Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 7:54
Teljesítmény röviden:
Képminőség röviden: HDDVD&Blueray Rocks
Balintka: PCWorld, Gamestar hw-es cikkei általában erős fenntartással kezelendők; sokszor az első bekezdésnél kilóg a lóláb hogy kik tesztelnek
Mindegy, Dirt, Bioshock, Moha szépen megy, kicsivel szebben mint ismi tunnigolatlan E6400+8600GT-jén (pedig nekem Pro van nem XT), szal én elégedett vagyok, és mindenütt jövőállóbnak jön ki. A HD gyorsítása hogy összejött arról bevallom lermaradtam, nice work. (Mikor még 8600 teszteket olvastam akkor a kanyarban sem volt ilyen teszt, utána meg nem néztem.)
Ez CPU használatot mutat, nem a teljesítményt. Felőlem lehet jobb az Ati, én akkor sem veszek radeont

Nálam is szépen megy moha, még 3200+-al is úgy ment. Az hogy a 2600 jövő álló inkább vond vissza

Fél év múlva a 8600GT-vel együtt low end lesz, és cserélni kell (egy gamernek). A PH tesztje szerint ha jól emlékszem jobban lehúzták a 2600-at, hogy a gyenge 8600-nál is gyengébb.
Íme:
Az AMD videokártyákat gyártó részlege továbbra sem talált magára: a HD 2600 XT DDR4-es változatával egy olyan középkategóriás videokártyát készített, mellyel alulmúlta még vetélytársát is, amely már eleve nem volt egy sebességbajnok. Mindezt tetézi a meghajtóprogram kiforratlanságával, amire már a HD 2900 XT-vel kapcsolatban is panaszkodtunk. A HD 2600 XT azon nyomban meghal a terheléstől, ahogy bekapcsoljuk az élsimítást, köszönhetően a shader alapú AA megvalósításnak és a kevés ROP-egységnek. Az élsimítás nélküli teljesítménye még megfelelő a 8600 GT-hez képest, de számos játékban elfogadhatatlan a produkciója, ami valószínűleg a driver számlájára írható. Az AMD (illetve ATI) a Radeon 9600 XT óta nem adott ki valóban versenyképes, valódi középkategóriás videokártyát... Meddig kell még várnunk?
Nem tudjuk, mindenesetre a GDDR4-es memóriával szerelt HD 2600 XT jelen pillanatban nem ajánlható a GeForce 8600 GT ellenében, főleg mert drágább is annál, a GDDR3-as változat kicsit olcsóbb és kicsit lassabb lesz, egyelőre ezzel a kártyával kapcsolatban nem nyilvánítunk véleményt, letesztelésére a későbbiekben fogunk sort keríteni.
A PH! sztem megbízható oldal tesztek szempontjából. Amiben a 2600 jobb, az a HD. De egy gamernek ez nem számít. mindemellett többet is fogyaszt. A sz*r meghajtó programok évek óta kísérik az Atit, ezért sem vennék a kártyáiból.
Szerkesztette: Balintka 2007. 10. 08. 10:05 -kor