Idézet: Kory - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 9:08
Meg a Gigabyte-ot is

, segond.
Az én szerkesztett hozzászólásomban már AGP-s modell van. Nézd csak meg alaposabban!
Idézet
Nem vagyok kiskeres, de elvben az összes olyan kiskernél megrendelhető, aki az Expert nagykerből tud hozni árut. Más kérdés, hogy ha jól látom a Galaxy leállt volna a DDR3-as Gt-k gyártásával?

Én úgy fogalmaznék, hogy szinte az összes cég leállt, az
AGP-s videokártyák gyártásával, de legalábbis nagyon visszavették a gyártott volument, a hazai forgalmazók pedig nem nagyon hoznak már be ilyet az országba.
Idézet
Pl. Inno-t és Palit-ot sem vennék, de nem flame-keltés miatt.

Az Inno kapcsán nálam is "rezeg a léc", de hallottam, hogy az FX szériában gyártották a szemetet főleg. A legújabb generáció tagjaival (6600-ak, 7300,7600, 8800, stb.) már nem nagyon van minőségi probléma a hírek szerint.
Idézet
Az 512 Mb-os X1650 Pro Ati kártya kb. egy szinten van a DDR3-as 7300-al (nagyjából, néha ez gyorsabb, néha a másik)
Ez megdöbbentő. Hogyan lehet az, hogy néggyel több textúrázó egységgel, s 200 MHz-el magasabb magórajellel együtt is "csak" a 7300GT szintjén van?
A specifikációi szerint a 7600GT-nek kellene, hogy vetélytársa legyen. :confused:
Szóval miért van ez?
Idézet
Egyébiránt a Te processzorod mellé szinte mindegy hogy DDR2-es 7600 GS vagy DDR3-as 7300 Gt szintű kártya kerül (vagy akár az ATI).
A procimban van tuninpotenciál. : ) Egyébként most a gépemben a videokártya a szűk keresztmetszet. NAGYON szűk keresztmetszet.
S ha már veszek egyet tizenpárezer forintért, akkor olyat vennék, hogy használatával rendszer szűk keresztmetszete ezután a processzor legyen.