HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows telepítés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows telepítés frissítéssel

#21 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 06. 12:22

Idézet: tikva - Dátum: 2007. nov. 5., hétfő - 23:08

Hiren's boot CD.

http://www.hiren.info/pages/bootcd

Gyóccer.

A kérdés a javító telepítésre vonatkozott, az orvosság más szindróma esetén egyébként kiváló kezelés.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#22 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 12:24

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. nov. 5., hétfő - 23:02

A Grub  konfigurációs fájl a linux partición megmarad, az Xp telepító nem is látja. A kérdés csak az, hogy ír-e kódot a javító telepítés az MBR-be.

Ha linux alól vissza tudod íratni a grub-ot, v. a lilo-t az MBR-be, akkor nyugodtan telepíthetsz javítva (is).  :smoker:

ps.: utánanéztem 1 pár helyen, volt akinek átírta az mbr-t, volt, akinek nem. Érdekes. Mindenesetre az a tuti, ha vissza tudod írni az mbr '"eredeti" tartalmát, linuxból.

Szerkesztette: Warrior 2007. 11. 06. 12:34 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#23 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 14:11

Köszi a választ. Én is ezt tapasztaltam, hogy megoszlottaka vélemények. Bár egy ilyen fontos kérdésnél szerintem egyértelmű megoldásnak kellene lennie. Számomra a logikus az, hogy nem nyúl hozzá az MBR-hez. Windows 2000-nél ez is történt.
"Légy szerény mint én..."

#24 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 14:17

Idézet: Warrior - Dátum: 2007. nov. 6., kedd - 12:21

Javító telepítéskor is?

El sem kell kezdeni a telepítést, a setup elintézi. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#25 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 07:32

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. nov. 6., kedd - 15:17

El sem kell kezdeni a telepítést, a setup elintézi. :D

Tényleg! Beugrott, hogy már a fájlok másolása előtt beleír... Feledékeny vagyok, pedig pár éve én is használtam 1-2-szer...

#26 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 19:47

http://mirror.href.c...asm/mbr/WTC.htm

Idézet

This MBR code is installed on blank hard drives when Disk Management is used by a Windows™ 2000, XP or 2003 OS

Ebből nekem az derül ki, hogy csak üres lemezre való telepítéskor történik ez. Nem mellékesen, pedig ez egy elég jó leírás.

Szerkesztette: zoli62 2007. 11. 07. 20:04 -kor

"Légy szerény mint én..."

#27 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 19:57

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 19:47

This MBR code is installed on blank hard drives when Disk Management is used by a Windows™ 2000, XP or 2003 OS

Idézet

Ebből nekem az derül ki, hogy csak üres lemezre való telepítéskor történik ez. Nem mellékesen, pedig ez egy elég jó leírás.

Jó vagy nem jó, ez nem teljesen igaz.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó