Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 19:33
UPC Chellonál már divik az, hogya lejáró határozott idejű hűségszerződések automatikusan határozatlan idejűekké válnak ugyanazon a díjon, és nem listaáron? Ha nem, akkor ennek mi az oka, és mikorra várható? NSD? Milyen logikus lenne, hogy nem kéne mindig mindenkinek figyelnie, mikor jár le a határozott idejű szerződése. Vagy ha már határozatlan idejű listaáras is lenne a szolgáltatás kapna egy levelet a számlája mellé plusz e-mailban is az ügyfél, hogy milyen lehetőségei vannak. Félek, hogy nincs így, de ti majd elmondjátok, mi a helyzet ezügyben jelenleg.
A megoldás egyszerű!
Küldenek egy e-mailt, hogy hamarosan le fog járni!
Egyéb figyelmeztetés nincs, csak a számla, amit már beszoptál plusz Xezerrel...
Vitának helye nincs, hiszen a díj jogos.
Idén ez a játék!
Múlt évben felhívtak telefonon, megkérdezték szerertnénk-e, majd mikor kis időt kértem visszahívtak később, és boldogan kötöttünk szerződést problémák nélkül. Akkor még teljes értékű szolgáltatást kaptunk a pénzünkért, és nem feltételeztük, hogy alattomosan hűség alatt cenzúrát vezetnek be bizonyos tevékenységekre, még ha modern hálózatmenedzselésnek is hívják.
2 dolgot tehetsz:
Vagy az ügyfélszolgálaton állsz fél napot, vagy a telefonban hallgatod a zenélést az örökkévalóságig, hogy újabb hűséget köthess, egyéb esetben marad a listaár.
Soha még napközben ügyéntézni nem tudtam szabályosan telefonon!
Élő ember csak az új előfizetés menüpontnál érhető el 1 csöngés után, minden egyéb végtelen muzsikálásban végződik. Itt hangos anyázással kb 3 perc alatt előkeríthető egy ügyintézésre képes illetékes, akivel megoszthatod minden létező személyes adatodat, és ha a szolgáltatást még 1 évig biztosan használni szeretnéd hűségre kaphatsz újabb kedvezményt.
Esetleg lefele módosíthatsz, ha a szolgáltató önkényes korlátozásai miatt nem tudod használni a csomagod nevében szereplő sebességgel a netet. (nekem már csak medium, és így sem sok dolog megy maxon, de jobban közelíti a névlegest, mint az extreme)
Most névlegesen többet kapok a bővítés előttinél, fizikailag változó, de jellemzően kevesebbet (furcsa módon lefelémódosítás óta gyorsabbnak tűnik a dolog...) ellenben a hűséges ár majdnem 5ezerrel kevesebb, ami eddig, ha az egyszeri kedvezményeket is vesszük kb 2ezer volt.
Én kb annyit költöttem ügyintézés közben telefonra (egy konkurens szolgáltatónál) amennyivel elbuktam kb egy hónapnyi hűségkülönbözetet.
ui:
Nem kell letámadni azoknak akik itt rendszeresen nagyon védik a szolgáltatót!
Nem rosszindulatból írtam semmit, akkor sem, ha egyes szolgáltatói ténykedést kicsit erősebben ítélek meg. A szoláltatások ára hűségszerződés esetén nagyságrendileg arányban áll azok minőségével.
A család teljes egy havi adatforgalma még mindíg nem lépi túl a 30gigát, ami miatt nem érzem jogosnak a szolgáltató korlátozásait, melyet velem szemben is bevezetett.