HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#961 Felhasználó inaktív   Eperkutyus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 01. 10:23

Idézet: Coppermine - Dátum: 2007. nov. 29., csütörtök - 11:07

mond csak annak a szervernek az ip-jét, légyszives :]  :Đ

-C0pp3rM!n3-

még nincs fent, egyébként meg tiszta mint a hó, nem illegál torrentezek, nem zene, nem film, hanem rakás linux, és egyéb GPL cucc  :rolleyes:

tőlem vihetik.

ha törvény kötelez, megmondom a titkositott fájlrendszer kódját  :Đ egyébként meg áshatják rajta az adatot, a büdös életbe nem rakják össze a fájlrendszert  :Đ

de hogy perelem őket abban is biztosak lehetnek - vesztenivalóm nincs, maximum idő.

max a gép. amit meg 60-ezerből pótolok, drága jószágot nem teszünk ugyebár adatparkba, ez alapelv (sajnos) :(
Om mani peme hung.

#962 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 12:46

Hát ez LOL!

Ma kaptam egy ilyen mailt:
"Tisztelt Elõfizetõnk!

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy chello szolgáltatásunk használata során az Ön adatforgalma elérte a jelenleg érvényes Általános Szerzõdési Feltételeinkben (ÁSZF) meghatározott túlzott mértékû használatnak minõsülõ mennyiség 100%-át."

Érdekes, ma hogy is érhettem volna el, mikor már december van, és október-november-december nincs 750GB. Okos a rendszer nagyon.
Annyit még hozzátennék, hogy a 90%-os levél az em jött, csak a 80%-os még november 1-én.
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#963 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 13:20

Idézet: mozesapo - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 12:46

Hát ez LOL!

Ma kaptam egy ilyen mailt:
"Tisztelt Elõfizetõnk!

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy chello szolgáltatásunk használata során az Ön adatforgalma elérte a jelenleg érvényes Általános Szerzõdési Feltételeinkben (ÁSZF) meghatározott túlzott mértékû használatnak minõsülõ mennyiség 100%-át."

Érdekes, ma hogy is érhettem volna el, mikor már december van, és október-november-december nincs 750GB. Okos a rendszer nagyon.
Annyit még hozzátennék, hogy a 90%-os levél az em jött, csak a 80%-os még november 1-én.

Olvasd el alaposabban a FUP-ra vonatkozó ÁSzF részeket és megérted - a 100% három _lezárt_ hónap forgalmának átlagában képződhet, ez esetben ez szep-okt-nov. A 80%-os figyelmeztetés pedig folyó hó közben bármikor kimehet a folyó hó és a két lezárt hónap forgalmára vonatkoztatva, hiszen következő hónap elsején lehet nézni a 100%-ot.

Az ÁSzF-ben pedig nincs 90%-os levél, csak 80 és 100%-os.

Nem olyan bonyolult ez, ráadásul a ti érdeketeket szolgálja, de ezek szerint a 250g/hó egyszerűbb és érthetőbb lenne...

#964 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 14:16

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 14:20

Olvasd el alaposabban a FUP-ra vonatkozó ÁSzF részeket és megérted - a 100% három _lezárt_ hónap forgalmának átlagában képződhet, ez esetben ez szep-okt-nov. A 80%-os figyelmeztetés pedig folyó hó közben bármikor kimehet a folyó hó és a két lezárt hónap forgalmára vonatkoztatva, hiszen következő hónap elsején lehet nézni a 100%-ot.

Az ÁSzF-ben pedig nincs 90%-os levél, csak 80 és 100%-os.

Nem olyan bonyolult ez, ráadásul a ti érdeketeket szolgálja, de ezek szerint a 250g/hó egyszerűbb és érthetőbb lenne...

Ok.
Novemberben ott is volt a figyelmeztetés a kezelés oldalon, hogy átléptem a 80%-ot.
Most nincs ott semmi.
Akkor nyugodtan tötikézhetek, mert ebben a hónapban csak az október-november+dec fog számítani? Vagy dec. max. 250GB? Mert ha átlagot nézek akkor több is mehetne decemberben.
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#965 Felhasználó inaktív   spider80 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 01. 14:30

Idézet: mozesapo - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 15:16

Ok.
Novemberben ott is volt a figyelmeztetés a kezelés oldalon, hogy átléptem a 80%-ot.
Most nincs ott semmi.
Akkor nyugodtan tötikézhetek, mert ebben a hónapban csak az október-november+dec fog számítani? Vagy dec. max. 250GB? Mert ha átlagot nézek akkor több is mehetne decemberben.

Most úgy tölts, hogy megint az utolsó 3 hónapot nézd, tehát okt+nov+dec ne legyen több 750 gb-nál különben következő hónaptól megint lekorlátoznak.
core2 duo 2.4 ghz, ATI 3870, 2gb ram, 750gb+1000gb+320gb HDD, Pioneer 111d  <span style='color:blue'>NET: upc 120mbit</span>

#966 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 14:37

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 14:20

Mióta mondom... és szerintem nem csak érthetőbb hanem fairebb, valamint user oldalról könnyebben követhető is.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#967 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 15:10

Idézet: moq - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 14:37

Mióta mondom... és szerintem nem csak érthetőbb hanem fairebb, valamint user oldalról könnyebben követhető is.

harom egymast koveto honapban a max 750g kicsit tobb szabadsagot ad az embernek, mindenki maga oszthatja be mikor mennyit tolt. csak egy kicsit kell figyelmesebbnek lenni es napi szinten nezegetni a kezeles.chello.hu oldalt ;)

#968 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 15:52

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 16:10

harom egymast koveto honapban a max 750g kicsit tobb szabadsagot ad az embernek, mindenki maga oszthatja be mikor mennyit tolt. csak egy kicsit kell figyelmesebbnek lenni es napi szinten nezegetni a kezeles.chello.hu oldalt ;)

Pont az a baj, hogy három hónapot egyben nézve egyáltalán nem ad több szabadságot az embernek, max. ha egy hónapot nézel :) Én már régen is írtam, hogy megértem ennek az előnyeit, de véleményem szerint több vele a nyűg, mint amennyi szabadságot próbál adni, arról nem is beszélve, hogy szerintem kevesen használják ki az ezzel járó "előnyt".
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#969 Felhasználó inaktív   rszp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 16:52

Idézet: rszp - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 9:54

Zuglóban legalább délelőtt jó volt eddig. A héten volt egy össznépi UPC leállás itt.
Azóta ezt szemetet hozza még délelőtt is a p2p:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Valamit vissza kellene kalibrálni!

NSD!

Ezzel lehetne valamit kezdeni, hogy megint normális legyen legalább arra a kis időre, mint eddig?
Ma délelőtt is hasonló.

Szerkesztette: rszp 2007. 12. 01. 16:54 -kor

#970 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 17:12

Idézet: rszp - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 16:52

NSD!

Ezzel lehetne valamit kezdeni, hogy megint normális legyen legalább arra a kis időre, mint eddig?
Ma délelőtt is hasonló.

Zugló elég nagy, adatok nélkül ez meg nem hibabejelentés, hanem pusztába kiáltott szó, ha érted, mire gondolok :)

#971 Felhasználó inaktív   rszp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 17:21

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 18:12

Zugló elég nagy, adatok nélkül ez meg nem hibabejelentés, hanem pusztába kiáltott szó, ha érted, mire gondolok :)

Ha adok részlegese címet tudsz valamit kezdeni vele?  80.98.219.x
Vagy 1221-re ezt milyen hibaként kellene bejelenteni?

Köszönöm a választ!

#972 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 18:21

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 15:10

Én is érzem ezt a nagyobb szabadságot  ;)
Nem nézem naponta az adatforgalmamat,de nem aggódom -nov: 9,5 GB, utolsó 3 hónap: 30 GB !

#973 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 21:43

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 19:21

Én is érzem ezt a nagyobb szabadságot  ;)
Nem nézem naponta az adatforgalmamat,de nem aggódom -nov: 9,5 GB, utolsó 3 hónap: 30 GB !

Ezért kitüntetés jár a upc-től! :D  :D

#974 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 22:17

Idézet

Sosem értettem, miért nincs egy ÁSZF közérthetően megfogalmazva.
"Légy szerény mint én..."

#975 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 23:48

Menyibe kerül most a UPC-nél a legkisebb csomag ?  Van mellete upc telefon is mert aszthiszem kell leni valaminek hogy az olcsobat kapjam meg net + telefon vagy TV. Mert akkor ha 3000Ft körül lenne a minimum ára a chellos netnél akkor lemegyek arra + beköttetem a digit 2500Ft ért havonta 10mbit/10mbit. És így is olcsobban jönnék ki mint most havonta 8900FT a semmiért. Ha lefele modosítok + diginet = 5500Ft körül jönne ki havonta és lenne egy fasza net is 10mbit/10mbit-el.
Amint a hüség lejár a upc-nél azt le is mondom egyből.

Szerkesztette: laci85 2007. 12. 01. 23:50 -kor

#976 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 08:45

Idézet: laci85 - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 23:48

Menyibe kerül most a UPC-nél a legkisebb csomag ?  Van mellete upc telefon is mert aszthiszem kell leni valaminek hogy az olcsobat kapjam meg net + telefon vagy TV. Mert akkor ha 3000Ft körül lenne a minimum ára a chellos netnél akkor lemegyek arra + beköttetem a digit 2500Ft ért havonta 10mbit/10mbit. És így is olcsobban jönnék ki mint most havonta 8900FT a semmiért. Ha lefele modosítok + diginet = 5500Ft körül jönne ki havonta és lenne egy fasza net is 10mbit/10mbit-el.
Amint a hüség lejár a upc-nél azt le is mondom egyből.

Hűség mellett nem tudsz lefelé módosítani - az pont olyan, mintha lemondanád.

#977 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 13:04

Na bektötték a chello extremet, tegnap, így háromnegyed nap után elég jónak tűnik, stabil, elég jól teljesít.

Kép

Egy Scientific Atlanta modemet kaptam, amin a típusjelzés 2203. Arra próbáltam infot találni hogy ez mennyit fogyaszt, te még nem találtam semmit. Erről tud valaki mondani valamit? Ha jól látom ki/bekapcsoló gomb sincs rajta, mer arra gondoltam hogy mikor nem használom akkor kikapcsolnám, minek mennyen. Nem tudom mennyire jó ötlet a ki-be kapcsolgatás ennél a modemnél?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#978 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 14:46

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. dec. 2., vasárnap - 8:45

Hűség mellett nem tudsz lefelé módosítani - az pont olyan, mintha lemondanád.

Nem ugy van hogy ilyenkor is tudok lefele modosítani csak rá kell fizetni 2400FT-ot nem ?
Vagy akkor ráfogom a minősíthetetlen szolgáltatásra és akkor is lelfe modosítják mivel nem tudom kihasználni csak a minimumot.

#979 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 15:11

Idézet: laci85 - Dátum: 2007. dec. 2., vasárnap - 14:46

Vagy akkor ráfogom a minősíthetetlen szolgáltatásra és akkor is lelfe modosítják mivel nem tudom kihasználni csak a minimumot.

Ők meg kijönnek 1 nagy fekete autóval és RÁDFOGNAK 1 Kalasnyikovot  ;)

#980 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 15:33

Idézet: laci85 - Dátum: 2007. dec. 2., vasárnap - 15:46

Nem ugy van hogy ilyenkor is tudok lefele modosítani csak rá kell fizetni 2400FT-ot nem ?

Ugyanúgy vissza kell fizetned a kapott kedvezményeket, mintha megszüntetnéd az előfizetést, mivel a hűséget nem a chellora vállaltad, hanem egy konkrét csomagra. A 2400-at nem tudom honnan vetted.

Szerk.: már tudom, honnan vette :D

Szerkesztette: moq 2007. 12. 02. 16:08 -kor

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.