Call of Duty 2 (II.)
Elküldve: 2008. 12. 16. 10:44
Én még szoktam éha, xfiren vagy msn-en meg kéne beszélni egy közös nosztalgia puffogtatást.
Elküldve: 2008. 12. 16. 14:27
Se a COD1, se a COD2 lemezemet nem találom. 
Pedig COD1 volt az első játék, amivel multiztam (előtte nem volt normális netem, csak faxmodemes).
Az [SF]Alexandria is COD1-nél kezdődött. Daniel Jakson, Dunkel, Rat, Belaus Tod, Kinyiffanov, Dekanov...hmmm jól szét szóródott a régi banda. Csak én, meg Dekanov nyomjuk még néha...
Illetve Tiomi, aki saját COD4 klánt alapított...
Pedig COD1 volt az első játék, amivel multiztam (előtte nem volt normális netem, csak faxmodemes).
Az [SF]Alexandria is COD1-nél kezdődött. Daniel Jakson, Dunkel, Rat, Belaus Tod, Kinyiffanov, Dekanov...hmmm jól szét szóródott a régi banda. Csak én, meg Dekanov nyomjuk még néha...
Illetve Tiomi, aki saját COD4 klánt alapított...

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2009. 02. 12. 01:11
sziasztok van egy nagy bajom, én ezen a szerón hosszabb ideje azaz már 2 éve intenzíven jáccok nagyon szeretem szerintem, ismertek vagy láttatokmár ot Ramms+ein[FAN) néven vagyok fent mindig,de
nemsokára viszgázok és nem jácottam már vagy 4 hónapja ,nemvoltam gépelőtt és mikor belépnék a szeróra nemírja ki a nevet az x firen nem kapcsolódik ezalat a 4 hónapalat megszünt volna a szeró ?????írjatok légyszives xfirem:slipknotocska
Elküldve: 2009. 02. 12. 08:30
Idézet: slipknotocska - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 2:11
sziasztok van egy nagy bajom, én ezen a szerón hosszabb ideje azaz már 2 éve intenzíven jáccok nagyon szeretem szerintem, ismertek vagy láttatokmár ot Ramms+ein[FAN) néven vagyok fent mindig,de
nemsokára viszgázok és nem jácottam már vagy 4 hónapja ,nemvoltam gépelőtt és mikor belépnék a szeróra nemírja ki a nevet az x firen nem kapcsolódik ezalat a 4 hónapalat megszünt volna a szeró ?????írjatok légyszives xfirem:slipknotocska
Nem írtad a szerver nevét! Így nem tudunk segíteni.
Szóval konkrétan melyik klán melyik szerverét keresed?

Elküldve: 2009. 02. 20. 17:39
Üdv.
Hosszab szünet után gondoltam megint játszanék online. Elővettem volna az all seeing eye-t, de az nem akar működni. Mostanság hogy tudom a PB frissíteni? 1.3-patch már fent a játékon.
Tudtok valami szervert figylő (mint pl. all seeing eye) programot ahol könnyedén válogathatok a szerverek között?
Előre is thx
Hosszab szünet után gondoltam megint játszanék online. Elővettem volna az all seeing eye-t, de az nem akar működni. Mostanság hogy tudom a PB frissíteni? 1.3-patch már fent a játékon.
Tudtok valami szervert figylő (mint pl. all seeing eye) programot ahol könnyedén válogathatok a szerverek között?
Előre is thx
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux
Elküldve: 2009. 02. 21. 08:51
Idézet: Lenny - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 18:39
Üdv.
Előre is thx
Előre is thx
Szia!
ASE után kicsit szokatlan lesz, de ez egy nagyon ügyes és népszerű szerverkereső progi, egy csomó extra szolgáltatással. Szóval én mindenféleképp ezt javaslom:
X-FIRE

Elküldve: 2009. 02. 23. 20:48
Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 10:44
Én még szoktam éha, xfiren vagy msn-en meg kéne beszélni egy közös nosztalgia puffogtatást.
No.... nekem sincsm ost fent aCoD 2 csak az 1. része.....
tényleg kéne már szervezni vmi kis Kar98/Lee-einfield/Mosin-Nagant viadalt, mert már nagoyn nem megy az only rifle.....
Free
Xfire & Steam : freemanhun88
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Elküldve: 2009. 04. 10. 06:38
FATEER!
Azt hiszem megkeresem valahol a cod2-es lemezem és újra felnyomom a gémet. Nosztalgiából.
Olvastam, hogy miket írtál a cod4 fórumra....és hát...na....kedvet kaptam.
Addig is, aki korrekt, jó COD2 szervert keres, az látogasson el erre az ip címre:
84.2.39.244:28961

Ja... természetesen mindenben amiben csak tudok szívesen segítek.
Azt hiszem megkeresem valahol a cod2-es lemezem és újra felnyomom a gémet. Nosztalgiából.
Addig is, aki korrekt, jó COD2 szervert keres, az látogasson el erre az ip címre:
Szerkesztette: Sendrov 2009. 04. 10. 06:41 -kor

Elküldve: 2009. 04. 10. 16:22
Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 6:38
FATEER!

Sziasztok ! A hét végére felteszem az összes SF Andreas Dunkel által készitett mapot feltéve ha megtalálom mindet
Az öregedés jele, hogy a reggeli merevedést a derekadban érzed !!
Elküldve: 2009. 04. 10. 18:04
Egy iylen nosztalgiázásra én is vevő vagyok, bár megkopott rifle tudásom az eltelt idő alatt, de sebaj. Fő a "fun"
Elküldve: 2009. 04. 10. 21:23
FATEER!
Vígan elpuffogtatok a szervereteken, de amikor jön egy egyedi map (pl. most épp az SFKarpatalja_v3), akkor kivág a szerver.
Nemtom mi a baja..
pedig ez a map megvan nekem is, elhiheted.
Vígan elpuffogtatok a szervereteken, de amikor jön egy egyedi map (pl. most épp az SFKarpatalja_v3), akkor kivág a szerver.
Nemtom mi a baja..

Elküldve: 2009. 04. 12. 23:59
Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 21:23
FATEER!
Nemtom mi a baja..
pedig ez a map megvan nekem is, elhiheted.
Nemtom mi a baja..
Talán azért mert belenyultam egy kicsit, a letöltést engedélyezted ?? F40T mapába töltödnek le a cuccok igy nem szemetelem össze a main mapádat.
Elküldve: 2009. 04. 13. 22:56
Nálam volt a gond, de megoldottam.
Szóval mikor is szoktál játszani?

Elküldve: 2009. 04. 14. 10:39
Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. ápr. 13., hétfő - 22:56
Nálam volt a gond, de megoldottam.
Az az igazság izé
Elküldve: 2009. 04. 14. 11:19
Az volt a gáz, hogy hiába kapcsoltam be a letöltést, szerverre kapcsolódáskor visszaállt magától "no"-ra. Manuálisan kellett átírnom a cfg-ben. Utána már letöltötte tőletek, ami csak kell.
Egyébként fiók mélyén megtaláltam tartalékállományú régi wincseszterem, amire évekkel ezelőtt feltelepítettem a cod2-t. Na ezt kötöttem most be ideiglenesen a dvd rom helyére és így tudok most játszani.
Szóval elég régi és ütött-kopott verzió ez már, arról nem is beszélve, hogy anno mapszerkesztés miatt egy csomó plusz dolog került bele.
Sajnos én is csak nagyon össze-vissza időpontokban érek rá játszani, és azt sem gyakran.
Tegnap rifléztem kicsit. Nem nálatok, mert este 11 után már kiürült a szerótok.
Felmentem valahova ahol rifle volt, meg folyamatosan toujane. Már pár perce tolták amikor csatlakoztam.
Egy csomó killt bekaptam, mire újra megszoktam a riflézést. Voltak olyan percek, amikor szinte minden összejött, egy lövés, egy ember. Persze le is lettem csíterezve. Az ellenfelek nem voltak nagyon profik, mert első lettem, igaz 76/71-es stattal. Ja a szerón volt gránát, kispisztoly és telepített géppityu is. Én egyiket sem használom soha, viszont egy csomó killt bekaptam ezek miatt.
Hmm-hmm
.... csak jó ez a riflézés ..na!
Egyébként fiók mélyén megtaláltam tartalékállományú régi wincseszterem, amire évekkel ezelőtt feltelepítettem a cod2-t. Na ezt kötöttem most be ideiglenesen a dvd rom helyére és így tudok most játszani.
Szóval elég régi és ütött-kopott verzió ez már, arról nem is beszélve, hogy anno mapszerkesztés miatt egy csomó plusz dolog került bele.
Sajnos én is csak nagyon össze-vissza időpontokban érek rá játszani, és azt sem gyakran.
Tegnap rifléztem kicsit. Nem nálatok, mert este 11 után már kiürült a szerótok.
Felmentem valahova ahol rifle volt, meg folyamatosan toujane. Már pár perce tolták amikor csatlakoztam.
Egy csomó killt bekaptam, mire újra megszoktam a riflézést. Voltak olyan percek, amikor szinte minden összejött, egy lövés, egy ember. Persze le is lettem csíterezve. Az ellenfelek nem voltak nagyon profik, mert első lettem, igaz 76/71-es stattal. Ja a szerón volt gránát, kispisztoly és telepített géppityu is. Én egyiket sem használom soha, viszont egy csomó killt bekaptam ezek miatt.
Hmm-hmm
Szerkesztette: Sendrov 2009. 04. 14. 11:21 -kor

Elküldve: 2009. 04. 14. 18:59
Kicsit rozsdás még a jó öreg Lee-Enfield, de azért egy első helyet még össze lehet vele kaparni 

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Elküldve: 2009. 04. 14. 20:48
Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 18:59
Kicsit rozsdás még a jó öreg Lee-Enfield, de azért egy első helyet még össze lehet vele kaparni 

Jó az angoyn is ahhoz képest....
Esetleg teszt mikor lesz mp_szegeden?
Free
Elküldve: 2009. 04. 20. 10:43
üdv CoD szakik
Gondoltam benézek szerveretekre, fel is tettem CoD2-őt meg minden, viszont van kis probléma. Az mitől lehet, hogy állandóan elfelejti a saját beállításaimat, gombkiosztás, grafika stb. ? Minden újraintítás után minden úgy van, ahogy telepítés után volt.
Elküldve: 2009. 04. 20. 18:09
Idézet: Gabesz - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 10:43
üdv CoD szakik
Gondoltam benézek szerveretekre, fel is tettem CoD2-őt meg minden, viszont van kis probléma. Az mitől lehet, hogy állandóan elfelejti a saját beállításaimat, gombkiosztás, grafika stb. ? Minden újraintítás után minden úgy van, ahogy telepítés után volt.
hmmm....ilyet még nem tapasztaltam, mert ha a beállítások alatt az aplly gombra rákattolsz, ami megjelenik, akkor elvileg el kéne tárolnia..... De ezenm kivóül nem találkoztam még ilyen problémával, ha nem ez a gond....
Free

Súgó
A téma zárva.