Idézet: Bucy - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 21:04
El ne kiabáld!  

Sajnos tényleg elkiabáltam. Megint nem működik.  

Azóta átesett a számítógépem egy teljes rendszerújratelepítésen, immár Windows XP Pro SP2 került fel.
Továbbra is az Opera 9.27-et telepítettem, a 9.0.115.0 Flash verziót, de nem nyerő a dolog.
Valamiért az Opera és az Internet Explorer is azt írja ki a youtube videoknál, hogy: "Hello you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. G
et the latest Flash Player."
Namost ebben az a szép, hogy ugyebár a Flash Player és a legfrisebb Java is telepítve van, valamint mindkét böngészőben engedélyezve vannak.
Lehet valami beállítás, mi felett elsiklottam? 

Az általad küldött DLL és exe fájlokkal az Opera játsza a youtube video-kat, de a hang szaggat, ugrik, így élvezhetetlen.
A rendszer újratelepítés előtt ezzel a módszerrel tökéletes volt.
Mit tegyek? Van bárkinek használható ötlete?
Jah, ráadásul "rapszodikusan nem működik" az egész. Ha ilyenkor legyalulom a Flash Player-t, újratelepítem, akkor általában megjavul a dolog. De legközelebb, amikor következő alkalommal bekapcsolom a gépet, akkor már nem jó; 2 másodperc után megáll a youtube video.
Most is így volt. Tegnap tökéletesen játszotta, ma az imént bekapcsoltam a gépet, hallgatnék némi zenét, erre megint nem jó a youtube lejátszás. Pedig teljesen nyilvánvalóan semmit nem módosítottam a rendszerben a tegnapi állapothoz képest.
Én már nem értem ezt az egészet.  :confused:

Szerkesztette: Piftuka 2008. 08. 23. 18:05 -kor