HWSW Informatikai Kerekasztal: Radeon HD3800 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Radeon HD3800 RV670 Értékeld a témát: -----

#1771 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 10. 19:56

Idézet: Frosty - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 18:41

Mostanában született tipikus közhelyeket AMD vs NV témában szerintem elég jól megkontrázza a cikk. Pl. Crysis képminőség + még sok más butaság.

A Crysis bugok, szerintem nem az nv és az AMD hibája. Egyszerűen bugos a gama, hamar adták ki.
Köldtem már mind a két rendszerrel, de egy csomó olyan dolgot láttam HD3850-en amit 8800GT-n nem és fordítva.
Ami a leginkább szembetűnő, hogy a HD3850-nél néhol bugos a köd és a ph-s képen látható fagy probléma. 8800GT-n nem volt a motorcsónakok mellett vízfelverődés a hullámzás, illetve a messzi növények valamiért kisebb részletességűek, mint a Radeonon.
Én egy picike patch-et javaslok a készítőknek. Azért meglátszik, hogy az EA a kiadó... :reklamacio:
Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#1772 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 19:59

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 20:51

Innentől az ati no comment, így is vártak eleget a teszteléssel, szánalmas, hogy így kell vadászni a jó drivert atihoz.

Vadászni ? Hiszen egy drivert adtak csak ki hozzá amiben benne van a bug-fix. Vagy olyan nehéz megtalálni azt az 1-et ? Vagy esetleg a flame a fontos ?  :)
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#1773 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 20:01

Idézet: Chabi - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 19:59

Vadászni ? Hiszen egy drivert adtak csak ki hozzá amiben benne van a bug-fix. Vagy olyan nehéz megtalálni azt az 1-et ? Vagy esetleg a flame a fontos ?  :)

Neked fontos, elvégre nem én fikáztam le a tesztet, talán neked sem kéne.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1774 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 20:15

Picit hiányolom a tesztből a Call Of Juarez D3D10-es verzióját. Talán az hasonlít felépítésben a legjobban a D3D10 elvárásaihoz.

Új 3Dmák mikó lesz ... tudja valaki? :think:
Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#1775 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 20:22

Akár bugzik akár nem én jót jáccottam a Crysissel...  :Đ  :omg:

Egyébként nálam néha a sziklák vibráltak, meg egyszer az egyik nanoruhás kolléga.... de teljesen random, mert máskor meg jó ugyanaz. :)
Vagyis szerintem is az van amit Abu mond... bugos a játék, mert akkor mindenhol hibázna... :respect:

Szerkesztette: ThomasS31 2007. 12. 10. 20:22 -kor

#1776 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 20:22

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 19:51

Innentől az ati no comment, így is vártak eleget a teszteléssel, szánalmas, hogy így kell vadászni a jó drivert atihoz.

Vadászni?  :eek:
Számold csak össze hány beta driver jött ki az nv-hez az utóbbi időben, timeshift driver, crysis driver, 169.01/02/04/09 stb... lehet vadászni....  :rolleyes:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1777 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 20:24

Idézet: Abu85 - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 20:15

Új 3Dmák mikó lesz ... tudja valaki? :think:

Hát idén már biztos nem  :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1778 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 20:25

Idézet: fLeSs - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 19:07

Autós helyett max autós lesz.

szerk: egyébként a screenshotokat a játékok sokadik elindítása után készítettem, szóval az, hogy az NFS PS-ben a beállítások elállítgatása után újra kell indítani a játékot, és csak azután lesz árnyék, nekem sántít.

Maradjoncsak az NFS:PS. :)
Nálam teljesen jól fut... :D

#1779 Felhasználó inaktív   he7edik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 20:33

Nem tudja valaki hogy a Sapphire kártyákhoz
( konkrétan a3850 512MB passzív kártyához jár e Black Box? )
Mióta PlayStation 3-am van megtértem :Đ

#1780 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 20:55

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 20:22

Vadászni?  :eek:
Számold csak össze hány beta driver jött ki az nv-hez az utóbbi időben, timeshift driver, crysis driver, 169.01/02/04/09 stb... lehet vadászni....  :rolleyes:

Épp ezt akartam írni...
ATI-m rég volt, régen nem volt gondom a drivereikkel, de ahogy nézem mostanában kezdenek elkanászodni mindkét oldalon. NV-ből is kijött egy rakás beta. 169.09 Crysis drv gyönyörű nagy téglalapokat húzott az égre, 169.04-gyel meg az a merész ötletem támadt, hogy elkezdem a Stalkert (tudom: időben). 3 indításból 2 kékhalál 15 másodperc alatt.

Chabi meg szvsz csak annyit akart írni, hogy ha létezik kifejezetten Crysishez kiadott drv és nem azzal lett tesztelve, akkor fölösleges a bugokat felhozni és dobálózni velük, mint ahogy az az előző oldalon legalább 3-szor megtörtént.

Szerkesztette: vipisrac 2007. 12. 10. 20:56 -kor

#1781 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:20

Idézet: vipisrac - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 20:55

Épp ezt akartam írni...
ATI-m rég volt, régen nem volt gondom a drivereikkel, de ahogy nézem mostanában kezdenek elkanászodni mindkét oldalon. NV-ből is kijött egy rakás beta. 169.09 Crysis drv gyönyörű nagy téglalapokat húzott az égre, 169.04-gyel meg az a merész ötletem támadt, hogy elkezdem a Stalkert (tudom: időben). 3 indításból 2 kékhalál 15 másodperc alatt.

Chabi meg szvsz csak annyit akart írni, hogy ha létezik kifejezetten Crysishez kiadott drv és nem azzal lett tesztelve, akkor fölösleges a bugokat felhozni és dobálózni velük, mint ahogy az az előző oldalon legalább 3-szor megtörtént.

Én ATI és NV kártyával játszva is találkoztam téglalapokkal, szóval kvittek vagyunk.

A hivatalos catalyst 7.11 a crysis fix után jött ki, és mivel nem gondolom, hogy az átlagfelhasználók crysis fix driver után kutakodnak a neten, ezért a hivatalos driverrel teszteltünk. Na és azt magyarázza el nekem vki, hogy az ATI mégis hogyan gondolja ezt, mivan akkor, ha én NEM CSAK a Crysisszel játszok? Két drivert rakjak fel a gépre vagy mi?

Azért ha ilyen ötöseim lennének a lottón, már milliárdos lennék, tudtam, hogy ha az ATI-t béta driverrel teszteljük, akkor az lett volna a baj, ha a 7.11-et megvárjuk, akkor meg az lesz a baj, hogy a Crysist nem a fixszel teszteltük. Csodálkozom, hogy 169.12 miatt még nem szóltak be. :D

Nem lehet minden igénynek megfelelni, legközelebb majd úgy fogok tesztelni, hogy az én igényeimnek feleljen meg a teszt, lesz két játék, mert az gyorsan megvan, oszt kész. Komolyan mondom, néha f@szom telivan a kommentezőkkel, néha egyszerűen nem "merek" beleolvasni a cikktopikokba, mert csak felb@sszák az agyamat a követelőzők, a "nekem semmi nem jó" jóskák és a többi. Akinek nem inge...

szerk: most készítem a Phenom tesztet, és egy mélyreható elemzést terveztem készíteni, ami kicsit többet mutat meg a K10-ből, minthogy ennél x %-kal gyorsabb, annál y %-kal lassabb, de ezek után nemtom, hogy mégis mi a tökömnek szórakozzak vele, ha a végén úgyis ez van. Magamnak lemérem, mert érdekel, és kész.

Szerkesztette: fLeSs 2007. 12. 10. 21:26 -kor

#1782 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:22

Biztos én csinálok rosszul valamit, mert több mint fél éve nem láttam kékhalált nv driver miatt, pedig próbálgattam a betákat is rendesen. guru3d.com-on meg kb fél perc megtalálni a legújabb beta drivert. Ugyanezen az oldalon a legfrisebb ati driver a 7.11-es. Akkor nem tudom mégis mivel kellett volna ph-n tesztelni.

szerk.: fLeSs, már van 169.13 is, így a teszt inkább no comment :Đ

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 12. 10. 21:24 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1783 Felhasználó inaktív   Templomegere 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:25

Idézet: fLeSs - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:20

Én ATI és NV kártyával játszva is találkoztam téglalapokkal, szóval kvittek vagyunk.

A hivatalos catalyst 7.11 a crysis fix után jött ki, és mivel nem gondolom, hogy az átlagfelhasználók crysis fix driver után kutakodnak a neten, ezért a hivatalos driverrel teszteltünk. Na és azt magyarázza el nekem vki, hogy az ATI mégis hogyan gondolja ezt, mivan akkor, ha én NEM CSAK a Crysisszel játszok? Két drivert rakjak fel a gépre vagy mi?

Azért ha ilyen ötöseim lennének a lottón, már milliárdos lennék, tudtam, hogy ha az ATI-t béta driverrel teszteljük, akkor az lett volna a baj, ha a 7.11-et megvárjuk, akkor meg az lesz a baj, hogy a Crysist nem a fixszel teszteltük. Csodálkozom, hogy 169.12 miatt még nem szóltak be. :D

Nem lehet minden igénynek megfelelni, legközelebb majd úgy fogok tesztelni, hogy az én igényeimnek feleljen meg a teszt, lesz két játék, mert az gyorsan megvan, oszt kész. Komolyan mondom, néha f@szom telivan a kommentezőkkel, néha egyszerűen nem "merek" beleolvasni a cikktopikokba, mert csak felb@sszák az agyamat a követelőzők, a "nekem semmi nem jó" jóskák és a többi. Akinek nem inge...

:D  :D  :D
AMD you have the POWER

#1784 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:27

Idézet: fLeSs - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:20

Majd most :D

Ha nv-n bétával szabad, akkor ati-n miért nem? Mert ilyen alapon a 7.11 - 163.75 lett volna a korrekt.

És miért gondolnád hogy nem kutakodnak crysis driver után? nv-sek is ezt teszik/tették.

Szerkesztette: Valdy 2007. 12. 10. 21:28 -kor

#1785 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:30

169.02 a hivatalos whql driver a GT-hez :rolleyes:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1786 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:31

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:30

169.02 a hivatalos whql driver a GT-hez :rolleyes:

Jó tökmindegy, akkor 7.11 - 169.02  :rolleyes:

#1787 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:33

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:31

Jó tökmindegy, akkor 7.11 - 169.02  :rolleyes:

Ennyi erővel akkor miért nem 7.10 :D
Most én vagyok hülye, vagy tényleg a 7.11 a legújabb driver? Ha igen, akkor meg mi a probléma?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1788 Felhasználó inaktív   jag 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:33

Idézet: fLeSs - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 20:20

szerk: most készítem a Phenom tesztet, és egy mélyreható elemzést terveztem készíteni, ami kicsit többet mutat meg a K10-ből, minthogy ennél x %-kal gyorsabb, annál y %-kal lassabb, de ezek után nemtom, hogy mégis mi a tökömnek szórakozzak vele, ha a végén úgyis ez van. Magamnak lemérem, mert érdekel, és kész.

Te vagy a hülye, minek tesztelsz.... :Đ  :D
GA-P35-S3 - E4300@3GHz - 4GB Kingmax - HD3850 - AC Freezer

#1789 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:35

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:33

Ennyi erővel akkor miért nem 7.10 :D
Most én vagyok hülye, vagy tényleg a 7.11 a legújabb driver? Ha igen, akkor meg mi a probléma?

Idézet

A hivatalos catalyst 7.11 a crysis fix után jött ki, és mivel nem gondolom, hogy az átlagfelhasználók crysis fix driver után kutakodnak a neten, ezért a hivatalos driverrel teszteltünk.

ugyanez vonatkozhatna az nv-re is nem?  :rolleyes:  Az most egy dolog, hogy a 7.11 az újabb, de a 7.11 release logjában az van hogy a crysissel akar, az a másik drivet használja. Ettől függetlenül én is a hivatalos drivert pártolom és nem a bétát, de akkor már a másik oldalt is azzal kéne. Vagy csak én látom így?  :rolleyes:

#1790 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:37

Nekem a tesztel az ég egy adta világon semmi bajom sincs, jó lett.  :up:
De ezen a driver dolgon azért nem kell ennyire kiakadni fLeSs! Ez azért nem az Ati fanok nyivákja, mert az uccsó WHQL driver Nv alá Vistához az biza a 169.02-es ami majd 2 és fél hónapos. Szal lehet mondani, hogy nem fogok én az Ati alá minden szar bétát meg hotfix drivert összevadászni, amiknek az elmúlt 2 hónapban az Nv inkább volt mestere, vagy akkor teszteljük mind2 karit WHQL illesztőkkel. És azért az a Crysis hotfix driver nincs olyan mélyre ásva a neten, hogy csak 1 óra guglizéssel lehetne felkutatni :) Jah és azzal ugyanolyan jól megy minden egyéb mint a 7.11-el, amiben nincs benne a fix. De mondom ettől még nekem a teszt nagyon tetszik és gratulálok hozzá ;)
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.