Idézet: Warton - Dátum: 2007. nov. 22., csütörtök - 0:09
Szerintem nem, egy új gép egy jó táp és egy jó alaplap kiválasztásával kezdődik. Háznak meg jó valami dzsunka az oldalát úgyis levesszük így szellőztetjük a gépet.Sosem értettem, hogy miért költenek emeberek ~10.000,- forintot házra.

Mert igénytelenség levenni az oldalát; vannak akik ezt nem tehetik meg mert normális körülmények között vannak a szobában, gyerekek/vendégek, etc;
nem utolsó sorban már egy jó 5-6 ezres házban is alacsonyabbak a hőmérsékletek ha fen az oldala és dolgoznak halkan a házhűtők és persze nem egymás ellen harcolnak a ventik; hanem normális hűtés van benne (a vga nem fúj a vinyókra, a procooler lehetőleg a tápba, a vinyóventi nem csak a vinyót hűti hanem első házventi is, stb...) Nem utolsó sorban nem kis különbség van zaj szempontjából sem.
(Ha leveszem a ház oldallapját (léghűtésnél) 4-7°al emelkednek a hőmérsékletek... ez már 6-7(-10) éve így van, csak a dzsunkáknál nem (feltéltlen).
Alaplapot többször cserélsz mint házat nem utolsó sorban.
Ha időd engedi keresgélj aláírásomban; nem látod a sok évi melót, a rossz/nem eredményes kísérleteket, mikor esetleg éjjel 1 kor eszembe jutott valami és soxor segítséggel együtt kivitelzetük hgy lemérjükl hogy tényleg jobb lett-e így vagy nem; stb. Papírboltosok kedvence voltam amennyi kartont hazsnáltam különböző dolgokhoz, és dzsunka házakat mai napig javítok fel velük. 125.ére nem fogom belinkleni amiket szoktam, keresd meg ha érdekel, én már jónéhányszor beraktam, eredményt is leírtam.
szerk: Húgom házát 3800ért vettem anno a mistrálban és nagoyn jól szellőzik. Igaz papírvékony, de valamit valamiért. 9550 terhelve sose ért el langyosnál melegbb hőmérsékletet pedig 9600xt órajeleken ment; 1,6@2,2 procin tölcsér+stock cooler leszabályozva kombó mégis max 4essel kezdődik a hőmérséklet, ahogy a 4 házventit is látod csak forogni de nem hallod, mégis érezhető(elég közelről) a huzat, tápnál dettó (vízszintes síkon 2 vventissé alakított, burkolat cserélt régi DTK). Deluxe házakból és néha 1- 2másikból is találni eégszen jókat, csak tudni kel mi a jó! Ha picikét hajlandók vagyunk dolgozni akkor 10ért már jó ház+táp kombót is kapni, kedvenceim a Foxconn mikroatxes kombói, a bennük lévő fsp alaú tápban aventit 5Vra forrasztom, 2×9cm silentblade@5V, tölcsér-esetleg passzív prochűtő vagy halk aktív, Kedvesemnek 1,6@2Ghz zalman 7000 passzívan megy, 43°volt a max május végén orthossal 1 órát fűtve... Szal van olcsón jó ház, csak kevés!