtam érte 3 sorcerer kártyát.
Bár még nem vok soulbreeder és nem is tudom mit fogcsinálni:)
PLZ valaki támadja meg lm2-t. Unalmas a vasárnap :(

Franyek 10X Priest GuruMeditation
PetFriend 93 Breeder TiamoGuru

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

#767 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 14:55

Nem akarok okoskodni,de mintha a luck gyűrűnek(nevével ellentétben) semmi köze nem lenne a szerencséhez!

#768 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 15:23

Tetszik az event! Eddig 2 SS of love, a többi csoki és bag!

A lucky gyűrű igenis jó! Van egy r2-es. Eredmény: Monk staff, Long spear és egy lucky gyűrű! Aki a Tortuson van, és  kell vmelyik elaadom neki! Mivel nem ismerem a piaci árakat, ezért kérlek mondájtok meg, melyik mennyit ér! Előre is köszi!

Szerkesztette: Kacsa_ 2008. 02. 17. 15:26 -kor

Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#769 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 18:00

Na igen, technikák meg luck meg a többi kitaláció......
Lucknak semmi köze sincs semmihez csak a crit ratióhoz....
Kártya enchant meg.... na itt már annyi verziót hallottam hogy csak na... az eccerűen időfüggő, volt oan hogy füstöltem 1 héten keresztül mindent, utánam meg volt egy oan nap amikor 10 sikeres kártya enchant....

Mi jó helyzetbe vagyunk siege ügyileg, moon2 ellen eddig minden héten jött ellenfél, és utóbbi hetekbe néhány nagy is odamerészkedett (amit nagy csodálkozásunkra visszavertünk)

Az event meg tök jó, csak tudni kell hogy mit kell csinálni =)
Sokat lehet spórolni..... (a többi titok :D)
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#770 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 18:30

Hát... Nekem eddig úgy 150-200 boxból semmi értelmes nem került elő, se stamina saver, se csokor (bár a csokor meg kéne a ráknak amúgy is). Volt, hogy 25-öt nyitottam egymás után, volt hogy 10-et, volt hogy amint esett, nyitottam, de hiába taktikázok. Én az eventekkel eddig mindig megszívtam, de ez most különösen igaz. Ma direkt kezdtem egy kiskarit, trainee szigeten R4-es b.pixivel nekiállt farmolni, de egy Deep Evasion kártyán kívűl nem sok jó esett. Ennek esett a 25 valentin doboz, bár szerintem nekem abból se esett annyi, mint másnak ennyi idő alatt, hiszen lv20-ig lett ennyi összesen.

Amúgy meg ha már sajnáltatom itt magam, akkor meg kell említenem a druidámat, dungeon partyban javarészt nulla droppom van. Az utóbbi hét legjobb dropja itt egy R5 def volt, nagy öröm.

És ismét a kártya uppolás. Ma megint próbálkoztam (mindenféle vacak kártyákkal), 6-ból 2 sikerült, ami nálam különösen jónak számít, hiszen volt zsinórban 18-20 törés is. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy annak idején hogy sikerül AE nélkül +3-as kártyákat csinálnom Epic3-ban, az akkori sikeresség egy nagyságrenddel volt csak nagyobb mint most (legalábbis nekem).

#771 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 20:13

UH OH!
Deep Evasion kártya!
Kell az Neked? Ha nem, elfogadnám!
Rappelz
Karakter:
Rappelz fan oldal

#772 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 20:31

én meg fun ból vissza jövök reppelzezni
yetin nem tudom hogy állnak az árak de majd valamilyen állatnevelőt szereznék csinálni és eleinte B pixivel menni de majd orc vagy skellre beújítani, valami ötlet hogy a +10lv80as pixit mire cserélik és hogy melyik klassz a jó?

Szerkesztette: Bewer 2008. 02. 17. 20:32 -kor

Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#773 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 21:34

Idézet: Kacsa_ - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 20:13

UH OH!
Deep Evasion kártya!
Kell az Neked? Ha nem, elfogadnám!

Épp olyan karakterrel találtam, ami tudja is használni (dm). ;)

Szerk.: odaadtam egy "szerencsés" kezű guildtársnak két +2-es Yak Advent kártyát (egyiket épp ma sikerült összehozni, a másikat vettem), hogy ugyan törje már inkább helyettem ő, megtette. :Đ

Szerkesztette: SuMMeR 2008. 02. 17. 22:24 -kor

#774 Felhasználó inaktív   d0ctr3s 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 18. 03:05

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 21:34

Épp olyan karakterrel találtam, ami tudja is használni (dm). ;)

Szerk.: odaadtam egy "szerencsés" kezű guildtársnak két +2-es Yak Advent kártyát (egyiket épp ma sikerült összehozni, a másikat vettem), hogy ugyan törje már inkább helyettem ő, megtette. :Đ

:p  :omg:
Rappelz:
Szerver:  Tortus
Alliance:
Klán:       BountyHUNters
Karakter: ez az ... R5 priest meg egyebek

#775 Felhasználó inaktív   ekezetnelkul 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 02. 18. 15:15

A sok sírós-pityogósnak:  :D

Level 61 vagyok és még nem esett 1db pet kártya sem.

Akkor most felvágnád az ereidet a helyemben?

pííísz
:)

#776 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 15:33

Namost hogy is mondjam... :D

Pet kártyából sikerült összefarmolnom néhányat, így lehetett két teljesen felszerelt R4-es karakterem is, bár mondjuk most egy jó ideje nincs semmi olyan, amit sokért el lehetne adni (kenták, angyalok smucig dögök), így félő, hogy R5-re nem lesz semmilye se még a kahunámnak. Esetleg cipő, kesztyű, mert az azért annyira nem drága, de a páncél, meg a kétkezes R5 axe... Persze ez még sok idő, most már ss nélkül nyomom csak (ugye az eventből se jön :p ), nagyjából 3-4 hónap, ha hasonló mennyiségű időt tudok rákölteni a továbbiakban is.

#777 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 16:08

Idézet: ekezetnelkul - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 15:15

...
...

Ez lehet a játékstílus kérdése is. SS-t használva, csak DP-ben menve elérhető "hamar" az a lvl 61.  :D

Mondjuk elméletileg lvl 61-ig, ha normálisan játszik az ember (csinálva a questek, kis grindelés, DP is persze) legalább 1 pet kártya esik azért mindenkinek. Úgylátszik te vagy a kivétel ez alól.  ;)

Nekem eddig 1 szirén, 2 BP, 1 ork esett. Az epic3 idején befogott szirént elcseréltem egy yetire (lassan evo2 lesz már), 2 BP tört zsinórban  :smoker: (+4 lvl10 tamer csinálta) és az üres orkkal még nem tudom, hogy mit kezdek. Ez a játékkal eltöltött kb. 1,5 év alatt jött össze.  :cool:

#778 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 16:34

Idézet: ekezetnelkul - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 15:15

A sok sírós-pityogósnak:  :D

Akkor most felvágnád az ereidet a helyemben?

pííísz
:)

nekem meg va 90es karim már rég óta nem játszok és összesen 1 yeti kártya esett bár én dungiztam sokat
meg is lett az eredménye mert a szerón én voltam a legmagasabb magyar csak hát meguntam, meg epic4 nem elégített ki mert az assa nem lett túl jó
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#779 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 18:13

Idézet: Yodli - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 16:08

[...]
Nekem eddig 1 szirén, 2 BP, 1 ork esett. Az epic3 idején befogott szirént elcseréltem egy yetire (lassan evo2 lesz már), 2 BP tört zsinórban  :smoker: (+4 lvl10 tamer csinálta) és az üres orkkal még nem tudom, hogy mit kezdek. Ez a játékkal eltöltött kb. 1,5 év alatt jött össze.  :cool:

Most így hirtelen nem is tudom mennyi pet esett nekem, a legemlékezetesebb a két salamander az íjászomnak, sajnos azokat üresen adtam el, és utána lódultak meg az árak a rupee sellerek áldásos hatására, de így is elég volt az R4 cuccra. Nameg még E3 alatt volt, hogy néhány napon belül 3 skelleton is esett, sajnos abból 2 tört, a harmadikból meg lett egy siren (ez utóbbi már szintén el van adva, az a kahunám R4 cuccaiba segített be).

Amúgy másfél év alatt nem lett R4 karaktered (aláírásod alapján)?

#780 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 19:14

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 18:13

...
Amúgy másfél év alatt nem lett R4 karaktered (aláírásod alapján)?

R4-es karakterem tényleg nincs. Viszont 6 db - számomra kedves - karakterem van.  :p Egy R3, a többség pedig 40 feletti. Mindezt úgy, hogy egy kezemen megtudom számolni a DP-k számát, amiben részt vettem. Csak az eventes, illetve a questes stamina potikat (whban van kb 60000 pontra való poti még...) és néha egy-egy ss-t (szigoruan questes, nem vásárolt!) használva.
Hozzátenném azt is, hogy GW, WoW mellett, munka után játszok, illetve epic4 megjelenésekor kb. 3-4 hónapig kerültem a játékot. Aztán még sorolhatnám a másik játékokat (C&C3, DoW, WC3, WiC, CoH, CoD4, UT3, ET:QW, HoMM5, WarRock, Battlefield 2142, stb...) amikre szintén szánok kis időt. (Úristen milyen hosszú lett ez a lista!  :eek: )

Hát ez az oka, hogy miért nincs még R4-es karakterem...  :think:

Ui: mégegyszer másfél év, és összejön az R4! :up:

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »