Na hát ez a lépés már rég váratott magára! Bár én kényelmesnek éreztem a régi megoldást is, de biztos, hogy sokkal eredményesebb lesz a rendszer. Persze vannak dolgok, amik nem tetszenek...
Nem fogok úgy kifakadni, mint Mumia, bár igaza van.. Nekem nagyon bántja a szemem az egész kinézete. Megnyitom az oldalt, és egy egész oldalt lefelé kell görgetnem, hogy az érdemi részhez jussak (számomra érdemi rész). Szerintem egy keresőnek a lényege, hogy segítse az embert, ha szükség van rá, nem az, hogy kitöltse az egész oldalt, meg a monitort. Szép, szó se róla, de szerintem egy bolhapiac keresőjéhez túlzás, zavaróan sok. Ha meg már ennyire követjük a modern webdizájnolást, akkor had férjen már bele a több skin használata! Szerintem akik a régi skint használják, tudnak várni. Nem hal bele senki, ha egy-két hónapig így van, de ha már rendesen működik a motor, had legyen barna skin ehhez! (Krinyo: ezekszerint te nem a klasszikus hwsw skint használod? Szégyen!)
Az "Egy kis türelmet..." megoldás sem tetszik, bár tudom, hogy ezzel egyedül vagyok (meg majd kíváncsi leszek, hogy a mobil eszközök ehhez mit szólnak, otthon meg is nézem...).
Aztán: Upolás márpedig kell! Az a napi 2-3-as limit tényleg teljesen jó lenne. Illetve kell! Én is sokszor csak unaloműzőnek olvasgatom a Bolhát, de szigorúan csak az első két, max három oldalt!
A sajtbugerről meg annyit, hogy legyen sajtbujrger, de akkor legyen úgy, hogy hamburger mondjuk az első három oldalon tartja a hirdetést, a sajtburger meg az első kettőn. Vagy valami hasonló megoldás, de az, hogy csak sajtburgerrel legyen eladható egy termék szerintem csökkenteni fogja az érdeklődést. Nagyon...
Továbbá:
*Ha egyszer rányomok a keresésre, akkor csak kategóriánként kereshetek, csak f5-tel lehet visszatérni a textboxos egyszerű kereséshez.
*Ha egyszer kerestem, és nem vagyok elégedett az eredménnyel, akkor vissza kell menni, és újra csinálni az egészet. Meg kéne oldani, hogy valahogy megjegyezze, mit írtam be, hogy tovább lehessen finomítani. Akár úgy, hogy a keresés eredményénél legyen ott megint a form, vagy úgy, hogy a vissza gombra ott legyen (ezt nemtom, megoldható-e...). Bár ezt azt hiszem, már előttem felvetették.
Hát, elsőre ennyi... Tudom, nekünk semmi nem jó