HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a Bolhapiac! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a Bolhapiac! Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 26. 15:03

Idézet: FőDudu - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 15:39

Ott a pont!

Nyilván nem a fórumtársak kérték ezt a 'szemétséget' :)

Én megértem ,biztos sok lóvét hoz akkor nem a mi igényünk az első ez a kapitalizmus..Még mindig inkább ez, mint más fórumokon ha nyomsz egy gombot előugrik a flash reklám hogy végy ezt meg azt..
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#722 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 17:06

Idézet: Bujdy - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 16:01

De van megjegyzesem:
- a mosoporos dobozok nem tetszenek nagyon, de ez az en dolgom...

Nem csak te vagy így ezzel, én is nagyon utálom őket (bocs, Szabi!). Tettem javaslatokat, meg mintát is mutattam ( http://szucsati.extra.hu/bolha/ ). És sokszor feltettem/feltettük a kérdést, meg uppolgattuk, hogy miért kell ekkorának lennie ezeknek. A főnköség váltig állította, hogy már pedig ez kell. Választ nem kaptunk. Fel is adtam már, magamtól meg nem fogok rájönni :).

#723 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 18:10

Idézet: MaskimX - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 15:48

Beállítások, alul az opcióknál "fórum nyelve és megjelenése" részben válaszd a HWSW v0.1 skint.

Köszönöm. Akkor jól csináltam.  :)  Csak azért kérdeztem meg mégis, mert nekem ugyanolyan kék  :(

Lehet, hogy cookie törlés is kell? próbálom is

Szerkesztette: mexel 2007. 10. 26. 18:12 -kor

#724 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 18:51

Idézet: djculture - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 13:00

Hogy mennyit számít hogy a régi jó military szín van a bolhán is,nem is gondolná az ember.Köszönjük. :respect:

Csatlakozom. Köszönöm.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#725 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 21:54

Nem tudom oldalletöltésben hogy mutatkozik a változás, de én pl 1x nem léptem be a bolhára a változás óta, tudom ez nem hat meg senkit, csak tényközlés volt. Azelőtt folyamatosan nézegettem a hirdetéseket hátha rábukkanok valami érdekesre, de ez így már totál értelmét vesztette, mehetek akár az aprónetre is az sem különb. Igazából ezért is nem érdekelt különösebben az sem, hogy milyen skin van ott.

#726 Felhasználó inaktív   olzoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 22:13

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 22:54

Nem tudom oldalletöltésben hogy mutatkozik a változás, de én pl 1x nem léptem be a bolhára a változás óta, tudom ez nem hat meg senkit, csak tényközlés volt. Azelőtt folyamatosan nézegettem a hirdetéseket hátha rábukkanok valami érdekesre, de ez így már totál értelmét vesztette, mehetek akár az aprónetre is az sem különb. Igazából ezért is nem érdekelt különösebben az sem, hogy milyen skin van ott.

Szerintem ebben nincs igazad, már bocsi. Az aprónet épp a másik véglet. Túl sok minden nem változott + ami még hiba az valószinűleg javitva lesz. A dobozok megszokhatok (átugorhatók), A kedvencek működik, lehet up-olni. Működni fog ez csak türelem (remélem) Viszont a lényeg megmaradt. Vannak státusz pontok. Ezek adnak valamennyi védelmet. Aprónetben meg csak ismeretlen, bárkiáltal használt, soha nem ellenörzött társaság van. Ennek megfelelően, én még csak buktam az apróneten. (De ezt egyébként te is tudod, különben miért lenne ennyi hozzászolásod itt?)

Szerkesztette: olzoli 2007. 10. 26. 22:16 -kor

#727 Felhasználó inaktív   Printszkrín 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 22:26

Idézet: szucsati - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 17:06

.....hogy miért kell ekkorának lennie ezeknek. A főnköség váltig állította, hogy már pedig ez kell. Választ nem kaptunk. Fel is adtam már, magamtól meg nem fogok rájönni :).

Több variáció lehetséges.

>1. Krinyó tervezte, és élete fő művének tartja, és ragaszkodik hozzá.  :Đ
Ez nem valószínü, de vegyük számításba.

>2. Gondoltak az egységsugaru userekre, lámákra, és tehetetlenekre, őket megcélozva célcsoportként.
A "további információ" gombra kattintva, ez eléggé elképzelhető.
Ez esetben legaláb egy átállítható profilra lenne szükség.

>3. Krinyó háta mögött áll valaki vastag bukszával, és ő tervezte, a mosóporos dobozokat, és a
szájba rágós szöveg helyét később reklám felületként akarja használni.

További feltételezésekbe nem akarok bocsájtkozni, mert még megsértek valakit.
Amikor az állatkertben az elefánt mogyorót dobál neked, ideje diétáznod!

#728 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 23:54

Mi ez a vissza az első oldalra bug? Nekem valahogy nem akar előjönni :think:
Hogy kell reprodukálni?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#729 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 00:19

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. okt. 27., szombat - 0:54

Mi ez a vissza az első oldalra bug? Nekem valahogy nem akar előjönni :think:
Hogy kell reprodukálni?

Menj a második oldalnyi hirdetésre, kattints valamelyikre, majd nyomj egy vissza gombot. Nem a második oldalt fogod látni, hanem rögtön az elsőt.

#730 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 00:25

Idézet: szucsati - Dátum: 2007. okt. 27., szombat - 1:19

Menj a második oldalnyi hirdetésre, kattints valamelyikre, majd nyomj egy vissza gombot. Nem a második oldalt fogod látni, hanem rögtön az elsőt.

Sejtettem, hogy ez az :D
IE-vel tényleg rossz, Operával viszont jó :think:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#731 Felhasználó inaktív   Printszkrín 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 00:35

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. okt. 27., szombat - 0:25

IE-vel tényleg rossz, Operával viszont jó :think:

Kipróbáltam, IE-vel produkálja bugot, Operával nem.

#732 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 27. 00:41

Folyamatosan fejlesztünk, igyekszünk megfelelni az elvárásaitoknak.

Az újak kedvéért: ÉN felelek a "mosóporos" dobozokért, engem kell fikázni, nem Krinyót. Ha úgy tetszik, "én állok" Krinyó mögött (ebben a témában)

A mai napig nem vagyok kibékülve azokkal a hozzászólásokkal, hogy hát a régi Bolha "csak úgy szevasztok tekergetem a rádiót" feelingjét elveszítette. Miért is? Ugyanúgy lehet nézelődni, ugyanúgy lehet böngészgetni a topicokat, sőt, még gyorsabb is lett az ajaxos felülettel. Hol itt a probléma?
hwsw staff

#733 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 01:02

Idézet: helloszabi - Dátum: 2007. okt. 27., szombat - 1:41

Folyamatosan fejlesztünk, igyekszünk megfelelni az elvárásaitoknak.

Az újak kedvéért: ÉN felelek a "mosóporos" dobozokért, engem kell fikázni, nem Krinyót. Ha úgy tetszik, "én állok" Krinyó mögött (ebben a témában)

A mai napig nem vagyok kibékülve azokkal a hozzászólásokkal, hogy hát a régi Bolha "csak úgy szevasztok tekergetem a rádiót" feelingjét elveszítette. Miért is? Ugyanúgy lehet nézelődni, ugyanúgy lehet böngészgetni a topicokat, sőt, még gyorsabb is lett az ajaxos felülettel. Hol itt a probléma?

És ezt köszönjük szépen  :respect: !

Azt nem értem, miért az újak kedvéért válaszoltál a mosóporosra, kb a topik eleje óta nyivákolok miattuk :). Egyébként a kérdés nem az volt, hogy kinek a műve, hanem hogy miért ekkorák. Mert Krinyó azt mondta (ha jól emlékszem ő), hogy azért ekkorák, mert szükség van rá, hogy ekkora legyen. És ezt nem sikerült még megfejteni / megemészteni.

Na, én most megpróbáltam böngészgetni kicsit, hogy megnézzem, milyen feeling, és hogy miért nem olyan, mint rég. Szavakba öntve, hogy miért nem olyan:

* Mert megváltozott. Újdonság. Mert más, mint a fórum többi része (nem olyan széles stb) - Júzer hiba, ti belepakoltok egy-két olyan dolgot, amiben elüt a fórumtól, mi meg megszokjuk a többit.
* Elsőoldalas bug - Gondolom, most ezen dolgozol a leginkább, tudjuk, hogy meg fog szűnni.
* Betöltődős csík. Ez persze szubjektív, de nálam a nyitóképernyők, meg az ilyen dolgok a lassúság érzetét keltik. És ezesetben megbontják a böngészés folyamatosságát. Talán ez is lehet...
* Mindig át kell görgetni a mosóporokon... Hát vagy vesszenek a mosóporok (majd meglátom, mi a válaszod a fenti dologra :)), vagy nem túl elegáns megoldásként be lehet tenni a #lastadstop-ot az oldallinkek mögé.
* Talán a favicon hiánya. Engem annyira nem zavar, de sokan panaszkodtak miatta. Fél perc alatt megoldható, hacsak nem akartok a bolhának sajátot.

Hát elsőre nagyjából ezek azok a szavakba önthető dolgok, amik miatt nem olyan böngészésre kínálkozó.

#734 Felhasználó inaktív   Printszkrín 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 01:13

Idézet: helloszabi - Dátum: 2007. okt. 27., szombat - 0:41

:pokeas: "Ezt tetszik. Megmondtad a frankót. Bevállaltad."    :Đ 

Apám! Amit ezért itt kapni fogsz!
Bár szerintem csak jó, hogy nem másnak fogjuk címezgetni az ezzel kapcsolatos sirámainkat.

Idézet

* Mindig át kell görgetni a mosóporokon... Hát vagy vesszenek.....

Hát igen, ez az ami nagyon zavaró bennük, a többi izlés kérdése, de ezen kár vitatkozni.

Én is köszönöm, hogy lallgatsz ránk, és dolgozol azon, hogy nekünk (is) minél jobb legyen.

Lassan meg fogjuk szokni az újdonságokat, és ha olyan lesz, amilyennek a többség szeretné, akkor
látogatottabb lesz, mint bármely más konkurens oldal.

A jellege kicsit ugyan változott, de ha mi megtartjuk olyannak a hangulatát amilyen volt, akkor nem lesz gond.

Egy apró észrevétel:
A fórum tartalom jegyzékét felül is el lehetne helyezni, a " Morgan Stanley" mellett.
Lehet, ez csak nekem lenne kényelmesebb, de nekem biztos.  :Đ

#735 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 06:35

Rakjátok bele a mosóporos marhaságokat popupba!
Azt legalább a tapasztalt user letiltja, az újonc meg csinál amit akar/tud :)

1024x768-on a Felső cikk kivonatok és  a mosóporos doboz az egész kurva oldalt elfoglalja  :confused:

Szerkesztette: FőDudu 2007. 10. 27. 06:37 -kor

#736 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 06:46

Idézet: olzoli - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 23:13

Szerintem ebben nincs igazad, már bocsi. Az aprónet épp a másik véglet. Túl sok minden nem változott + ami még hiba az valószinűleg javitva lesz. A dobozok megszokhatok (átugorhatók), A kedvencek működik, lehet up-olni. Működni fog ez csak türelem (remélem) Viszont a lényeg megmaradt. Vannak státusz pontok. Ezek adnak valamennyi védelmet. Aprónetben meg csak ismeretlen, bárkiáltal használt, soha nem ellenörzött társaság van. Ennek megfelelően, én még csak buktam az apróneten. (De ezt egyébként te is tudod, különben miért lenne ennyi hozzászolásod itt?)

Számomra nyilvánvaló, hogy az átalakítás azért történt, hogy külső fórumon kívülálló idegen hirdetőket becsábítsák, és pont emiatt úgy érzem a védettség elveszett, ill el fog veszni, ugyanolyan lutri lesz itt üzletelni mint akár az apróneten. Azelőtt többször is postáztam cuccokat mindenféle biztosíték nélkül átutalás megérkezése előtt. De ennek mostantól vége, úgy kell kezelni a bolhát mint bármelyik más apróhirdetéses oldalt.

#737 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 08:09

Idézet: helloszabi - Dátum: 2007. okt. 27., szombat - 1:41

"csak úgy szevasztok tekergetem a rádiót"

A Belga idézetért külön köszönet!:D

#738 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 10:37

Engem ne kavarjatok bele, bar termeszetesen en is beleszolhattam a fejlesztesbe egy picit.... a forum nem az enyem, mondtam mar ezerszer, csak admiralom a dolgokat. :D Nekem is van fonokom, aki dont dolgokrol.

Azt viszont en is tamogatnam a "csak bongeszgetek" juzerek kedveert, hogy a szines dobozt ossze lehessen csukni egy savba, es ez cookie-ban letarolasra keruljon. Szerintem ez mindenkit megnyugtatna.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#739 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 11:08

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 27., szombat - 11:37

Engem ne kavarjatok bele, bar termeszetesen en is beleszolhattam a fejlesztesbe egy picit.... a forum nem az enyem, mondtam mar ezerszer, csak admiralom a dolgokat. :D Nekem is van fonokom, aki dont dolgokrol.

Azt viszont en is tamogatnam a "csak bongeszgetek" juzerek kedveert, hogy a szines dobozt ossze lehessen csukni egy savba, es ez cookie-ban letarolasra keruljon. Szerintem ez mindenkit megnyugtatna.

Krinyo

Nem lenne rossz, az teny. :)

Szabi, megprobalom megegyszer osszeszedni, hogy mi a problemaja vele a tobbsegnek szerintem. Tenyleg kerlek, hogy ne tamadasnak vedd a dolgot, mert tavolrol sem az.

Alapvetoen tenyleg klassz, a funkcionalitas az eleg jo, nincsen tulbunyolitva. :up: Ahogy kinez, az meg teljesen szubjektiv, a ronda-nem ronda kerdesbe nem tudok beleszolni, meg nem is akarok, zavarni engem nem zavar :)

A baj vele, hogy bazi nagy, ennyi funkcionalitasnak nem kell ennyi hely. En 1600x1200ban harom sort latok tole a forumbol. Tudom, hogy trendi manapsag a felhasznalobaratsagot nagy betukkel, meg boszme meretu gombokkal letudni (vagy legalabbis beleerteni ezt is), es ennek nagyon sok helyen megvan a letjogosultsaga. Ennel a celkozonsegnel szerintem nincsen. Ez ugyanis nem egy mittomen, hasznalt mosogep alkatresz adok-veszek bolha, ahol 50+ oreg szakik vannak, mert multheten az unokajuk megmutatta, hogyan kell hasznalni a Zinternetet, hanem velhetoleg szamitastechnikaban valamenynire jartasabb arcok, akiknek nincs szukseguk ezekre. (Vagy elneztem volna a celkozonseget? Lehet, csak akkor elfelejtettetek szolni :) ) Foleg nem ugy, hogy azok a boszme reklamszovegek, azok semmi plusszt nem adnak, csak viszik a sok-sok helyet. Ezeknek reklamban, bannerben, popupban, helpben, valami ilyen helyen lenne a helyuk, de legalabbis kikuszobolhetonek kene lenniuk valamilyen szinten.

Tudom, mar mondtad szucsati mockupjaira, hogy ez nem az irany, amit tamogatni tudsz. Kerlek, nezd meg megegyszer. Ugy, hogy elvonatkoztatsz attol, hogy nem szines szagos, mivel az csak egy dolog, lehet az szines szagos is, AJAXal, magyarazatokkal kis kerdojel gombokkal, vagy valamivel, viszont az a negy gomb, meg legordulok bizony igy sokkal kevesebbet foglalnak. Ala mehetne (akar szabalyozhato magassaggal, ahogy mar valaki javasolta) a dinamikus lista, ami tok jo. Sot, mivel az atfedi a topicok funkcionalitasat, akar oda is mehetne rogton a lista, ha valakinek ugy jobb :)

Es megmaradhat a jelenlegi is a tenyleg analfabetaknak, aztan login utan lehessen allitani pl.

Szoval jo ez, csak a GUI tervezest lehetne atgondolni egy kicsit meg (eszreveve, hogy a te iranyod, meg az amit itt sokan mondanak, az nem feltetlen mond ellent egymasnak)

Es koszi az eddigieket :respect:
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#740 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 27. 13:52

+1 szavazat arra, hogy a Bolhapiac kerüljön vissza legalulra, mint "azelőtt"...
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.