HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#2131 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 27. 09:47

Sziasztok!

Vettem egy PowerCom Black Knight 600VA szünetmentest. Na ugye ezen van védelem ADSL netnek (UTP ki és benenet), ezt használhtom Chellonál is? Nem árt  mosemnek, a gépnek vagy épp a kapcsolatnak?
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#2132 Felhasználó inaktív   lipigab 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 10:23

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 10:47

Sziasztok!

Vettem egy PowerCom Black Knight 600VA szünetmentest. Na ugye ezen van védelem ADSL netnek (UTP ki és benenet), ezt használhtom Chellonál is? Nem árt  mosemnek, a gépnek vagy épp a kapcsolatnak?

Szerintem felesleges azzal vacakolni. Inkabb dugd be a kabelmodem adapteret is a szunetmentesbe es kesz!

#2133 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 10:27

Az megvan (Gép, monitor és modem van UPS en), de attól a gép még nincs védve a koaxon jövő esetleges áldás ellen.
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#2134 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 12:49

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 9:47

Sziasztok!

Szerintem simán, az csak egy túlfeszültségvédő az UTP-hez, IP szempontból nem aktív eszköz.

#2135 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 13:04

Köszönöm szépen!  :respect: Akkor holnap veszek egy UTP kábelt :) Adtak az UPS hez olyat aminek mind2 vége RJ11, csak azt nem tudom minek, mikor a használati szerint is RJ45 kell neki :omg:  :think:  :Đ

#2136 Felhasználó inaktív   PatóPál 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 20:38

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 14:04

Adtak az UPS hez olyat aminek mind2 vége RJ11, csak azt nem tudom minek, mikor a használati szerint is RJ45 kell neki :omg:  :think:  :Đ

Napnál világosabb, amit írsz, de biztos vagy benne, hogy azok az anyusok nem telefontosak? Az általad adott linken levő leírás is csak "Telefon/modem internet túlfeszültségvédelem"-et említ...
De legyen Neked igazad! :-)
Palkó

#2137 Felhasználó inaktív   Digidroid 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 27. 21:31

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Láttam a fórum olvasása közben más is küzd hasonló problémával mint ami nálam is jelentkezik.
Nos a probléma a következő: a hétvége óta rendszertelen időközökben megszakad a netkapcsolatom ilyenkor a modem ledjei teljesen változóan égnek, nem égnek, illetve villognak egy közös van csak az online led sohasem ég.
A probléma modem újraindítással meg szokott oldódni, de ha nem veszem észre akkor is kb. 10 perces szünet után minden működik tovább.
Arra lennék kiváncsi, hogy a modem haldoklik, a upc  ügyködik valamit a háttérben, esetleg más lehet a probléma forrása :confused:
Még csak annyit router nincs, és µtorrent  kliens folyamatosan fut a háttérben.

#2138 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 07:06

Idézet: Digidroid - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 21:31

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Láttam a fórum olvasása közben más is küzd hasonló problémával mint ami nálam is jelentkezik.
Nos a probléma a következő: a hétvége óta rendszertelen időközökben megszakad a netkapcsolatom ilyenkor a modem ledjei teljesen változóan égnek, nem égnek, illetve villognak egy közös van csak az online led sohasem ég.
A probléma modem újraindítással meg szokott oldódni, de ha nem veszem észre akkor is kb. 10 perces szünet után minden működik tovább.
Arra lennék kiváncsi, hogy a modem haldoklik, a upc  ügyködik valamit a háttérben, esetleg más lehet a probléma forrása :confused:
Még csak annyit router nincs, és &micro;torrent  kliens folyamatosan fut a háttérben.

Amikor az online sötét akkor felhívod a 1221-et és megnézik, valszeg kapsz 1 munkalapot és megnézik a szakik.

#2139 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 08:16

Idézet: PatóPál - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 21:38

Napnál világosabb, amit írsz, de biztos vagy benne, hogy azok az anyusok nem telefontosak? Az általad adott linken levő leírás is csak "Telefon/modem internet túlfeszültségvédelem"-et említ...
De legyen Neked igazad! :-)

Memtom, a csati jóval szálesebb mint a teldugó :) A modem UTP kábele pontosan passzol bele :)

#2140 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 09:52

Na vettem egy UTP kábelt, tökéletesen megy a net a szünetmentesen keresztül :)

#2141 Felhasználó inaktív   Parker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 11:51

Ha egy számlázási ügy miatt 30 napon túl vizsgálódik a upc üfsz-e, akkor mi a helyzet? Mert lassan lejár ez az időtartam, és én már bizonyítottam azt hogy időben befizettem az általuk hiányolt összeget. Kb. 2 hete mondjuk jeleztek is telefonon hogy rajta vannak a dolgon. Csakhát ugye megint elküldték ész nélkül a hátralékos csekket. Gondolom ez így is marad míg be nem bizonyosodik az igazam.

A 30 napot az automatikusan generált levélből vettem.

Szerkesztette: Parker 2008. 01. 28. 11:51 -kor

#2142 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 14:10

Idézet: Parker - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 12:51

Ha egy számlázási ügy miatt 30 napon túl vizsgálódik a upc üfsz-e, akkor mi a helyzet? Mert lassan lejár ez az időtartam, és én már bizonyítottam azt hogy időben befizettem az általuk hiányolt összeget. Kb. 2 hete mondjuk jeleztek is telefonon hogy rajta vannak a dolgon. Csakhát ugye megint elküldték ész nélkül a hátralékos csekket. Gondolom ez így is marad míg be nem bizonyosodik az igazam.

A 30 napot az automatikusan generált levélből vettem.

Ez olyan, mint nekem, mikor decemberben voltam befizetni, erre jön a kiscsaj, hogy még júliusról van 5600 ft, erre mondom, hogy nincs, mert augusztus végén befizettem mindent. De erősködött, hogy van. Totál káoszos az egész számlázásuk.
A másik, mikor erősködött, hogy az extreme csomagom az 8900 ft és nem 8400 ft havonta, hogy 8400 ft-os hűség nincs is, nem is volt. De azt már nem várta meg, hogy behozzam az autóból a szerződést. De elintéztem, jóváírják az 500 ft-okat. Egyszerűen szánalmas az egész. Hogy mindenki nézze meg a szerződését és a számlát, hogy ugyanaz a havi összeg szerepel-e rajta, mint a szerződésén. :think:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#2143 Felhasználó inaktív   HJM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 14:11

:offtopic:

http://forum.rcoffroad.hu/viewtopic.php?t=...d7043e566d9c413

http://numismaster.c...s.jsp?page=Coty

:offtopic:

#2144 Felhasználó inaktív   KaSaX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 14:22

http://index.hu/tech/uzlet/52IV47N4K/

#2145 Felhasználó inaktív   Ifa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 14:41

Idézet: HJM - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 14:11

Ha mar igy belinkelted, akkor szavaztam is a kanadaira :)

Szerkesztette: Ifa 2008. 01. 28. 14:42 -kor

#2146 Felhasználó inaktív   KaSaX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 15:01

Amit már eddig is tudtunk ...

#2147 Felhasználó inaktív   somigabi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 15:38

sziasztok!

utorrent 1.8 verzio gyakorlatban is titkosítja a fejlécet? Hírek alapján 1.8 verzio nem csak az adatcsomagot hanem a fejlécet is titkosítja.

Gábor

Szerkesztette: somigabi 2008. 01. 28. 15:39 -kor

#2148 Felhasználó inaktív   Digidroid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 16:07

A korlátlan internet korlátai

#2149 Felhasználó inaktív   Digidroid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 16:53

Idézet: Uthenger - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 7:06

Amikor az online sötét akkor felhívod a 1221-et és megnézik, valszeg kapsz 1 munkalapot és megnézik a szakik.

Nos eddig még nem jelentkezett a probléma.
Lehet, hogy üldözési mániám van de az egész hibajelenségnek volt egy olyan jellege, min amikor egykoron karbantartás miatt leállás volt, akkor is így viselkedett a modem.
A ledek nem kaotikus összevisszaságban villogtak, hanem volt az egészben egyfajta rendezettség.
Még az is nagyon érdekes volt, hogy a hiba mindig az elkezdett torrent letöltés után pár perccel jött elő, 2-3-szor megismétlödött és utána minden ment tökéletesen leszámítva egy alkatlmat. Ráadául 5-10perces leálás után ment minden tovább, szerencsére. :)

#2150 Felhasználó inaktív   PatóPál 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 23:28

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 9:16

Memtom, a csati jóval szálesebb mint a teldugó :) A modem UTP kábele pontosan passzol bele :)

Mek-mek, remek:-) Olvasom, hogy minden örö e bódottá:-)))
Palkó

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.