Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. okt. 12., péntek - 0:35
Annyiert meg egy normalis 100-asat sem kapsz hasznaltan...
pclandnal:
29764 D-Link DGE-528T
10/100/1000Base-TX Gigabit Ethernet PCI
Nettó ár: 2575Ft + áfa / db
Áfa : 20%
Bruttó ár: 3090Ft / db
vagy ez nemjo?
Idézet
Délután/este küldök.

Kösz
Idézet
Azért én elöször megnézném, hogy biztos a VGA szállt-e el, nem a monitor, vagy egyszerűen elállítódott a frekvencia, mittomén, lehet, hogy egyszerű vinfos hiba.
Ja, látom, írod, hogy másik VGA-val megy. És a kártya másik gépben megy-e?
Csökkentett módban is ezt csinálja? És másik monitorral?
picit offtopik de azért leirom
2 monitorom van a képek is 2 különbözö monitorrol vannak, szoval az kizarva.
Mikor bekapcsolom van hogy a boot látszik, amikor az irq-kat listázza az torz, az ahol ki kellvalsztani a csökentett modot az is torz, mikor betölt az is.. A crt monitor közepen a képen a fehér kocka az akar lenni az egér... Ha resetelem akkor a boot legelejetöl fogva torzit, kis pihenö utan vissza all az irq-knál valo torzitasra.. Lószar. Más gépbe nem raktam bele. Masik vga-val müködik minden csak tul regi a mostani alaplapba..
Idézet
6550-essel nem állsz meg 100 alatt smile2.gif főleg nem, hogy 8600-ast nézegestz 30 ezres kategóriában, ami kb ugyanannyit tud, mint a 2600xt, csak drágábban. (nem beszélve mondjuk a 8600gts-ről, ami egy tuningolt gt, jóval túlárazva - kb ugyannnyi értelme van, mint a gddr4-es hd2600xt-nek)
nincs ilyen, hogy intelhez nvidia főleg, hogy az uj lapok default crossfire képesek, és csak tuning driverekkel megy az sli
1333-mas fsb-t minden támogatja, max tuningnak fogja fel smile2.gif
de a p35/g33 az simán tudja.
az én abit lapom hangkártyájában sincs semmiféle ilyesmi "bass redir", vagy nem találom gondolkodik.gif
népszerű stabil lap: gigabyte p35-ds3r
solid state capatitors: szilárdelektrolitos kondik, elvileg tovább birja.
szerintem 120-130k ból is kilehet hozni, az nemgáz még. Nemtudom mi ez a crossfire meg sli (2vga-s rendszer esetleg?) de ha joltom amd megvette az atit szoval aminek amd-hez köze van azt nem vennék intel proci mellé.. Vagycsak szimplan ki szeretnem probalni a "masik oldalt". Ismeröseim nagyon ajánlgatják az nvidia vga-t..
Van mégegy aggályom a dualcore-al szemben, ha valami csak 1 magot tud kihasználni akkor az olyan lesz mint arégi procimon, ami 1magos volt és 2.2ghz.. És "Intel Core2 Duo E6550 2,33GHz" ebben a felírásban 1 mag 2,33ghz, vagy a kettö együtt?
Szerkesztette: FireShadow 2007. 10. 12. 14:29 -kor