HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a Bolhapiac! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a Bolhapiac! Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   GrisA_kvr 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 25. 19:37

Urak!

Ebben a formában a bolhapiac így a "nesze semmi fogd meg jól" tipikus esete. Családias "fórumbolhának" már nem jó, viszont igazi bazárnak még nem jó.

Na lássuk csak:
Ha már újítunk akkor kénenek listázásnál thumnail-ek (már csak azért is hogy ösztönözzük a nyüves usert, hogy fényképet rakjon be a termékhez), ár, áru helye (á la konkurenciáék megoldása), esetleg még egy ikon ami utal hogy postára hajlandó-e adni. Plusz még egy favicon se ártana, hogy ne vesszen el a bookmarkok sűrű tömegében.

Meg azok a mosóporos dobozok ott fent, na az szimplán szemet bántó. Aki számítástechnikai oldalra vetődik hogy kereskedjen, valószínűsíthetően nem vak (ha az, akkor meg hogyan olvassa el a lejjebb lévő szövegeket?) és már jópár éve használ internetet és nem kell neki elmagyarázni szájba rágva egy weboldal működését (a kezdő úgy is inkább rábízza a rokonra v. helyi boltokban vásárol).

(Na most be lehet szólni hogy ne sírjon a szám, meg tahó, meg stb., de nem fogok belemenni érzelmi alapú ovodás vitákba.)

#702 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 25. 20:06

Most hogy már fut egy ideje, megkérdezném ismét: visszalépéskor miért az első oldalra dob vissza még mindíg? Ez azért durva bug. :think:
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#703 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 20:09

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 19:27

A Bolha meg azert kerult oda ahol van, mert ezt kertek tolem. Majd ha azt kerik, hogy helyezzem at mashova, meg fogom tenni.

- Meg szabad kérdezni hogy ki kérte? (legyen kit szidni)
- Ez most azt jelenti hogy kapni szeretnél minden elégedetlen fórumozótól egy privit/mailt?  :)

Szerkesztette: FőDudu 2007. 10. 25. 20:11 -kor

#704 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 20:16

Idézet: FőDudu - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 21:09

- Ez most azt jelenti hogy kapni szeretnél minden elégedetlen fórumozótól egy privit/mailt?  :)

Szerinted? Nyilvan nem a forumozok...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#705 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 20:17

Idézet: FőDudu - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 21:09

Idézet

... Az illetekesek is olvassak a forumot...

Neked ennyi nem elég?  :D  Viszont Krinyo elmondhatná, hogy lehetnénk illetékesek...  :respect:  ;)

szerk.: megelőzött az illetékes ... öööö izé Krinyo.  ;)

Szerkesztette: Niceday 2007. 10. 25. 20:18 -kor

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#706 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 21:17

Idézet: freeone - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 21:06

Most hogy már fut egy ideje, megkérdezném ismét: visszalépéskor miért az első oldalra dob vissza még mindíg? Ez azért durva bug. :think:

AJAX tulajdonsag. :(

Pont ezert kerulom nagy ivben a csilivili AJAXos webshoppal rendelkezo harombetus szamtech nagykereket, mert mire kivalasztanek 3 termeket 8 almenun keresztul, gondosan ugyelve, hogy meg veletlenul se jarjon el a huvelykujjam, annyi ido alatt mashonnan osszerakok 2 komplett gepet...

Szerkesztette: nyunyu 2007. 10. 25. 21:18 -kor

#707 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 21:29

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 22:17

AJAX tulajdonsag. :(

Pont ezert kerulom nagy ivben a csilivili AJAXos webshoppal rendelkezo harombetus szamtech nagykereket, mert mire kivalasztanek 3 termeket 8 almenun keresztul, gondosan ugyelve, hogy meg veletlenul se jarjon el a huvelykujjam, annyi ido alatt mashonnan osszerakok 2 komplett gepet...

Halistennek nem ertek nagyon ezekhez a lovakhoz, ezzel egyutt azert en leteszem a kalapom, ha nem lehet valami session szerut csinalni benne. Ha mas nem, edessegnagykert kell nyitni :D
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#708 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 21:34

Ezen is dolgoznak a sracok, nyugi, csak nem olyan egyszeru am megoldani...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#709 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 21:42

Tudom, epp arra akartam kilukadni, hogy attol meg hogy AJAX, akar jol is mukodhet :D

Megint kerdem, lehet hogy csak atcsusztam rajta regebben, de favico csak nekem nincs, vagy kimaradt?

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#710 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 21:50

jQueryhez van back plugin, erdemes lehet belenezni. Orulok hogy nem kek a bolhapiac megint.

#711 Felhasználó inaktív   vodi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 22:56

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 22:42

Tudom, epp arra akartam kilukadni, hogy attol meg hogy AJAX, akar jol is mukodhet :D

Megint kerdem, lehet hogy csak atcsusztam rajta regebben, de favico csak nekem nincs, vagy kimaradt?

valóban nincsenek ott baloldalt azok az ikonok, nemértem azok miért tűntek el, avval ugyan nem nyertünk több helyet...
de a topicokon belül be tudod állítani kedvencnek, és mostmár másszínűek is a listában, ugyhogy elsőre legyen elég ennyi. :D
hja és énis áttértem a foshbarnára, és háát őőő izéé, lehet h tényleg szemnyugtatóbb....  :cool: 
vodi.4shared.com

Asus TA-211 @ DFI Infinity NF4 SLI   AMD A64 X2 @ 2600Mhz   ATI RADEON HD4870 512Mb   1GB Kingmax Hard-Core 500    Seagate ST31500341AS   Plextor 5224A   Tagan 480-U1 Samsung 2243NW   Trust MI-6970C Laser + X-RayPad Thunder8

"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."

#712 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 23:39

Kerhetnem a military skinen a privi ikonjanak atszinezeset? (tegnap mintha meg nem lett volna :think: )
Eleg hulyen nez ki keken.

#713 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 00:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 19:00

Nincs kedvem mind a 15 oldalt átolvasni, érkezett már valami érdemleges válasz arra, hogy miért került a bolhapiac az agora fölé? Még mindig nem értem mi célja ennek a változtatásnak. Hogy mi haszna azt sem értem, nincs jobban szem előtt ettől, viszont aki megszokta a régi elrendezést azt idegesíti, még mindig 10-ből 9x a bolhára megyek sziget helyett véletlenül  :reklamacio: Pedig önszántamból garantáltan nem akartam oda belépni egyszer sem. Szóval nem azért van annyi oldalletöltés mert olyan jó lett, hanem azért mert mindig mellényomok :D

Mivel így a szép zöld Inviteles színvilággal megáldott távközlés és stb alá került közvetlenül az adok veszek rész, ezért ha valaki a bolhát keresi, nagyobb valószínűséggel fog megakadni a szeme az invitel feliraton, mivel eddig elég volt end-et nyomni, ha a bolha részt akartad látni. Most meg fel/le kell scrollozni, ki hogy szokta. Ez saját tapasztalat, mióta ez van, többet látom az invitel reklámot, szóval működik a dolog. :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#714 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 05:39

Idézet: vodi - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 23:56

valóban nincsenek ott baloldalt azok az ikonok, nemértem azok miért tűntek el, avval ugyan nem nyertünk több helyet...
de a topicokon belül be tudod állítani kedvencnek, és mostmár másszínűek is a listában, ugyhogy elsőre legyen elég ennyi. :D
hja és énis áttértem a foshbarnára, és háát őőő izéé, lehet h tényleg szemnyugtatóbb....  :cool:

Nem nem, en a bongeszo cimsoraba maszo faviconrol beszelek, a kis hwsw logorol.

#715 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 12:00

Hogy mennyit számít hogy a régi jó military szín van a bolhán is,nem is gondolná az ember.Köszönjük. :respect:
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#716 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 13:19

Idézet: Attees - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 17:07

A "hobiból fikázók" igen szép számban köszönték meg a változtatásokat...
Nem hiszem, hogy pl. Szabinak ez nem esik jól.

Akinek nem inge...

#717 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 14:31

őőőőőőő hol lehet átállítani a skint? Valamiért nem találom. Biztos kezdő vagyok.  :)  Előre is köszi!

#718 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 14:39

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 0:09

Mivel így a szép zöld Inviteles színvilággal megáldott távközlés és stb alá került közvetlenül az adok veszek rész, ezért ha valaki a bolhát keresi, nagyobb valószínűséggel fog megakadni a szeme az invitel feliraton, mivel eddig elég volt end-et nyomni, ha a bolha részt akartad látni. Most meg fel/le kell scrollozni, ki hogy szokta. Ez saját tapasztalat, mióta ez van, többet látom az invitel reklámot, szóval működik a dolog. :D

Ott a pont!

Nyilván nem a fórumtársak kérték ezt a 'szemétséget' :)

#719 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 14:48

Idézet: mexel - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 15:31

őőőőőőő hol lehet átállítani a skint? Valamiért nem találom. Biztos kezdő vagyok.  :)  Előre is köszi!

Beállítások, alul az opcióknál "fórum nyelve és megjelenése" részben válaszd a HWSW v0.1 skint.

#720 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 15:01

Hello mindenkinek!

Nem vagyok nagy bolhas, neha be szolktam jonni, es akkor csak ugy nezegetek. Ennek az az eredmenye, hogy neha veszek valami szemetet, ami meg jo lehet valamire, de kesobb sose lesz jo :D (errol bovebben parom tudna nyilatkozni ;))

Egyreszt orulok annak, hogy a fejlesztok kirukkoltak valami ujjal, kicsit megijedtem Szabi elso par reakciojatol, azonban azt kell mondjam, jo munkat vegzett az altala iranyitott csapat, es jol is birta a verbalis nyomast! Csak igy tovabb! ;)

(es itt jon a de)

De van megjegyzesem:
- a mosoporos dobozok nem tetszenek nagyon, de ez az en dolgom... Viszont esetleg azon lehetne gondolkodni, hogy a sorrendjuket fel lehetne esetleg cserelni... Ugyanis 1024 alatti felbontason nem latszik az Adj el! doboz jobb szele. Ezt meg ki lehetne birni, de reszletes keresesnel nem latszik a drop-down box scroll barja, mert gorgatni kell hozza a kepet... Tudom, hogy aki 1024 alatti monitort hasznal sikeres ember nem lehet, es igerem en sem fogok, de mi lenne ha az ilyen embereket azzal buntetnenk, hogy nem lathatja a Valassz! ablak egy reszet?
- a dobozos alakja, szerkezete fix? Ha igen, akkor lehet ugrani a skin temaban reszhez, ha nem, akkor lenne egy otletem:
a Keress! es Adj el! dobozokat egymas melle kellene tenni olyan formaban, hogy a jelenlegi 2x2 gomb kialakitas 4x1 legyen (egy sorban), akkor sokkal kevesebb helyet "ennenek meg" Alattuk pedig lehetne valahany sor Valassz! hirdetest tenni. Extra keres: ez a valahany sor esetleg befolyasolhato legyen. Pl. 2-3 sor a default (legyen 2, akkor ferne el 2x7 hirdetes, ugyanannyi, mint most), de a user beallithatja tobbre is. Ennek akkor lehet jelentosege, ha egyes emberek (mint pl. en) a legtobb esetben csak "nezelodni" jarnak a bolhara, es akkor faja lenne, ha pl. 7x12 hirdetest (7 sor, 12 oszlop, sose tudom, milyen sorrendbe kell irni) gyorsan at tudnek futni... Vagy ha a parameterezes mukodik, akkor lehetne a default 4 sor, de regelt userek valtoztathatnak 2-20 kozott... Ez bonuszt jelentene a regelt felhasznaloknak... Gondolom ezek nem top priority dolgok. (Eleg ha csak holnap utanra lesznek kesz  :Đ )

Skin temaban: nekem anno azert tetszett meg a HWSW, mert "komoly" kinezete volt... Nem olyan fiatalos, mint pl. a PH. Nekem ez a "konszolidalt" kulso letisztultsagot, szakmai tudast sugallt, ami szerencsere be is jott, nagyon sokat tanultam ezen a forumon! :respect:
Ezert is orulok, hogy a bolhan (is) ujra van regi skin! Koszonjuk! :)

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.