HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1501 Felhasználó inaktív   Tasey 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 26. 06:08

Idézet: Bewer - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 11:59

meg még mindig nem jöttem arra rá hogy mit jelent az ftw

ftw (for the win) – a győzelmért (egyfajta bíztatás)
YETI: TaseyHUN (104 Evoker, Gumininja)

#1502 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 06:40

Idézet: Franyek - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 23:04

Minden idok legnagyobb lagja. Az egész siege alatt 1 healt tudtam elnyomni. Ami furcsa hogy az egesz Guru KMKM lagolt ennyire. Hogy a fenébe tudtatok mozogni? :)

Na mind 1 Gratula!

Nálam is lagolt, de azért tudtam mozogni és gyóhgyítani.
Csak a legvégén volt zavaró, mert mindent 2-3 mp-cel késöbb csinált meg és így majdnem haltam. (Menekülni is csak szaggatottan tudtam).

Viszont téged egyszer láttalak hajléktalanul a földön hemperegni :)
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#1503 Felhasználó inaktív   Cymbee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 11:00

Idézet: Franyek - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 23:04

Minden idok legnagyobb lagja. Az egész siege alatt 1 healt tudtam elnyomni. Ami furcsa hogy az egesz Guru KMKM lagolt ennyire. Hogy a fenébe tudtatok mozogni? :)

Na mind 1 Gratula!

4GB memória, és nincs lagg  :)
Tortus Szerver - BountyHUNters Guild

Rongar lvl 153  Assasin

Pet: +25 lvl150 Cerberus (kölcsön)

#1504 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 26. 11:32

Franyek: én nagyjából másfél perces késésben voltam a valósághoz képest, ha rá akartam nyomni valami attack spellt valakire, mire elnyomtam, pampogott a játék, hogy ki kéne jelölni hozzá célt is. Cymbeet mire feltámasztottam volna, addigra már élt és virult (tán a buffok rákerültek, mire a core-t levertük :D ).

Amúgy 2GB memória van nálam, annyinak - főleg, hogy semmi más nem ment - bőven elégnek kellene lennie. Persze egy ingyenes játéktól ne várjunk csodákat.

#1505 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 13:12

nálunk is elég durva volt a siege 110körüli cm et elkezdtem rp vel támadni már majdnem megdöglött csak elszaladt a lagba,utána amikor mozogni alig tudtam a lagtól akkor jött vissza és le akart verni 100hp m maradt de jött 1 server resi meg közbe valaki segített ütni őt
de elég nehéz volt mert 55en voltunk csak a siegen és r3as is volt nálunk  :mad:
ők meg 4allival jöttek és r5/r6os karik csak, kicsit eggyoldalú volt a küzdelem de sikerült megtartani a dungit
azután meg írták ezen a héten is jönnek de én akkor hülyét kapok ez lesz nekik a 3. próbálkozásuk

ez pp1 siege volt
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#1506 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 21:08

http://www.myvideo.d...iege_aura_part1
http://www.myvideo.d...iege_aura_part2
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1507 Felhasználó inaktív   Pilok 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 04:59

Nah hali mindenkinek en is uj vagyok :eek:
Most mi az igazssag abbol hogy lesz 3rd job E5-ben??? En ahogy olvasgattam kulfoldi forumokat ezt is es azt is mondjak(mar lattam kepen a 3rd job neveit is). Ti mit tudtok errol???
Nah itt a kep amit talatam:
Kép

Szerkesztette: Pilok 2008. 05. 27. 05:03 -kor

Rappelz server: Naga
Guild: JMK
Char: Pilok lvl 101 sb,

Pet's:
         hawk lvl 95+10;
rp lvl 92+10;
bp lvl 93+10;
yeti lvl 90+10;
skell lvl 81+10;
sala lvl 67+10;
es a tobbiek;

#1508 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 07:51

Ez szerintem csak találgatás, nem tudom mennyire hivatalos (valaki minap azt nyögte be chat-en, hogy például az Assassin következő szintje a Ninja lesz, Chaos Magician meg Arch Mage, de persze ez is csak találgatás). Epic5-ben még nem lesznek amúgy új jobok, az majd jóval később jön. Most meg kell elégednünk majd az átvariált pet skillekkel, az új petekkel, az új területtel meg az R6 cucokkal. Nagyjából ezek a fő változások.

A kép amúgy tetszik, ez alapján a summonerek megint sokat gondolkoznak majd, hogy milyen irányba fejlődjenek. Mondjuk nem sajnálom őket, de 3rd-jobra kaphattak volna valami változatosságot.

#1509 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 11:24

A kép alapján mindenki sokat gondolkodhat hová és mivé is fejlődjön tovább. :lol:

#1510 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 12:06

Azért az sejthető, hogy nem lesz 30 új kaszt, itt csak arról van már szó, hogy a rakás 120+ / JLV50 karakter a sokmillió jobpontját majd el tudja szórni. Gondolom pl. a kahunák esetében fel fog menni lvl20-ig a buffok szintje, csak ugye lesz majd másfél millió egy újabb szint.

Arra amúgy kiváncsi lennék, hogy hova rakják be majd a 3rd jobot (1st: 10/10, 2nd: 50/40), talán 100/40-re, vagy magasabb szintre.

#1511 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 18:18

Majd el felejtettem... Ma végre túljutottam a balszerencsés 105-ös szinten, itt haltam legalább 10 alkalommal, szerintem 80 óta nem haltam ennyiszer, volt olyan party, ahol a végén kevesebb xp-m volt mint a kezdetén.

Rettentő sok noob ember van R5-ön is, és egy papírpáncálos druida könnyen áldozatul esik a moboknak ha segíteni akar (főleg gyógyítás miatt ugranak rám a legtöbbször). Ma például az idegbajt hozta rám egy breeder, felbuffolom a main petjét (nem volt nehéz megtalálni se, egy Shrek nevű ork volt), rá két percre eltünteti, és buffolhatom újra. Ezután megint eltüntette 10 perc múlva, úgyhogy a nyavajás petjét háromszor annyiszor kellett buffolni, mint bárki/bármi mást. A végén már nem foglalkoztam a nyavajgásával, hogy "buff my orc pls", kapott buffot amikor a többi. Healer is megszívta, kétszer halt úgy is, hogy nyomtam rá a legnagyobb watert meg még az essence of life-ot is (ez még egy hw-nek is jócskán sok hp-t adna vissza), mert szokásos assa trükk: gyógyítás megy rá, erre hide-ol.

#1512 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 28. 18:50

N00bok r6 után is vannak, úgyhogy nyugi carto, egy darabig még nem fogod hiányukat érezni XD

Köv héten durva siege lesz, 3as ally ellen ppbe, habár abból csak a főklán erős úgy-ahogy, van 13xes sb, +0 130as orkkal meg egy r4 hawkkal.... van másik 13xes is, de ő meg assa szóval nem sokmit zavar majd...
Na mind1, majd meglátjuk, ha vesztünk az legfeljebb azért lesz mert kevesen leszünk, nem pedig az erőviszonyok miatt. Ha viszont evvel a kettes allyval bevennénk akkor télleg jó kis pénz folyna be a guildnek (perpill 20 ember között osztom szét a pénzt, és így ppből minimum 5m jutna egy főnek hetente ami azért elég nagy segítség, főleg most amikor esnek lefele az árak.

Persze breeder kártyák ára változatlan -_-'
Már healer buffokat lehet 2-3 misiért találni boltokba (múltkor vettem wis bless-t 400kért), de az sb kártyák ára csak nem megy lejjebb, túl sok ember váltott sbre, és így veszik a kártyákat mintha muszáj lenne....
Hát mégha jáccani is tudnának........
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1513 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 08:24

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. máj. 28., szerda - 17:50

+0 130as orkkal

:eek: No comment  :omg:

#1514 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 08:37

Magas karakterekhez, azon belül is főleg summoner kasztokhoz lenne egy kérdésem: Titeket mennyire keresnek meg azzal, hogy neveljetek állatot ?! (Guilden belül és kívül egyaránt)
Manapság egymás után keresgélnek meg ezzel, csak mert magasabb lett a karakter. Jópár petet húztam már, de mostanában mindenre nemet mondok. Saját petek is vannak amiket húzni szeretnék és ha valakinek elvállalom, jön a másik is, hogy akkor nekem is. Ha pedig neki nem, akkor jön a szöveg a diszkriminációról. Többször írtam már guilden belül is, hogy nincs pet lvl service.
Pláne ha hozzáteszem, hogy annak idején azért indítottam a breedert, mert a saját peteket akartam feljebb húzni (archer nem a legjobb arra) és nem volt pofám kuncsorogni, hogy más tegye helyettem, így a lehetőség nekik is adott, ahogy nekem is az volt annó. Vélemények ?! Ti hogy oldjátok meg az efféle "problémákat" ? :)

Szerkesztette: LTom 2008. 05. 29. 08:40 -kor

#1515 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 11:29

Nekem is már írtak jó párszor, rábököm hogy no,sry és kész. Ha pethúzással akarnák pénzt keresni akkor is eccerűbb venni lvl1 petet és azt húzni majd eladni, többet lehet vele keresni. Guilden belül és kívül sehúzok másnak petet
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1516 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 13:23

Lol, Piotr pp1ről beszélsz?

Szerkesztette: grimma 2008. 05. 29. 13:37 -kor

Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1517 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 16:11

PP1 bizony. Meglátjuk mi jön össze, azért vagyunk ám egy sárga tállal mi is a szövetségben.

Szerk.: én is csinálok egy breedert, tulajdonképpen annyi a tervem, hogy néhány petet felvigyek vele +10 60-ig (red pixie, yeti, meg ha nem lesz más, akkor ex-basic petek), vagyis olyan R4-ig használom talán. Nem kedvelem a summoner kasztokat, a spellsingert kifejezetten utáltam, persze az is közrejátszott, hogy minden normális kártyáját törtem +2-re is, így csak +0 jó esetben +1 kártyái voltak. Most egy sorcerert nevelgetek 50-esre, persze csak a pontok miatt, de ez se tetszik. Eddig talán a breeder-re tudnám rámondani, hogy nem rossz vele játszani (lvl 33 még csak mondjuk).

Szerkesztette: SuMMeR 2008. 05. 29. 16:16 -kor

#1518 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 17:02

He? Mit jelent a sárga tál kifejezés?
Amúgy akkor a lesajnált Wild7es szövetségesről annyit mondanék, hogy van olyan erős mint a BH, és eddig kifejezetten szervezettek voltak (támadtam már velük). Szóval nem csak a "túlerő"-ről lehet szó amennyiben kikaptok.
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1519 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 17:16

Idézet: grimma - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 18:02

He? Mit jelent a sárga tál kifejezés?
[...]

Látszik, hogy fiatal vagy és nőnemű. :D

Régi katonai szleng, azt jelenti sok (általában személyre vonatkozóan). Az eredete arra a műanyag tányérszerűségre utal, amiben minden féle kaját adtak (levesfélétől kezdve a mákostésztáig), jó öblös volt, sok fért bele. ;)

#1520 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 21:06

Nem tudom melyikükről beszélsz, mert dunkle-t akkor levertük amikor még slykya-k is ott voltak, hellsangels meg alapból gyengébb
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78