Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG
Elküldve: 2008. 10. 16. 12:42
Valaki szóljon a GM-nek plz hogy rakja ki a szűröm csak 1 percre. Nem tudok bemmenni az accountommal. Vagy most ki lettünk tiltva serverről ??? Bannoltak minket vagy mi???
Soha tobbet Ikrek jegyuvel.
Elküldve: 2008. 10. 16. 14:12
Hajátok idézöre kasztosodtam és az mit használyo two hands axe? jah és még 1 kérdés a Poultry card ot hogy kel használni? meg vmi magyar guildet írjatok lécci
Elküldve: 2008. 10. 16. 14:47
Idézet: nidol - Dátum: 2008. okt. 16., csütörtök - 14:12
Hajátok idézöre kasztosodtam és az mit használyo two hands axe? jah és még 1 kérdés a Poultry card ot hogy kel használni? meg vmi magyar guildet írjatok lécci
Szio,
nah figyelj..attol fugg milyen idezo vagy...breeder= two hand mace or 1 hand mace, spell singer= axe or dual axe, sorcerer= two hand staff or 1 hand staff or dik+shield-et nyomatnak, legalabbis a tobbsege azt hiszem...a poultry card meg nem tom bevan- e fogva...ha igen nyomsz egy alt+y-ont oda berakod a cardot es confirm, utana meg csak elovarazsolod a felfele mutato nyilacska skillel...

Remelem nem mondtam hulyeseget es remelem segitettem !

sok szerencset!
Egy lelkes jatekos.

Szerkesztette: pacal10 2008. 10. 16. 14:57 -kor
Elküldve: 2008. 10. 16. 15:02
na és még 1 vmi készvan a kezdö helyeken minden és kaptma egy oan questet hogy mennyek át a másik szigetre hogy tudok:D
Elküldve: 2008. 10. 16. 15:38
Idézet: nidol - Dátum: 2008. okt. 16., csütörtök - 15:02
na és még 1 vmi készvan a kezdö helyeken minden és kaptma egy oan questet hogy mennyek át a másik szigetre hogy tudok:D
a sziget közepén ahol az npc k vannak ott lesz 1 domb ahol van a teleporter
lenne 1 kérdésem hogy ebből a bear dungiból mit lehet venni a pontok után vagy hol lehet levásárolni?
Rappelz:
Yeti: Bewy 120/50 Soldier
FirstSorc 100/40 Battle Summoner
Pet: Ulquiorra 100+10 Nighthawk
Grimmjow 100+10 Nighthawk
Yeti: Bewy 120/50 Soldier
FirstSorc 100/40 Battle Summoner
Pet: Ulquiorra 100+10 Nighthawk
Grimmjow 100+10 Nighthawk
Elküldve: 2008. 10. 16. 15:44
IGEN en is erre keresem a valaszt...
legyszi vki segintsen nekunk! koszke

legyszi vki segintsen nekunk! koszke
Elküldve: 2008. 10. 17. 09:37
PART II ENCHANT RATE FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsinórba ment az összes, alapból volt 4 +1 1 +3 meg 1 +4, törés nélkül +5re.
A hawk is aranyos csak self buffokkal =)

Zsinórba ment az összes, alapból volt 4 +1 1 +3 meg 1 +4, törés nélkül +5re.
A hawk is aranyos csak self buffokkal =)

Tortus szerver
BountyHUNters guild
Pi0tr 154/50 Soul Breeder
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 10. 18. 18:04
Őszintén engem vajmi keveset izgat mások véleménye, nem értük jáccok....
Inkább csinálok normális partit minthogy behívjak akárkit aztán pt halál közepette teleportáljak fél ssel (nemegyszer megtörtént anno). Nem izgat ha "leégek", mivel én viccnek vettem az egészet és csak röhögtem rajta
Én bevállalom hogy nem jópofizok mindenkinek.... És mégis ha akkora bunkó meg f*** meg stb vagyok akkor miért írnak rám folyamat pt közbe hogy van-e hely????
Inkább csinálok normális partit minthogy behívjak akárkit aztán pt halál közepette teleportáljak fél ssel (nemegyszer megtörtént anno). Nem izgat ha "leégek", mivel én viccnek vettem az egészet és csak röhögtem rajta
Én bevállalom hogy nem jópofizok mindenkinek.... És mégis ha akkora bunkó meg f*** meg stb vagyok akkor miért írnak rám folyamat pt közbe hogy van-e hely????
Szerkesztette: Piotr 2008. 10. 18. 18:14 -kor
Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 10. 18. 18:14
Mondjuk Csabit ismerem, szerintem csak rossz napja volt, legalábbis én nem láttam még ennyire kiakadni ilyen jelentéktelen dolgon.
Elküldve: 2008. 10. 18. 21:51
:)hello....
Látom zajlik az élet,....Pio en a Csabi mellett allok...ez bunkosag volt.......!!!!!!
1:nem tehet senki rola ha penz szuke miatt peteket huzz....vazze nem tud mibol ss-t,kartyat,fegyvert,cuccokat venni!!!!nem mindenki miller.....
2:ha egy haverom lv1 csirkevel jon ptni...leszarom,annak orulok hogy van egy magyar a ptban:)
meglehet kerdezni Gepat:)))))lol
kerjel elnezest a csabitol:)))lol

Látom zajlik az élet,....Pio en a Csabi mellett allok...ez bunkosag volt.......!!!!!!
1:nem tehet senki rola ha penz szuke miatt peteket huzz....vazze nem tud mibol ss-t,kartyat,fegyvert,cuccokat venni!!!!nem mindenki miller.....
2:ha egy haverom lv1 csirkevel jon ptni...leszarom,annak orulok hogy van egy magyar a ptban:)
meglehet kerdezni Gepat:)))))lol
kerjel elnezest a csabitol:)))lol
Elküldve: 2008. 10. 18. 22:01
JA))))BIZTOS AZERT IRNAK RAD MERT NEM TUDJAK HOGY TE A PIO VAGY:)))))LOL
nem tudtam kihagyni....
nem tudtam kihagyni....
Elküldve: 2008. 10. 18. 22:15
Tudják hogy pio vok, és engem fullra nem izgat ki van a ptba, most is éppen guildbelivel partiztam, neki sincs pénze, ss nélkül ptzik és mégis fullra jól nyomja.
Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 10. 18. 23:19
Meh, már nem lehet szerkeszteni előző hozzászólást...
Szóval az nem érdekel hogy mien nemzetű emberkék vannak ptba
Szóval az nem érdekel hogy mien nemzetű emberkék vannak ptba
Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 10. 19. 01:16
Es honnét tudod az alapján hogy hányadik szintűek a petjei , hogy vajon jól tolja-e vagy sem? Még emlékszem egy írásodra ahol épp azt magyaráztad, hogy ki akartak tenni, mert nem volt evo3 a yetid, aztán mégis milyen jól ment mert te használod a petskilleket, mások meg nem. Arra is rákérdeztél csabinál, hogy vajon használja-e a skilleket?
Idézlek:
"Na igen ezt én is tapasztaltam, le lettem hordva amiért nem 2 evo3 petet használtam aztán pt közepe fele benyögi az egyik tag hogy 2 evo3 petes sb helyére vettek be és most gyorsabban ölnek.... NC
Új pet skillekkel tényleg van különbség pt és pt között."
Na részemről ennyit diktált az igazságérzet marhaságom:
Sajnos a nagypet is lehet részben pénz kérdés, ergo ha valakinek nincs pénze esetleg nincs nagy petje. Attól még lehet jó játékos. Ja és lehet valakit hergelni (bár az se szép) de aztán "izléses" kis aranyozott keretben kilógatni a magánba írott anyázásokat, hogy hű de jót fogunk majd röhögni nem feltétlenül szép dolog, és szerintem baromira nem vicces.
Idézlek:
"Na igen ezt én is tapasztaltam, le lettem hordva amiért nem 2 evo3 petet használtam aztán pt közepe fele benyögi az egyik tag hogy 2 evo3 petes sb helyére vettek be és most gyorsabban ölnek.... NC
Új pet skillekkel tényleg van különbség pt és pt között."
Na részemről ennyit diktált az igazságérzet marhaságom:
Sajnos a nagypet is lehet részben pénz kérdés, ergo ha valakinek nincs pénze esetleg nincs nagy petje. Attól még lehet jó játékos. Ja és lehet valakit hergelni (bár az se szép) de aztán "izléses" kis aranyozott keretben kilógatni a magánba írott anyázásokat, hogy hű de jót fogunk majd röhögni nem feltétlenül szép dolog, és szerintem baromira nem vicces.
Szerkesztette: grimma 2008. 10. 19. 01:20 -kor
Elküldve: 2008. 10. 19. 08:34
Csak nekem 6 szint különbség volt a petem meg a mobok között, nem pedig 25++..... és r3 orkkal r5++ moboknál......
És evvel a pénzes dologgal le lehet állni, nekem se dobták az ölembe amim van erről ennyit (nekem nincs a kezem 3-4++ account....)....
Dehát ez van, szabad ország, mindenki gondolhat amit akar. Nekem ez így jó, tegnap 5 óra pt volt zsinórban, non-leecher emberekkel, r5++ petekkel r5++ ptba........ 5*30%++ ssel, szóval ienek után felőlem akár bunkó is lehetek
És evvel a pénzes dologgal le lehet állni, nekem se dobták az ölembe amim van erről ennyit (nekem nincs a kezem 3-4++ account....)....
Dehát ez van, szabad ország, mindenki gondolhat amit akar. Nekem ez így jó, tegnap 5 óra pt volt zsinórban, non-leecher emberekkel, r5++ petekkel r5++ ptba........ 5*30%++ ssel, szóval ienek után felőlem akár bunkó is lehetek

Szerkesztette: Piotr 2008. 10. 19. 08:46 -kor
Tortus szerver
BountyHUNters guild
BountyHUNters guild
Elküldve: 2008. 10. 19. 23:13
Idézet: Piotr - Dátum: 2008. okt. 19., vasárnap - 7:34
Semmi közöm a dolgokhoz és lehet tényleg nem dobták az öledbe amid van, de azért ezt inkább nem kellett volna írnod

Kifogtad az idiótákat vagy máshogy, de körül lehetne nézni a szervereken hányan kaptak annyit cumót egy orkért amit pl annak idején Te. Maradjunk annyiban, hogy iszonyatosan szerencsés vagy a játék terén.
Elküldve: 2008. 10. 22. 10:00
Fasza. Lejött valami gecci frissítés és nem birok belogolni. Úgy utalom mar az ilyeneket.

Soha tobbet Ikrek jegyuvel.