HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 (II.)

#101 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 16. 10:44

Én még szoktam éha, xfiren vagy msn-en meg kéne beszélni egy közös nosztalgia puffogtatást.

#102 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 14:27

Se a COD1, se a COD2 lemezemet nem találom.  :(
Pedig COD1 volt az első játék, amivel multiztam (előtte nem volt normális netem, csak faxmodemes).
Az [SF]Alexandria is COD1-nél kezdődött. Daniel Jakson, Dunkel, Rat, Belaus Tod, Kinyiffanov, Dekanov...hmmm jól szét szóródott a régi banda. Csak én, meg Dekanov nyomjuk még néha...  :rolleyes:
Illetve Tiomi, aki saját COD4 klánt alapított...
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#103 Felhasználó inaktív   slipknotocska 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 12. 01:11

sziasztok van egy nagy bajom, én ezen a szerón hosszabb ideje azaz már 2 éve intenzíven jáccok nagyon szeretem szerintem, ismertek vagy láttatokmár  ot Ramms+ein[FAN) néven vagyok fent mindig,de :( nemsokára viszgázok és nem jácottam már vagy 4 hónapja ,nemvoltam gépelőtt és mikor belépnék a szeróra nemírja ki a nevet az x firen nem kapcsolódik ezalat a 4 hónapalat megszünt volna a szeró ?????írjatok légyszives                      xfirem:slipknotocska

#104 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 08:30

Idézet: slipknotocska - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 2:11

sziasztok van egy nagy bajom, én ezen a szerón hosszabb ideje azaz már 2 éve intenzíven jáccok nagyon szeretem szerintem, ismertek vagy láttatokmár  ot Ramms+ein[FAN) néven vagyok fent mindig,de :( nemsokára viszgázok és nem jácottam már vagy 4 hónapja ,nemvoltam gépelőtt és mikor belépnék a szeróra nemírja ki a nevet az x firen nem kapcsolódik ezalat a 4 hónapalat megszünt volna a szeró ?????írjatok légyszives                      xfirem:slipknotocska

Nem írtad a szerver nevét! Így nem tudunk segíteni.  :think:
Szóval konkrétan melyik klán melyik szerverét keresed? 
Kép

#105 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 17:39

Üdv.

Hosszab szünet után gondoltam megint játszanék online. Elővettem volna az all seeing eye-t, de az nem akar működni. Mostanság hogy tudom a PB frissíteni? 1.3-patch már fent a játékon.
Tudtok valami szervert figylő (mint pl. all seeing eye) programot ahol könnyedén válogathatok a szerverek között?

Előre is thx  :respect:
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#106 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 08:51

Idézet: Lenny - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 18:39

Üdv.

Hosszab szünet után gondoltam megint játszanék online. Elővettem volna az all seeing eye-t, de az nem akar működni. Mostanság hogy tudom a PB frissíteni? 1.3-patch már fent a játékon.
Tudtok valami szervert figylő (mint pl. all seeing eye) programot ahol könnyedén válogathatok a szerverek között?

Előre is thx  :respect:

Szia!
ASE után kicsit szokatlan lesz, de ez egy nagyon ügyes és népszerű szerverkereső progi, egy csomó extra szolgáltatással. Szóval én mindenféleképp ezt javaslom:
X-FIRE
Kép

#107 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 20:48

Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2008. dec. 16., kedd - 10:44

Én még szoktam éha, xfiren vagy msn-en meg kéne beszélni egy közös nosztalgia puffogtatást.

No.... nekem sincsm ost fent aCoD 2 csak az 1. része.....

tényleg kéne már szervezni vmi kis Kar98/Lee-einfield/Mosin-Nagant viadalt, mert már nagoyn nem megy az only rifle.....  :(  Tehát, vmikorra meg kék beszélni, mindíg csak mondjuk, mondjuk....

Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#108 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 06:38

FATEER!
Azt hiszem megkeresem valahol a cod2-es lemezem és újra felnyomom a gémet. Nosztalgiából.
Olvastam, hogy miket írtál a cod4 fórumra....és hát...na....kedvet kaptam.  :)

Addig is, aki korrekt, jó COD2 szervert keres, az látogasson el erre az ip címre:
84.2.39.244:28961   :up:  ;)

Ja... természetesen mindenben amiben csak tudok szívesen segítek.

Szerkesztette: Sendrov 2009. 04. 10. 06:41 -kor

Kép

#109 Felhasználó inaktív   FATEER 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 16:22

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 6:38

FATEER!
Azt hiszem megkeresem valahol a cod2-es lemezem és újra felnyomom a gémet. Nosztalgiából.
Olvastam, hogy miket írtál a cod4 fórumra....és hát...na....kedvet kaptam.  :)

Addig is, aki korrekt, jó COD2 szervert keres, az látogasson el erre az ip címre:
84.2.39.244:28961   :up:  ;)

Ja... természetesen mindenben amiben csak tudok szívesen segítek.

Sziasztok !  A hét végére felteszem az összes SF Andreas Dunkel által készitett mapot feltéve ha megtalálom mindet :) több mint 1000 cod2 mapot gyüjtöttem össze, de a winchesterem bedöglött igy aztán most nincs meg mind. ( nem volt hozzá lelkieröm össze gyüjteni az elveszett mapokat ) HUSVÉTI ÖSSZNÉPI, COD2, RIFLE, NOSZTALGIA BULI. a szerver ip cime [SIZE=7]84.2.39.244:28961[SIZE=1]  Kárpátalja, Donkanyar, Szent István, ha van még ezenkivül map amit szeretnétek jelezétek :).
Az öregedés jele, hogy a reggeli merevedést a derekadban érzed !!

#110 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 18:04

Egy iylen nosztalgiázásra én is vevő vagyok, bár megkopott rifle tudásom az eltelt idő alatt, de sebaj. Fő a "fun" :)

#111 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 18:14

Nekem meg sincs már a játék. :(

#112 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 21:23

FATEER!

Vígan elpuffogtatok a szervereteken, de amikor jön egy egyedi map (pl. most épp az SFKarpatalja_v3), akkor kivág a szerver.
Nemtom mi a baja..:think: pedig ez a map megvan nekem is, elhiheted.
Kép

#113 Felhasználó inaktív   FATEER 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 12. 23:59

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 21:23

FATEER!

Vígan elpuffogtatok a szervereteken, de amikor jön egy egyedi map (pl. most épp az SFKarpatalja_v3), akkor kivág a szerver.
Nemtom mi a baja..:think: pedig ez a map megvan nekem is, elhiheted.

Talán azért mert belenyultam egy kicsit, a letöltést engedélyezted ?? F40T mapába töltödnek le a cuccok igy nem szemetelem össze a main mapádat.

#114 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 13. 22:56

Nálam volt a gond, de megoldottam.
Szóval mikor is szoktál játszani?
Kép

#115 Felhasználó inaktív   FATEER 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 14. 10:39

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. ápr. 13., hétfő - 22:56

Nálam volt a gond, de megoldottam.
Szóval mikor is szoktál játszani?

Az az igazság izé  :D ..... hát akkor csak öszintén, van amikor éjel nappal, van ugy hogy 1 hétigsem tudok játszani. Ezen a héten is délutános vagyok igy 23:45-kor végzek és mire hazaérek senki sincs a szerveren, barangolni meg nem nagyon van kedvem, elszoktam már a ratatátol.

#116 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 14. 11:19

Az volt a gáz, hogy hiába kapcsoltam be a letöltést, szerverre kapcsolódáskor visszaállt magától  "no"-ra. Manuálisan kellett átírnom a cfg-ben. Utána már letöltötte tőletek, ami csak kell.
Egyébként fiók mélyén megtaláltam tartalékállományú régi wincseszterem, amire évekkel ezelőtt feltelepítettem a cod2-t. Na ezt kötöttem most be ideiglenesen a dvd rom helyére és így tudok most játszani.
Szóval elég régi és ütött-kopott verzió ez már, arról nem is beszélve, hogy anno mapszerkesztés miatt egy csomó plusz dolog került bele.

Sajnos én is csak nagyon össze-vissza időpontokban érek rá játszani, és azt sem gyakran.

Tegnap rifléztem kicsit. Nem nálatok, mert este 11 után már kiürült a szerótok.
Felmentem valahova ahol rifle volt, meg folyamatosan toujane. Már pár perce tolták amikor csatlakoztam.
Egy csomó killt bekaptam, mire újra megszoktam a riflézést. Voltak olyan percek, amikor szinte minden összejött, egy lövés, egy ember. Persze le is lettem csíterezve.  Az ellenfelek nem voltak nagyon profik, mert első lettem, igaz 76/71-es stattal. Ja a szerón volt gránát, kispisztoly és telepített géppityu is. Én egyiket sem használom soha, viszont egy csomó killt bekaptam ezek miatt.

Hmm-hmm  :think: .... csak jó ez a riflézés ..na!  :)

Szerkesztette: Sendrov 2009. 04. 14. 11:21 -kor

Kép

#117 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 14. 18:59

Kicsit rozsdás még a jó öreg Lee-Enfield, de azért egy első helyet még össze lehet vele kaparni :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép

#118 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 14. 20:48

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 18:59

Kicsit rozsdás még a jó öreg Lee-Enfield, de azért egy első helyet még össze lehet vele kaparni :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Jó az angoyn is ahhoz képest.... :) ezen kép láttán én is kedvet kaptam, csak kár h most tanulnom kellaz elkövetkező 2 héten kb.... de hétvégére lehet h felnézek......

Esetleg teszt mikor lesz mp_szegeden? :think:

Free

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#119 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 10:43

üdv CoD szakik :) Gondoltam benézek szerveretekre, fel is tettem CoD2-őt meg minden, viszont van kis probléma. Az mitől lehet, hogy állandóan elfelejti a saját beállításaimat, gombkiosztás, grafika stb. ? Minden újraintítás után minden úgy van, ahogy telepítés után volt.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#120 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 18:09

Idézet: Gabesz - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 10:43

üdv CoD szakik :) Gondoltam benézek szerveretekre, fel is tettem CoD2-őt meg minden, viszont van kis probléma. Az mitől lehet, hogy állandóan elfelejti a saját beállításaimat, gombkiosztás, grafika stb. ? Minden újraintítás után minden úgy van, ahogy telepítés után volt.

hmmm....ilyet még nem tapasztaltam, mert ha a beállítások alatt az aplly gombra rákattolsz, ami megjelenik, akkor elvileg el kéne tárolnia..... De ezenm kivóül nem találkoztam még ilyen problémával, ha nem ez a gond....

Free

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.