Idézet: horex - Dátum: 2008. jan. 7., hétfő - 10:21
Legjobban vodi válasza tettszett
Most tértem át DOS 3.3-rol

Mi a baj a rendszerkémmel? Tény hogy, nem stabil és akkor keveset mondtam.
Én szeretem a kéziváltós autókat és nem szeretem amikor valami átveszi a hatalmat a gépem felett.
Igazgattam néhány XP-t alapfokon, álllandóan tiltakozik minden ellen, jelentgetni akar az MS-nak, bizonygatja hogy nem biztonságos, ha egy progit akarok futtatni, szeretek DOS alol is bejutni a fájlrendszerbe stb.

Ez az egy oldal, annak is csak ez a resze nem jon be.
Oldjátok meg, ne fogjátok a rendszeremre, vagy mondjátok meg melyik rutin nem jó a ME vagy az IE-ben, amiért ott nem megy tovább.
by horex
Az általad használt programokon már rég túlhaladt a PC-s világ. Elavultak az évek folyamán, nem támogatják őket, új dolgokkal nem kompatibilisek. Ilyen a bolhapiac AJAX-os csíkja is. Az AJAX támogatás hibádzik az IE 5.5-ben. Mindenképp használj újabb böngészőt.
Az ME-nek nincs baja a csíkkal, de az is annyira elavult, hogy csodálkozok hogyan használtad eddig. Egy csomó program kezdi manapság nem támogatni a dos alapú win95/98/ME vonalat, meg az ME instabil is. Ha lefagy egy program, legtöbbször kékhalál formájában viszi magával az egész rendszert, egy idő után a registry használhatatlanul belassul, stb. Ilyen NT/2000/XP vonalon alig/nem fordul elő.
XP-n ki lehet kapcsolni a tiltakozásokat, figyelmeztetéseket és a jelzést az MS felé. Felmászik FAT16-ra és 32-re is, így dos alól is bejutsz a rendszerbe. Sőt dos-hoz van NTFS driver is. Meg ott van az XP javítókonzolja és LiveCD.
Úgy látom, indokolatlan konzervatizmusod köt csak az ME-hez.