Elég sok hozzászólás gyűlt össze, most már nem tudok mindenkinek külön reagálni, de összeszedtem a főbb témákat:
1. Barna skin (nem) támogatása
A közeljövőben nem tervezzük, hogy támogatni fogjuk, de nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy amint lesz szabad kapacitás, megoldjuk. Addig is használjatok Greasemonkey-t akár, a béta teszt alat valamelyik élelmes user kitalálta, hogyan kell importálni a barna css-t. Nem lesz 100% kompatibilis, de így talán nem kell majd a "hegesztőszemüvegben" néznetek a (szerintem teljesen korrekt) kék skint.
2. Bolha topic kedvencként megjelölése
Ez működik, csak miután felvesszük, nem a topicra ugrik vissza, hanem a fórum főoldalra. Bug, javítva lesz.
3. Uppolás
Ha saját magunkra reagálunk az üzenetünkre, akkor uppolódik. Az "up" gomb bevezetését átgondoljuk még, addig is -ha mindenáron uppolni akartok- használjátok ezt a megoldást.
4. Részletes keresésnél submit után ha visszamegyünk a formhoz, elvesznek a beállítások
Kvázi bug, igyekszünk megoldani.
5. Ha kattintunk egy hirdetésre, ugorjunk az utolsó hozzászóláshoz
Megfontoljuk. Mondjuk ha most kattintasz akármelyik topicra, akkor sem ugrik az utolsó entryhez, csak ha külön megnyomod az "ugorjon az első olvasatlan hozzászóláshoz" linket. Az meg itt is van.. ergo minek legyen ilyen feature.
6. A régi bolha „személyesebb” volt, „kisebb/zárt közösséggel”, lehetett „olvasgatni”
7. Egyéb kategóriát nem lehet kiválasztani
Bug.
8. Ha keresek valamit, miért kell árat megadni?
Nem kötelező, de a lehetőség megvan. Tudod,
Részletes kereső a neve a funkciónak

Ha meg nem lehetne megadni minimum-maximum árat, akkor meg az lenne a baj...
9. „Vennék” kategóriájú hirdetések külön listázása
Ez hasznos ötlet, igyekszünk megoldani.
10. „Miért nagy a 3 box? Hisz csak 4 gomb van rajta!”
Kapcsolódó mockup:
http://img87.imagesh...bolha001pr5.png
Nézzétek, ez egy olyan dolog, hogy nem lehet mindent a lehető legjobban minimalizálni. Gondolnunk kell az átlagfelhasználókra (márpedig ők vannak többségben). Nem lehet csak úgy odabszni, hogy nesze, itt van 4 gomb, használd! Ez nem így működik, még ha azt is hiszitek. A minimalizált gombokra szintén van megoldás: Greasemonkey, ha nagyon akarjátok. Iszonyatosan kíváncsi lennék, hányan használnák ezt a módszert. 20-an? 30-an? A több ezerből? Sorry, de ez teljesen ellentmond a fejlesztési irányelvemnek. Ennyi erővel kidobhatnánk az egész rendszert a kukába (páran tuti örülnének neki)
11. Adszűrők
Mindenki saját dolga, hogy mennyire szűr, én ebben nem foglalok állást. De a jobb adblockerek tudnak whitelistet is, szóval elég, ha beállítjátok a forum.hwsw.hu/ad/* patternt, és voilá.
12. Mobil
Tény, nem gondoltunk rá, de mivel szinte a teljes Bolha főoldal AJAX-on alapul, és annak támogatottsága nem túl elterjedt még mobilra, ezért ez is abba a fakkba került, amire az van írva: "nincs rá elég energia, idő, nem érné még". Persze mindenképpen jó lenne valami mobilra optimalizált változat, átgondoljuk, hogy lehet megoldani - és természetesen azt is, hogy megtérülne-e vajon a bele fektetett pénz. Hisz nincs ingyen a fejlesztés (minden egyes kiszűrt és le nem kattintott reklám csökkenti a bevételünket. Ha nincs bevétel, nincs fejlesztés, ergo... think about it)
13. Keresés HDD
Idézet
Persze értem én, hogy a kereső akkor meg honann tudja, hogy én miben akarok keresni, de nem lehetne megoldani úgy, hogy a kereső esetleg az ilyen gyakori kulcsszavak beírásakor, automatikusan az adott kategóriában keressen?
Mit vártok tőlünk, mesterséges intelligenciát? Ja igen, persze, azt várjátok...
A szabadszavas keresőnek
nem véletlenül ez a neve. Mindenben keres. Ha meg nem keresne, akkor meg az lenne a baj.
15. Topiclista nem látszódik
Felmerült valakinél, hogy megnyitja az oldalt, és egyből a sokak által rondának titulált 3 box fogadja, nem látja a topiclistát (ami rövid is - hát banyek, mekkora legyen, 5000px magas?).
Namost, a megoldás: tedd be szépen bookmarkba ezt a linket:
http://bolhapiac.hwsw.hu/#lastadstop - voilá

És ne gyertek nekem azzal, hogy macerás. Meg vagyok róla győződve, hogy aki HC arc, annak tuti ott figyel a bookmarkok között a Bolhapiac linkje. Csak át kell írni, 10 mp az egész.
Remélem minden fontos témát/hibát sikerült összegereblyéznem.