Idézet: gemini - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 11:54

ramból szinte mindegy, amelyiket olcsóbban veszed.
én geil párti vagyok (elég sok geil ramom volt, a híres kékbordás 400-astól kezdve) de corsair, kingston, a-data mind jöhet. ha extra tuningot akarsz, akkor micron d9 chipes ramot keresel (ddr2 info) de 1000-ig a legtöbb promos chipes 800-on alapból CL4 ram elmegy CL5-ben. és az a legkisebb 1:1 osztót nézve is 500-as fsb, ahol a 6550-esed 3500 mhz-et megy majd.
az uj radeonok meg uvd supportosak, hardveres nagyfelbontású video dekódolás. (h.264/avc és vc-1 -> blu ray és hd-dvd) havi szinten jön ki driver. szerintem gond nélkül vállalható.
Köszi a választ!
Akkor Corsair lesz, mivel azt "kissé" könnyebben be tudom szerezni, mint az a-datát. A procit nem akarom ennyire rommá húzni, egy alapfeszes tuninggal simán beérem.
Drivert azért gondoltam, mert hallottam panaszokat a 8.2-es Catalist minőségére...ez nem megy, az nem jó, így nem stabil...Amúgy 3600-as szériából melyik márka lenne a legjobb, főleg hang szempontjából? Gondolom a teljesítménye mindnek ugyanolyan. Az AA ezeket em fekteti meg annyira, mint a 2600-asokat?