HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a Bolhapiac! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a Bolhapiac! Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 16. 11:51

Idézet: wep - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 20:04

Pedig hasznos lenne, ha példát vennél róla..
Amennyiben ezt nem teszed, csak tovább erősíted sokakban a Rólad kialakult, nem túlzottan rokonszenves képet.
Az új bolhapiac valóban jó dolog, a hibák javításán nyilván dolgoztok, de ezt az egészet nem kéne elrontani a nagyképű, fellengzős beszólogatással. Nektek éppúgy türelemmel kell lennetek, mint nekünk, felhasználóknak. Mire a hibákat megszüntetitek, és mindenki megszokja az új felületet, elcsitulnak az indulatok is.

szerk. vesszőhiba

Tökéletesen igazad van.

Nem túl szerencsés leurazni, meg harci kutyához hasonlítani a fórumozót még ha az is.

Szabi megjelenése meg kifejezetten egy pozitív színfolt volt itt, ért ahhoz amiről beszél és csinálja is, érezni rajta, hogy lelkesen csinálja amit csinál, hogy tényleg jobbat akar csinálni; ez itt ritka és becsülendő.  Emellett gondolom mivel új, csak pónilovat kapott, nem pedig valami nagy szegymagasságút, mint páran.

42
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#842 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 12:16

Aztat nem lehetne, hogy az utolso olvasatlan hozzaszolasra ugorjon, ha rakattintok egy topikra?

#843 Felhasználó inaktív   Casoli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 13:22

Idézet: special - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 11:03

Egy ilyen felhasználói rendszert képtelenség kielégítően megtervezni és lefejleszteni, csakis a felhasználói visszacsatolással jöhet létre egy kiforrott állapot, mondhatni úgy fejlődik ki.

Elég csak átnézni a konkurens weboldal apróhirdetési linkje alá. Az egy 99%os fórummotor. Nekik sikerült? Mióta bevezettétek az új bolhapiac motort, azóta erre sem nézek. Ez az egész nem lett átgondolva. Igazából többet nem akarok írni, nem akarok senkit megsérteni. Pedig biztos sok idejébe került leprogramozni. Én még mindig azt mondom a régi rendszer sokkalta használhatóbb volt.

#844 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 11. 16. 15:07

Idézet: Casoli - Dátum: 2007. nov. 16., péntek - 13:22

Elég csak átnézni a konkurens weboldal apróhirdetési linkje alá. [...] Én még mindig azt mondom a régi rendszer sokkalta használhatóbb volt.

Ha szerint a "péhájé" jobb, vagy a korábbi "rendszer", akkor nincs nagyon miről beszélnünk, akkora a szakadék köztünk.

#845 Felhasználó inaktív   argon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 01:23

Tiszteletem!
Pár hete olvastam itt valahol, hogy valaki kifogásolta, hogy nem lehet a vissza gombbal
simán kilépni az adott topicból, csak az első oldalra. Azóta eltelt egy kis idő, vártam türelemmel, de tényleg baromira zavaró, hogy az ötödik oldalon ha megnézek egy hirdetést és kilépek, akkor egyből
az első lapon találom magam, és két lépésben tudok csak visszajutni.
Ezzel rengeteg idő elmegy, nagyon kínkeserves így nézelődni a hirdetések között.
(biztos be lehet állítani, hogy ne az első három, hanem pl 10 oldal legyen kinn, de sokkal egyszerűbb lenne ha oda lépne vissza, ahonnan jöttem)
Még zavaróbb, hogy ezt megteszi kereséskor is, azaz az összetett kereséskor beállítgatom a lenyitogatós izéket, (hardver, proci, intel, 478, mutasd) akkor kapok egy listát több igéretes hirdetéssel,
de ha megnézem az egyiket, visszalépéskor nem az előző listát találom, hanem az első oldalt, és kezdhetem a beállítgatást előlről, ami eléggé idegölő. Régen névre is lehetett keresni, nagyon gyakran úgy találtam meg elsüllyedt topikokat (ahová írtam és választ vártam), hogy beírtam a keresőbe a topicnyitó nevét és kész. Most nem tudok bármire keresni.(hadd ne kelljen már minden kis szirsz@rra témafigyelést használnom) Most inkább mentem az adott oldalt, de már tele van a winyóm, és a hócipőm is.
Az új kereső jobbnak tűnik mint a régi, kivéve az előbb leírtakat.

#846 Felhasználó inaktív   Casoli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 16:26

Idézet: argon - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 1:23

Tiszteletem!
Pár hete olvastam itt valahol, hogy valaki kifogásolta, hogy nem lehet a vissza gombbal
simán kilépni az adott topicból, csak az első oldalra. Azóta eltelt egy kis idő, vártam türelemmel, de tényleg baromira zavaró, hogy az ötödik oldalon ha megnézek egy hirdetést és kilépek, akkor egyből
az első lapon találom magam, és két lépésben tudok csak visszajutni.
Ezzel rengeteg idő elmegy, nagyon kínkeserves így nézelődni a hirdetések között.
(biztos be lehet állítani, hogy ne az első három, hanem pl 10 oldal legyen kinn, de sokkal egyszerűbb lenne ha oda lépne vissza, ahonnan jöttem)
Még zavaróbb, hogy ezt megteszi kereséskor is, azaz az összetett kereséskor beállítgatom a lenyitogatós izéket, (hardver, proci, intel, 478, mutasd) akkor kapok egy listát több igéretes hirdetéssel,
de ha megnézem az egyiket, visszalépéskor nem az előző listát találom, hanem az első oldalt, és kezdhetem a beállítgatást előlről, ami eléggé idegölő. Régen névre is lehetett keresni, nagyon gyakran úgy találtam meg elsüllyedt topikokat (ahová írtam és választ vártam), hogy beírtam a keresőbe a topicnyitó nevét és kész. Most nem tudok bármire keresni.(hadd ne kelljen már minden kis szirsz@rra témafigyelést használnom) Most inkább mentem az adott oldalt, de már tele van a winyóm, és a hócipőm is.
Az új kereső jobbnak tűnik mint a régi, kivéve az előbb leírtakat.

Jó sok oldallal előbb én is írtam erről a problémáról (meg másik száz felhasználó :D) Én akkor javasoltam egyenlőre csinálják meg hogy egy adott hirdetésre kattintva új ablakban nyíljon, aztán lehurrogtak a programozók. Most sok sok oldallal későb már ezt javasolják ők is hogy nyissuk új ablakba a hirdetéseket. :omg: Jobb gomb, új ablakba nyitás. :rolleyes:

#847 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 16:57

Ugy latom nem erted a kulonbseget a workaround meg a megoldas kozott...
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#848 Felhasználó inaktív   argon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 18. 01:06

Idézet: Casoli - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 17:26

Jó sok oldallal előbb én is írtam erről a problémáról (meg másik száz felhasználó :D) Én akkor javasoltam egyenlőre csinálják meg hogy egy adott hirdetésre kattintva új ablakban nyíljon, aztán lehurrogtak a programozók. Most sok sok oldallal későb már ezt javasolják ők is hogy nyissuk új ablakba a hirdetéseket. :omg: Jobb gomb, új ablakba nyitás. :rolleyes:

Köszönöm, visszaolvastam később én is, és tényleg sokan kifogásolják ezt.
Az iwiw-en tapasztalható még hasonló jelenség kereséskor, ott is fennáll a probléma hónapok óta, sajnos nem értek ezekhez a dolgokhoz, és nem szeretnék senkit megbántani, nem szeretném "leegyszerűzni" a megoldandó feladatot, csak az a furcsa, hogy azelőtt jól működött, most meg nem.
  :offtopic: Talán azért vagyunk ennyire érzékenyek, mert országosan is tapasztalható egy átalakítási láz, ami viszont katasztrófához vezet, a munkahelyemen pl. harmadszor szerveznek át két éven belül, (de hát ez baromság, ez így nem fog működni-majd megoldjátok -jön a jól bevált egyenválasz (már aki marad, és nem rúgják ki)), igen, talán ezért.
A JOBBra klikkelést talán érdemes lenne országosan alkalmazni...

#849 Guest_Dj.Kakukk_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 11. 18. 20:33

Beszélgetek valakivel MSN -en, többek között a HWSW Bolháról is.

Ezt írta :

Idézet

akkor kéne egy "csöves bolha" meg egy "gazdag bolha"

Reakció ???

#850 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 18. 21:47

Mire kellene reagalni? :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#851 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 09:04

Idézet: argon - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 1:06

A JOBBra klikkelést talán érdemes lenne országosan alkalmazni...

Itt meg nem kéne politizálni (lásd fórumszabályzat).  :rolleyes:

#852 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 11:46

Kérdés:A lejárt hirdetéseimet hogy tudom töröltetni?Arhiváltam őket de a saját hirdetésre megyek lassan fél képernyő a hirdetési oszlopom.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#853 Felhasználó inaktív   vodi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 14:18

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. nov. 16., péntek - 12:16

Aztat nem lehetne, hogy az utolso olvasatlan hozzaszolasra ugorjon, ha rakattintok egy topikra?

:up:  :up:  :up:  :up:
vodi.4shared.com

Asus TA-211 @ DFI Infinity NF4 SLI   AMD A64 X2 @ 2600Mhz   ATI RADEON HD4870 512Mb   1GB Kingmax Hard-Core 500    Seagate ST31500341AS   Plextor 5224A   Tagan 480-U1 Samsung 2243NW   Trust MI-6970C Laser + X-RayPad Thunder8

"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."

#854 Guest_Dj.Kakukk_*

Elküldve: 2007. 11. 19. 16:47

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 21:47

Mire kellene reagalni? :D

Krinyo

Egyiket f@ssák nyugodtan tele a hiénák, a másikat pedig normális, rendes emberek használhassák, akik nem nyereségvágyból követik el dolgaikat...

És ezt komolyan...

A régi (A Bolhapiac nem reklámfelület vállalkozások számára.) ugye, olyan volt, amilyen; hála a szemethúnyó modoknak.

Kb. ennyi lenne.

#855 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 17:44

Na, ennek igencsak orulnek. Hirdet X.Y. hogy van egy elado akarmi, es amikor kerdezunk, hogy mi a tapasztalat, kiderul, hogy semmi mert nem bolhazik hanem raktarkeszletet arul :(

#856 Guest_Dj.Kakukk_*

Elküldve: 2007. 11. 19. 18:15

Idézet: bean - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 17:44

Na, ennek igencsak orulnek. Hirdet X.Y. hogy van egy elado akarmi, es amikor kerdezunk, hogy mi a tapasztalat, kiderul, hogy semmi mert nem bolhazik hanem raktarkeszletet arul :(

Szerintem pontosan tudod a 3. szónál, ki kicsoda...

#857 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 01:41

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 16:47

Egyiket f@ssák nyugodtan tele a hiénák, a másikat pedig normális, rendes emberek használhassák, akik nem nyereségvágyból követik el dolgaikat...

És ezt komolyan...

A régi (A Bolhapiac nem reklámfelület vállalkozások számára.) ugye, olyan volt, amilyen; hála a szemethúnyó modoknak.

Kb. ennyi lenne.

jaja. Ennek elejét kéne venni szerintem, mielőtt nagyon elkurvul a dolog.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#858 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 10:02

ha idézve van a kezdő hozzászólás, ilyet kapok a benne lévő képre kattintva:

Az alábbi URL http://java script: openSubwinB( olyan karaktereket tartalmaz, melyek érvénytelenek ezeken a helyeken.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#859 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 12:50

BUG

#860 Felhasználó inaktív   Printszkrín 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 18:55

Idézet: didyman - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 1:41

jaja. Ennek elejét kéne venni szerintem, mielőtt nagyon elkurvul a dolog.

Én szóltam előre.
Senki nem hallgatott rám, de még nem késő.
Amikor az állatkertben az elefánt mogyorót dobál neked, ideje diétáznod!

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.