Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 18:04
Hat nemtom, tudom, hogy 59 hirdetes nem sok, de kb 1 perc alatt at lehet nezni a kinalatot a reszletes kereso segitsegevel. Meg csak lapozni sem kell. Kivalasztod a kategoriat, aztan oldalra mar szurodnek is az aktualis hirdetesek. Nehany kattintassal barmilyen hirdetes az orrod ele varazsolodik. Nyilvan amikor tobb szaz lesz, mar nem lesz ilyen egyszeru, de aki bongeszni akar, az is tud...
Krinyo
Ezzel csak egy baj van, gondolj bele abba, hogy ide nem feltétlenül csak vásárolni járnak az emberek... Pl. van egy "Vennék:" topic, amit megnéznek 100-an, de közben senki se ír bele, mert nincs neki az adott termékből, vagy nem akarja eladni. Közben a hirdetés süllyed... És hopp, jön valaki (akinek épp lenne ilyenje), de épp vásárolna valamilyen teljesen más terméket, az kiválasztja a kategóriát, megtalálja amit venni akar és kész. Hozzá már el se jut az információ, hogy valaki pont egy olyan terméket keres, amiről még azt se tudja, hogy ő el akarja adni
Húdebonyolult vagyok
Csak hogy pontosítsak: pont Motorola V3i telefonra vadászok. A hirdetésem valószínűleg holnap ilyenkorra már az 5. oldalon lesz, (tehát elveszett a süllyesztő mélyén) és mivel én nem tudom felhozni, vagy megkérek egy UP-ra valakit, vagy meghirdetem újra... Ennél szerintem még a napi 3db UP-ra korlátozott hozzászólás is jobb lenne.