Megújult a Bolhapiac!
Elküldve: 2008. 01. 07. 11:50
Elküldve: 2008. 01. 07. 11:57
Idézet: mexel - Dátum: 2008. jan. 7., hétfő - 11:50
Nincsenek jó kis alcímek:
'Mexel nézz be
Elküldve: 2008. 01. 07. 12:19
Idézet: horex - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 14:46
by horex
A WinME/IE5.5 témával kapcsolatban maradéktalanul egyetértek a többiekkel, egyszerűen nem lehet elvárni, hogy őskövületekre is koncentráljunk. Frissíts, előbb-utóbb úgyis muszáj lesz.
A másik: ha valaki még hozzá akar szólni ehhez a témához, akkor szerintem kerüljön át a beszélgetés ezen része más topicba, mert kezd eléggé off lenni a thread.
Más.
Az alcímekkel kapcsolatban morfondírozunk.
A régi bolha pedig szándékosan "hal el", hiszen pont az volt a cél, hogy mindenki átszokjon az új rendszerbe, ne fusson egymás mellett a kettő. A régi hirdetésekhez még hozzá lehet szólni, de nem lehet új topicot létrehozni. Január végén temetőbe kerül minden, hisz addigra már több, mint 3 hónapos lesz minden ott feladott hirdetés. Természetesen nem egyik napról a másikra történik majd a bezárás, lesz felszólítás és értesítés, illetve időt is hagyunk bőven, hogy az esetleg ott igen, de az újban még nem létező hirdetéseket át tudják hozni az emberek.
Elküldve: 2008. 01. 07. 12:36
Mondjuk ugyan így, ahogy a Vennék elé van írva, oda lehetne biggyeszteni, hogy lezárva.
Meg nem a nyitó hozzászólás szerkesztődik szerkesztéskor, ami nagyon rossz. És az országosos pipát még mindig nem díjazom, a "postázok" szerintem jobb lenne
Shrekcica szemekre
Egyébként nagyon macerás lenne egy nem ajaxos verziót csinálni? Lehet, még mindig egyszerűbb, mint a visszagomb hibát orvosolni
Elküldve: 2008. 01. 07. 12:47
Idézet: djculture - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 16:47

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Nem tűnnek el a hirdetéseid menüpontból a már nem aktív hirdetéseid, hogy bármikor tudd módosítani és újra aktiválni, ha úgy gondolod. Természetesen a rendezési sorrend abban a kék dobozban az aktív állapot, tehát előre kerülnek a fehér betűkkel jelzett, jelenleg aktív hirdetéseid, hátulra meg a már archiváltak.
Elküldve: 2008. 01. 07. 12:49
Idézet: szucsati - Dátum: 2008. jan. 7., hétfő - 12:36
Mondjuk ugyan így, ahogy a Vennék elé van írva, oda lehetne biggyeszteni, hogy lezárva.
Meg nem a nyitó hozzászólás szerkesztődik szerkesztéskor, ami nagyon rossz. És az országosos pipát még mindig nem díjazom, a "postázok" szerintem jobb lenne
Shrekcica szemekre
Egyébként nagyon macerás lenne egy nem ajaxos verziót csinálni? Lehet, még mindig egyszerűbb, mint a visszagomb hibát orvosolni
A részletes kereső dobja ki a már archivált hirdetést? Nem szabadna...
Azért nem a nyitó hozzászólás szerkesztődik, hogy lássák az emberek, mit változtatott a hirdetés feladója (így az utólagos csalás, belenyúlás ki van zárva).
Nem AJAX-os felületet nem tervezünk, hisz pont ez lenne az egyik lényege a Bolhának...
Elküldve: 2008. 01. 07. 13:07
Idézet: helloszabi - Dátum: 2008. jan. 7., hétfő - 12:49
Azért nem a nyitó hozzászólás szerkesztődik, hogy lássák az emberek, mit változtatott a hirdetés feladója (így az utólagos csalás, belenyúlás ki van zárva).
Nem AJAX-os felületet nem tervezünk, hisz pont ez lenne az egyik lényege a Bolhának...
A gyorskereső és a kategória-választó is kidobta (pl ezt: https://forum.hwsw.hu/hirdetes/133478/hardv...-ket-foglalatos )
Hú, csak ezzel a szerkesztéssel így az a baj, hogy a sok uppolás és hozzászólás közt elvész az új információ. Mondjuk elég gyakori eset, hogy pár naponta leszállítja az eladó az árat.
Mindenképp úgy kéne megcsinálni, hogy legfelül a legfrissebb legyen, de egyébként teljesen jogos, hogy nyoma maradjon a változásoknak.
Most így gyorsan átgondolva nem is tudom, hogy lehetne megoldani ezt a fórummotor változtatása nélkül. Esetleg úgy, hogy keletkezzen egy új hozzászólás (mint most), amiben szerepel a régi és az új szöveg is egymás alatt, a nyitó hozzászólás meg a legfrissebb legyen, esetleg egy linkkel benne a változásról szóló hozzászóláshoz. Érthetően írtam?
A legoptimálisabb az lenne, hogy ahogy most van, egymás után születnének a hozzászólások változásonként, de nem tudom, ez mennyire oldható meg a IPB változtatása nélkül (amit gondolom igyekeztek elkerülni).
Az ajaxos megoldás hasznosságáról most nem kezdek újra vitázni, én nem szeretem annyira, mint te, az a lényeg. A másik fontos dolog meg hogy ez csak engem izgat
Elküldve: 2008. 01. 08. 07:51
THX.
Elküldve: 2008. 01. 08. 09:20
Elküldve: 2008. 01. 08. 09:30
ott aztán kapsz szabadságot.
Szerkesztette: charlie 2008. 01. 08. 09:31 -kor
Elküldve: 2008. 01. 08. 09:31
Idézet: helloszabi - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 15:52
Idézet: helloszabi - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 15:56
Nem! Ööö... illetve persze hogy lehet, pont az a baj hogy KELL is. Csak a saját nevemben nyilatkozva: nekem a tallózás egyenlő az oldal gyors lefelé görgetésével, szóval egyáltalán nem mindegy, hogy a lap 30 vagy 100 sor után ér véget. Zsigeridegbizsergést kapok a zebracsíktól – már jóval korábban megutáltam mielőtt a HWSW alkalmazni kezdte az ajakszot –, így kerülöm a lapozást ameddig csak tehetem.
Elküldve: 2008. 01. 08. 14:42
https://forum.hwsw.hu/hirdetes/135219/hardv...on-7900gs-256mb
"Hiba történt. Ha nem vagy biztos abban, hogyan kell használni ezt a szolgáltatást, illetve ismeretlen a hiba oka, tekintsd meg a súgót e funkcióval kapcsolatban.
A hiba a következő:
Nincs jogosultságod megtekinteni ezt a témát.
Hasznos linkek
· Elfelejtett jelszó helyreállítása
· Új felhasználó regisztráció
· Súgó állományok
· Kapcsolatfelvétel a fórum adminisztrátorával
Elküldve: 2008. 01. 08. 15:32
Idézet: S W - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 14:42
"Hiba történt. Ha nem vagy biztos abban, hogyan kell használni ezt a szolgáltatást, illetve ismeretlen a hiba oka, tekintsd meg a súgót e funkcióval kapcsolatban.
Az eladó valószínűleg lezárta a témát (vagyis eladta a kártyát).
OFF: De ne bánkódj, amúgy is egy agyon vmoddolt, agyon húzott kártya volt
Elküldve: 2008. 01. 09. 23:37
Idézet: S W - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 15:42
A hiba a következő:
Nincs jogosultságod megtekinteni ezt a témát.
Hasznos linkek
· Elfelejtett jelszó helyreállítása
· Új felhasználó regisztráció
· Súgó állományok
· Kapcsolatfelvétel a fórum adminisztrátorával
Ez a "hibaüzenet" engem is félrevezetett.
Miért nem azt írja a rendszer, hogy "fityisz, az eladó bezárta a topicot", vagy valami hasonló egyértelmű dolgot, amiből a mezei felhasználó is egyből rájön, hogy mi a bibi?
Elküldve: 2008. 01. 10. 09:12
ezt toroltek, áthelyezték, vagy hasonlo dolgot muveltek vele.
Elküldve: 2008. 01. 10. 09:14
Idézet: charlie - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 9:12
ezt toroltek, áthelyezték, vagy hasonlo dolgot muveltek vele.
Ha lezárod a saját topicod a "hirdetés lezárása" gombbal, akkor ilyet kapsz.
Elküldve: 2008. 01. 10. 09:38
Elküldve: 2008. 01. 12. 13:22
-A bal oldalról hiányó két ikonsor. Egyrészt a téma állapotát mutató ikon kattintás, olvasgatás nélkül, azonnal, jól látható módon közli, hogy mi a helyzet a hirdetéssel, akár sajáttal, akár máséval.
A témának adható ikon meg egy olyan apróság, amivel a hirdetésünket kiemelhetjük, egyéni gondolatvilág szerint szabhatjuk, netán utalhatunk a téma komolyságára.Nagyon nagy probléma ezt a két sort odarakni, melyből az egyik ikonjai automatikusan, a másiké meg feladáskor lennének megadva?
-Kiemelés. A közösség számára nagyon hasznos, kifejezetten törődést jelentő két téma: Az ellopott tárgyak és a bóha használatát bemutató, témával illusztrált témák, valamint az aktuális dolgok legjobb helye lenne, mint téma a kiemelés. Az ó-bolhán szerintem sokan szerettük, nem aktualitása miatt, hanem mert segítség volt. A mostanin meg semmi. Lopott cuccod van? Nem érdekel, ez bolha, upolj. Beleférne az ajax fedlapba?
-Privát üzenetek Szerintem a színes-szagos kis ikon helyett sokkal hasznosabb lenne, ha látnám, hogy van új privim. ha színes-szagos-ajaxos kell, akkor villogjon, mint a jelzőlámpa, de az x új üzenet is nagyon segítene. Komolyan bonyolult megoldani?
-Színes dobozok. Megszerettük-megutáltuk, béta stádium megvolt, most már nem lehetne színre szabni őket, hogy illeszkedjenek is valamibe és csiliviliségüket átvegye a valóban tényszerű egyszerűség, kezelhetőség?
-barna bőr színvilág, apró részletek. A barna bőrön a keretezés színe nem stimmel. Nem kukacoskodni akarok, de mennyi munkából állna pontosan ugyanazt a színt leírni a témamezőket elválasztó vonalhoz például, vagy a fejlécnek a kicsit elütőbb, barna színt adni "fórumtémák" sor formájában?
Ezek tényleg apró dolgok, amiket leírtam, és szerintem megérné velük foglalkozni a "nagy" tettek árnyékában is, mivel talán segítene az itt és bóhán időről időre felhangzó szurkálásokat megfékezni. A régi bolha ugyanis még mindig "virágzik" (lehet lovagolni statisztikán), aminek nem feltétlenül az az oka, hogy nehéz megtenni azt a pár kattintást meg ctrl+c-ctrl+v kombinációt.
Természetesen itt most a küllemre tettem a hangsúlyt, a belbecs alakul, gyors, működik, pár bosszantó hibával, ami remélhetőleg meg fog oldódni-szerintem nagyon sokunknak nem is ezzel az oldalával van baja.
Szerkesztette: didyman 2008. 01. 12. 13:31 -kor
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2008. 01. 12. 23:25
Idézet: szucsati - Dátum: 2008. jan. 10., csütörtök - 9:14
Köszi, hogy szóltatok.
A helyzet a következő: a héten eszközölt frissítésben helyretettük az archiválást, vagyis logikusabb a működése. Amikor valaki lezárja egy hirdetését (vagy lejár), akkor átkerül a topic egy másik, újonnan létrehozott, rejtett fórumba. Valószínűleg ebből adódik a jogosultságbeli probléma, hogy nem tudjátok megtekinteni. Felírtam, megoldjuk.
Elküldve: 2008. 01. 12. 23:32

Súgó
A téma zárva.