Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 15:12
Köszönöm a leteremtő jellegű választ, bár nem értem mire jó, csak a magyar testvéri szeretet látom benne igazából "a te nemtudtad, dehüje vaty" stílusban.
Igazából most jöttem haza egy másik bolygóról:: mivel nem voltam UPC fan eddig, igazából nem foglalkoztam ezzel a témával, nem olvastam róla. Tigeréknél sem tudom mi van, illetve a kismikrós kisszolgáltató sem izgat, nem is fog.
Pofátlan jelleggel megkérdezem tőled, mivel nincs időm/türelmem végigrágni az ÁSZF-et most, szerepel benne olyan hogy : "akkor és úgy korlátozunk, ahogy csak akarunk" ? Vagy csak valami homályos maszlagot írkálnak a "túlzott használatról"?
ÁSZF-ben én annyit láttam, hogy 250Gb adatforgalom a határ. Én viszont ha 10perc alatt akarom letorrentezni a linux iso-t, vagy a divx filmet, akkor azt szeretném megtenni, ezért fizetek 2x annyit, mint az alapcsomag... Olyat én nem láttam ÁSZF-ben hogy "amennyiben Ön 5megáért fizet, mi tartósan 1megára korlátozzuk le a sebességét". Az 50oldalas ÁSZF-et meg olvassa el akinek 6 anyja van, ilyen alapon az utolsó oldalon az is szerepelhetne, hogy a kábelmodemet havonta kell nagygenerálra meg olajcserére vinni az ügyfél költségén..
Mindenesetre megmagyarázhatná valami elhivatott UPC-s worker, hogy minek fizet elő haver 5 megás csomagra és drága UPC miért adja el neki, ha nála stabilan 60-70kbyte/sec töltődik BÁRMI. Másik havernál 10megás csomag van, és semmit sem korlátoznak... Nálam hol korlátoznak, hol szakít a net gyorsan..
Nekem csak olyan UPC dolgozó ismerősöm van, aki nem a technikai dolgokért felelős...
ui: nálam a HSDPA is szakított 280kbyte/sec letöltéssel, akkor a szar UPC nem megy csak 1 megán? lál
Szerkesztette: deuce 2008. 02. 18. 14:37 -kor

Súgó
A téma zárva.