Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 22:03
A barnat allitani kell, igen, a forumcsere ota 1300 ember allitotta at. Forumcserekor volt ha jol emlekszem 27 ezer juzer. Ha a mostani 1300-at visszaosztom az akkor felhasznaloi bazissal, akkor is csak 4,8 szazalek, akinek kellett a fosszin... azota termeszetesen tovabb romlott a szazalek. Ha mar matekozunk, ne csaljunk mar osszevissza...
Hogy kinek mennyi hozzaszolasa van, az nem sokat szamit. Nagyon sokan csak azert reggelnek, hogy a nevuk foglalt legyen es csak olvasnak...
És az a nagyon sok az mennyi?
Aki regisztrál az eredendően,
alapértelmezetten kéken meglátott fórumba, vélhetően a bőrök listáját is olyan érdeklődéssel nézi meg, mint a kitölthető adatokat, így nem csoda, ha romlik az a százalék...
(mondom ezt azért, mert nem egyszer futottam bele ismerősöknél abba, hogy tátott szájjal nézték a barna hwsw-t és hitték azt, hogy ez csak a moderatúrának adathatik meg).
Annyiféle matekot lehet erre felhozni, amiról nem tudni, hogy csalás vagy ámítás-e, de ahogy én látom, senki sem tud egy konkrét számot, hogy mennyi embernek van igénye a barna bőrre.
Tisztázni kéne azt is, hogy a bőrkérdés kinek a privilégiuma: A törzsgárdáé, akik ebben a színben látták meg élete hajnalától, azoké, akik választani is tudnak, és azért választják, mert kellemesebb olvasni, a szakmai területen aktív törzstársaságé, vagy beletartozik a sziget/társalgó/bolhapiac törzsközönsége is, illetve az egy kérdés miatt idejött, bolhapiac miatt idejött, a nem regisztráltan olvasgató emberek is beletartozhatnak-e a bőrt igénylők, avagy a bőrbeni kérdésben résztvevők táborába, súlyozhatunk-e érdemi részvétel szerint, vagy kerüljük ki azokat, akik csak társalogni, vagy csak olvasni (és ők ugye ha akarnak, sem tudnak bőrt váltani regisztrálás nélkül) járnak ide.
Vagy egyszerűen elég, ha azt mondjuk, hogy egy bármilyen, a fórumot érintő kérdéskörben a rendszeresen előkerülő bőrkérdés jelzi azt, hogy fontos dologról van szó a fórum, mint közösség életében, amit nem lehet levetni. Persze ettől a vezetőség még bármikor elhatározhatja ezt a lépést is, ahogy azt korábban is kifejtettem, amivel egyszer és mindenkorra valóban meg lenne oldva..